[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
~HannibaL ThE Cannibals~
וולקנר לא עונה לך,הוא מלמל משהו לעצמו לא ברור מה,הוא מסתכל אליך במבט מוזר ואומר לך:"מצטער אך אין לי זמן לדבר איתך,אני חייב ללכת,מצטער" אתה רואה את וולקנר פשוט בורח משם,אתה שם לב שהפוכדורים שלו איתו.
שלושת המחוזות
*ליאור לא ידעתי שמינו אותך בתור מייצר פוקימונים חדשים "צ'ימצ'ארסה" נו באמת!
אתה רואה שמתקפת קרן העל פוגעת בצ'ימצ'אר אך לא בטדיאורסה שכבר ספג הרבה מתקפות,אתה רואה שצ'יקוריטה נשאר דומם במקומו,אתה רואה את פיקאצ'ו יוצר מחסום ברקים כדי להגן על צ'יקוריטה.
Bhrui10
*אתה מנסה להיות מדויק אהה?
אתה רואה שהטדיאורסה הזוהר משתמש במתקפת ציפורן פלדה שפוגעת בצ'רמנדר שלך,אתה רואה סימן בוהק על ידו השמאלית,אתה מבין שהקרב מול טדיאורסה הולך להיות מסוכן.
_KoDak_
הצל המסתורי פותח את עיניו,אתה לא רואה שום דבר חוץ מלובן חזק,הוא מתקרב אליך,אתה מבין שהנער הזה הוא לא נער אלא באמת צל של משהו,הנער פותח את פיו ואתה רואה עוד ריק לבן הוא אומר לך:"להצטרף אליך,אין שום סיכוי" אתה רואה פלאש,הצל,ריאולו והסרט נעלמים כלא היו.
MarshMellow
הנער מפסיק לחייך ואומר לך:"יש לי רק עוד שאלה אחת אחרונה,מה המכון שאליו את מתכננת להגיע,אם כי מכונים של קנלייב ואורבורג הם קרובים לפה,אך אם את מחפשת אתגר לכי לך לכיוון סאנישור או פסטוריה".
~WarWolf~
הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.
כינוי:איתי.
שם במשחק:איתי.
תיאור:
פוקימון התחלתי:.
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:אם אתם רוצים משהו.
איתי
רשום תגיב להתחלה שבעמוד השני.
"אוקיי," לריקואזה ואגיד לאחות ג'וי שאין צורך מלרפות את פיקאצ'ו.~WarWolf~
הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.
לאחר מכן אלך החוצה ממרכז הפוקימונים ואחכה למשימה שלי.
NYO HO HO BITCH
~WarWolf~
אתה רואה בהמשך הדרך,בכיוון הים,שני איים קטנים למראה,נמצאים תחת מה שנראה כסערת אימים בים,אתה שומע את ריקואזה אומר לך:"המשימה שלך נמצאת שם",הוא מצביע על האיים הוא אומר לך את המשפט הזה כאילו כול אחד יכול לעשות את המשימה הזו.
~WarWolf~
ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.
איתי
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה האפיני קטנה מאוד משוטטת לה לבד באזורי העיירה,אתה רואה שמאחוריה יש אקנס שרוצה כנראה להתקיף אותה.
"תודה רבה ריקואזה!" אומר לריקואזה ואלך לכיוון האיים.~WarWolf~
ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.
NYO HO HO BITCH
~WarWolf~
אתה ממשיך ללכת על השביל הימי המסתורי,אתה רואה משהו עשוי אבן צף על פני המים,אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהשביל מסתיים ואתה נופל למים,אתה רואה את האבן שטה לכיוונך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)