אני חזרתי ואף אחד לא שם לב עליי,גודדאמיט|:
אני חזרתי ואף אחד לא שם לב עליי,גודדאמיט|:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
כן,הכינוי שלי ברוסית,למי שיש בעיות עם זה,שיחייה XP
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
</td></tr></table><div class=\'signature\'>
~Cat Behemoth~
מי אתה?
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
מיכאלO_O
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'>Have mercy, my queen. Would I dare to offer vodka to a lady? this is pure alcohol!
~Cat Behemoth~
O:
חזרתי
היי לך דניO:
קרדיט ליוסי על זאתי *_*
~Cat Behemoth~
מה אתם מחכים לתמונות של מישהו??
לי יש תמונות במחשב אבל אני מעדיף לא לחסוף את הזהות שלי אפילו שאני ממש חתיך
השבוע רק התחילו איתי 4 בנות ..
קרדיט על החתימה למעלה ל-ironik
בטח המורות שלך >.<
היי מיכאל D:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
בסוף נראה תפוח אדמה עם פרצוף של זיתים נכון?Originally posted by צאריזארד@Sep 8 2008, 01:16 PM
מה אתם מחכים לתמונות של מישהו??
לי יש תמונות במחשב אבל אני מעדיף לא לחסוף את הזהות שלי אפילו שאני ממש חתיך
השבוע רק התחילו איתי 4 בנות ..
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
כולם מתנהגים אלי ככה עוד קיללו במסן את סבתא שלי!!היא נפטרה
אני פורש ננמאס לי!!
כולם מתנהגים אלי ככה עוד קיללו במסן את סבתא שלי!!היא נפטרה
אני פורש ננמאס לי!!
כול העולם שונא אותי היום
WTF מי קילל ולמה אתה מתייחס לטמבלים האלה?
וזה במקרה שביום רביעי לא ילך הכל טוב:
http://www.youtube.com/watch?v=BXzugu39pKM
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
קיללו את סבתא שלי והיא מתה אם אתם יודעים מזה ..נמאס לי מהיחס הזה..ביי כולם
אם תפרוש, אתה ילד חלש! רק בגלל כמה מפגרים אתה פורש, ותגיד לי מי קילל אותך אני רוצה לדעת מי עושה טרור בפורום.
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
איזה מאגניב הסרטון XDDD
וגם אתה מקלל כאן >.<
זה בצחוקים אתה יודע ><"
אתה מקלל פה את כולם ואומר אל תקח ללב ><" אבל זה מעליב O:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
זה לא מישהו מהפורום..זה באיזה משחק רשת שהיתי בוא היתי בין החזקים!!!היתי במחלקה והכול נעלם בפוף שהחזרתי לו קללות אחרי זה..!!נמאס לי מכולם היום או יותר נכון נמאס לכולם ממני
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)