Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 184
  1. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    _KoDaK_
    אתה הולך ומבקש מהפרופסור סקווירטל. "קודאק! כמה זמן שלא ראיתי אותך!" הפרופסור אומר לך. הוא מגיש לך פוקדור ואומר לך להחזיר את סקווירטל שנמצא בחוץ. אתה מחזיר אותו ואומר תודה לפרופסור. "לן, שנמצאת במעבדה שלי תתן לך פוקדורים וכ'ו." הוא אומר לך.

~HannibaL ThE CannibaL~
    הפרופסור אומר לך: "תומר, תומר, תומר! כמה זמן שלא נפגשנו! קח את מדקיפ שלך! בחירה נבונה!" הוא אומר לך ונותן לך את מדקיפ עם הפוקדור שלו. "לך אל לן שנמצאת במעבדה, שם, ממול, היא תתן לך פוקדורים, פוקדקס וכ'ו." הוא אומר לך.

KillerBee
    אתה הולך לקחת את צ'רמנדר שלך. "לוקאס! מה נשמע?" הוא שואל אותך ומביא לך פוקדור עם צ'רמנדר שלך ואומר לך ללכת ללן במעבדה שלו.

שלושה מחוזות
    "בשמחה!" אומר הפרופסור. הוא מביא לך את הפוקימון שלך עם פוקדור ואומר לך ללכת למעבדה שבה נמצאת לן. "היא תביא לך את הציוד שלך." הוא אומר לך.
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    [U]~HannibaL ThE CannibaL~
    הפרופסור אומר לך: "תומר, תומר, תומר! כמה זמן שלא נפגשנו! קח את מדקיפ שלך! בחירה נבונה!" הוא אומר לך ונותן לך את מדקיפ עם הפוקדור שלו. "לך אל לן שנמצאת במעבדה, שם, ממול, היא תתן לך פוקדורים, פוקדקס וכ'ו." הוא אומר לך.

יש לך מסן?
    --------
    אני אלך ללן כדי לקבל את הדברים שאני צריך למסע ואז אחרי שאני אקבל את הדברים שאני צריך לקבל אמשיך למסע הלא נודע...

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][COLOR=darkgreen]_K
    שלושה מחוזות
    "בשמחה!" אומר הפרופסור. הוא מביא לך את הפוקימון שלך עם פוקדור ואומר לך ללכת למעבדה שבה נמצאת לן. "היא תביא לך את הציוד שלך." הוא אומר לך.
    אני אומר לפרופסור"אוקי תודה על הפוכדור" אני הולכה למעבדה שבה לן נמצאת
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE CannibaL~
    אתה מקבל מלן את הדברים ומהמעבדה אתה הולך לעיר הבאה. אתה הולך לך ביער ורואה את:
    משחקים להם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    KillerBee
    אתה הולך לקחת את צ'רמנדר שלך. "לוקאס! מה נשמע?" הוא שואל אותך ומביא לך פוקדור עם צ'רמנדר שלך ואומר לך ללכת ללן במעבדה שלו.
    "בסדר פרופסור מה איתך?" אשאל אותו בחזרה ואלך ללן "מה קורה לן!"

6. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE CannibaL~
    אתה מקבל מלן את הדברים ומהמעבדה אתה הולך לעיר הבאה. אתה הולך לך ביער ורואה את:
    משחקים להם.
    מה תעשה?
    מה המתקפות של מדקיפ?!
    -------------
    מדקיפ תשתמש באקדח מים על סייטר במהירות ואם לא תצליח תשתמש בדחיפה על סייטר בכול הכוח!""אומר תוך כדי שאני מוציא את מדקיפ מהפוקדור שלו ואז אחרי הפגיעה אזרוק על סייטר פוקדור

7. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE CannibaL~
    המתקפות של מדקיפ הן:
    אקדח מים
    דחיפה
    ---
    מדקיפ משתמש באקדח מים שפוגע בסייטר ומפיל אותו על הקרקע. לפני שסייטר מתאושש, מדקיפ רץ אליו בדחיפה ומטיח אותו בכל הכח על הקרקע. אתה מוציא פוקדור, זורק אותו על סייטר, אך לפתע, ארידוס קושר את הפוקדור בחוטים שלו ומעיף אותו. מדקיפ נבהל ונרתע לאחור ובידריל מתכונן לקרב. מה תעשה?

KillerBee
    "בסדר, קח את הציוד שלך, הזהר מבוויזלים כי כי הם יכולים לתקוף אותך!" היא אומרת לך ואתה יוצא החוצה. אתה רואה ביער כל מני פוקימונים. אתה מזה: שמתאמן על עץ במתקפות וקורץ אליך. אתה קורץ לו בחזרה ורואה לפתע המון : עפים מן העץ אל בוויזל. אתה יודע שצ'רמנדר בחוץ לפוקדור.
    ---
    צ'רמנדר יודע:
    גיצים
    דחיפה

שלושה מחוזות
    אתה מקבל את הציוד שלך ורץ החוצה. אתה רואה לפתע המון: רצים מהעצים בפחד ומגלה מתקפות חרק של: . לפתע הם מנסים לתקוף אותך גם וגם את צ'ימצ'אר שלך שמנסה להתגונן.
    ---
    צ'ימצ'אר יודע:
    גיצים
    גלגל להבה

הודעה!
    אם מישהו רוצה פוקימון מסוים מאוד, שיכתוב לי.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE CannibaL~
    המתקפות של מדקיפ הן:
    אקדח מים
    דחיפה
    ---
    מדקיפ משתמש באקדח מים שפוגע בסייטר ומפיל אותו על הקרקע. לפני שסייטר מתאושש, מדקיפ רץ אליו בדחיפה ומטיח אותו בכל הכח על הקרקע. אתה מוציא פוקדור, זורק אותו על סייטר, אך לפתע, ארידוס קושר את הפוקדור בחוטים שלו ומעיף אותו. מדקיפ נבהל ונרתע לאחור ובידריל מתכונן לקרב. מה תעשה?

הודעה!
    אני רוצה ראלטס בן בבקשה...
    -------------------
    "מדקיפ אל תפחד תשתמש באקדח מים תוך כדי דחיפה ואז שיווצר אקווה ג'יט שיפגע בבידריל וגם בארידוס!"אומר למדקיפ בעידוד תוך כדי שאני רץ לעבר הפוקדור שארידוס האעיף.

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד

KillerBee
    "בסדר, קח את הציוד שלך, הזהר מבוויזלים כי כי הם יכולים לתקוף אותך!" היא אומרת לך ואתה יוצא החוצה. אתה רואה ביער כל מני פוקימונים. אתה מזה: שמתאמן על עץ במתקפות וקורץ אליך. אתה קורץ לו בחזרה ורואה לפתע המון : עפים מן העץ אל בוויזל. אתה יודע שצ'רמנדר בחוץ לפוקדור.
    ---
    צ'רמנדר יודע:
    גיצים
    דחיפה
    אני קורא לבוויזל "בוויזל!! תיזהר!" אומר לבוויזל "צ'ארמנדר תשתמש בגיצים כל כל הבידרילים האלה" אומר לצקארמנדר הקטן שלי "תיזהר הם יכולים להיות עוקצניים!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U][COLOR=blue]
    שלושה מחוזות
    אתה מקבל את הציוד שלך ורץ החוצה. אתה רואה לפתע המון: רצים מהעצים בפחד ומגלה מתקפות חרק של: . לפתע הם מנסים לתקוף אותך גם וגם את צ'ימצ'אר שלך שמנסה להתגונן.
    ---
    צ'ימצ'אר יודע:
    גיצים
    גלגל להבה

הודעה!
    אני מוציא את צ'ימצ'אר אומר לו"גמור את האירדוסים הרבהים בגיצים ובגלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    "בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: , . הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?

----------------------------------

*אמרת שאני רשום אז אני מתחיל (סורי שזה לא ציטוט)

---------------------------
    ''בוקר טוב פרופסור,אני חושב שאני אבחר בסינדקוויל'',
    אומר לפרופסור בהתרגשות,
    ואח''כ אחשוב בליבי,
    'אני אהיה הכי טוב והכי חזק!!!'.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שלושה מחוזות
    צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה וגיצים בו זמנית, מראה יפיפה, שפוגע בהמון ארידוסים. סייטר אחד מתקרב אליך בשמחה והוא נראה בודד וחסר משפחה. אתה שם לב לפתע שהוא צהוב וכנפיו ירוקות! המון סייטרים צוחקים עליו מרחוק ואתה מופתע מסייטר המוזר עדיין. אתה לפתע מבין שהוא סייטר זוהר! מה תעשה?
    ---
    אין לך בקשה מיוחדת לפוקימון?

~HannibaL ThE CannibaL~
    מדקיפ משתדל במתקפה ולא מצליח. הוא מנסה שנית לתקוף אך גם לא מצליח. בפעם השלישית, הוא עוזר אומץ ומשתמש במתקפה 'אקווה ג'יט' שפוגעת בבידריל, סייטר ואריידוס. אתה מעודד אותו, תופס את הפוקדור על סייטר ומקווה לטוב. לפתע, בידריל ואריידוס קמים, ולהפתעתך, הם מתקרבים אליך באהדה. הם מדברים אליך ואתה, דרך הפוקדקס שלך מתרגם את דברם. "אנחנו רוצים להצטרף אליך, אך לא לחיות בפוקדור, אנחנו נהיה מן בני לוויה כאלה." הם אומרים לך. אתה מביט בפוקדור: נידנוד 1... נידנוד 2... נידנוד 3... סייטר נתפס!
    ---
    מדקיפ יודע:
    אקווה ג'יט
    אקדח מים
    דחיפה

KillerBee
    אתה מזהיר את בוויזל. בוויזל מתחיל לברוח אבל נעצר ומשתמש בבום על קולי לעבר אגם קרוב. לפתע, המון פוקימוני מים יוצאים ממנו וכולם משתמשים בקרן בועות שיוצרת דמות בוויזל ענקית בזמן שהבידרילים יוצרים בידריל ענק בעזרת בועות רעל מיוחדות. אתה וצ'רמנדר מתרחקים מעט וצ'רמנדר לפתע שואף אוויר ומשתמש בלהביור אדיר שפוגע בבידרילים. אתה והפוקימונים מתחילים לברוח. צ'רמנדר מפסיק ורץ איתך לעבר קיניסורה.
    ---
    אין לך פוקימון מסוים שאתה רוצה?

ציטוט פורסם במקור על ידי pokefan צפה בהודעה
    "בוקר טוב, חומד!" אתם שומעים את קולה של אימכם. "כדאי שתתארגן אם אתה רוצה לצאת למסע שלך בסינו היום!" תשמע את קולה. אתה מתארגן מהר וחושב 'עוד מסע! זה יהיה כיף!' אתה יוצא החוצה עם הציוד ורואה פוקימונים שונים ואת חבריך עם הפרופסור. אתה מזהה בינם את: , . הפרופסור אומר לך לבחור את אחד מאלו או כל התחלתי אחר. מה תעשה?

----------------------------------
    *אמרת שאני רשום אז אני מתחיל (סורי שזה לא ציטוט)
    ---------------------------
    ''בוקר טוב פרופסור,אני חושב שאני אבחר בסינדקוויל'',
    אומר לפרופסור בהתרגשות,
    ואח''כ אחשוב בליבי,
    'אני אהיה הכי טוב והכי חזק!!!'.
    אתה צריך בכל זאת למלא את הטופס, תמשיך אבל בהודעה הבאה תעשה את הטופס.
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 02-24-2011 בשעה 07:15 PM
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [U][COLOR=#ff8c00]
    ~HannibaL ThE CannibaL~
    מדקיפ משתדל במתקפה ולא מצליח. הוא מנסה שנית לתקוף אך גם לא מצליח. בפעם השלישית, הוא עוזר אומץ ומשתמש במתקפה 'אקווה ג'יט' שפוגעת בבידריל, סייטר ואריידוס. אתה מעודד אותו, תופס את הפוקדור על סייטר ומקווה לטוב. לפתע, בידריל ואריידוס קמים, ולהפתעתך, הם מתקרבים אליך באהדה. הם מדברים אליך ואתה, דרך הפוקדקס שלך מתרגם את דברם. "אנחנו רוצים להצטרף אליך, אך לא לחיות בפוקדור, אנחנו נהיה מן בני לוויה כאלה." הם אומרים לך. אתה מביט בפוקדור: נידנוד 1... נידנוד 2... נידנוד 3... סייטר נתפס!
    ---
    מדקיפ יודע:
    אקווה ג'יט
    אקדח מים
    דחיפה

[COLOR]
    'יש!איזה כיף יש לי סייטר!'אומר לעצמי ואז אקח את הפוקדור של סייטר ואגיד לארידוס ולבידריל:"אוקיי איך שאתם רוצים"ואז אמשיך איתם ועם מדקיפ תוך כדי שאני אומר למדקיפ שהוא תותח וגם בעידוד לעיר הבאה.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDaK_
    אתה הולך ומבקש מהפרופסור סקווירטל. "קודאק! כמה זמן שלא ראיתי אותך!" הפרופסור אומר לך. הוא מגיש לך פוקדור ואומר לך להחזיר את סקווירטל שנמצא בחוץ. אתה מחזיר אותו ואומר תודה לפרופסור. "לן, שנמצאת במעבדה שלי תתן לך פוקדורים וכ'ו." הוא אומר לך.

.
    אלך לכיוון לן ואקח ממנה את הפוכדורים וכו' .
    אומר לה תודה רבה ואצא החוצה .
    בחוץ אני אוציא את סקווירטל ואומר " איזה יום יפה ונחמד לאימונים ! "
    ואחפש פוקימון קטן שיהיה מושלם בשבילי .
    --
    הפוקימון שאני רוצה זה בלבאזור !
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 02-24-2011 בשעה 07:26 PM

15. משתמש מנוסה
    _KoDaK_
    אתה רואה:

אתה ממשיך ליער בתקווה לראות אותם יותר מקרוב. מה תעשה?
    ---
    אני מצטערת, פשוט אין לי כל כך הרבה מה לכתוב.

~HannibaL ThE CannibaL~
    אתה מגיע לקיניסורה. אתה רואה המון מאמנים מתאמנים והמון אזורים למשחקים ומפעלים רבים ולפתע אתה רואה את.... מכון האש! אתה הולך ראשית למרכז הפוקימונים, שוכר חדר לישון בו ואז יורד למטה ורואה ראטלס שנראה בודד ועצוב. הראטלס שר לו בעצב וממה שהבנת הוא רוצה מאמן כדי לנצח איתו במכון האש.

pokefan
    אתה מבקש סינדקוויל מהפרופסור שנותן לך אותו. אתה ממשיך ליער ועובר אותו ללא תקלות. אתה מגיע לקיניסורה ואתה רואה המון מאמנים מתאמנים והמון אזורים למשחקים ומפעלים רבים ולפתע אתה רואה את.... מכון האש! אתה הולך למרכז הפוקימונים ושוכר חדר ללון בו ויורד למטה.

סליחה שלא צבעתי, לא היה לי הרבה זמן.
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 13 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •