פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Naruto Uzuzamaki
אתה ולאנס מתקדמים לצפון העיר,אתה רואה מבנה אבן ישן מאוד,לאנס אומר לך:"הם נמצאים בקומה התחתונה של המקדש,הוא קשר את ג'ון ואת שלי לעמודי הרג'ים,הוא הולך להקריבם כדי לזמן את רג'י..."ולאנס מתעלף.
The New World
צ'רן מוציא פוכדור ואומר:"אקסו שאגת דרקון" אתה רואה להבה סגולה-כחולה-צהובה שגורמת לרוח הקרה ולכדורי השלג להפוך למים [שכחתי איך קוראים לזה]ולהרטיב אותך ואת וניליטה.
KoDakThe
למרות הלחישה ספיר נבהלת,היא מסתכלת עליך ואומרת די בצער:"חבל שהוא לא התפתח,טוב החדר השני הוא מסוג קרח,הסיכויים היו לרעתך".
אתה וספיר עולים לקומה העליונה,אתה נותן לאחות ג'וי את הסניבי שלך והיא מחזירה לך אותו.
Uchihe Sasuke
אתה רואה מאמן מוזר מאוד הוא מביט בך ואומר לך:"שמך הוא טרי במקרה,יש לי חבילה לאדון טרי מהעיירה טוונליף,המאמן של פיקאצ'ו,קובצ'ו וארון,הפוקימון ההתחלתי שלו הוא פיקאצ'ו,האם הפרטים האלה נכונים לגבך?".
בר רפאלי
*יש משהו בזה.
סניזל משתמשת בכוח מוזר מאוד שמשתק את מריפ לפני שהיא משתמשת במתקפות שלה,אתה רואה שהאנרגיה המסתורית הזו שואבת ממריפ כוח ומעבירה את הכוח לסניזל.
Scizor-X
*אגב אי השקעה בתגובה הפרס שלך מוקפא זמנית.
אתה רואה שאושווט מחייך חיוך קטן ומרושע,אתה רואה שהאושווט השני נראה קצת מודאג,אתה שם לב שאפילו זורארק לא יודע מי זורא ומי אושווט.
קאקאשי סנסיי**
טום מוציא פוכדור כחול-לבן עם שלושה פסים אדומים עבים על החלק הכחול הוא זורק את הפוכדור לשמיים הכחולים-סגולים של הלילה הוא קורא:"צא סטרלי אני בוחר בך!".
PikaRevolution
ג'ואי וליאו עובדים כול אחד לבד,אתה רואה שהשינקס של ג'ואי משתמש במתקפת חזיז רעם על פאנפור,אתה רואה שגם סטרלי מתקיף בעזרת כנפיו את פינסייג',"זה רק אתה ופיינסיר פיפלאפ" אתה אומר לפיפלאפ שלך.
המשחק מקבל כוכב אדום אחד בגלל אי השקעה בתגובה,תגידו תודה לScizor-X על אי השקעה עוד שניים שעוברים על החוקים ואני נועל את המ''ת הזה.
הנה חוקים שאם עוברים עליהם המ''ת לא מקבל כוכב:
אי הגבה במשך שבוע.
חוקים שאם עוברים עליהם המ''ת מקבל כוכב אדום:
ספאם,תגובות לא מושקעות[של יותר משורה],קללות,דאבל,אי ציטוט.