Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 101 מתוך 102 ראשוןראשון ... 519199100101102 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Naruto Uzuzamaki
    האחות ג'וי אומרת לך:"אני לא יכולה לקבל את הכסף שלך" היא מחזירה לך את המאה פוקשקל,אתה יוצא לכיוון המכון אך אתה רואה בפתח המרכז,פניו נראים כאילו הכו בו ממש חזק.

The New World
    צ'רן ממשיך לצחוק ואומר לך:"ליאור,אתה יותר דפוק ממה שאתה נראה,אמרת שקיבלת צו הרחקה אז אמרתי שנתנו לך צב שונה לגמרי,זו הייתה בדיחה ואתה האמנת לה,מה שהופך את זה ליותר מצחיק!" האחות ג'וי נכנסת ואומרת לכם:"אם אתם כול כך רוצים סקווירטל,יש בעיר ג'ובילייף מפעל קרבות שמחלק פוקימונים".

KoDakThe
    *אתה יודע שלא תוכל להמשיך לחדר השלישי.
    אתה מחזיק את סניבי בידך,אתה ממשיך לצעוד דרך חדר המדבר,סניבי פותח את עיניו מעט,אתה שומע:"סני,סניבי!" ואז אתה רואה שסניבי זוהר,אולי הוא מתפתח?
    לא,ההתפתחות נעצרה בגלל שסניבי חלש מדי.
    סניבי כמעט התפתח!

Uchihe Sasuke
    אתה שומע קול של ילד שאומר:"יש בפוקדע שלך מתרגם שפת פוקימונים,תבדוק אותו" אתה מפעיל את שפת הפוקימונים,אתה שומע את ארון אומר:"ארו,אר,ארון!" הפוקדע מתרגם:"איפה המשפחה שלי איפה!".

Scizor-X
    אתה רואה שאושווט מגן עליך בעזרת גופו,אך הזורא הימני מהיר יותר ממנו,הוא מתקיף אותך בכדור צל,מזלך שקרוגאנק השתמש בידו כדי להדוף את זה על אושווט.
    אתה רואה איך אושווט וקרוגאנק רבים,אתה רואה שני זורא משתנים לקרוגאנק ואושווט ורבים גם הם,אתה מבין שהם עושים מהפוקימונים שלך צחוק.

קאקאשי סנסיי**
    טום אומר לך מחויך:"אין שום בעיה,אני במילא צריך לחזור לבקר את ההורים מדי פעם,למרות שיצאתי למסע להיות מאסטר פוקימונים" הוא מניף את הפוכדור שלו לשמיים כאות ניצחון.

PikaRevolution
    אתה מוציא את פיפלאפ,ליאו את סטרלי וג'ואי את שינקס.
    אך המאמן מוציא שלושה פוקימונים אחרים לגמרי:
    פינסייג',פאנפור ופיינסיר,שלושת קופי אונובה!
    אתה רואה שהם זזים בתיאום מושלם.
    "אתם לא מסוגלים לעבוד ביחד כמו שני פוקימונים נורמליים?" אצעק עליהים "אתם עושים ממני בדיחה,אתם צריכים ללמוד להסתדר מה הבעיה הגדולה? תיהיו נחמדים אנחנו פה בסכנה ואתם רבים כמו שני תינוקות מגודלים" אני נושם טיפה ונרגע ואז אומר "אני לא יכול להתמודד עם זה! אני רציתי להיות מאמן פוקימונים אבל זה בילתי אפשרי אם שניכים!" אני צועק "אתם יודעים מה,עדיף שאני פשוט אשחרר את שניכים ואתפוס לי פוקימונים שיודעים להסתדר!" אומר ואלך בבכי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    עוד לא שחררתי אותם

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki
    לאנס אומר לך:"כדי להיזהר פה,המקום הזה מלא באנרגיות אגדיות,שבעה אגדיים נמצאים פה,לא כולל אני,והם:
    רג'יסטיל,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יגיגאס,קיוגר,קרסליה ודארקאי,להתראות" הוא נפרד ממך לפני שאתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי שואלת אותך:"לאיזה צורך אתה צריך אותי" היא שואלת די בעייפות אתה שם לב.

The New World
    צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".

KoDakThe
    סניבי מתחיל לזהור בזוהר ירוק,הפוקדע מצפצף:"צמיחה היכולת המיוחדת של סניבי וכול ההתחלתיים מסוג עשב,היכולת נותנת לפוקימון אפשרות לקבל אנרגיה למתקפות עשב".

Uchihe Sasuke
    אתה מגיע לאיפה שאמור להיות הביתן של הספארי אך הביתן אינו שמה,אתה רואה את ארון יוצא מהפוכדור,אתה רואה שהוא דואג מעט,אתה רואה שהוא מתחיל לחפור באדמה.

בר רפאלי
    *איך היא תתפוס את סניזל?
    מריפ שוב שולחת גל הלם שנהדף על ידי ציפורני סניזל החזקה הזו.
    סניזל משתמשת במתקפת רוח סערה שפוגעת במריפ בלי שוב פספוס.

הרוח המתמטקאית
    *לקח לי לקורא חמש פעמים בשביל להבין מה זה "דור על חושי".
    אברא משתמש במתקפת כדור על חושי,אך הוא לא פועל על הקרן הסולארית שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שאברא לא מסוגל לסבול עוד הרבה.

SportMan
    אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.
    עם הזנב שלה
    ------------------
    ''מריפ תתקפי במכת ברק בזמן שאת מתקרבת לסניזי ואחרי זה תשתמשי בגל הלם על סניזל'' אני צעוק למריפ

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה שומע קול של ילד שאומר:"יש בפוקדע שלך מתרגם שפת פוקימונים,תבדוק אותו" אתה מפעיל את שפת הפוקימונים,אתה שומע את ארון אומר:"ארו,אר,ארון!" הפוקדע מתרגם:"איפה המשפחה שלי איפה!".
    "חכה ארון-באיזה איזור אתה חי בסאפארי?" אשאל את ארון בזמן שאחפש אותו בבור.
    NYO HO HO BITCH

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    *אתה יודע שלא תוכל להמשיך לחדר השלישי.
    אתה מחזיק את סניבי בידך,אתה ממשיך לצעוד דרך חדר המדבר,סניבי פותח את עיניו מעט,אתה שומע:"סני,סניבי!" ואז אתה רואה שסניבי זוהר,אולי הוא מתפתח?
    לא,ההתפתחות נעצרה בגלל שסניבי חלש מדי.
    סניבי כמעט התפתח!
    א אפספס רגע ואוציא את השיקוי מתיקי,אקח אותו וארסס על סניבי,לאחר מכן אחכה בקוצר רוח לראות אם הוא מתפתח.

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    אתה רואה שלאנס מניע את פיו לאט והוא אומר לך:"סיירוס,הוא נמצא במקדש,הוא חטף את ג'ון ואת שלי אני לא יכול בינתיים לעזור,אנסה אבל".

The New World
    האחות ג'וי אומרת לך:"בטח שיש לי אתה גם רוצה בדרך מילשייק או גלידה,אני אביא לך את זה לבית הקיץ שלך" אתה שומע את צ'רן מתגלגל מצחוק מהבדיחה של ג'וי.

KoDakThe
    אתה מרסס שיקוי על סניבי אך הוא לא מתעורר,אתה יוצא מהמדבר ואתה רואה את ספיר מחכה לך בקוצר רוח,אתה רואה שהיא קוראת ספר אתה רואה מאמן נוסף נכנס למדבר.

Uchihe Sasuke
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"באזור ההר" אתה רואה שהביתן,שלושת המנהרות ושלושת המתחמים נעלמו במהירות רבה ברגע שיצאת.

בר רפאלי
    *אוקיי.
    סניזל משתמשת במתקפת קרן קרח חזקה מאוד שפוגעת ישירות במריפ שלא יכולה להתקיף,אתה רואה שמריפ חלשה ועצבנית,אתה מבין שעוד מתקפה ישירה כזו מריפ לא תוכל להחזיק.

Scizor-X
    *אוקיי.
    אתה רואה שקרוגאנק רודף אחריך שהוא רואה שהוא לא יכול להשיג אותך הוא קופץ עליך ומפיל אותך,אתה רואה שהזורא-אושווט והאושווט מסתכלים עליך באותה תנוחה בדיוק.

אם מישהו לא ישקיע,יספים,או יעבור על חוקי המ''ת עד סוף החופשה אני מפסיק עם המ''ת הזה.
    גם אם אני רואה שהמ''ת לא הולך לי כמו שרציתי,אני סוגר אותו.

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אתה מרסס שיקוי על סניבי אך הוא לא מתעורר,אתה יוצא מהמדבר ואתה רואה את ספיר מחכה לך בקוצר רוח,אתה רואה שהיא קוראת ספר אתה רואה מאמן נוסף נכנס למדבר.

אם מישהו לא ישקיע,יספים,או יעבור על חוקי המ''ת עד סוף החופשה אני מפסיק עם המ''ת הזה.
    "בהצלחה לך.." אומר למאמן החדש ואצא אל ספיר, שם אלחש לה כדי לא להבהיל אותה "היי ספיר,ידעת סניבי כמעט התפתח,אנחנו צריכים ללכת להביא אותו לאחות ג'ואי,את באה איתנו?" ואז אחזיר את סניבי לפוכדור ואלך לאחות ג'ואי שתרפא לי אותו.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Naruto Uzuzamaki
    *סליחה שכחתי לכתוב "אתה רואה את לאנס,פניו נראים כאילו..." שנה בהתאם למה זה לאנס,לא נראה לי תנטוש אותו.

The New World
    *אתה מוזמן,רק אל תשכח שהוא נער בן שמונה עשרה עצבני ומרושע עם זרקום.
    צ'רן אומר לך:"ביצת קיוגר מה אתה רוצה,זה לוקח פי שמונה מביצה של בידוף נגיד,פי ארבעה מביצה של אלקיד,פי שתיים מביצה של איווי,הבנת?".

קאקאשי סנסיי**
    טום אומר לך:"אתה מחפש את אח שלי,אתה יכול להילחם גם מולי,וגם יש סיכוי יותר גבוהה שתנצח אותי מאשר שתנצח את אחי,איך הוא מאמן פוקימוני אש,הוא נותן להם להילחם נגד החולשות שלהם ולא נגד היתרונות".
    "מה באמת?אח שלך הוא מאסטר פוקימוני האש?"אני נפעם"אז יופי בוא נערוך קרב עד שהיא תתחזק!"אני אומר ומוציא את הפוקדור של טוציק "טורציק זמן להתאמן !"אני אומר וזורק את הפוקדור ומחכה לראות את מי הוא יוציא

8. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"באזור ההר" אתה רואה שהביתן,שלושת המנהרות ושלושת המתחמים נעלמו במהירות רבה ברגע שיצאת.
    "ארון-אתה יכול לחפור בור יותר גדול כדי שאני,פיקאצ'ו וקובאצ'ו נוכל להיכנס לחפש את המשפחה שלך שם?" אשאל את ארון ואחשוב לעצמי:'אני תוהה איך המנהרות, המתחמים והביתן נעלמו פתאום..'
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Naruto Uzuzamaki
    אתה רואה שלאנס מניע את פיו לאט והוא אומר לך:"סיירוס,הוא נמצא במקדש,הוא חטף את ג'ון ואת שלי אני לא יכול בינתיים לעזור,אנסה אבל".

The New World
    האחות ג'וי אומרת לך:"בטח שיש לי אתה גם רוצה בדרך מילשייק או גלידה,אני אביא לך את זה לבית הקיץ שלך" אתה שומע את צ'רן מתגלגל מצחוק מהבדיחה של ג'וי.

KoDakThe

Uchihe Sasuke

בר רפאלי
    *אוקיי.
    סניזל משתמשת במתקפת קרן קרח חזקה מאוד שפוגעת ישירות במריפ שלא יכולה להתקיף,אתה רואה שמריפ חלשה ועצבנית,אתה מבין שעוד מתקפה ישירה כזו מריפ לא תוכל להחזיק.

Scizor-X
    *אוקיי.
    אתה רואה שקרוגאנק רודף אחריך שהוא רואה שהוא לא יכול להשיג אותך הוא קופץ עליך ומפיל אותך,אתה רואה שהזורא-אושווט והאושווט מסתכלים עליך באותה תנוחה בדיוק.

"מה קרה?" אשאל ואמחה את דמעותיי

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש סופר ספאמר
    Naruto Uzuzamaki

The New World

KoDakThe

Uchihe Sasuke

בר רפאלי
    *אוקיי.

Scizor-X
    *אוקיי.

אני אומר למריפ ''אני בטוח שאת יכולה לנצח את סניזל הזה תתקפי במכת ברק אני בטוח שתפגעי בו''
    אני ממשיך לעודד אותה ואני חושב 'עם היא לא מנצחת אותו אין לי סיכוי לנצח בקרב המכון'

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Naruto Uzuzamaki

The New World

]
    אני אומר להם" אתם תשלמו על זה היום זה לא האחד באפריל שאפשר להגיד כאלו בדיחות" .אני מוציא את וניליטה ואומר לו" תשתמש ברוח קרה ובכדורי שלג על שניהם.תקפיא אותם למוות". אני אומר להם " נו אתם מתחרטים על הבדיחות שלכם"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Naruto Uzuzamaki
    "אוקיי לאנס אבל בוא אני יעזור לך..." אגיד ללאנס ואז ארים אותו על כתפי ואלך איתו למקדש הנמצא בעיר שאני נמצא בו.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

PikaRevolution
    אתה מוציא את פיפלאפ,ליאו את סטרלי וג'ואי את שינקס.
    אך המאמן מוציא שלושה פוקימונים אחרים לגמרי:
    פינסייג',פאנפור ופיינסיר,שלושת קופי אונובה!
    אתה רואה שהם זזים בתיאום מושלם.
    "בואו נתחיל! יש לי רעיון חברים,פיפלאפ יעלה על גבו של שינקס,ירכב עליו וכך ישלבו את המהירות של שינקס עם החוזק וההגנה של פיפלאפ! סטרלי ישתמש במהירותו גם בשביל לתקוף מרחוק! קדימה,תרגיל מכונית ההבזק!" אחייך אליהם ואגיד לפיפלאפ לעלות על שינקס,אחכה ליראות איך המאמן פועל עם הקופים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Naruto Uzuzamaki
    אתה ולאנס מתקדמים לצפון העיר,אתה רואה מבנה אבן ישן מאוד,לאנס אומר לך:"הם נמצאים בקומה התחתונה של המקדש,הוא קשר את ג'ון ואת שלי לעמודי הרג'ים,הוא הולך להקריבם כדי לזמן את רג'י..."ולאנס מתעלף.

The New World
    צ'רן מוציא פוכדור ואומר:"אקסו שאגת דרקון" אתה רואה להבה סגולה-כחולה-צהובה שגורמת לרוח הקרה ולכדורי השלג להפוך למים [שכחתי איך קוראים לזה]ולהרטיב אותך ואת וניליטה.

KoDakThe
    למרות הלחישה ספיר נבהלת,היא מסתכלת עליך ואומרת די בצער:"חבל שהוא לא התפתח,טוב החדר השני הוא מסוג קרח,הסיכויים היו לרעתך".
    אתה וספיר עולים לקומה העליונה,אתה נותן לאחות ג'וי את הסניבי שלך והיא מחזירה לך אותו.

Uchihe Sasuke
    אתה רואה מאמן מוזר מאוד הוא מביט בך ואומר לך:"שמך הוא טרי במקרה,יש לי חבילה לאדון טרי מהעיירה טוונליף,המאמן של פיקאצ'ו,קובצ'ו וארון,הפוקימון ההתחלתי שלו הוא פיקאצ'ו,האם הפרטים האלה נכונים לגבך?".

בר רפאלי
    *יש משהו בזה.
    סניזל משתמשת בכוח מוזר מאוד שמשתק את מריפ לפני שהיא משתמשת במתקפות שלה,אתה רואה שהאנרגיה המסתורית הזו שואבת ממריפ כוח ומעבירה את הכוח לסניזל.

Scizor-X
    *אגב אי השקעה בתגובה הפרס שלך מוקפא זמנית.
    אתה רואה שאושווט מחייך חיוך קטן ומרושע,אתה רואה שהאושווט השני נראה קצת מודאג,אתה שם לב שאפילו זורארק לא יודע מי זורא ומי אושווט.

קאקאשי סנסיי**
    טום מוציא פוכדור כחול-לבן עם שלושה פסים אדומים עבים על החלק הכחול הוא זורק את הפוכדור לשמיים הכחולים-סגולים של הלילה הוא קורא:"צא סטרלי אני בוחר בך!".

PikaRevolution
    ג'ואי וליאו עובדים כול אחד לבד,אתה רואה שהשינקס של ג'ואי משתמש במתקפת חזיז רעם על פאנפור,אתה רואה שגם סטרלי מתקיף בעזרת כנפיו את פינסייג',"זה רק אתה ופיינסיר פיפלאפ" אתה אומר לפיפלאפ שלך.

המשחק מקבל כוכב אדום אחד בגלל אי השקעה בתגובה,תגידו תודה לScizor-X על אי השקעה עוד שניים שעוברים על החוקים ואני נועל את המ''ת הזה.
    הנה חוקים שאם עוברים עליהם המ''ת לא מקבל כוכב:
    אי הגבה במשך שבוע.
    חוקים שאם עוברים עליהם המ''ת מקבל כוכב אדום:
    ספאם,תגובות לא מושקעות[של יותר משורה],קללות,דאבל,אי ציטוט.

15. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה רואה מאמן מוזר מאוד הוא מביט בך ואומר לך:"שמך הוא טרי במקרה,יש לי חבילה לאדון טרי מהעיירה טוונליף,המאמן של פיקאצ'ו,קובצ'ו וארון,הפוקימון ההתחלתי שלו הוא פיקאצ'ו,האם הפרטים האלה נכונים לגבך?".
    "כן אדוני.." אומר לאדון עם החבילה ואקום מהחיפושים בבור "ממי החבילה?" ואסתכל בו זמנית על הבור של ארון.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 101 מתוך 102 ראשוןראשון ... 519199100101102 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •