בטוח יש מישהו פה מאנימסטר,הרי מישהו היה שמה ובטח עבר לפה,אחרת איך הם שמעו על אנימסטר?
אז אתה מבין שזה פוגע...נכון?
אני לא נלחץ, אני מתעצבן שאתם מאשימים אותי על דבר שלא עשיתי! ואותי קל לעצבן, אלכס כבר מודע לזה O:Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 6 2008, 01:07 PM
לא מתפתח פה שום ריב,רק ציינתי ודני נלחץ זה הכול XD
טוב תקרא את מה שרשמתי מעליך...פשוט תדע שיש כאן אנשים מאנימסטר אולי או שעזבו משמה ואתה כאילו אומר שכולם שמה נובים.כתוצאה מכך,שגם מי שעזב משמה,אתה בעצם מכליל את קבוצת משתמשים שעזבה משמה לקבוצת הנובים שציינת.
אז אם כך, נדב נוב, יובל נוב, אני נוב, ועוד מלא! ככה בא לך? אין לי בעיה. O:Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 6 2008, 01:09 PM
בטוח יש מישהו פה מאנימסטר,הרי מישהו היה שמה ובטח עבר לפה,אחרת איך הם שמעו על אנימסטר?
אז אתה מבין שזה פוגע...נכון?
איך אומרים? אה כן, "אתה יותר מדי נוקשה עם החוקים" T_T
יואו אתם לא יכולים לשתוק >.<
אני צריכה להזמין לפה אישית את המורה הקודמת לי להיסטוריה ><"
היא תעשה פה סדר..
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
ואתה תקרא מה שאני רשמתי יותר מעלייך! אני לא משייך אפחד לשום קבוצה! סתם כתבתי את זה מרוב שהיה לי משעמם!Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 6 2008, 01:11 PM
טוב תקרא את מה שרשמתי מעליך...פשוט תדע שיש כאן אנשים מאנימסטר אולי או שעזבו משמה ואתה כאילו אומר שכולם שמה נובים.כתוצאה מכך,שגם מי שעזב משמה,אתה בעצם מכליל את קבוצת משתמשים שעזבה משמה לקבוצת הנובים שציינת.
לול.
בעעעעע
שקט :X
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
השנה שנולדתי בה D:
טוב,פשוט אל תשתמש במילה נוב וזהו!
עכשיו יש לך 1995 השנה שבה אני נולדתי O:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
המחשב שלי נוב. עכשיו תיתן לי על זה אזהרה? נו באמת. אלכס, אנחנו חברים טובים...למה להרוס? כולה כתבתי "נובים של אנימסטר".Originally posted by Fusion Catiteen@Sep 6 2008, 01:18 PM
טוב,פשוט אל תשתמש במילה נוב וזהו!
תעזוב את זה כבר. הנירנור הזה מנסה לידםוק לי אזהרה בגלל שכתבתי לו שהוא עושה ספאם. והוא באמת הספים.
דיייייייייייייייייי
אתם אשכרה ילדים קטנים ><"
קרה משו- עבר O:
אל תגרמו לי כל הזמן לעזוב את סופרמן![]()
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אבל הם מעצבנים אותי X_X כולה "נוב".Originally posted by אבטיחי D:@Sep 6 2008, 01:21 PM
דיייייייייייייייייי
אתם אשכרה ילדים קטנים ><"
קרה משו- עבר O:
אל תגרמו לי כל הזמן לעזוב את סופרמן![]()
><"
אז תתעלם O:
תעזוב את הקטע הזה בשקט ><"
סופרמן חייב לעזוב![]()
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
אני נלחם על הזכויות שלי ולא משנה מה! אני לא אפסיק עד שהם יבינו שהם טעו. תמשיכי במשחק המגניב שלך D:Originally posted by אבטיחי D:@Sep 6 2008, 01:24 PM
><"
אז תתעלם O:
תעזוב את הקטע הזה בשקט ><"
סופרמן חייב לעזוב![]()
התחיל ליהיות מעניין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)