Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    תודות, הסבר וקרדיטים:
    קודם כל, תודה לשלושה מחוזות על המ"ת הנפלא עם העלילה הטובה שנמצאת בו. בסיפור אני אתאר בעצם את העלילה של המשתמשים במ"ת של ליאור.
    המשתמשים שהסכימו להופיע עד עכשיו:
    AVI- הפרק מוכן!
    PikaRevulotion- הפרק מוכן!
    ~HannibaL ThE CannibaL~- הפרק מוכן!
    ~WarWolf~- הפרק יהיה מוכן ב:???
    תזכורות: להכין פרק ארוך לתומר.
    לעדכן את הפרקים.
    מי שירצה להופיע גם, שרק ירשום לי שהוא רוצה(כמובן, רק מי שמשתתף במ"ת).
    דמויות:
    Spoiler ספוילר

קרדיט לליאור על הדמויות, עלילה והכל.

פרקים:
    Spoiler ספוילר

פרק 1- מתחילים במסע! שומעים עלילה!

לפני 1000 שנה,שלושה פוקימונים נלחמו זה בזה למען השגת שליטה במחוז היחיד שהיה קים פעם,מחוז שורפי. אך,בשל כוחם האדיר של שלושתם,מחוז שורפי נחלק לשלושה מחוזות חדשים וכל אחד מהם שלט על אחד המחוזות החדשים. לאחר שנוצרו שלושה מחוזות חדשים שלושת,הפוקימונים שקעו לתרדמת ארוכה כל אחד במחוז שלו. במשך 1000 השנים האלו,מדענים רבים חקרו את הקרב הזה ורצו לגלות איזה פוקימונים עשו זאת. אולם,הם גילו רק 2 דברים והם:הפוקימונים היו אגדיים,אחד מהם היה פוקימון אש,השני פוקימון מים והשלישי פוקימון עשב. המדענים כל כך חשקו לגלות את זהות הפוקימונים.לכן,הם שלחו מכתבים למאמנים צעירים שיעזרו להם לגלות מי הם הפוקימונים שיצרו את שלושת מחוזות. יום אחד,ג'ון קם מהמיטה ומגלה תק על שולחנו. ג'ון פותח אותו וקורא את הכתוב: שלום מאמן, אנו רוצים שתעזור לנו לגלות מי הם שלושת הפוקימונים שיצרו את המחוזות? המטרה היא לגלות זאת. בשביל זה,תצטרך להשיג פוקימון התחלתי (הפרפסור יתן לך) ולצאת למסע חייך. אם אתה מסכים אז לך לפרפסור שנמצא בקרבתכם והוא יתן לך מה שאתה צריך. ג'ון קם למחרת לבוקר יפיפה ורואה שהשעה 7. ג'ון יורד למטה ואמו אומרת לו 'בהצלחה' ומגישה את הארוחה.לאחר שג'ון סיים את ארוחתו הוא יורד ויוצא למעבדה. ג'ון דופק בדלת וקול מוזר שואל "מי זה?" ג'ון נכנס למעבדה של פרופסור אוק. הוא רואה שהמעבדה כולה שרופה. ג'ון מבחין בפתק המונח על הריצפה. ג'ון קורא אותו בקול: "שלום, אני פרופסור אוק. הטיפלוזן שלי השתמש בחימום על ושרף לי את המעבדה. לך לדרך 1 ושם תפגוש אותי ותקבל את התחלתי שלך." ג'ון הולך לדרך לדרך 1. כעבור 5 דקות הוא מגיע לדרך 1.שם הוא רואה את אוק ולידו מזודה וטיפלוז'ן שלו. אוק רואה את ג'ון ואומר"הי אני אוק. אתה בודאי באת לפה כדי לקבל את הפוקימון התחלתי שלך. אז אם כן, אז במי בחרת?" ג'ון מבקש פוקאבו מאוק. אוק אומר לג'ון: "אוקיי, פוקימון מצוין!" הוא ניגש אל המזודה שלו ופותח אותה.משם הוא מוציא את הפוכדור הכי שמאלי.הוא מגיש לג'ון את הפוכדור ובנוסף 5 פוכדורים ופוקידע ואז הוא אומר לג'ון: "תרצה קרב 1 על 1 נגדי?" ג'ון מסכים לקרב ומזהיר את הפרופסור שהוא ינצח אותו. אוק אומר לג'ון: "אני לא אשתמש בטייפלוז'ן שלי, אני אשתמש בפוקימון אחר. אני קיבלתי את הפוקימון שאלחם אתך שלשום. צא מריפ לקרב!" אוק אומר ומוציא פוכדור וממנו יוצא מריפ שלו. אוק אומר לך: "תוציא את פוקאבו שלך!" ג'ון קורא לפוקאבו שלו לצאת. פוקאבו יוצא מתוך הפוכדור שלו שמח.אוק אומר לג'ון: "ג'ון תרצה להתחיל או שאני אתחיל בקרב הזה?" ג'ון אומר לפרופסור שהוא יתחיל. (שהפרופסור יתחיל) אוק אומר לך: "אוקיי, אני אתחיל בקרב. מריפ, תקוף במתקפת רעם את פוקאבו של ג'ון!"מריפ שולח רעם אל פוקאבו של ג'ון ופוקאבו מפחד מאוד...
    המשך יבוא...

קרדיטים על כל דבר:
    אני- שכתוב מחדש של חלק מהחלקים.
    ליאור- על המ"ת ועל הדמויות והחלקים והתמונות במ"ת.
    למשתתפים- על ההסכמה להשתתף ועל השיתוף פעולה.
    תודות לכולם!
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 02-24-2011 בשעה 05:13 PM
    Spoiler ספוילר

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    רגע לא הבנתי,אני צריך לכתוב פרק? 0_0
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    רגע לא הבנתי,אני צריך לכתוב פרק? 0_0
    לא, תירגע, אני מעתיקה את הפעולות שהשחקן עושה במ"ת מההתחלה עד לחלק מותח או כל חלק שנראה לי ומשנה קצת ומשכתבת. אני עושה את זה.
    Spoiler ספוילר

4. Water, Earth, Fire, Air.
    אבל פרשתי זמנית מהמשחק של ליאור.. לא שמנה בכל זאת בהצלחה. אני קורא את הפרק הריאשון עכשיו
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PikaRevulotion צפה בהודעה
    אבל פרשתי זמנית מהמשחק של ליאור.. לא שמנה בכל זאת בהצלחה. אני קורא את הפרק הריאשון עכשיו
    אז אני אעשה לך ואם תפרוש לתמיד אז אני אחבר בעצמי, טוב?
    ליאור! לא הגבת כאן!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    פרק 1- הפרק של עומר!
    לפני 1000 שנה,שלושה פוקימונים נלחמו זה בזה למען השגת שליטה במחוז היחיד שהיה קים פעם,מחוז שורפי. אך,בשל כוחם האדיר של שלושתם,מחוז שורפי נחלק לשלושה מחוזות חדשים וכל אחד מהם שלט על אחד המחוזות החדשים. לאחר שנוצרו שלושה מחוזות חדשים שלושת,הפוקימונים שקעו לתרדמת ארוכה כל אחד במחוז שלו. במשך 1000 השנים האלו,מדענים רבים חקרו את הקרב הזה ורצו לגלות איזה פוקימונים עשו זאת. אולם,הם גילו רק 2 דברים והם:הפוקימונים היו אגדיים,אחד מהם היה פוקימון אש,השני פוקימון מים והשלישי פוקימון עשב. המדענים כל כך חשקו לגלות את זהות הפוקימונים.לכן,הם שלחו מכתבים למאמנים צעירים שיעזרו להם לגלות מי הם הפוקימונים שיצרו את שלושת מחוזות. יום אחד,לוקאס קם מהמיטה ומגלה פתק על שולחנו. לוקאס פותח אותו וקורא את הכתוב: שלום מאמן, אנו רוצים שתעזור לנו לגלות מי הם שלושת הפוקימונים שיצרו את המחוזות? המטרה היא לגלות זאת. בשביל זה,תצטרך להשיג פוקימון התחלתי (הפרפסור יתן לך) ולצאת למסע חייך. אם אתה מסכים אז לך לפרפסור שנמצא בקרבתכם והוא יתן לך מה שאתה צריך. לוקאס קם למחרת לבוקר יפיפה ורואה שהשעה 7. לוקאס יורד למטה ואמו אומרת לו 'בהצלחה' ומגישה את הארוחה.לאחר שלוקאס סיים את ארוחתו הוא יורד ויוצא למעבדה. לוקאס דופק בדלת וקול מוזר שואל "מי זה?" לוקאס מבקש להכנס ולקבל התחלתי. לוקאס נכנכס למעבדה. מולו עומד פרופסור אוק. הוא אומר לו: "שלום, שמי פרופסור אוק. הי, שמך לוקאס, נכון? החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך?אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד. תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות." לוקאס מבקש את צ'ימצ'אר, שהציל את חייו. אוק אומר ללוקאס: "אין בעיה, תקבל צ'ימצ'אר." אוק הולך אל שולחן שעליו מונחים 5 פוכדורים ולוקח את הפוכור השמאלי.אז הוא מוציא מן הכיס שלו 5 פוכדורים ופוקידע.הוא מגיש ללוקאס את כל הדברים האלו. אוק אומר לו: "בתוך הפוכדור הזה נמצא צ'ימצ'אר. בהצלחה במסע שלך" לוקאס מודה לפרופסור ומוציא את צ'ימצ'אר ומקווה בסתר ליבו ללמד אותו איגרוף, כך שיהיה כמו המונפרנו שהציל אותו. לוקאס יוצא מן המעבדה שלו. הוא מוציא את צ'ימצ'אר שלו מהפוכדור שלו. לפתע ריח נעים לוקאס מריח וגם צ'ימצ'אר שלו. צ'ימצ'אר רץ בעבקבות הריח הנעים אל דרך 1. צ'ימצ'אר כבר נעלם משדה הראיה של לוקאס. לוקאס קורא לו לחזור והולך בעיקבותיו. לוקאס הולך אחריו ולפתע מגיע לדרך 1. שם הוא רואה הרבה מגבי,סינדקויל וצ'ימצארים הולכים לכיון של צ'ימצ'אר שלו. צ'ימצ'אר שלו נדפק בעץ ויוצא מהשפעה שהיה בה. לוקאס רואה מכונה מוזרה שממנה יוצא הריח שצ'ימצ'אר עקב אחריו. לוקאס מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו. הוא מתקשר לאוק בעזרת הפוקיטאץ שלו וסורק את האיזור בשביל אוק. אוק אומר לו: "תהרוס את המכשיר הזה. את המכשיר הזה בנו אותו צוות ניוטק במטרה לתפוס פוקימונים. כנראה שהוא פועל רק על פוקימוני אש ואם הפוקימון נדפק אז המכשיר לא פועל עליו יותר, אז תהרוס תמכשיר." לוקאס אמר לפרופסור תודה וניתק. הוא הרחיק פוקימונים מהאיזור ונתן אגרופים למכונה כדי שתתפוצץ. הוא המשיך לשבור אותה והיא נסדקה מעט עד שלפתע.....
    המשך יבוא...
    Spoiler ספוילר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור יפה איזה כיף אני יודע מה יקרה בפרקים הבאים שתעשי
    חבל שקראת לסיפור בידיוק כמו המשחק שלי זה מבלבל קצת
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי שלושה מחוזות צפה בהודעה
    סיפור יפה איזה כיף אני יודע מה יקרה בפרקים הבאים שתעשי
    חבל שקראת לסיפור בידיוק כמו המשחק שלי זה מבלבל קצת
    אני קראתי לזה: 'שלושה מחוזות משופר'
    אתה קראת לשלך: 'שלושה מחוזות המשופר'
    ככה לא נתבלבל
    Spoiler ספוילר

9. Water, Earth, Fire, Air.
    חח.. אהבתי את שלי :d וההבדל קצת דפוק בכותרת :p
    תודה שקראתם,עומר.

ופרשתי באיזה שהו יום.

]

10. משתמש מנוסה
    כן, שמתי לב חחח.
    בקרוב הפרקים הבאים!
    אבי ועומר! אל תכתבו מה יקרה בהמשך.
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: נחשו
    חח רעיון חמוד הכתיבה שלך לא רעה בכלל נסי קצת יותר תיאורים לתאר את הכול,
    זה יעזור והסיפור היה מעולה

"כי אל תיתנו לרגעים של פעם בחיים- לירח הכחול שלכם, לברוח"

סיגל, מעצבת חתימות ,פייקים, מאמנים , פוקדורים ,שילובים וזיופים מתחילה,
    וספארמרית מתקדמת

12. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי סיגל123 צפה בהודעה
    חח רעיון חמוד הכתיבה שלך לא רעה בכלל נסי קצת יותר תיאורים לתאר את הכול,
    זה יעזור והסיפור היה מעולה
    אי אפשר ממש כי אני עושה לפי הכתוב אבל אני יכולה לשכתב מחדש עם יותר תאורים.
    תודה!
    Spoiler ספוילר

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    הסיפור צפוי זה לא טוב לעשות סיפור על מ"ת ובמיוחד לא על אחד שליאור מנהל (בלי להעלב ליאור אתה אחלה ילד)

14. משתמש מנוסה
    אל תדאגו, אני אתקדם בסיפור מהר ואשיג את ליאור כך שלא יהיה עד כדי כך צפוי.
    Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    אהבתי מאוד את הפרקים, שלי ושל עומר.
    אל תדאגי אני לא יגלה את ההמשך לאחרים .
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •