פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Naruto Uzuzamaki
לאנס אומר לך:"כדי להיזהר פה,המקום הזה מלא באנרגיות אגדיות,שבעה אגדיים נמצאים פה,לא כולל אני,והם:
רג'יסטיל,רג'ירוק,רג'יאייס,רג'יגיגאס,קיוגר,קרסליה ודארקאי,להתראות" הוא נפרד ממך לפני שאתה הולך למרכז הפוקימונים,אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי שואלת אותך:"לאיזה צורך אתה צריך אותי" היא שואלת די בעייפות אתה שם לב.
The New World
צ'רן אומר לך:"המאובן הרוס לגמרי הוא הפך לאבק יחד עם המכונה,אף אחד לא נפגע אך אסור להיות באזור המוזיאון,אנחנו עדיין נמצאים בעיר אורבורג,אתה נמצא במרכז הפוקימונים בגלל שברגע שיצאתי מהחדר שמעתי התמוטטות,התעלפת,יש לך מזל שאני חזק אחרת לא אתה ולא אני היינו יוצאים בזמן ההתפוצצות,אך לצערנו המאובן שלך לא שרד".
KoDakThe
סניבי מתחיל לזהור בזוהר ירוק,הפוקדע מצפצף:"צמיחה היכולת המיוחדת של סניבי וכול ההתחלתיים מסוג עשב,היכולת נותנת לפוקימון אפשרות לקבל אנרגיה למתקפות עשב".
Uchihe Sasuke
אתה מגיע לאיפה שאמור להיות הביתן של הספארי אך הביתן אינו שמה,אתה רואה את ארון יוצא מהפוכדור,אתה רואה שהוא דואג מעט,אתה רואה שהוא מתחיל לחפור באדמה.
בר רפאלי
*איך היא תתפוס את סניזל?
מריפ שוב שולחת גל הלם שנהדף על ידי ציפורני סניזל החזקה הזו.
סניזל משתמשת במתקפת רוח סערה שפוגעת במריפ בלי שוב פספוס.
הרוח המתמטקאית
*לקח לי לקורא חמש פעמים בשביל להבין מה זה "דור על חושי".
אברא משתמש במתקפת כדור על חושי,אך הוא לא פועל על הקרן הסולארית שפוגעת באברא שלך,אתה רואה שאברא לא מסוגל לסבול עוד הרבה.
SportMan
אתה ובאדו ממשיכים בדרככם,אתה רואה מאמן צעיר בעל חליל מנגן לפוקימונים,אתה רואה רוזרייד מסתובב סביבו במעיין ריקוד מתואם למנגינה של מאמנו,אתה רואה שבאדו מסתכל על רוזרייד בהערצה.