Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 184
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי lipion צפה בהודעה
    לי
    אתם יוצאים ורואים צל מרחף מעליכם. ארקאוס לא לוכד אותו אלא את מיקומו. לפי מיקומו הוא יוכל לדעת איפה הוא נמצא וכך ללכוד אותו. אתם עפים אל מיקומו ומגיעים לאותה מערה שנלכדת בה. הפעם ארקאוס הופך אתכם להולוגרמה כך שלא יוכלו לפגוע בכם.
    אני אומר להארקאוס"רעיון חכם להפוך אותנו להולגרמה כך שלא יפגע אם ניפםגוש ביצור.קדימה אל לב המערה". אנחנו מתקדמים במערה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין
    "זהו, התחילי את מסעך, ליני. הצליחי לך!" הוא קורא לך. "כן, כמה נפלא, ידעתי שמישהי תטפל בי..." את שומעת קול של מישהו אך לא רואה אף איש. את מופתעת ועוצרת. "היי! למה עצרת ליני?" את רואה את טוטודייל שואל אותך. את כמעט מתעלפת משמחה: "יש לי פוקימון מדבר! יש!" את קוראת ופיג'י אומר לך בקול חמוד: "אני אוהב אותך... גם אני מדבר... באנו ממשפחה של פוקימונים מדברים..." הוא אומר לך.
    "וואו.. זה נורא מרגש!" אני אומרת בהתרגשות ומתפעלת מיכולת הדיבור של שניהם, אני מחבקת את פידג'י ואת טוטודייל. אני מחייכת אליהם וממשיכה להתקדם אל העיר קיניסורה. בדרכי לשם אני מחפשת פוקמונים או מאמנים שאוכל להלחם נגדם.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [B][U][COLOR=green]
    תומר
    אני יודעת, זה בכוונה לא הגיוני.
    ככה זה, זה מ"ת לא אמיתי בכלל, זאת אומרת, לא מבוסס על איך מישהו מתפתח באמת.
    ---
    קומבאסקין מתקרב ומדקיפ בורח מהר ופוגע בו באקווה ג'יט ונוצר פיצוץ... לפתע אתם רואים את מדקיפ מוטל ארצה וקומבאסקין מוטל ארצה. "אז... הקרב האחרון קובע..." קיי אומר לך.
    איך זה הקרב המכריע?
    יש לי עוד שני פוקימונים...
    ויש לך מסן?
    ---------------
    "תחזור מדקיפ!היית מעולה אבל עכשיו ננצח צא גלייד!"אומר תוך כדי שאחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו,
    אוציא את הפוקדור של גלייד ואז אוציא אותו ואומר לו:"גלייד תתכונן לקרב!בנתיים תשתמש בעלים קסומים שישארו איתך ואז שיצא הפוקימון תשלח אותם ואז תפתיע אותו בבלימה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    לוקאס
    לוקאריו יודע:
    כדור הילה
    מכת עצם
    על חושי
    ---
    לוקאריו משתמש בכדור הילה שמביס את סינדקוויל מיד אך טורצ'יק מרים אתכם מעט בעל חושי ואז בוויזל מצליח להשתחרר ומשתמש בסילון אקווה אדיר! ניצחת! אתה מקבל את תג האש!

לי
    אתם מתקדמים למערה ורואים להפתעתכם את אותה אישה שראית קודם לכן. היא לא רואה אתכם בגלל ההולוגרמה ואתה מחפשים את הפוקימון המסתורי. אתם רואים זובאטים במערה ואתם רואים שילוב של טורטרה ולפרס לפתע! אתם עוקבים אחריו והפוקימון המסתורי מביא לאישה אגדיים לכודים.

לין
    את רואה מאמן מתחיל מתאמן על עץ ואת הולכת לכיוונו.

תומר
    התכוונתי לגבי מנהיג המכון
    ---
    גלייד פוגע מיד בצ'ימצ'אר שיצא וצ'ימצ'אר כמעט נפל. אתם מתכוננים לפגיעה ממנו ולפתע צ'ימצ'אר רץ אל גלייד ומשתמש בגלגל להבה משולב עם בלימה. (מהיר יותר) גלייד נפגע אך בקושי.

כמו שכתבתי קודם: תשקיעו בהודעות!
    לין וקודק כבר מוגנים כי הם משקיעים.
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 02-25-2011 בשעה 08:05 PM
    Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי
    אתם מתקדמים למערה ורואים להפתעתכם את אותה אישה שראית קודם לכן. היא לא רואה אתכם בגלל ההולוגרמה ואתה מחפשים את הפוקימון המסתורי. אתם רואים זובאטים במערה ואתם רואים שילוב של טורטרה ולפרס לפתע! אתם עוקבים אחריו והפוקימון המסתורי מביא לאישה אגדיים לכודים.

אני אומרא לפוקימון המוזר"מי אתה ולמה אתה מביא לאישה הזאת פוקימונים אגדיים?."
    אני אומר לאישה"מה את עושה אם האגדיים האלו שהיצור מביא לך?"
    אני אומר לאקראוס"אולי תשמיד אותם"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [B][U][COLOR=red]
    תומר
    התכוונתי לגבי מנהיג המכון
    ---
    גלייד פוגע מיד בצ'ימצ'אר שיצא וצ'ימצ'אר כמעט נפל. אתם מתכוננים לפגיעה ממנו ולפתע צ'ימצ'אר רץ אל גלייד ומשתמש בגלגל להבה משולב עם בלימה. (מהיר יותר) גלייד נפגע אך בקושי.

"גלייד משעמם לי תסיים כבר את הקרב בעזרת הרעלה ואז בעלי קסם עם כוח סודי על צ'ימצ'אר המסכן..."אומר בשעמום ואפהק מהקרב המשעמם הזה...

7. משתמש מנוסה
    תומר
    צ'ימצ'אר, אחרי הגלגל להבה, נהיה שונה! הוא התפתח למונפרנו. "צ'ימצ'אר, תשתמש בהתלקחות בילץ', עכשיו!" קיי אומר לו בשמחה. צ'ימצ'אר מתחיל להסתובב ולפגוע בגלייד בחוזקה ונוצר פיצוץ. לפתע, כאשר העשן מתפוגג, גלייד הוא זה שמוטל ארצה!

לי
    "אתה!" האישה אומרת. "ראאהההה!!!" הפוקימון אומר. "טוב, אגלה לך. אנחנו אוספים פוקימונים אגדיים כדי לשלוט בחורף ובקיץ, ידוע ששליטה זו היא באגדיים... נכון? אז אנחנו נעשה חורף כשייתחשק לנו או קיץ אם יבוא לנו ואנו נמכור חפצים לפי מידת הצורך ויהיו חייבים לקנות מאיתנו, כמובן." האישה אומרת לך.

לא היה לי זמן לצבוע.
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    תומר
    צ'ימצ'אר, אחרי הגלגל להבה, נהיה שונה! הוא התפתח למונפרנו. "צ'ימצ'אר, תשתמש בהתלקחות בילץ', עכשיו!" קיי אומר לו בשמחה. צ'ימצ'אר מתחיל להסתובב ולפגוע בגלייד בחוזקה ונוצר פיצוץ. לפתע, כאשר העשן מתפוגג, גלייד הוא זה שמוטל ארצה!
    זה לא הגיוני אבל איך שאת רוצה...
    -------------
    "גלייד תחזור!"אומר לגלייד בכעס ואז אחזיר אותו לפוקדור.
    "אני מאמין בך סייטר אז צא ותשתמש במתקפת כנף!אתה משתמש במתקפה הזאת בעזרת הכנפיים שיש לך עד שמונפרנו יתעלף!"אוסיף במהירות תוך כדי שאני מוציא את סייטר מהפוקדור שלו החוצה.

9. משתמש מנוסה
    תומר
    זה אמור להיות לא הגיוני, ככה זה...
    ---
    אתה מוציא את סייטר והוא משתמש במתקפת כנף אדירה. מונפרנו עף אחורנית ומתנגש בקיר. להבתו נכבתה. "להביור!" קיי צועק ומונפרנו מתכונן בשאיפת אוויר אך שום להבה לא יוצאת מפיו.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תומר
    זה אמור להיות לא הגיוני, ככה זה...
    ---
    אתה מוציא את סייטר והוא משתמש במתקפת כנף אדירה. מונפרנו עף אחורנית ומתנגש בקיר. להבתו נכבתה. "להביור!" קיי צועק ומונפרנו מתכונן בשאיפת אוויר אך שום להבה לא יוצאת מפיו.
    תוכלי לעדכן כבר את הטופס?!
    -------------------
    "סייטר תסיים את הקרב במכת כנף ישר בבטן של מונפרנו ואפילו תעיף אותו מחוץ לזירה!"אומר לסייטר בקשיחות ובעידוד!

11. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין
    את רואה מאמן מתחיל מתאמן על עץ ואת הולכת לכיוונו.
    אני מביטה בו מהצד ובוחנת את הטקטיקות שלו. אחרי כמה רגעים אני מתקרבת אליו עוד יותר, "היי," אני אומרת ומחכה שיבחין בי, "אתה רוצה שנלחם בקרב פוקמונים?" אני שואלת בנימוס.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

12. משתמש מנוסה
    לין"בשמחה, לין!" הילד מדגיש את השם שלך ואומר לך: "אני ג'נסון, הבן של השכנים שלך." הוא אומר לך בידידות. את שמה לב שהוא אוהב פוקימוני אש במיוחד ושיש לו סינקוויל שהכניס לפוקדור ברגע זה.

תומר
    אני צריכה תמונות של הפוקימונים רק ואני אעדכן את הטופס
    ---
    סייטר פוגע במונפרנו שנית ומונפרנו מתעייף אך לא נשבר ומנסה להשתמש בלהביור אך יוצאים רק גיצים מפיו שלא פוגעים בגלייד. שני הפוקימונים תשושים מאוד ולפתע גלייד נופל ונעלם!
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    [COLOR="Magenta"][U]תומר
    אני צריכה תמונות של הפוקימונים רק ואני אעדכן את הטופס
    ---
    סייטר פוגע במונפרנו שנית ומונפרנו מתעייף אך לא נשבר ומנסה להשתמש בלהביור אך יוצאים רק גיצים מפיו שלא פוגעים בגלייד. שני הפוקימונים תשושים מאוד ולפתע גלייד נופל ונעלם!
    קחי אתר עם ספרייטים http://floatzel.net/pokemon/black-wh...t&color=normal
    גלייד נעלם או סייטר נעלם?
    ---------------------
    "גלייד איפה אתה?סייטר בנתיים תשתמש שוב במתקפת כנף על מונפרנו בכול הכוח שיש לך!"אצעק לעבר גלייד ולעבר סייטר.
    ------------
    אם זה לא מושקע בעיניך זה בגלל שאת כול הזמן מתבלבלת בשמות של הפוקימונים שנלחמים!

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~HannibaL ThE CannibaL~ צפה בהודעה
    קחי אתר עם ספרייטים http://floatzel.net/pokemon/black-wh...t&color=normal
    גלייד נעלם או סייטר נעלם?
    ---------------------
    "גלייד איפה אתה?סייטר בנתיים תשתמש שוב במתקפת כנף על מונפרנו בכול הכוח שיש לך!"אצעק לעבר גלייד ולעבר סייטר.
    ------------
    אם זה לא מושקע בעיניך זה בגלל שאת כול הזמן מתבלבלת בשמות של הפוקימונים שנלחמים!
    וואו, אני לא יודעת מה קורה לי היום, אני כל רגע מתבלבלת, בינתיים, תגיבו, מחר אני אולי אמשיך אחרי שהמוח שלי יסתדר מחדש... לא יודעת מה קרה לי, והתכוונתי לסייטר בכלל, יו, איזה בילבול. אחרי שאני אערוך את הטפסים ואסדר הכל, אני אמשיך, בינתיים, סליחה לאלה שרוצים להמשיך עוד היום... מחר אני אגיב המון כפיצוי ותהיה לכם עוד הפתעה קטנה. תודה וסליחה, שבת שלום!
    Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    לוקאריו יודע:
    כדור הילה
    מכת עצם
    על חושי
    ---
    לוקאריו משתמש בכדור הילה שמביס את סינדקוויל מיד אך טורצ'יק מרים אתכם מעט בעל חושי ואז בוויזל מצליח להשתחרר ומשתמש בסילון אקווה אדיר! ניצחת! אתה מקבל את תג האש!
    הצעה תירשמי את המידע על הפוקמונים בפרופיל של הדמות
    --------
    "יש ניצחנו!" אצעק בשמחה ואחבק את לוקאריו ובוויזל
    "עכשיו בואו נרפא אותכם קצת!" אומר לפוקימונים שלי ואצא מהמכון בעודי מסתכל על התג שלי שמנצנץ באור השמש

עמוד 6 מתוך 13 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •