Pokemon GO
עמוד 13 מתוך 13 ראשוןראשון ... 3111213
מציג תוצאות 181 עד 184 מתוך 184
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי fire-nel צפה בהודעה
    [U]ג
    לי
    "אנט?" אתה שומע קול מוזר וממה שאתה מבין זה אנטי ששואל: "מבטיח?..." אתה עונה לו שכן ומבין הסלעים קופץ אנטי חמוד שלוקח אותך על גבו ומוציא אותך מהמקום עם ארקאוס התשוש. ארקאוס קורא: "אנטטט!" ולפתע פוקימון אש מעופף יוצא מתוך מערה קטנה שבהר הגעש ואתה בודק בפוקדקס מי זה ומגלה שזה מולטרס. אנטי כנראה החליט להביא גם אותו כדי לעזור.

.
    אני אומר לאנטי ולמולטרס"תודה שבאיתם איתנו.תעקבו אחרי ואחרי ארכאוס נוביל אותכם לאישה טובה שיש לה רעיון טוב והיא צריכה את כוחות האגדיים שלך בשביל לשנות את העונות של השנה.אני מקווה שתעזרו לאישהב.יש לה לב טוב ומטרה טובה בשביל זה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ג'ייסון
    הפרופסור אומר לך בוקר טוב ואתה מחכה שיביא לך את טרטוויג. הפרופסור אומר לך שיש התעכבות כי הם לא מצאו עדיין טרטוויג באיזור כדי להבייא לך אותו ולכן יש משלוח של פוקימונים לכאן ועוד מעט תקבל אותו. אתה מחליט לחכות ולחשוב על אסטרטגיות עם פוקימון עשב ואיזה פוקימונים כדאי לתפוס. אתה שם לב שיש דמות מעופפת מעליך שמסתובבת סביבך ומעליך. אתה לא מבין מיזה ולכן מביט לעומק אך הדמות עפה משם במהירות. אתה מחליט להרגע מהעניין ושואל את הפרופסור מתי טרטוויג יגיע. הוא עונה שהמשלוח היה אמור להגיע לפני שעה וזה מוזר שהוא לא הגיע. הוא מבקש ממך לנסות לברר מה קרה.

אני אומר לפרופסור בסדר ואומר לו שכדאי שהוא ייתן לי פוקימון אחד אם יהיה קרב
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 03-11-2011 בשעה 08:13 PM

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    הפוקירים נבהלים ובורחים רחוק ממך ואתה צוחק עליהם. ארקאוס מבריח אותם והם גם נבהלים ומיו גם קצת נבהל וכמה פוקירים מנסים לתקוף אותו כי הוא חלש. מיו מגן על עצמו וארקאוס מתקיף אותם ונוצר "בלאגן כוכבי..." נורא.
    "מיו תשתמש בעל חושי כדי להחזיק אותם באוויר, ארכאוס בו נבצע את השילוב הידוע של אש ומים תשתמש במשאבת הידרו וצ'אריזרד בלהביור" אומר להם בשמחה "בואו נקרע את הפוקירים הללו!"

4. משתמש מנוסה
    נמסר לאימוץ!
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

עמוד 13 מתוך 13 ראשוןראשון ... 3111213

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •