תוכלי להשים ספרייטים של הפוקימונים בדף הראשי של הרשומים?פורסם במקור על ידי lipion;1034479_
וגם צבע לטופס?
-------------
"שלום ראלטס רוצה להצטרף למסעי?אם כן אז תיכנס לפוקדור הזה"אומר לראלטס ואז אתן לו פוקדור כדי שהוא יכנס אליו.
תוכלי להשים ספרייטים של הפוקימונים בדף הראשי של הרשומים?פורסם במקור על ידי lipion;1034479_
וגם צבע לטופס?
-------------
"שלום ראלטס רוצה להצטרף למסעי?אם כן אז תיכנס לפוקדור הזה"אומר לראלטס ואז אתן לו פוקדור כדי שהוא יכנס אליו.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ריאולוKillerBee
אתה מזהיר את בוויזל. בוויזל מתחיל לברוח אבל נעצר ומשתמש בבום על קולי לעבר אגם קרוב. לפתע, המון פוקימוני מים יוצאים ממנו וכולם משתמשים בקרן בועות שיוצרת דמות בוויזל ענקית בזמן שהבידרילים יוצרים בידריל ענק בעזרת בועות רעל מיוחדות. אתה וצ'רמנדר מתרחקים מעט וצ'רמנדר לפתע שואף אוויר ומשתמש בלהביור אדיר שפוגע בבידרילים. אתה והפוקימונים מתחילים לברוח. צ'רמנדר מפסיק ורץ איתך לעבר קיניסורה.
---
אין לך פוקימון מסוים שאתה רוצה?
---------------------------------------
'אוף רציתי את הבוויזל הזה' אחשוב ואמשיך לרוץ עם צ'ארמנדר אסתכל סביב ואחפש עוד פוקימונים בדרך
נערך לאחרונה על ידי Expired, 02-24-2011 בשעה 07:38 PM
~HannibaL ThE CannibaL~
ראטלס נלכד! אתה שמח מאוד על כך ויוצא לרחוב. אתה לפתע נזכר במשהו חשוב! איפה ארידוס? איפה סייטר? אתה נבהל ולפתע מגלה אותם במלכודת לפוקימוני חרק ליד המכון. אתה נזכר שפוקימוני אש מסוכנים לפוקימוני חרק ולכן אתה משחרר את כולם. בידריל מתחיל לעוף ואריידוס נכנס למרכז הפוקימונים. אתה נכנס לחדר שלך ולא מוצא את התיק. 'מי החליט לעשות לי תעלולים היום?' אתה חושב ברוגז ולפעת שומע צרחה מלמטה.
KillerBee
לפתע אתה מרגיש משיכה בשרוולך. אתה רואה בוויזל ושם לב שזה אותו בוויזל שהצלת. הוא רוצה להצטרף אליך ובלי לשאול, לוקח פוקדור מהתיק שלך ונכנס לתוכו. לאחר שנלכד, הוא יוצא ומשתמש בקרן קרח על השביל, מה שמפיל אותך ומחליק אותך אל כניסת העיר קיניסורה.
שלושה מחוזות
"סייט סייטר!" הסייטר צורח בשמחה! הסייטר לוקח מידך את הפוקדור וזורק אותו באוויר. הוא נוגע בו ונכנס פנימה ונלכד. הוא יוצא לאחר הלכידה בעצמו ולוקח אותך על גבו. הוא ואתה עפים אל קיניסורה בשמחה ולפתע רואים פוקימון ענק עף במהירות בשמיים. אתה מהרהר מעט בכך ולאחר מכן נרגע.
_KoDaK_
סקווירטל יודע:
מערבולת
בלימה
---
סקווירטל משתמש במערבולת על טורצ'יק שנסחף במים ואז, כאשר טורצ'יק תשוש, סקווירטל משתמש בבלימה. אתה זורק על טורצ'יק פוקדור וטורצ'יק מפחד. נידנוד 1, 2, 3 ו...... טורצ'יק יצא מהפוקדור! אתה זורק שנית ו...נידנוד 1, 2, 3.... נתפס!
---
טורצ'יק יודע:
גיצים
גלגל להבה
בלימה
---
אתה שם לב שבלבאזור עומד לידך כל הזמן ולידו נמצא פיג'י והם מריעים לך. פיג'י עף אך בלבאזור נשאר.
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~HannibaL ThE CannibaL~
ראטלס יודע:
על חושי
בלימה
בלבול
נשיקה מתוקה
---
אתה רואה אישה מופתעת מאוד ואיש מופתע מאוד, ובעצם כולם מופתעים. אתה רואה אישה באמצע מעגל ענק שהאנשים יוצרים והאישה כל כך בהולה. היא צועקת: "מישהו גנב לי את ראטלס!" היא צועקת ואתה שומע זאת. "ראטלס נקבה מתוקה כל כך!" היא אומרת ואתה נרגע קצת. "אולי היא יצאה... אולי היא ברחה! אולי מנהיג המכון לכד אותה...! אולי גנבו!..." אתה שומע צעקות. לפתע אתה שומע קול: "ילד יקר, תומר, בוא איתי לאחורי מכון האש..." אתה לא רואה אף אחד, אתה שומע את זה ברוחך. "אתה מופתע מעט, נכון?... בוא איתי ואסביר לך הכל...." הקול אומר לך.
KillerBee
אתה נכנס לעיר וצוחק מהחוויה הקרה. אתה נכנס למרכז הפוקימונים ורואה אישה שלידה ריאולו. הריאולו נראה עצוב וכועס. האישה מנסה לעודד אותו בעצב ושמחה בו זמנית. הריאולו עדיין עצוב. האישה אומרת לפתע: "מי שיצליח לפתח את ריאולו שלי יקבל אותו במתנה!" היא קוראת בקול.
אני צריכה ללכת, עוד מעט אחזור, להתראות בינתיים.
ספוילר
אני אומר לסקווירטל " כל הכבוד ! החבר הראשון שלנו ! "
ואגש אל טורצ'יק ואומר " טורצ'יק חמוד , שלום לך ! אני קודק ואני אעזור לך לא לחשוש יותר ולא לפחד . תראה , הנה סקווירטל [ואצביע לעבר סקווירטל] הוא יעזור לכולנו ! עכשיו תשתמש בגלגל להבה בצורה מסובבת רחוק מבלבאזור כדי שהוא לא יבחין .
לאחר מכן זה ייצור סוג של "טורנדו" אש כזה , תלך עם הטורנדו לעברו ותפגע בו !
לאחר מכן גיצים הכל הכח ! "ואז אזרוק עליו פוכדור .[על בלבאזור]
ספוילר
הודעה!
מעכשיו אני פונה עם שמות!
קודק
טורצ'יק שמח נורא בשבילך ואתם מסתכלים על בלבאזור. כשאתה מסיים לתת פקודה לטורצ'יק, לפתע בלבאזור ניגש אליך ובוכה ומנסה להסביר שהוא לא רוצה להיפגע מאש. סקווירטל מרחם עליו נורא וטורצ'יק לא מסוגל לפגוע בו. בלבאזור בועט בתיק שלך ונופל ממנו פוקדור. בלבאזור מצביע עליו הרבה ומסתכל עליך ועל הפוקדור.
תומר
סייטר יודע:
עלים קסומים
בום על קולי
כוח חבוי
---
אתה הולך אל אחור מכון האש ורואה את קיי, מנהיג המכון, נלחם במאמנת יפה. אתה מזהה סלסטויז משתמש בתותח הידרו על סינדקוויל שמפסיד ברגע. אתה מחליט להמשיך כי אתה לא שומע את מי שדיבר אליך קודם. לפתע, נגלת אליך דמות ענק לבנה עם עיגול(בקושי) בצבע צהבהב על בטנה. הדמות מדברת אליך בקול ששמעת קודם. "אני הוא ארקאוס... זימנתי אותך אלי... כדי לגלות מידע על הפוקירים... הם מתכננים משהו..." הוא אומר ומעלה אותך על גבו עם תיקך שהוא לקח. ""לאן?" אתה שואל. "אל אי הכוכב... בסתר, אהיה רואה לא נראה..." הוא אומר בשקט ונעלם קליל אך נראה מעט.
לוקאס
"כן, אפשר לעזור לי..." היא אומרת ומוסיפה: "ואני לא משוגעת!!!" היא אומרת לפתע בצווחה. אתה סותם אוזניים מהשטויות שלך ומוציא את הפוקימונים שלך ואומר: "קרב כפול ראשון!" אתה לוקח את הפוקדקס שלך ובודק: בוויזל יודע את המתקפות הבאות:
בום על קולי
סילון אקווה
תותח הידרו
כח חבוי
לי
אתה עף לעבר הפוקימון שיושב על ענן ענק. הפוקימון מקרב אותך אליו ואומר לך: "אני ארקאוס ואני רוצה שתעזור לי להביס את הפוקירים... הם מתכננים משהו נגדי... בוא איתי לאי הכוכב... מהר, לפני שיהיה מאוחר..." הוא קורא לך ולוקח אותך ואת סייטר על גבו...
סליחה שלחלק לא עשיתי מושקע כל כך...
וסליחה שלא הגבתי המון זמן...
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)