[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
" אז הפוקימון הבא שלך זה אושוואט נכון ? חח ידעתי .." אומר לעומר בציחקוק .
אומר לטורצ'יק " תקשיב אומנם הוא מפחיד ביותר אך הוא לא יכול לאיים עלינו .. "
תעלה על העץ ותחכה שהוא ישתמש בגלגל להבה , הוא ייפגע בעץ והוא ייפול עליו והוא יתעלף ! לאחר מכן תשתמש בגיצים כדי לחמם את הפיצוץ שיהיה ! "
ספוילר
תומר
עוד מעט אני אערוך את הטפסים והכל יסתדר.
---
סייטר משתמש במתקפת כנף על מונפרנו בכל הכח ומעיף אותו למעלה. סייטר עף למעלה בשמחה ומתקיף את מונפרנו שנית במתקפת כנף אדירה אך הפעם למטה! מונפרנו נופל ונפצע קשות ומצליח עוד לעמוד איכשהו. מונפרנו מתקדם בצליעה אל עבר סייטר ומנסה לתקוף בלהביור אך אולי שתי ניצוצות אש בלבד יצאו מפיו. סייטר עומד במקום ומונפרנו נופל ארצה וקם, נופל וקם, כמה פעמים. מונפרנו יושב מתחת לקרסוליו של סייטר ופניו דומעות ועצובות אך סייטר לא נשבר ומרחם עליו כי הוא יודע שזה תרגיל כדי לנצח. סייטר לפתע תוקף במתקפת כנף את מונפרנו שעף אחורנית ומוטל ארצה חסר רוח חיים. "מונפרנו, חזור!" קיי קורא לו. "היית מצוין, ילד. מה שמך?" הוא שואל אותך ומחייך. לאחר שסיפרת ששמך תומר, הוא אומר לך: "אולי מתישהו תחליף אותי, אם אני אהיה עסוק, אתה מצוין בקרבות!" הוא אומר וחוזר למכון אך לא לפני שמגיש לך את תג האש.
לוקאס
אתה יוצא בשמחה מהמכון עם התג בידך ורואה כמה מאמנים צעירים מתפעלים שניצחת את קיי הגדול והחזק. אתה מראה את התג ומספר על האסטרטגיות של קיי ואיך להשתמש במתקפות נגדו בקרב ומוסיף שלא היית יכול לנצח בלי הפוקימונים הנאמנים שלך. אחרי שהאחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים אתה הולך בעיר ומשחק עם בוויזל ולוקאריו וגם מתאמן קצת. אתה שומע לפתע קול בכי חזק עד מאוד! אתה מבין שזהו בכי של פוקימון.
לי
"חכה, ילד!" האישה אומרת לך בהפתעה. "אתה לא מבין למה זה... זה למטרה טובה, אתה עוד לא מבין איך זה למטרה טובה אבל אני אסביר לך." האישה אומרת והפוקימון הולך וחוזר עם מזון ושתייה ומגיש לכם. "תקשיבו, פעם, כשהייתי צעירה, כל האנשים התלוננו שהם לא סובלים את החורף הקפוא ואת הקיץ הנורא. אז לכן, החלטתי לשלב לפרס עם טורטרה שיראו מפחידים. הם הביאו לי אגדיים שונים שרכשתי את אמונם בעזרת חברים שלי. האגדיים הסכימו לכך כי זה למטרה טובה בעיקר. בעיניין הכסף, שמתי לב שאין לי כל כך סכום מספק ולכן החלטתי להפוך את זה לקצת מסחרי יותר, אבל תאמין לי, זה למטרה טובה." האישה אומרת לך והפוקימונים האגדיים מוסיפים אישור בהינהון.
לין
ג'נסון מוציא ביצת פוקימון מוזרה ומוציא לאחר מכן את סינדקוויל שלו. "כמה פוקימונים יש לך?" הוא שואל ומוסיף שיש לו שלושה: "סינדקוויל, בלבאזור ומדקיפ." את אומרת לו שיש לך רק שניים והוא עצוב כי רצה קרב של שלוש על שלוש. הוא אומר לך: "יודעת מה? אני אתן לך את הביצה שלי כי יש לי כבר שלושה פוקימונים ואז נילחם כי הביצה עומדת לבקוע כבר." את לוקחת את הביצה ולפתע היא מהבהבת 4 פעמים! סימן לבקיעה!
קודק
"איך אתה מנחש איזה פוקימון יצא לי כל הזמן?!" עומר שואל בהפתעה. טורצ'יק מחכה בנחת על העץ וקווילבה מסתחרר אליו בגלגל להבה חזק. טורצ'יק קופץ מהעץ למטה וקווילבה נתקע בעץ ונופל. טורצ'יק משתמש בגיצים חזקים על הפיצוץ וקווילבה עף למעלה וטורצ'יק ממשיך לפגוע בו בגיצים שמתרבים לאט לאט וגדלים לאט לאט והופכים ללהביור! טורצ'יק ממשיך לתקוף אותו בלהביור עד שקווילבה מפסיד. "טוב..." עומר אומר לך בעצב ומחזיר את קווילבה. "צא אושווט ותשתמש במערבולת!" עומר קורא.
הודעות ושאלות!
אתם רוצים להפגש עם שאר המשתתפים במשחק ביחד ולנצח ביחד בקרבות וכ'ו?
סליחה ללין, קודק ולוקאס שעשיתי המשך לא כל כך מושקע!
אתם רוצים התקדמות מהירה במשחק או יותר לאט?
אתם רוצים הודעות קצרות או ארוכות ומפורטות?
ספוילר
1) כן ברורלוקאס
אתה יוצא בשמחה מהמכון עם התג בידך ורואה כמה מאמנים צעירים מתפעלים שניצחת את קיי הגדול והחזק. אתה מראה את התג ומספר על האסטרטגיות של קיי ואיך להשתמש במתקפות נגדו בקרב ומוסיף שלא היית יכול לנצח בלי הפוקימונים הנאמנים שלך. אחרי שהאחות ג'וי ריפאה את הפוקימונים אתה הולך בעיר ומשחק עם בוויזל ולוקאריו וגם מתאמן קצת. אתה שומע לפתע קול בכי חזק עד מאוד! אתה מבין שזהו בכי של פוקימון.
2) סולח
3) התקדמות מהירה אבל שיהיו קרבות מעניינים ומאתגרים יותר
4)עדיך פירוט של הקרב אבל נגיד אני מתאמן שזה לא ייקח 30 הודעות
----------------------------------------------------------
אני מחזיר את בוויזל ואומר ללוקאריו "תנסה לחוש את הפוקימון עם ההילה שלך ונלך אליו!" אומר ואחכה לתגובתו של לוקאריו ובאותו זמן אחשוב 'הלוואי שגם אני הייתי יודע להשתמש בהילה שלי כמו לוקאריו, אולי הוא ילמד אותי חחח'
המשך מושקע ביותר..D: באמת ! למה את חושבת שלא כתבת מושקע ?
ומה אם המספרים שאמרת לנחש ?
דרך אגב התמונות של הפוקימונים ששמת לא עובדות (בטופס) ...וגם תרשמי מתקפות אנחנו לא צריכים לחזור כל הזמן לעמוד 3 !
--
" טורצ'יק חזור .
צא בלבאזור !
תתחמק ותשתמש בגפן מצליפה על אושוואט ! תעיף אותו למערבולת של עצמו ותשתמש מיד שכוח חבוי !
אם זה לא עוזר עלים קסומים ! " אני אומר .
נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 02-26-2011 בשעה 01:49 PM
תומר
הספרייטים לא עובדים, לא רואים אותם, הנה:
---
"בבקשה תומר!" קיי אומר לך ונכנס למכון ואתה מרפא את הפוקימונים שלך. ארכאוס אומר לך: "קח מעיל מתכת, כמו שביקשת. בוא נצא לדרך! קדימה!" הוא אומר ומגיש לך מעיל מתכת. אתם עולים מעלה ומעלה ורואים צל. אתם קצת נבהלים ואז צוחקים כי אתם מגלים שזהו בעצם אי הכוכב. אתם הולכים למוזיאון הראשי שם ומגלים כתב קדום של מישהו. ארקאוס אומר לך שזה יכול להיות כתב של פוקיר. אתם יוצאים משם והולכים אל מרכז הפוקימונים. אתם מגיעים לשם והולכים לחדרכם במרכז. אתם משוחחים על הכתב כמה דקות ולבסוף מפסיקים. אתם שומעים קול שירה מלמטה וקולות שמחה.
לוקאס
אתם הולכים אל עבר הפוקימון ומגלים אגם קטן עם לפרס בתוכו. הלפרס נראה בודד ואתם שמים לב שהאגם קפוא! כל שנייה שהוא מפשיר, לפרס מקפיא אותו מחדש במהירות מירבית. קול אומר לך: "הוא בודד וזה מקור המים היחיד שלו... הוא חייב להשאר באגם וכך לא ימות..." הקול אומר לך ורומז לך ללכוד אותו. "יש לך כמה יתרונות של סוגים על הלפרס הזה... אולי יתמזל מזלך, זהו פוקימון חזק... משני סוגים..." הקול אומר לך.
קודק
בלבאזור לא מתחמק אלא נכנס למערבולת שלא פוגעת בו כלל. הוא נעלם בתוכה ומתוך המערבולת יוצאים שני גפנים שתופסים את אושווט ודוחפים אותו אל תוך המערבולת. בלבאזור מסתובב בתוך המערבולת ומשתמש בכח חבוי ועלים קסומים. (תותח הידרו מוקף בעלים קסומים.) אושווט נפגע קשה והוא מוטל ארצה פגוע. אושווט קם לאט ועומד בקושי ומנסה לתקוף את בלבאזור שלך אך לא מצליח להוציא טיפת מים מפיו. לפתע, אושווט קם במהירות ומשתמש במערבולת קצת קטנה יותר ממקודם אבל חזקה.
הודעות!
הזוכים בהגרלה הם....: תומר וקודאק!
תומר זוכה ב: פוקימון אש+500 יין!
קודק זוכה ב: פוקימון אגדי(המספר הזוכה המקורי)+פוקימון אקראי!
תומר: תבחר פוקימון אש, לא משנה איזה, מדור אחד עד חמש.
קודק: האגדי אקראי, והפוקימון הרגיל אקראי.
קודק, זכית בפוקימונים אלו:מספריט ו:
סלמנס!
תומר, זכית על השקעה בפוקימונים:גראודון ו:
אלקאזם!
(יש כאלה שזוכים באגדיים וזה אולי לא ישמע לכם הגיוני אבל ככה זה.)
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 02-26-2011 בשעה 02:09 PM
ספוילר
"אוקיי יש לי את לוקאריו לסוג קרח ואת צ'ארמנדר גם אז צאו שנייכם!" אומר ואוציא את שני הפוקימונים האיכותיים שלי "צ'ארמנדר להביור! ולוקאריו כדור הילה!"לוקאס
אתם הולכים אל עבר הפוקימון ומגלים אגם קטן עם לפרס בתוכו. הלפרס נראה בודד ואתם שמים לב שהאגם קפוא! כל שנייה שהוא מפשיר, לפרס מקפיא אותו מחדש במהירות מירבית. קול אומר לך: "הוא בודד וזה מקור המים היחיד שלו... הוא חייב להשאר באגם וכך לא ימות..." הקול אומר לך ורומז לך ללכוד אותו. "יש לך כמה יתרונות של סוגים על הלפרס הזה... אולי יתמזל מזלך, זהו פוקימון חזק... משני סוגים..." הקול אומר לך.
אני רוצה את הונדור...
וקחי אתר שמעלה תמונות
http://www.israup.net/
הוא טוב
--------
אני אוציא את סייטר, אתן לו את המעיל מתכת, אחזיר אותו אחרי שהוא יתפתח ואז ארד עם ארכאוס למטה.
תומר
יש בעיה שלא רואים תמונות של פוקימונים עכשיו...
---
סייטר מתפתח! אתם יורדים למטה ורואים טייפ ענק מנגן מוזיקה שמחה. אתם רואים המון אנשים רוקדים בשמחה ועוד ילדים משחקים וגם קבוצות של סוגי פוקימונים ומשטח גדול של קרבות לאימונים וכ'ו. ארכאוס אומר לך: "איך שכחתי?!" הוא אומר בהפתעה: "זה יום תחרות הסוגים!" ארכאוס אומר לך ומסביר שכל שנה עורכים תחרות של סוגי פוקימונים ומכל סוג יש נציג והם עורכים כל מני קרבות ורואים מי הסוג החזק ביותר לאותה שנה וכל 10 שנים הם עושים ממוצע של ניצחונות והנציג החזק ביותר מקבל יחס טוב כל השנה!" ארכאוס אומר לך.
לוקאס
לוקאריו וצ'רמנדר מתכוננים להתקיף וברגע שהמתקפה כמעט פוגעת בלפרס, הוא משתמש בהגנה! אחרי ההגנה, לפרס משתמש בזרם מים חלש שפוגע בתיק שלך ומפיל פוקדור. לפרס מקפיא את הפוקדור ומחכה שיפשיר, מקפיא ומפשיר, מקפיא ו... לפתע פוקימון יוצא מהפוקדור האחר שבתיק שלך. "בוויזל!" הוא קורא ורואה את לפרס. הוא לוקח את הפוקדור הקפוא ומפשיר אותו. הוא הולך אל עבר לפרס ושואל אותך: "בוויז בווי בוויזל?" הקול ששמעת קודם אומר לך: "בוויזל שואל אם לתפוס את לפרס או לא..."
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני מעדיפה בלי להפגש עם שאר המשתתפים במשחק. לדעתי, זה רק מעכב את השחקנים שנפגשים.
אני אוהבת שהעלילה מתקדמת מהר ויש הספק של הרבה דברים בזמן קצר, אז התקדמות מהירה.
ארוכות ומפורטות זה אחלה. אבל פירוט על מה שנחוץ, ולא סתם לפרט שתי שורות על איזה יום יפה היום. פירוט רחב על הקרבות זה מעולה.
~~
"וואו, היא מתחילה לבקוע." אני מתפעלת מיופיה של ביצה שבוקעת, "תודה רבה לך." אני מודה בחיבה לג'נסון וממתינה בסקרנות לראות איזה פוקמון יבקע מהביצה.
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)