בקושי רואים את הבדל
תעשי קצת שהיה שינוים פה בפרקים ששונים ממה שהיה במשחק שלי
לוקאס לא נעלב
בקושי רואים את הבדל
תעשי קצת שהיה שינוים פה בפרקים ששונים ממה שהיה במשחק שלי
לוקאס לא נעלב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
פרק 1- הסיפור של תומר!
לפני 1000 שנה,שלושה פוקימונים נלחמו זה בזה למען השגת שליטה במחוז היחיד שהיה קים פעם,מחוז שורפי. אך,בשל כוחם האדיר של שלושתם,מחוז שורפי נחלק לשלושה מחוזות חדשים וכל אחד מהם שלט על אחד המחוזות החדשים. לאחר שנוצרו שלושה מחוזות חדשים שלושת,הפוקימונים שקעו לתרדמת ארוכה כל אחד במחוז שלו. במשך 1000 השנים האלו,מדענים רבים חקרו את הקרב הזה ורצו לגלות איזה פוקימונים עשו זאת. אולם,הם גילו רק 2 דברים והם:הפוקימונים היו אגדיים,אחד מהם היה פוקימון אש,השני פוקימון מים והשלישי פוקימון עשב. המדענים כל כך חשקו לגלות את זהות הפוקימונים.לכן,הם שלחו מכתבים למאמנים צעירים שיעזרו להם לגלות מי הם הפוקימונים שיצרו את שלושת מחוזות. יום אחד,תומר קם מהמיטה ומגלה פתק על שולחנו. תומר פותח אותו וקורא את הכתוב: שלום מאמן, אנו רוצים שתעזור לנו לגלות מי הם שלושת הפוקימונים שיצרו את המחוזות? המטרה היא לגלות זאת. בשביל זה,תצטרך להשיג פוקימון התחלתי (הפרפסור יתן לך) ולצאת למסע חייך. אם אתה מסכים אז לך לפרפסור שנמצא בקרבתכם והוא יתן לך מה שאתה צריך. תומר קם למחרת לבוקר יפיפה ורואה שהשעה 7. תומר יורד למטה ואמו אומרת לו 'בהצלחה' ומגישה את הארוחה. לאחר שתומר סיים את ארוחתו הוא יורד ויוצא למעבדה. תומר דופק בדלת וקול מוזר שואל "מי זה?" תומר מבקש פוקימון התחלתי מהפרופסור, צ'ארמנדר. תומר נכנס למעבדה. מולו עומד פרופסור אוק. הוא אומר לתומר: "שלום, שמי פרופסור אוק. הי תומר. החלטת באיזה פוקימון תבחר להתחיל את המסע שלך? אם כן תגיד לי את שמו ואני מביא לך אותו מיד. תוכל לחשוב על הבחירה מס' דקות." אוק ניגש אל שולחן ועליו מונחים 5 פוכדורים. הוא לוקח את הפוכדור השמאלי ומין כיסו מוציא 5 פוכדורים ופוקידע. הוא ניגש אל תומר ומביא לו אותם.הוא אומר לו: "בתוך הפוכדור נמצא צ'ארמנדאר שלך. בהצלחה במסע שלך" תומר לוקח את הפוכדור של צ'ארמנדאר ואת כול שאר הציוד שלו ויוצא מן המעבדה. הוא מוציא את צ'ארמנדאר מן הפוכדור שלו. צ'ארמנדאר שמח להכיר אותו. תומר מבחין שמולו יש 3 מטרות ענקיות והם יכולות להיות אימון טוב לצ'ארמנדאר שלו ולכן הוא מחליט ש.......
המשך יבוא...
אני נורא מצטערת על הפרק הקצר, פשוט לא היה לי זמן ממש.
תומר, אני אפצה אותך בפרק ארוך אחר כך.
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)