רפואה שלמה,באסה רצינית.
אני מניח שאני אמור לתאר את הקרב בינהם,אחרת אין שום דבר שאני יכול לכתוב:
אנטיי,אנחנו נעבוד על החולשה שלך נגד מים.
בוויזל-אנחנו נעבוד על המהירות שלך.
אנטיי תפעיל על חושי על המים בשביל להסיט אותם מהמקום(אני יכול לעשות דבר כזה,לא?)
בוויזל רוץ לאנטיי ותתקוף אותו בבלימה
אנטיי תפעיל להביור על הסביבה שלך ותבלום את הדרך של בוויזל
בוויזל תפעיל קרן קרח מסביב לאש(על הדרך)ואז תחליק על שביל הקרח שלך במהירות לעבר אנטיי ותשמש במשאבת מים
אנטיי אם אנחנו רוצים להצליח אתה חייב לספוג את זה,תשתדל להחזיק כמה שיותר זמן מעמד ולפני שאתה מרגיש חסר כח בכלל תצעק
בוויזל ברגע שהוא צועק תעצור!!!
אגב,מה המתקפה כח חבוי עושה?
ואני מצטער שהשתמשתי ככה בזה,אבל לא היתה לי דרך אחת להגיב להודעה שנתת לי
רפואה שלמה עוד פעם
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
אני רוצה להודיע לכם שבזמן הקרוב אני לא אכתוב הודעות בגלל שאני אהיה בקופת חולים בזמן הקרוב בגלל שנקעתי את הרגל ושם יחליטו מה לעשות אז אני אערוך את ההודעה כשאני אחזור ואהיה יותר פנויה. תודה לכם על ההבנה, אני מצטערת, אני אפצה אתכם ואשלח לכם ה"פ כשאני אמשיך את המשחק.
ספוילר
שם בפורום:cladino
כינוי במשחק:ג'ייסון
פוקימון התחלתי:טרטוויג שהוא סוג עשב
סוגים מועדפים:אש,דרקון,מתכת,לחימה,על חושי.
רקע:ג'ייסון הוא בן למשפחה מפורסמת בעולם כולו.אביו היה מאמן מפורסם שניצח באלית פור ואימו נצחה בפסטיבל הגדול. כשהיה בן 6 אביו ואימו נספו בשריפה והוא עבר לגור עם דודו שהוא מאמן פוקימוני עשב.כשג'ייסון התחיל את המסע הוא קיבל את הפוקימון הראשון שלו מדודו:את טרטוויג. אחרי כמה שנים,ג'ייסון לקח את ליגת סינו.לילה אחרי הזכייה הגדולה הוא שמע קול אלוהי בראשו.מיד בבוקר הוא ארז את כל הפוקימונים שלו ויצא לחפש את משמעות הקול.
תיק:פוקדקס{מלא כל המחוזות},טלפון,אינסוף אוכל ותרופות,תיקיית סרטים ותגים.
כסף:50,000 יין
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 03-05-2011 בשעה 11:55 PM
רקע קצת קצר, אבל בסדר, צטט התחלה ונמשיך!
תומר
מרשטומפ משתמש בסילון אקווה חזק על שלוס והוא נופל ארצה. מרשטומפ משתמש עליו בתותח הידרו אך שלוס מתחמק ומשתמש בפצצת בוץ מהירה על הקרקע. מרשטומפ מנסה לפגוע בו שוב אך מחליק על הבוץ הרך ופוגע רק בעצמו. שלוס מחליק על הבוץ בזהירות ומתקרב אל מרשטומפ עם פצצת בוץ נוספת. מרשטומפ קם ומחליק הצידה ושלוס נתקע בבוץ. אתה מחליט לעזור לו. מרשטומפ הולך לכיוונו ומוציא אותו מהקרקע(מהבוץ) ומנער אותו מהלכלוך. "מרשטומפ מנצח! שלוס הפסיד! מרשטומפ יתפתח!" השופט מכריז בשמחה.
קודק
ארקאוס מפתח אותם ואתם עולים עליו ומגיעים לכוכב ענק שבו יש פסל גדול שדומה קצת לארקאוס. אתם נכנסים לכוכב ובליזיקאן מתחיל לכעוס וגם בלסטויז וגם קצת וינאזור. אתם עוצרים ורואים לפתע דמות ענק מאיימת וחזקה.
אייס
אתה רואה מאמנת בגילך עם קרוקנה, קווילבה ובייליף שוכבים על הקרקע ליד באנירי קטנה.
לי
הגעתם להר הגעש הגדול ביותר והמפחיד ביותר.
---
גם פה אין לי כל כך הרבה לכתוב...
טד
הפוקימונים תוקפים אחד את השני וברגע של סילון האקווה אנטי עומד שם בלי לזוז ועוצם עיניים חזק ופשוט מתרכז בעולם אחר כל כך חזק. בוויזל מגיע אליו ונוצר פיצוץ. לאחר שהעשן מתפוגג אתה רואה להפתעתך את אנטי עומד מרוכז ובוויזל מוטל תשוש על הקרקע!
לין
ג'נסון מפחד ולכן אוסף את כל הפוקדורים ושם בתיק ומביא לך אותו. את תופסת את ידיו כך שלא יזוז והמשטרה מגיעה. הם מספרים לך שהם מנסים לתפוס אותו המון זמן והם מודים לך על תפיסתו. הם מציעים לך משרה חלקית כשוטרת.
לוקאס
"איזה נאום..." ארקאוס לוחש לעצמו ואתם ממשיכים לטוס לניסרקוס ומגיעים לכוכב המוזר. אתם רואים פוקירים מוזרים שמביטים בזעם על ארקאוס וחלק מנסים להתקיף אותו בכעס. הם נבהלים ממך כי לא ראו מעולם בן אדם.
סלחו לי אם שכחתי מישהו.
אם שכחתי נא לכתוב כאן.
ספוילר
אני אומר לארכאוס"איזה מגניב אנחנו נמצאים בהר געש גדול ומפחיד.תמיד רציתי לחהיות בהרג געש כולשהו ולהרגיש א החום העולה מן ההר געש".אני מרגיש את החום העולה מן ההר הגעש ואז אומר בקול רם"הי אנטיי אתה נמצא פה?.אנטי בוא אלינו אני וארכאוס בהאנו לפה בשביל להגיד לך משהו.אז בוא אלינו לא נעשה לך כלום רע.אנחנו טובים.אז בוא אלינו טוב?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ואוו
חשבתיש אמרת שתשלחי לנו הודעה פרטית:P
איך הרגל?
ואוו אנטיי,איך עשית את זה? כלומר,לא ציפיתי שתעמוד בזה אבל לא רק שעמדת בהתקפה מטורפת עליך אלא גם איכשהו,ולא ברור לי איך עילפת את בוויזל אבל כנראה זה מתשישות של המתקפה.גם אם נניח את זה,אתה עמדת במתקפה כזאת טובה
אתה הכי בעולם.
אין עליך אנטיי.
בוויזל הופעה מעולה,החמיקה שלך בהתחלה והקרן שהפעלת על הסביבה גם כן טובה מאוד,
אתם תהיו צוות מעולה ביחד.
מה אתם אומרים,ננוח בינתים?
אני חדש כאן-אני לא מתעניין בסידרה,אבל מאז ומתמיד אהבתי את המשחקיםP:
"חי חי צ'אריזרד להביור על הפוקירים" אומר בגיחוך לצ'אריזרד שלילוקאס
"איזה נאום..." ארקאוס לוחש לעצמו ואתם ממשיכים לטוס לניסרקוס ומגיעים לכוכב המוזר. אתם רואים פוקירים מוזרים שמביטים בזעם על ארקאוס וחלק מנסים להתקיף אותו בכעס. הם נבהלים ממך כי לא ראו מעולם בן אדם.
"צא מיו" אומר ואוציא את מיו "תתקוף את הפוקירים בבקשה!"
"בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: צ'ימצ'אר טרטוויג ופיפלאפ.הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?
{מצטער שזה לא מצוטט,וסורי שלא הייתי שברתי את הרגל והייתי מרותק למיטה מלא זמן}
אני אומר לפרופסור:"אני רוצה את טרטוויג,בבקשה"
ג'ייסון
הפרופסור אומר לך בוקר טוב ואתה מחכה שיביא לך את טרטוויג. הפרופסור אומר לך שיש התעכבות כי הם לא מצאו עדיין טרטוויג באיזור כדי להבייא לך אותו ולכן יש משלוח של פוקימונים לכאן ועוד מעט תקבל אותו. אתה מחליט לחכות ולחשוב על אסטרטגיות עם פוקימון עשב ואיזה פוקימונים כדאי לתפוס. אתה שם לב שיש דמות מעופפת מעליך שמסתובבת סביבך ומעליך. אתה לא מבין מיזה ולכן מביט לעומק אך הדמות עפה משם במהירות. אתה מחליט להרגע מהעניין ושואל את הפרופסור מתי טרטוויג יגיע. הוא עונה שהמשלוח היה אמור להגיע לפני שעה וזה מוזר שהוא לא הגיע. הוא מבקש ממך לנסות לברר מה קרה.
קודק
"אני ניקוטארה הגדול! מעז לפלוש לשטח שלי?! הכונו לקרב שמעולם לא ראיתם!" ניקוטארה צועק ומביט מופתע בארקאוס. "אתה! אני מזמין אותך ואת הקטנצ'יק לקרב!" הוא אומר ומביט בך בזעם ובמעט זדוניות. ארקאוס מתכונן וכך גם אתה.
לוקאס
הפוקירים נבהלים ובורחים רחוק ממך ואתה צוחק עליהם. ארקאוס מבריח אותם והם גם נבהלים ומיו גם קצת נבהל וכמה פוקירים מנסים לתקוף אותו כי הוא חלש. מיו מגן על עצמו וארקאוס מתקיף אותם ונוצר "בלאגן כוכבי..." נורא.
טד
"אנט! בוויל" הפוקימונים צועקים ואתה מבין שהם רוצים לנוח. אתם נחים כמה שעות עד שלפתע אתה מתעורר ורואה פוקימון מוזר שמעיף אליך ♥ מוזר ואתה מבין שהוא משתמש בנשיקה מתוקה. אתה נבהל קצת ולא יודע מה לעשות.
לי
"אנט?" אתה שומע קול מוזר וממה שאתה מבין זה אנטי ששואל: "מבטיח?..." אתה עונה לו שכן ומבין הסלעים קופץ אנטי חמוד שלוקח אותך על גבו ומוציא אותך מהמקום עם ארקאוס התשוש. ארקאוס קורא: "אנטטט!" ולפתע פוקימון אש מעופף יוצא מתוך מערה קטנה שבהר הגעש ואתה בודק בפוקדקס מי זה ומגלה שזה מולטרס. אנטי כנראה החליט להביא גם אותו כדי לעזור.
תומר
ארקאוס מפתח את מרשטומפ לסוואמפרט. "הקרב מתחיל!" אתה שומע את קול הקריינית שמסמלת מהטלוויזיה לבוא לאולם הגדול שליד זירת האש לקרב החשמל מול האש. אתה תופס מקום טוב ליד הזירה ומתחיל לצפות בקרב.
ספוילר
יכולת להשקיע בתגובה הזאת אבל לא השקעת, למה?אני לא יכול לעשות כלום עכשיו...
אז מצטער שזה תהיה תגובה עלובה ומה עם הטפסים?את מעדכנת אותם כבר?
-------------------------------
'מעניין מי ינצח בקרב הזה...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מסתכל טוב על הקרב כדי לדעת טכניקות של פוקימוני חשמל ואש.
את יכולה לרשום בהתחלה את המתקפות של כל אחד ?
והם לא למדו מתקפות כשהם התפתחו ?
בלייזקן בעיטת אש ? ובכללי בעיטה ?
וינאזור שאיבת ג'יגה ועוד כמה ?
בליסטויז סחרור ? משאבת הידרו ?
סלמאנס תעופה ? זעם דרקון ?
אלה סתם רשמתי..יכול להיות שהם נכוים ויכול להיות שלא..אני לא יודע..אבל שתדעי הם היו צריכים ללמוד הרבה מתקפות..
תרשמי את המתקפות של כל אחד בבקשה !
אני לא יכול להמשיך ככה..
--
"ארקאוס..אני רוצה להגן עליך ושאם תמות יהיה מישהו לשמור עליך אז ... יש מצב שאתה מייצר לי עכשיו מאסטר בול ואני אזרוק עליך ותילכד ? ואם לא אתה רוצה להיות בשישיה שלי ? אני אגן עליך.. " אומר לו ואקרוץ לפניו .
ואז אומר "בלייסטויז,וינאזור,בלייזיקן,סאלמאנס,קינמון וארקאוס ! אתם תלחמו איתי עכשיו ! "
"בלייזיקן צא ! " אומר ואחכה לראות מי הניקטוארה הזה יוציא.
ובינתיים אבדוק את המתקפות של כולם ..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)