Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 184
  1. משתמש מנוסה
    שם: ברק
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    טד
    כמו שכתבתי לקודק...
    ---
    בוויזל יודע:
    משאבת מים ובלימה וקרן קרח.
    ---
    "בווי בווי! אנט אנטיי!" בוויזל ואנטי צוהלים ונשארים בחוץ לשחק ביחד. הם משחקים ונהנים ביחד ולבסוף נחים מעט ליד העץ הקרוב.
    ---
    סליחה שזה לא מושקע כל כך אבל לא היה לי מה לכתוב ממש...
    זה בסדר
    אל דאגה-גם לי אין את כל הזמן שבעולם
    אז אני מבין אותך.

אני פורס מפה על הדשא(אני לא סגור אם יש לי או אין לי)אם אין אני פשוט נח ונשען על העץ
    אני נשכב על הדשא/מפה וקורא לשני חבריי
    בואו רגע אלי,יש לי משהו חשוב להגיד לכם
    אחרי שהם חוזרים אני אומר להם-אתם רוצים להחזק?אתם רוצים להפוך להכי טובים שיש?
    אמנם לא זאת המטרה שלי-אבל אני מוכן להשקיע בשבילכם,אנחנו נתאמן ונהיה הטובים שיש
    אבל תמיד,תמיד נהיה ביחד-אל תנטשו אותי ואני לא אנטוש אתכם.
    זוהי שבועת החברות שלו-ואם אחד מאיתנו רוצה משהו תמיד נוכל לסמוך על השני
    אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    צ'רמנדר יוצא מהפוקדור שלו וארכאוס זורק עליו אבקה מוזרה לבנה ואז צ'רמנדר נהיה לבן זוהר והופך לגדול ושונה יותר ואז לעוד יותר שונה וגדול והוא הופך לצ'ריזרד. אתה שמח שהוא התפתח וארכאוס אומר לך: "בוא נלך למערה שלי, שם!" הוא אומר ומצביע אל עבר מערתו ומשתגר לשם.
    הוא לא אמור להיות צ'ארמליון קודם?
    -------------------------------
    אני אטפס על צ'אריזרד שלי ואגיד לו "עוף צ'אריזרד הכי מהר שאתה יכול" בזמן שהוא יעוף למערה אני ארגיש את הרוח המעיפה את שיערי ואהנה מהטיסה.
    שנגיע למקום אני אגיד לארכאוס "נו אז מה עכשיו? מה אני אמור לעשות אני רוצה להמשיך במסע שלי ולנצח במכונים!" אומר לו
    "אז אני אמור לחסל כמה פוקירים?"

3. היכל התהילה
    הייתי לחוץ בזמן כתיבה של הרקע, את יודעת [אם ראית אותי משחק במשחקים אחרים] שאני שחקן טוב ומשקיע, אז אשמח אם תקבלי אותו למרות הרקע ה"עלוב"
    וד"א- זה לא ארקאוס, זה ארסיוס..
    שם בפורום: DarkTiger דניס
    כינוי במשחק: אייס דיאמונד
    פוקימון התחלתי: טורצ'יק
    סוגים מועדפים: חשמל, מים, על חושי, אבן, עשב
    רקע: אייס היה ילד יתום, הוא אומץ על ידי משפחה ענייה, אייס היה נאלץ לעבוד בחנות עתיקות כדי לפרנס את המשפחה.
    אייס למד בבית ספר קטן שהיה בקצה הרחוב שבהם התגוררו במאניטה, אייס שנא את המורים בכל הלב.
    המורים תמיד היו נטפלים אליו, כנראה בגלל ההיפר אקטיביות שלו והפרעות הקשב והריכוז שהיו לו.
    הוא היה ילד בודד בבית הספר, והילדים לעגו לו על בעיותיו.
    איס נשבע לעצמו שיום אחד- כולם ייתחרטו שהם לא היו חברים שלו כשיראו איזה מאמן גדול הוא יהיה.
    תיק: פוקדקס(מלא!), טלפון, אוכל ותרופות, תיקיית סרטים ותגים.
    כסף: 50,000 יין.

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    קודק
    כבר אמרתי, אין לי ממש הרבה זמן ואין לי ספרייטים אבל מחר אני אעדכן.
    ---
    הקרן נטענת במהירות ופוגעת בקוקו שנפסלת ומתעוררת מיד ואומרת: "טוב, ניצחתם ואני אספר לכם מה כתוב." היא אומרת לכם ולוקחת את הדף. "אנחנו נשבעים לחסל את ארכאוס על פשעיו הנתעבים ועל פיצוץ עולמינו ובמיוחד על חילול הקודש של הפוקירים, מאז ומעולם נשבענו אבל לא הצלחנו, תלינו את המודעה כאן כדי שבבוא הימים יבוא פוקימון חזק וילחם בארכאוס הרשע." קוקו אמרה ועפה משם אך לא לפני שרשמה לכם על דף את הכתוב. ארכאוס התחיל לגמגם... "מה יהיה אם כולם יבואו נגדי?" הוא שאל בחשש מועט...

"למה בכלל פוצצת להם את הכוכב ? " אשאל את ארכאוס
    ואז אשאל את קינמון "אתה יכול להוביל אותנו למישהו שיודע הרבה על הפיצוץ הזה ?" ואחכה לתשובתם .
    ---
    לדעתי המשחק מהיר מדי ..
    כאילו בקושי הינו עם ההתחלתיים כך שאי אפשר לקרוא להם כך ..
    כלומר אם את מבינה ..בתגובה הראשונה שלי כבר היו לי כמעט 3 פוקימונים ..
    ובתגובה השישית חמישית אמור להיות לי 5 פוקימונים בהתפתחות 3 ....
    אם אנחנו לא מפתחים את הפוקימונים ..זה לא ממש מובן ..
    אז רק שתדעי מה אני חושב..כלומר זה כיף אבל מהיר ואי אפשר לעשות כלום עם ההתחלתי ..
    את מבינה ?

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    לוקאס
    הוא התפתח לצ'רמיליון ואז לצ'ריזרד.
    ---
    "אוקיי, נתחיל במסע להאמיתי לניסרקוס." ארקאוס אומר לך. "אנחנו צריכים למצוא כזה: ." ארקאוס אומר לך ומראה לך עיתון שבו כתוב ליד הדמות: 'מבוקש'. אתם עפים למערה ונכנסים אליה. אתם רואים מיו קטן וחמוד שאומר לך: "אני מיו ואני העוזר שלך, אני אבוא איתך לכל מקום ואעזור לך ואתן לך מידע ו..." מיו מתחיל לבלבל לך את המוח. "הוא חופר, אל תתייחס לזה..." ארקאוס לוחש לך.

לין
    ג'נסון עצוב מעט ומחזיר את טרטוויג לפוקדור שלו ומוציא פוקדור אחר אך בזמן שהוא מוציא אותו, נופל עוד פוקדור מהתיק שלו ועוד פוקדור, ועוד כמה פוקדורים שנפתחים ויוצאים מהם פוקימונים ענקיים. "עלית עלי!" ג'נסון אומר בכעס ואת מבינה שהוא בצוות רוקט ושהפוקדורים גנובים. את נזכרת לטלפון הנייד שלך שבתיק.

תומר
    ארקאוס אומר לך: "וינאזור זה שמו." הוא אומר ונותן לך את הפוקדור שלו בשמחה. אתה יורד למטה ורואה את מרשטומפ ישן ועוד פוקימון שנלחם מולו ואז אתה מבין שהוא השתמש עליו בשינה. הפוקימון שנלחם מולו הוא שלוס כחול שמתקיף אותו בפצצת בוץ שפוגעת בו מעט. מרשטומפ נופל ומתעורר ואז משתמש במהירות בסילון אקווה חזק ואז בפצצת בוץ משלו.

טד
    אתם יושבים בשדה ומתבוננים במפה שלכם. אנטי שלך רץ על המפה כי הוא חושב שזהו משחק. בוויזל קופץ עליה גם כן בשמחה מרובה ושניהם רוקדים על המפה. אתה צוחק ואומר להם לרדת מהמפה שלך כי היא תהרס. הם יורדים מהמפה ואתה מחליט ללכת למרכז הפוקימונים במקום צדדי בדרך. אתם מחליטים ללכת לעיר הקטנה קונקצ'ו. אתם מגיעים לשם ומחליטים להתאמן מעט בקרבות בין בוויזל לאנטי.

קודק
    "טוב... פעם, לפני המון שנים, עוד כשרק ניסרקוס נוצר, גרתי בו. לאחר שנים, בא הפוקיר הראשון, דומה לקינמון אבל ענק וגם קצת כחול, שנקרא ניקוטארה הגדול. הוא טען שכוכב זה שייך לפוקירים ולראשונה, פוקיר הביס אותי. נשבעתי לחסל אותו מאז ובאמת, יום אחד, באתי לשם, אבל אז היו לי לוחיות החיים שמגינות עלי מכל פגע. נלחמתי נגדו וכמובן שניצחתי אותו. גם הוא נשבע לחסל אותי אבל כדי שלא יהיה לו מקום מגורים פוצצתי את הכוכב וחזרתי למימד שלי אך הוא פלש קודם לכן לשם בעזרת פוקירים חזקים כמוהו. פוצצתי את כל היקום ובניתי לי מימד חדש, בלתי חדיר, כך אוכל להכנס ללא הפרעות מצד אחרים. היום אני מצטער על ניקוטארה שנעלם אבל הפוקירים לא סולחים לי בכלל ולא מוכנים ומי שכן מוכן, מנודה." ארקאוס מספר לכם את הסיפור בעצב ורגש.

אייס
    "בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: , . הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?

רשום!
    לגבי הרקע, אני יודעת שאתה אחד שמשקיע כמו שיר אז גם אם זה היה קצר יותר היית נכנס, תגיב.

הודעה!
    סליחה שלא הגבתי מאתמול, פשוט נפלתי ונקעתי את הרגל(במדרגות נפלתי, זה כאב!) גם לא הספקתי לצבוע, סליחה...
    Spoiler ספוילר

6. Because lizards can swim
    לוקאס
    הוא התפתח לצ'רמיליון ואז לצ'ריזרד.
    ---
    "אוקיי, נתחיל במסע להאמיתי לניסרקוס." ארקאוס אומר לך. "אנחנו צריכים למצוא כזה: ." ארקאוס אומר לך ומראה לך עיתון שבו כתוב ליד הדמות: 'מבוקש'. אתם עפים למערה ונכנסים אליה. אתם רואים מיו קטן וחמוד שאומר לך: "אני מיו ואני העוזר שלך, אני אבוא איתך לכל מקום ואעזור לך ואתן לך מידע ו..." מיו מתחיל לבלבל לך את המוח. "הוא חופר, אל תתייחס לזה..." ארקאוס לוחש לך.
    "אוקיי" אומר לארכאוס ואסתכל על התמונה שלו "חח אני אשמח לחסל אותו, מיו אתה יכול לבוא איתי אבל אני צריך ללכוד אותך כדי שלא יציקו לי שאגדי מסתובב סביבי" אומר לשניהם "צ'אריזרד בוא ננסה כמה מתקפות חזקות חדשות, תנסה להשתמש בחימום יתר ואז בזעם דרכון ובנשימת דרקון" אומר לו ואז אחרי שהוא ינסה אני אומר לארכאוס "הוא נראה חלש הוא באמת כזה?"

7. היכל התהילה
    רשום!
    לגבי הרקע, אני יודעת שאתה אחד שמשקיע כמו שיר אז גם אם זה היה קצר יותר היית נכנס, תגיב.
    "בוקר טוב פרופסור" אגיד לו כשאכנס למעבדה "מה שלומך היום?"
    "הייתי רוצה לבחור בטורצ'יק, אפרוח האש" אגיד לו כשישאל אותי על הפוקימון ההתחלתי

8. משתמש מנוסה
    אייס-(איזה צבע אתה רוצה?)
    "אוי, כמה שטורצ'יק חמוד!" אוק אומר לך ונותן לך 5 פוקדורים ופוקדקס ואז ניגש למזוודה, לוקח את הפוקדור האמצעי ונותן לך אותו. הוא אומר לך בהצלחה ונותן לך מפה לפני שאתה יוצא החוצה. אתה יוצא, פותח את המפה שלך ובודק אילו ערים קרובות: קונליו- עיר ביניים, יש בה מרכז פוקימונים עם אזור לינה ומרכז קניות ענק בעל 6 קומות.יש בה גם מלונים עם הרבה תיירים שבאו לנוח וכמובן מאמנים שמתארחים במרכז הפוקימונים. קונקצ'ו- עיר רגילה עם איזורי אימונים והרבה מאמנים בשטח. קיניסורה- עיר מיוחדת שאחרי ההתחלתית, גדולה מאוד.עיר שיש בה הרבה מפעלים שמייצרת בגדים ופוקדורים.יש בה חנויות שמוכרות סוגים שונים של פוקדורים. העיר מלאה במאמנים כמוכם שמוכנים לכל אתגר שיבוא אליהם. אתה אומר לעצמך שהעיר קונקצ'ו מתאימה לך כמאמן מתחיל אך גם העיר קיניסורה די נחמדה.

לוקאס
    צ'ריזרד מכוון לא טוב את המתקפות שלו והתיק שלך כמעט עולה באש. אתה נבהל מעט ונרגע ואומר לארקאוס שזה מוזר קצת וזה לא אמור לקרות לו. ארקאוס אומר שלא ככה עושים את זה והוא הופך לרוח ונכנס לצ'ריזרד. הוא משתמש בנשימת דרקון, תעופה, חימום יתר ובזעם דרקון. ארקאוס אומר לך: "אם רוצים שמשהו יעשה, עשה אותו בעצמך!" הוא אומר וצוחק מעט ונותן לך פוקדור של מיו ואתה מכניס אותו פנימה חזרה.
    Spoiler ספוילר

9. Because lizards can swim
    אייס-(איזה צבע אתה רוצה?)
    "אוי, כמה שטורצ'יק חמוד!" אוק אומר לך ונותן לך 5 פוקדורים ופוקדקס ואז ניגש למזוודה, לוקח את הפוקדור האמצעי ונותן לך אותו. הוא אומר לך בהצלחה ונותן לך מפה לפני שאתה יוצא החוצה. אתה יוצא, פותח את המפה שלך ובודק אילו ערים קרובות: קונליו- עיר ביניים, יש בה מרכז פוקימונים עם אזור לינה ומרכז קניות ענק בעל 6 קומות.יש בה גם מלונים עם הרבה תיירים שבאו לנוח וכמובן מאמנים שמתארחים במרכז הפוקימונים. קונקצ'ו- עיר רגילה עם איזורי אימונים והרבה מאמנים בשטח. קיניסורה- עיר מיוחדת שאחרי ההתחלתית, גדולה מאוד.עיר שיש בה הרבה מפעלים שמייצרת בגדים ופוקדורים.יש בה חנויות שמוכרות סוגים שונים של פוקדורים. העיר מלאה במאמנים כמוכם שמוכנים לכל אתגר שיבוא אליהם. אתה אומר לעצמך שהעיר קונקצ'ו מתאימה לך כמאמן מתחיל אך גם העיר קיניסורה די נחמדה.

לוקאס
    צ'ריזרד מכוון לא טוב את המתקפות שלו והתיק שלך כמעט עולה באש. אתה נבהל מעט ונרגע ואומר לארקאוס שזה מוזר קצת וזה לא אמור לקרות לו. ארקאוס אומר שלא ככה עושים את זה והוא הופך לרוח ונכנס לצ'ריזרד. הוא משתמש בנשימת דרקון, תעופה, חימום יתר ובזעם דרקון. ארקאוס אומר לך: "אם רוצים שמשהו יעשה, עשה אותו בעצמך!" הוא אומר וצוחק מעט ונותן לך פוקדור של מיו ואתה מכניס אותו פנימה חזרה.
    "אוי ארכאוס כמה שאתה צודק" אומר לו "אז מה אתה אומר מיו לא יציק לי יותר מידי?" אומר ואצחק קצת, אשכב על הגב
    "אני זוכר שהכל היה נורמאלי, שהחיים שלי היו שקטים מסע פוקמונים מלא בהפתעות עומד לצפות לי" אומר ואשמיע אנחה כבדה
    " אני כבר מת לנצח בליגה"

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U]תומר
    ארקאוס אומר לך: "וינאזור זה שמו." הוא אומר ונותן לך את הפוקדור שלו בשמחה. אתה יורד למטה ורואה את מרשטומפ ישן ועוד פוקימון שנלחם מולו ואז אתה מבין שהוא השתמש עליו בשינה. הפוקימון שנלחם מולו הוא שלוס כחול שמתקיף אותו בפצצת בוץ שפוגעת בו מעט. מרשטומפ נופל ומתעורר ואז משתמש במהירות בסילון אקווה חזק ואז בפצצת בוץ משלו.
    [/SIZE]
    "אתה מסוגל מרשטומפ אתה יכול לנצח את השלוס הכחול!"אומר בעידוד למרשטומפ בשמחה ואז אוסיף:"אם תנצח אתה תקבל ממני פרס!"ואז אגיד בשאלה את ארכאוס:"אם מרשטומפ מנצח את השלוס תוכל לפתח אותו כאות פרס על הניצחון?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    תומר
    "כן, אני אשמח." ארקאוס אומר לך ומרשטומפ ממשיך להלחם נגד שלוס.
    ---
    אין לי כל כך הרבה מה לכתוב.

לוקאס
    "יודע מה? אתה מעדיף לחזור, לנצח בליגה ולהפוך לאסטר ואז לעזור לי?" ארקאוס שואל אותך ואומר לך: "זה בסדר, אתה יכול להלחם ולנצח ואז לעזור לי." ארקאוס אומר לך בהדדיות.
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר
    ---
    [/COLOR][/B]
    יכול לכתוב שמרשטומפ מנצח חח...
    וגם יכולת לפרט על הקרב אם את יודעת...
    -------------------------
    "תודה רבה ארכאוס"אומר לארכאוס ואז אגיד למרשטומפ:"מרשטומפ אתה מסוגל לנצח אז תשתמש בסילון אקווה ואז בתותח הידרו!"
    ---------------
    מצטער שזה לא מושקע כי אין לי מה לכתוב...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. Because lizards can swim
    תומר
    ---

לוקאס
    "יודע מה? אתה מעדיף לחזור, לנצח בליגה ולהפוך לאסטר ואז לעזור לי?" ארקאוס שואל אותך ואומר לך: "זה בסדר, אתה יכול להלחם ולנצח ואז לעזור לי." ארקאוס אומר לך בהדדיות.
    "לא!" אומר לארכאוס "אני רוצה להישאר לצידך!" אומר בצעקה "זו חובתי כאזרח כדור הארץ להגן על מנהיגו!" אומר "הינני פטריוט מטבעי אני לא אתן לפוקירים מופקרים לנצח אותנו ככה!" אצעק בכריזמה "תשבי כדור הארץ יהללו את שמי כשאטבח בפוקירים!" אצעק "חוץ מזה המסע איתך חשוב הרבה יותר מתחרות מטופשת, זה יוכל לאמן אותי" אומר ואמשיך "קדימה מהר יותר צ'אריזרד מהר יותר ארסאוס!"

14. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין
    ג'נסון עצוב מעט ומחזיר את טרטוויג לפוקדור שלו ומוציא פוקדור אחר אך בזמן שהוא מוציא אותו, נופל עוד פוקדור מהתיק שלו ועוד פוקדור, ועוד כמה פוקדורים שנפתחים ויוצאים מהם פוקימונים ענקיים. "עלית עלי!" ג'נסון אומר בכעס ואת מבינה שהוא בצוות רוקט ושהפוקדורים גנובים. את נזכרת לטלפון הנייד שלך שבתיק.
    אוי.. תרגישי טוב. ):
    ~~
    "פידג'י, טוטודייל וטוגפי, שימו עין על ג'נסון ואם יעשה תנועה חדה, תתקפו אותו!" אני פוקדת עליהם ומוציאה מיד מהתיק את הטלפון הנייד שלי. אני מחייגת למשטרה ומדווחת על גנב מצוות רוקט. "תחזיר לי את כל הפוכדורים הגנובים ואולי יחוסו עליך!" אני אומרת בכעס ומושיטה את ידי קדימה, כאילו מחכה שיביא לי את התיק עם הפוכדורים.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

קודק
    "טוב... פעם, לפני המון שנים, עוד כשרק ניסרקוס נוצר, גרתי בו. לאחר שנים, בא הפוקיר הראשון, דומה לקינמון אבל ענק וגם קצת כחול, שנקרא ניקוטארה הגדול. הוא טען שכוכב זה שייך לפוקירים ולראשונה, פוקיר הביס אותי. נשבעתי לחסל אותו מאז ובאמת, יום אחד, באתי לשם, אבל אז היו לי לוחיות החיים שמגינות עלי מכל פגע. נלחמתי נגדו וכמובן שניצחתי אותו. גם הוא נשבע לחסל אותי אבל כדי שלא יהיה לו מקום מגורים פוצצתי את הכוכב וחזרתי למימד שלי אך הוא פלש קודם לכן לשם בעזרת פוקירים חזקים כמוהו. פוצצתי את כל היקום ובניתי לי מימד חדש, בלתי חדיר, כך אוכל להכנס ללא הפרעות מצד אחרים. היום אני מצטער על ניקוטארה שנעלם אבל הפוקירים לא סולחים לי בכלל ולא מוכנים ומי שכן מוכן, מנודה." ארקאוס מספר לכם את הסיפור בעצב ורגש.
    אומר לו "אוי חבל .." ואז אלך לקינמון ואומר "תוביל אותנו לניקטוארה הגדול ! "
    ואז אוציא את קומבסקין ואיוזיזור (וורטרטול בחוץ) ואבקש מארכאוס לפתח אותם .
    ואז כולנו נעלה על סלמנס ונרכב אל ניקטוארה הגדול .

Spoiler ספוילר

עמוד 11 מתוך 13 ראשוןראשון ... 910111213 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •