טוב זו מנגת פוקימון שערכתי,קצת קומית אבל לא כזה מצחיק. זה מספר על מועדון המחול של רותםמקווה שתאהבו וקרדיט לי על העריכה,לאתר קריאה ישירה באינטרנט ולרותם שבזכותו אנו פה:
(יש קרדיט לי למטה בצד ימין ולפורום בצד שמאל למטה) אם תאהבו אני יכין עוד.
![]()
טוב זו מנגת פוקימון שערכתי,קצת קומית אבל לא כזה מצחיק. זה מספר על מועדון המחול של רותםמקווה שתאהבו וקרדיט לי על העריכה,לאתר קריאה ישירה באינטרנט ולרותם שבזכותו אנו פה:
(יש קרדיט לי למטה בצד ימין ולפורום בצד שמאל למטה) אם תאהבו אני יכין עוד.
![]()
מצחיק אבל תגדיל פעם הבאה שאתה כותב תכתב בקושי רואים משהו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תשנה פונט...
המלצה:Arial
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
בסדר תודה כולם והינה מה שרשום:
סצנה ריאשונה (ברי מדבר):אוקיי,כולם מוכנים?
סצנה 2 (רואים את הידיים של ברי עם כאלה של פלמנקו: [יש 3 בלונים אז אני יחלק לפי א. ב. ג.] א.בסדר בואו נתחיל! ב.1,2,3 ג.כולם להזיז את הטוסיק!
סצנה 3: (רואים את המכון לריקוד וברי מדבר [ברי=רותם] א.אוקיי קדימה כולם,לנענע ! כולם להזיז את הטוכעס!.
ב.קדימה מועדון הריקודים של רותם לא ינצח בתחרות הריקודים אם לא נתאמן!
סצנה 4: (רואים את רותם מחזיק ספר מוזר) הנה המדיך להתמצאות בפורום פוקימון!
סצנה 5:רואים פרינפלפ מדבר עם מונפרנו (אלכס-מונפרנו אלכס-פרינפלאפ) אלכס:היי ניצן רוצה לרקוד איתי? למדתי טנגו! ניצן:כפערות תתפתח קודם לאינפרנייפ ואז נדבר. עד אז יש לי את עומר הסקסי לירקוד איתו :p. דרך אגב תומר שפרצו לך למה לא הפכו אותי למייסדת?!
סצנה 6: (רואים את רותם כאילו מתפצל לשתיים והוא מתלהב מזה) א.סתכלו התפצלתי לשני רותמים.
ב.זאת אומרת שיש מייסד חדש!
סצנה 7: (רואים כמה פוקימונים ורותם צועק) לא נכון! זה אומר שיש לכם עוד עבודה קשה למנהלים ולפקחים! קדימה לעבודה,ריקודים !!.
נגמר.. פעם הבאה אגדיל. תודה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)