Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 100 מתוך 102 ראשוןראשון ... 50909899100101102 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    האחות ג'וי אומרת לך:"בגלל הסערה באי איירון כיותר ממאה מאמנים הגיעו הנה,דווקא במשמרת שלי".
    היא לוקחת את הפוכדורים,לא אחרי כמה שניות,אלא אחרי כמה דקות,אולי עשר מגיעה אחות ג'וי אחרת לגמרי ומחזירה לך את הפוכדורים.

The New World
    צ'רן אומר לך:"מי אמר שקיבלת צו הרחקה,הם שלחו לך אבל צב אחר,סקווירטל!" הוא צוחק מהבדיחה של עצמו,אתה רואה שהוא זורק פוכדור לשמיים ותופס אותו כמו מאמן שמוכן לתפוס פוקימון חדש.

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"זה לא הכי טוב בעולם,בגלל שזה אומר שסניבי נמצא בעמדה של מתקפת קרח ישירה אחת והוא מחוסל,אבל לא נורא במילא היה הקרב כיף,סנובר סיים את זה בקרן על קרח!"אתה רואה קרן קרח עצומה פוגעת בסניבי ומביסה אותו.

Uchihe Sasuke
    אתה מבחין בזה שארון כאילו מחפש משהו שאבד לו,אתה רואה את קובצ'ו ואת פיקאצ'ו מסתכלים על ארון,אתה שומע את פיקאצ'ו שואל את ארון:"פיקה פי?" ארון עונה לו:"ארו,ארו ארון!".

SportMan
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"הרוזרייד החזק שאתה רואה היה בהתחלה באדו צעיר מאוד וחלש מאוד,אך פגשתי שלושה מאמנים נחמדים,אש,דון וברוק,נלחמתי נגד אש ודון,בסוף הקרב נגד דון התפתח הבאדו לרוזליה,ולאחר שהשגתי את התג החמישי שלי מידיו של וויק המרסק,מנהיג מכון המים לפני חמש עשרה שנים,הוא התפתח לרוזרייד שאתה רואה היום".

Scizor-X
    *יש לך סיכויים של 30% לתפוס אותו,ומה אתה רוצה באמצע המכון לתפוס אותו,טיפ קטן תתקדם לסאנישור.
    אתה ממשיך בדרכך לחפש פוקימונים,אתה רואה שלושה זורא חוסמים לך את הדרך,מאחוריהם עומד זורארק זוהר ועצבני.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן שעזרת לו אומר לך:"כן אני יודע איפה זה,אני במקור מהעיר סאנישור אז אני מכיר את האגם הזה די טוב,אבל את המערה אני לא מכיר,בוא נלך,אגב שמי טום ואתה?".

PikaRevolution
    אתה ושני חבריך החדשים,ליאו וג'ואי נכנסים למערה,אתה רואה מאמן פוקימונים יושב לו על אבן,הוא מתרומם ואומר לשלושתכם:"אני מאתגר אתכם לקרב משולש אדיר,שלושת הפוקימונים שלי נגד פוקימון אחד מכול מאמן מכם,אם לא הבנתם:
    אני שולח שלושה פוקימונים,וכול אחד שולח אחד,ככה שזה יוצא שלושה על שלושה,אבל בו זמנית,הולך?".

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Naruto Uzuzamaki
    האחות ג'וי אומרת לך:"בגלל הסערה באי איירון כיותר ממאה מאמנים הגיעו הנה,דווקא במשמרת שלי".
    היא לוקחת את הפוכדורים,לא אחרי כמה שניות,אלא אחרי כמה דקות,אולי עשר מגיעה אחות ג'וי אחרת לגמרי ומחזירה לך את הפוכדורים.
    "תודה רבה האחות ג'וי." אגיד לאחות ג'וי ואז אתן לה 100$ כאות תודה ואז אצא מהמרכז כדי ללכת למכון העיר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה מבחין בזה שארון כאילו מחפש משהו שאבד לו,אתה רואה את קובצ'ו ואת פיקאצ'ו מסתכלים על ארון,אתה שומע את פיקאצ'ו שואל את ארון:"פיקה פי?" ארון עונה לו:"ארו,ארו ארון!".
    'מעניין על מה פיקאצ'ו רצה מארון' אחשוב לעצמי ולאחר מכן אשאל את ארון:,מה אתה מחפש שם?אתה צריך עזרה?" בתקווה שימצא את מה שהוא מחפש בבור.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    מאסטר הקרח אומר לך:"זה לא הכי טוב בעולם,בגלל שזה אומר שסניבי נמצא בעמדה של מתקפת קרח ישירה אחת והוא מחוסל,אבל לא נורא במילא היה הקרב כיף,סנובר סיים את זה בקרן על קרח!"אתה רואה קרן קרח עצומה פוגעת בסניבי ומביסה אותו.
    "סניבי לא!" אומר ואחזיר את סניבי לפוכדור,"היה קרב טוב.." אומר למסטאר הקרח ואתחיל לצעוד לעבר האחות ג'ואי שתרפא לי את הפוקימונים.

Spoiler ספוילר

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    אתה ושני חבריך החדשים,ליאו וג'ואי נכנסים למערה,אתה רואה מאמן פוקימונים יושב לו על אבן,הוא מתרומם ואומר לשלושתכם:"אני מאתגר אתכם לקרב משולש אדיר,שלושת הפוקימונים שלי נגד פוקימון אחד מכול מאמן מכם,אם לא הבנתם:
    אני שולח שלושה פוקימונים,וכול אחד שולח אחד,ככה שזה יוצא שלושה על שלושה,אבל בו זמנית,הולך?".
    "אין בעיה!" אחייך ואומר להם:"תקשיבו אנחנו צריכים לעשות עבודת צוות! זכרו את זה!" 'הקרב הריאשון של פיפלאפ,קרב משולש. אני מקווה שלא יהיה לו קשה' אחשוב לעצמי ואצעק לאוויר:"צא פיפלאפ!" אשגר את הפוקדור שלו לאוויר אחכה שייפתח ואז אחזיר אותו אליי. אומר לפיפלאפ:"פיפלאפ זה קרב משולש ככה שאתה עם הפוקימונים של חברינו ליאו וג'ואי! אני יודע שתצליח תזכור את הקרב שראית מיקודם. בהצלחה חבר!" אחייך אליו ואחכה שהם יתכוננו
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Naruto Uzuzamaki

The New World
    צ'רן אומר לך:"מי אמר שקיבלת צו הרחקה,הם שלחו לך אבל צב אחר,סקווירטל!" הוא צוחק מהבדיחה של עצמו,אתה רואה שהוא זורק פוכדור לשמיים ותופס אותו כמו מאמן שמוכן לתפוס פוקימון חדש.

KoDakThe

Uchihe Sasuke

SportMan
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"הרוזרייד החזק שאתה רואה היה בהתחלה באדו צעיר מאוד וחלש מאוד,אך פגשתי שלושה מאמנים נחמדים,אש,דון וברוק,נלחמתי נגד אש ודון,בסוף הקרב נגד דון התפתח הבאדו לרוזליה,ולאחר שהשגתי את התג החמישי שלי מידיו של וויק המרסק,מנהיג מכון המים לפני חמש עשרה שנים,הוא התפתח לרוזרייד שאתה רואה היום".

Scizor-X
    *יש לך סיכויים של 30% לתפוס אותו,ומה אתה רוצה באמצע המכון לתפוס אותו,טיפ קטן תתקדם לסאנישור.
    אתה ממשיך בדרכך לחפש פוקימונים,אתה רואה שלושה זורא חוסמים לך את הדרך,מאחוריהם עומד זורארק זוהר ועצבני.

קאקאשי סנסיי**
    המאמן שעזרת לו אומר לך:"כן אני יודע איפה זה,אני במקור מהעיר סאנישור אז אני מכיר את האגם הזה די טוב,אבל את המערה אני לא מכיר,בוא נלך,אגב שמי טום ואתה?".

PikaRevolution
    "היי טום אני טומי"אני אומר ומחייך אליו "תודה שאתה עוזר לי להגיע לשם"

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Naruto Uzuzamaki[B][U][/FONT
    The New World

[
    אני קם מההמיטה בהלם ממה שמעתי ואז אומר לצ'רן " קיבלתי סקרויטל כתחליך למאובן שנשבר לי לא ?.". אני לוקח את הפוכדור שמחזיק צ'רן ואז פותח אותו ומחכה לראות את סקרויטל שאומר שקיבלתי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki

The New World

KoDakThe

Uchihe Sasuke

SportMan

Scizor-X

קאקאשי סנסיי**

PikaRevolution
    "תרגעו,אני לא נגדכם ואני לא רוצה להילחם" אני מוציא את קרוגאנק מהפוכדור אם הם תוקפים את ואת אושוואוט

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

9. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    האחות ג'וי אומרת לך:"אני לא יכולה לקבל את הכסף שלך" היא מחזירה לך את המאה פוקשקל,אתה יוצא לכיוון המכון אך אתה רואה בפתח המרכז,פניו נראים כאילו הכו בו ממש חזק.

The New World
    צ'רן ממשיך לצחוק ואומר לך:"ליאור,אתה יותר דפוק ממה שאתה נראה,אמרת שקיבלת צו הרחקה אז אמרתי שנתנו לך צב שונה לגמרי,זו הייתה בדיחה ואתה האמנת לה,מה שהופך את זה ליותר מצחיק!" האחות ג'וי נכנסת ואומרת לכם:"אם אתם כול כך רוצים סקווירטל,יש בעיר ג'ובילייף מפעל קרבות שמחלק פוקימונים".

KoDakThe
    *אתה יודע שלא תוכל להמשיך לחדר השלישי.
    אתה מחזיק את סניבי בידך,אתה ממשיך לצעוד דרך חדר המדבר,סניבי פותח את עיניו מעט,אתה שומע:"סני,סניבי!" ואז אתה רואה שסניבי זוהר,אולי הוא מתפתח?
    לא,ההתפתחות נעצרה בגלל שסניבי חלש מדי.
    סניבי כמעט התפתח!

Uchihe Sasuke
    אתה שומע קול של ילד שאומר:"יש בפוקדע שלך מתרגם שפת פוקימונים,תבדוק אותו" אתה מפעיל את שפת הפוקימונים,אתה שומע את ארון אומר:"ארו,אר,ארון!" הפוקדע מתרגם:"איפה המשפחה שלי איפה!".

Scizor-X
    אתה רואה שאושווט מגן עליך בעזרת גופו,אך הזורא הימני מהיר יותר ממנו,הוא מתקיף אותך בכדור צל,מזלך שקרוגאנק השתמש בידו כדי להדוף את זה על אושווט.
    אתה רואה איך אושווט וקרוגאנק רבים,אתה רואה שני זורא משתנים לקרוגאנק ואושווט ורבים גם הם,אתה מבין שהם עושים מהפוקימונים שלך צחוק.

קאקאשי סנסיי**
    טום אומר לך מחויך:"אין שום בעיה,אני במילא צריך לחזור לבקר את ההורים מדי פעם,למרות שיצאתי למסע להיות מאסטר פוקימונים" הוא מניף את הפוכדור שלו לשמיים כאות ניצחון.

PikaRevolution
    אתה מוציא את פיפלאפ,ליאו את סטרלי וג'ואי את שינקס.
    אך המאמן מוציא שלושה פוקימונים אחרים לגמרי:
    פינסייג',פאנפור ופיינסיר,שלושת קופי אונובה!
    אתה רואה שהם זזים בתיאום מושלם.

10. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    האחות ג'וי אומרת לך:"אני לא יכולה לקבל את הכסף שלך" היא מחזירה לך את המאה פוקשקל,אתה יוצא לכיוון המכון אך אתה רואה בפתח המרכז,פניו נראים כאילו הכו בו ממש חזק.
    מה עם הפרס שלי?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני אנכס לתוך המכון בשמחה ותוך כדי המחשבה: 'מעניין מה הסוג המכון, אבל אני חושב שזה קרח...'

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Naruto Uzuzamaki
    The New World
    צ'רן ממשיך לצחוק ואומר לך:"ליאור,אתה יותר דפוק ממה שאתה נראה,אמרת שקיבלת צו הרחקה אז אמרתי שנתנו לך צב שונה לגמרי,זו הייתה בדיחה ואתה האמנת לה,מה שהופך את זה ליותר מצחיק!" האחות ג'וי נכנסת ואומרת לכם:"אם אתם כול כך רוצים סקווירטל,יש בעיר ג'ובילייף מפעל קרבות שמחלק פוקימונים".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    *אפשר להרביץ לצ'רן?
    אני מתרג מהבדיחה של צ'רן ואומר לצ'רן " הי זה לא מצחיק מה שאמרת". אני אומר לאחות ג'וי , תגידי יש לך מכונה שמזרזת את תהליך הבקיעה של ביצה ?. יש י ביצה ואני רוצה שההיא כר תבקע לי אבל הביצה הזאת לא בוקעת בכלל. יש לי אותה מלא זמן "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Naruto Uzuzamaki

The New World

KoDakThe
    *אתה יודע שלא תוכל להמשיך לחדר השלישי.
    אתה מחזיק את סניבי בידך,אתה ממשיך לצעוד דרך חדר המדבר,סניבי פותח את עיניו מעט,אתה שומע:"סני,סניבי!" ואז אתה רואה שסניבי זוהר,אולי הוא מתפתח?
    לא,ההתפתחות נעצרה בגלל שסניבי חלש מדי.
    סניבי כמעט התפתח!

Uchihe Sasuke
    אתה שומע קול של ילד שאומר:"יש בפוקדע שלך מתרגם שפת פוקימונים,תבדוק אותו" אתה מפעיל את שפת הפוקימונים,אתה שומע את ארון אומר:"ארו,אר,ארון!" הפוקדע מתרגם:"איפה המשפחה שלי איפה!".

Scizor-X
    אתה רואה שאושווט מגן עליך בעזרת גופו,אך הזורא הימני מהיר יותר ממנו,הוא מתקיף אותך בכדור צל,מזלך שקרוגאנק השתמש בידו כדי להדוף את זה על אושווט.
    אתה רואה איך אושווט וקרוגאנק רבים,אתה רואה שני זורא משתנים לקרוגאנק ואושווט ורבים גם הם,אתה מבין שהם עושים מהפוקימונים שלך צחוק.

קאקאשי סנסיי**
    טום אומר לך מחויך:"אין שום בעיה,אני במילא צריך לחזור לבקר את ההורים מדי פעם,למרות שיצאתי למסע להיות מאסטר פוקימונים" הוא מניף את הפוכדור שלו לשמיים כאות ניצחון.

PikaRevolution
    אתה מוציא את פיפלאפ,ליאו את סטרלי וג'ואי את שינקס.
    אך המאמן מוציא שלושה פוקימונים אחרים לגמרי:
    פינסייג',פאנפור ופיינסיר,שלושת קופי אונובה!
    אתה רואה שהם זזים בתיאום מושלם.
    "אז יופי בוא נצא לדרך אני צריך למצוא את מאסטר האש שמה יש לי טורציק והיא די חלשה אז אני צריך לבקש ממנו שיעזור לי לאמן אותה"אני אומר

13. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    *סליחה שכחתי לכתוב "אתה רואה את לאנס,פניו נראים כאילו..." שנה בהתאם למה זה לאנס,לא נראה לי תנטוש אותו.

The New World
    *אתה מוזמן,רק אל תשכח שהוא נער בן שמונה עשרה עצבני ומרושע עם זרקום.
    צ'רן אומר לך:"ביצת קיוגר מה אתה רוצה,זה לוקח פי שמונה מביצה של בידוף נגיד,פי ארבעה מביצה של אלקיד,פי שתיים מביצה של איווי,הבנת?".

קאקאשי סנסיי**
    טום אומר לך:"אתה מחפש את אח שלי,אתה יכול להילחם גם מולי,וגם יש סיכוי יותר גבוהה שתנצח אותי מאשר שתנצח את אחי,איך הוא מאמן פוקימוני אש,הוא נותן להם להילחם נגד החולשות שלהם ולא נגד היתרונות".

14. משתמש מנוסה
    Naruto Uzuzamaki
    *סליחה שכחתי לכתוב "אתה רואה את לאנס,פניו נראים כאילו..." שנה בהתאם למה זה לאנס,לא נראה לי תנטוש אותו.
    "לאנס מה קרה לך?!" אצעק בכעס ואז ארוץ לעברו ואבדוק מה קרה לו.
    "לאנס אתה עיין נושם?" אוסיף בפאניקה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Naruto Uzuzamaki
    The New World
    *אתה מוזמן,רק אל תשכח שהוא נער בן שמונה עשרה עצבני ומרושע עם זרקום.
    צ'רן אומר לך:"ביצת קיוגר מה אתה רוצה,זה לוקח פי שמונה מביצה של בידוף נגיד,פי ארבעה מביצה של אלקיד,פי שתיים מביצה של איווי,הבנת?".
    [B][U][/FONT]
    אני אומר לצ'רן " אז מה אם זה ביצה אגדי ולוקח לה יותר זמן לבקוע מאשר ביצת בידוף אלקיד ואיווי.לא אכפת לי בא לי קיוגר.הוא יעזור לי בקרב המכון של העיר ". אני פונה שוב אל האחות ג'וי ואומר לה " נו אז יש לך מכוהנה שמזרזת את תהליך הבקיעה של ביצת הקיוגר שלי "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 100 מתוך 102 ראשוןראשון ... 50909899100101102 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •