Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 12 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 173
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    טוני
    אתה הולך לכיוון הבית והולך אל הדלת, אתה נוגע בידית ואתה רואה אש שחורה מתפשטת על הגוף שלך, כל החניכים מתאספים סביבך ואתה מרגיש מוזר, הרגשה אפלה כזאת החושים שלך מתחדדים ואתה רואה רוחות שעוברות בן הילדים.
    מעט זמן אחרי זה עוטף אותך אור אדום וסמל שחור מופיע על צוורך כולם מזועזעים ממה שהם רואים ואתה אומר "מה קרה?! תגידו לי בבקשה! מה קורה פה!" אתה נופל לקרקע ואותו הניקו שבא מיקוד םחוזר ומרים אותך כל החניכים בורחים ממכם, אבל הפעם זה מסיבה אחרת, פחד יש לך הילת אש שחורה מעל הראש, אבל לפחות נפטרת מסירחון המוות!

ליאו
    הילדה באה לתקוף אותה אבל נחשול מים מעיף אותה מכיוונה וגם אותך, אתה נופל על הרצפה ונער בן 18 בא אלייך "אתה בסדר אחי" הוא אומר לך, אתה מריח ממנו בריזה ימית ואתה רואה את עיניו הירוקות. יש לו שיער שחור וחולצה של מחנה החצויים, מכנס ג'ינס ארוך אתה בוהה בו כמה דקות ואז הוא שואל שוב "תגיד אתה בסדר" ועוזר לך לקום

הקטור
    כירון נראה ל מספיק מוזר לפני שהוא קם מהכיסא היה לו שיער מטותל ופנים מוזרות הוא הזכיר לך סוס מזן משובח אבל עכשיו שאתה רואה שבמקום גוף ורגליים יש לו גוף של סוס לבן אתה לגמרי בטוח שאתה משתגע, לפתע בא מעלייך קנקן וכירון שואל אותך "מה תשתה תבחר מה שבא לך! אפילו תמציא"

סוקרלוס
    אתה מסתובב בחורשה המקום שתמיד נהגת להסתובב בו עם אמך שהיית קטן אתה זוכר שהיא אמרה משהו על סופר גדילה של צמחים, אתה מרגיש שהצמחים ממש מפנים לך את הדרך שאתה הולך והשמש זורחת עלייך בחמימות הכל טוב עד שאתה ראית את המפלצת המטורפת הזאת שרודפת אחרייך אתה רץ ורץ עד שאתה מוצא גבעה ומתחיל לטפס עליה, המפלצת בעקבותיך מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 02-26-2011 בשעה 06:40 PM

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי KillerBee צפה בהודעה
    [COLOR="Blue"][B]סוקרלוס
    אתה מסתובב בחורשה המקום שתמיד נהגת להסתובב בו עם אמך שהיית קטן אתה זוכר שהיא אמרה משהו על סופר גדילה של צמחים, אתה מרגיש שהצמחים ממש מפנים לך את הדרך שאתה הולך והשמש זורחת עלייך בחמימות הכל טוב עד שאתה ראית את המפלצת המטורפת הזאת שרודפת אחרייך אתה רץ ורץ עד שאתה מוצא גבעה ומתחיל לטפס עליה, המפלצת בעקבותיך מה תעשה?
    אני ארד מההר מהצד שאין את המפלצת ואז אחפש לי שיח ענק כדי להתחבא מהמפלצת שרודפת אחרי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    אתה רץ והמפלצת המעופפת משיגה אותך אתה ממשיך לרוץ אבל היא באה מלפניך ותופסת אותך בכתפיים, אתה חושב שזה הסוף אבל פגיון פוגע בראש שלה והיא מתפוצצת, ילדה תופסת אותך ואתה מרגיש קצת מובך יש לה קוקו והיא בלונדינית, עיניה אפורות כמו סערה והיא לבושה עם חולצת מחנה החצויים "אתה בסדר היא שואלת אותך ומורידה אותך לריצפה

4. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    אתה רץ והמפלצת המעופפת משיגה אותך אתה ממשיך לרוץ אבל היא באה מלפניך ותופסת אותך בכתפיים, אתה חושב שזה הסוף אבל פגיון פוגע בראש שלה והיא מתפוצצת, ילדה תופסת אותך ואתה מרגיש קצת מובך יש לה קוקו והיא בלונדינית, עיניה אפורות כמו סערה והיא לבושה עם חולצת מחנה החצויים "אתה בסדר היא שואלת אותך ומורידה אותך לריצפה
    אפשר לעשות איתה רומן?
    ------------------
    "בזכותך אני בסדר לי קוראים סוקרלוס ולך?"אשאל את הילדה בנחמדות ואז אוסיף:"את ממחנה חצויים?!איפה זה?!"

5. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~HannibaL ThE CannibaL~ צפה בהודעה
    אפשר לעשות איתה רומן?
    ------------------
    "בזכותך אני בסדר לי קוראים סוקרלוס ולך?"אשאל את הילדה בנחמדות ואז אוסיף:"את ממחנה חצויים?!איפה זה?!"
    לא משוגע פרסי יהרוג אותך
    ------------------------
    "אני אנבת'" היא אומרת ואתה מרגיש שאתה אדום "מחנה החצויים בכיוון ההוא" היא אומרת ומצביעה לשער שבפתח שלו יש דרקון ליד עץ ומרימה את הסכין שלה "בו! מהר לפני שעוד כמה מהם יגיעו אלייך!"

6. משתמש מנוסה
    לא משוגע פרסי יהרוג אותך
    ------------------------
    "אני אנבת'" היא אומרת ואתה מרגיש שאתה אדום "מחנה החצויים בכיוון ההוא" היא אומרת ומצביעה לשער שבפתח שלו יש דרקון ליד עץ ומרימה את הסכין שלה "בו! מהר לפני שעוד כמה מהם יגיעו אלייך!"
    למה פרסי?
    -------------------
    אני אבוא עם הילדה תוך כי הסמקה ואז אשאל אותה:"מה זה אנבת אם אפשר לשאול?"

7. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    "אממ... אנבת' זה השם שלי?" היא אומרת ואתם מגיעים למחנה הדרקון הענק והמפחיד עם הטפרים הגדולים והשיניים הרצחניות לא עושה כלום משום מה "עכשיו בו תכיר את החברים במחנה!" ורצה לבפנים עד שאתה לא רואה אותה יותר, מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    "אממ... אנבת' זה השם שלי?" היא אומרת ואתם מגיעים למחנה הדרקון הענק והמפחיד עם הטפרים הגדולים והשיניים הרצחניות לא עושה כלום משום מה "עכשיו בו תכיר את החברים במחנה!" ורצה לבפנים עד שאתה לא רואה אותה יותר, מה תעשה?
    "אוי מצטער אנבת!!!"אצעק בכול כוחי לאנבת ואז אחפש ילדים שיסבירו לי על המחנה הזה.

9. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני
    אתה הולך לכיוון הבית והולך אל הדלת, אתה נוגע בידית ואתה רואה אש שחורה מתפשטת על הגוף שלך, כל החניכים מתאספים סביבך ואתה מרגיש מוזר, הרגשה אפלה כזאת החושים שלך מתחדדים ואתה רואה רוחות שעוברות בן הילדים.
    מעט זמן אחרי זה עוטף אותך אור אדום וסמל שחור מופיע על צוורך כולם מזועזעים ממה שהם רואים ואתה אומר "מה קרה?! תגידו לי בבקשה! מה קורה פה!" אתה נופל לקרקע ואותו הניקו שבא מיקוד םחוזר ומרים אותך כל החניכים בורחים ממכם, אבל הפעם זה מסיבה אחרת, פחד יש לך הילת אש שחורה מעל הראש, אבל לפחות נפטרת מסירחון המוות!
    "חח..." אני מגחח,
    "אבל מה קרה לי? למה אני ככה? זה קשור לאלים?" אני שואל בתמימות את ניקו.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

10. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    אתה מסתובב במחנה ואתה רואה כמה ילדים שהולכים מכות, ילדים שמתאמנים בקשת ובכדורסל (הם מאוד טובים בזה) וכמה ילדות וילדים שעודרים באדמה ומגדלים צמחים, אתה כמו מהופנט הולך לערוגת הצמחים שלהם ושאתה שםילדה אחת נותנת לך כאפה כלכך חזקה שאתה עף על השולחן הקרוב וסודק אותו "מה אתה עושה פה סוטה?" היא אומרת הילדה נראית מוכרת יש לה שיער ועיניים חומים כאדמה כפות ידיים מלוכלכות בוץ וחולצה מלוכלכת יש לה מבט מוזר שאתה מכיר

טוני
    ניקו נראה לך ממש מוזר הצבא בשיער שלו השתנה לשחור והעיניים שלו הפכו לאדומות אבל אתה מרגיש שרק אתה רואה את זה, אתה שואל אותו מה קורה לך והוא אומר "זאת המתנה של אבא הוא נותן לך כוח מיוחד לכמה זמן" אתה שואל אותו כמה במדויק והוא עונה לך שאי אפשר לדעת ושאצלו זה היה רק למספר שניות "הגיע הזמן להתאמן" הוא אומר לך ואתם עוברים למקום מוזר
    "תפוס" הוא אומר וזורק לך פגיון שחור

11. משתמש מנוסה
    סוקרלוס
    אתה מסתובב במחנה ואתה רואה כמה ילדים שהולכים מכות, ילדים שמתאמנים בקשת ובכדורסל (הם מאוד טובים בזה) וכמה ילדות וילדים שעודרים באדמה ומגדלים צמחים, אתה כמו מהופנט הולך לערוגת הצמחים שלהם ושאתה שםילדה אחת נותנת לך כאפה כלכך חזקה שאתה עף על השולחן הקרוב וסודק אותו "מה אתה עושה פה סוטה?" היא אומרת הילדה נראית מוכרת יש לה שיער ועיניים חומים כאדמה כפות ידיים מלוכלכות בוץ וחולצה מלוכלכת יש לה מבט מוזר שאתה מכיר

[/COLOR][/B]
    "אני סוטה?!לא ידעתי שזה רק לבנות!ודרך אגב אני מכיר אותך מאיפשהו?קוראים לי סוקרלוס"אשאל את הילדה בתמימות.

12. משתמש מנוסה
    שם: טל
    טוני
    ניקו נראה לך ממש מוזר הצבא בשיער שלו השתנה לשחור והעיניים שלו הפכו לאדומות אבל אתה מרגיש שרק אתה רואה את זה, אתה שואל אותו מה קורה לך והוא אומר "זאת המתנה של אבא הוא נותן לך כוח מיוחד לכמה זמן" אתה שואל אותו כמה במדויק והוא עונה לך שאי אפשר לדעת ושאצלו זה היה רק למספר שניות "הגיע הזמן להתאמן" הוא אומר לך ואתם עוברים למקום מוזר
    "תפוס" הוא אומר וזורק לך פגיון שחור
    "טוב!" אני צועק ותופס את הפיגיון,
    " זריקה טובה!" אני אומר לניקו,
    "תגיד גם אתה כמוני?" אני אומר תוך כדאי הנחת הפיגין על הריצפה

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ליאו
    הילדה באה לתקוף אותה אבל נחשול מים מעיף אותה מכיוונה וגם אותך, אתה נופל על הרצפה ונער בן 18 בא אלייך "אתה בסדר אחי" הוא אומר לך, אתה מריח ממנו בריזה ימית ואתה רואה את עיניו הירוקות. יש לו שיער שחור וחולצה של מחנה החצויים, מכנס ג'ינס ארוך אתה בוהה בו כמה דקות ואז הוא שואל שוב "תגיד אתה בסדר" ועוזר לך לקום
    "כן אחי תודה רבה על העזרה,מי אתה?" אשאל אותו,אך לא בחשדנות כמו ששאלתי את המדריכה.
    -----------------------------------
    יופי אחי שחזרת,דאגתי שאתה פורש מניהול המשחק..
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. משתמש מנוסה
    שם: אסף
    טוני

ליאו

הקטור
    כירון נראה ל מספיק מוזר לפני שהוא קם מהכיסא היה לו שיער מטותל ופנים מוזרות הוא הזכיר לך סוס מזן משובח אבל עכשיו שאתה רואה שבמקום גוף ורגליים יש לו גוף של סוס לבן אתה לגמרי בטוח שאתה משתגע, לפתע בא מעלייך קנקן וכירון שואל אותך "מה תשתה תבחר מה שבא לך! אפילו תמציא"

סוקרלוס
    מצטער הייתי אצל אבא שלי ואין לו מחשב
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ואו... חושב לעצמי
    "אני יקח קולה" אומר לכירון

קרדיט למאי צ'אן! (may chan)

כחול בנשמה ♥♥
    צ'לסי אלופה!

ברוך הבא,פרננדו טורס,האליל של ספרד,עכשיו באלילה של אנגליה

15. Because lizards can swim
    סוקרלוס
    "מה רק לבנות!" בא מישהו ודוחף את הילדה שמולך עלייך אבל אתה זז הצידה "ממש ג'נטלמן" היא אומרת וזה שדחף אותה מגחך.
    הוא נראה בדיוק כמוהה רק בזכר השיער החום העיניים החומות והבגדים המלוכלכים אתה פתאום שם לב שגם אתה די דומה להם, אתה ממשיך לחשוב מספר שניות ואז הילד אומר לך "בא לך לעזור לנו קצת?" ומתחיל ללכת לאחד השדות שאתה רואה שמגדלים שם עגבניות
    אתה לא יכול להתנגד וטס אחריו.

טוני
    "אין זמן להתחנפויות דביל!" הוא צועק עלייך בעצבנות, הוא נראה מדוכדך "מה כמוך? אתה אפילו לא יודע מה אתה!" הוא אומר עדיין בעצבנות ופתאום רעם חזק נשמע מהנהר שמאחורייכם "סליחה אבא!" הוא אומר לנהר "אוקי בסדר אני אסביר לך מה אנחנו אנחנו בני האדס ולך יש מזל גדול כנראה הכוח הזה שלך ישאר לך להמון זמן" הוא רוטן ואז אתה רואה שהוא מזמן מלא זומבים מהרצפה הפגיון שלך לא עלייך אתה רואה שהוא ממש רחוק ממך לא איפה שהנחת אותו "הנשק תמיד ביד דביל!" הוא אומר לך ואתה מתחיל במירוץ לפגיון

ליאו
    בסדר
    ------
    "אני מדריך ביתן שתיים ביתן פוסידון, למעשה אני היחיד שגר שם בינתיים" הוא אומר לך בשמחה מאוד גלויה "זאת קלאריס" הוא ממשיך ומצביע על המדריכה הרטובה וחסרת ההכרה שמטפלים בה כמה ילדים רטנוניים (כן אני המצאתי את המילה הזאת!)
    "אתה הצלחת להחזיק את קלאריס לכמה שניות ואתה נראה לי חדש! נחמד, מה דעתך לבוא איתי לבחור נשק" הוא אומר
    מה תעשה?

הקטור
    אתה מזמין קולה ומהכד נמזגת קולה כירון מזמין מילקשייק דשא ויוצא מיץ מוזר לכוס שלו מאותו הכד, אתה מתחיל לפקפק בקולה שלך והכד נראה עצוב...
    "אז איך עברו עלייך החיים לפני שהגעת למחנה?"

אני מבקש קצת יותר השקעה! אני משקיע בכם!

עמוד 5 מתוך 12 ראשוןראשון ... 34567 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •