Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 11 מתוך 102 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה

_KoDak_
    הצל מחייך ואומר:"בזמנו,ריאולו ניצח כמה אגדיים טובים אז,ריאולו תשתמש במתקפת יום הדין,כמו שארסיאוס יודע לעשות!" אתה רואה את הים נרגע בצורה די מפחידה,הרוחות נפסקות,אתה רואה שסניבי לא זז,אתה רואה שסניבי נופל ומובס,אתה רואה שהרוח ממשיכה לנשוב והים ממשיך לגעוש בצורה די מוזרה,אתה מבין שריאולו הזה בלתי מנוצח.

"סניבי היית מעולה! חזור ! " ואחזיר את סניבי .
    אומר לילד המיסתורי "ואוו ! הריולו הזה גדול ! רוצה להיצטרף אליי למסע ? ראית שסניבי שלי חזק ! ! ומאיפה הסרט ? " אשאל בחשד .

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה לא מקשיבים לך ויוצאים למתקפה חזקה נגד פיקאצ'ו שמתחמק וחושף את מתקפת קרן העל של צ'יקוריטה.
    אני אומר לפוקימונים שלי"לא היתם צריכים לא לקשיב לי.היתם צריכים להקשיב לי ועכשיו צ'יקוריטה תוקף בקרן על.טוב צ'ימצ'ארנסה לתקוף בגחת את הקרן העל ותנסה לעדוף את הקרן במתקפת השריטות שלך.טאידרוסה נסה גם אתה להדוף תקרן עם ציפורן מתכת שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר

MarshMellow
    הילד ממלמל בשקט:"את משקרת,זה לא מעניין אותך,ביום הדין,ארסיאוס ייקח את האנשים שלא האמינו לו ושלחיו,כמובך,ואנשים שמאמנים בכוחו הרב,כמוני,יקבלו סגולה בעולם הבא".
    "לא אמרתי שאני לא מאמינה בו, העובדות האלו פשוט לא מעניינות אותי." אני מסבירה ונאנחת, "יש לך עוד משהו לומר לי לפני שאני הולכת?" אני שואלת, מצפה לתשובתו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    וולקנר מרכין ראש ואומר לך:"מצטער אבל יש עליי רק פוקימוני חשמל,את הפוקימונים האחרים שלי,אמפיבום,אוקטלרי ועוד כמה השארתי לאחי,מנהיג המכון החדש,הוא שומר עליהם מכול משמר".

~[B][U][COLOR=#333300.[/FONT][/COLOR]
    "אוקיי...אולי מחר תעזור לי למצוא פוקימונים לתפיסה?הפוימונים שראיתי רק הם גאסטלים זוהרים שלא הצלחתי לתפוס וראלטס זוהר אגדי שהתחמק ממני..."אומר לוולקנר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

5. Surgeon of Death
    [
    הילד שמשתמש בסטרלי הולך לעמדת הצפייה,יריבך זורק את הפוכדור לאוויר ואתה רואה טדיאורסה זוהר מול הצ'רמנדר שלך.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "זוהר אהה?"
    "יפה"
    "צ'ארמנדר תשמש בצעקה ושריטה!"
    "שמור מרחק של 5 סנטימ' קפוץ עליו ושוב שריטה!"
    "תתנפל עליו ושרוט אותו שוב ושוב!"

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    וולקנר לא עונה לך,הוא מלמל משהו לעצמו לא ברור מה,הוא מסתכל אליך במבט מוזר ואומר לך:"מצטער אך אין לי זמן לדבר איתך,אני חייב ללכת,מצטער" אתה רואה את וולקנר פשוט בורח משם,אתה שם לב שהפוכדורים שלו איתו.

שלושת המחוזות
    *ליאור לא ידעתי שמינו אותך בתור מייצר פוקימונים חדשים "צ'ימצ'ארסה" נו באמת!
    אתה רואה שמתקפת קרן העל פוגעת בצ'ימצ'אר אך לא בטדיאורסה שכבר ספג הרבה מתקפות,אתה רואה שצ'יקוריטה נשאר דומם במקומו,אתה רואה את פיקאצ'ו יוצר מחסום ברקים כדי להגן על צ'יקוריטה.

Bhrui10
    *אתה מנסה להיות מדויק אהה?
    אתה רואה שהטדיאורסה הזוהר משתמש במתקפת ציפורן פלדה שפוגעת בצ'רמנדר שלך,אתה רואה סימן בוהק על ידו השמאלית,אתה מבין שהקרב מול טדיאורסה הולך להיות מסוכן.

_KoDak_
    הצל המסתורי פותח את עיניו,אתה לא רואה שום דבר חוץ מלובן חזק,הוא מתקרב אליך,אתה מבין שהנער הזה הוא לא נער אלא באמת צל של משהו,הנער פותח את פיו ואתה רואה עוד ריק לבן הוא אומר לך:"להצטרף אליך,אין שום סיכוי" אתה רואה פלאש,הצל,ריאולו והסרט נעלמים כלא היו.

MarshMellow
    הנער מפסיק לחייך ואומר לך:"יש לי רק עוד שאלה אחת אחרונה,מה המכון שאליו את מתכננת להגיע,אם כי מכונים של קנלייב ואורבורג הם קרובים לפה,אך אם את מחפשת אתגר לכי לך לכיוון סאנישור או פסטוריה".

~WarWolf~
    הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.

7. משתמש סופר ספאמר
    כינוי:איתי.
    שם במשחק:איתי.
    תיאור:
    פוקימון התחלתי:.
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
    כסף:3000$
    בקשות:אם אתם רוצים משהו.

8. משתמש מנוסה
    איתי
    רשום תגיב להתחלה שבעמוד השני.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    הנער תופס בידך ואומר לך:"אמרתי לך שאסור לך לבקש עזרה,אם אתה רוצה לרפות את פיקאצ'ו תשתמש רק בדברים העומדים לרשותך,בשביל זה אני פה בשביל להסיט אותך מלבקש עזרה" אתה מבין שהנער הוא באמת ריקואזה.
    "אוקיי," לריקואזה ואגיד לאחות ג'וי שאין צורך מלרפות את פיקאצ'ו.
    לאחר מכן אלך החוצה ממרכז הפוקימונים ואחכה למשימה שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    ~WarWolf~
    אתה רואה בהמשך הדרך,בכיוון הים,שני איים קטנים למראה,נמצאים תחת מה שנראה כסערת אימים בים,אתה שומע את ריקואזה אומר לך:"המשימה שלך נמצאת שם",הוא מצביע על האיים הוא אומר לך את המשפט הזה כאילו כול אחד יכול לעשות את המשימה הזו.

11. משתמש סופר ספאמר
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    אני אומר ''וואו איזה כיף להם אני מת להלחם גם בקרב הראשון שלי'' ואני הולך לחפש פוקימונים להלחם נגדם

12. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    אתה רואה בהמשך הדרך,בכיוון הים,שני איים קטנים למראה,נמצאים תחת מה שנראה כסערת אימים בים,אתה שומע את ריקואזה אומר לך:"המשימה שלך נמצאת שם",הוא מצביע על האיים הוא אומר לך את המשפט הזה כאילו כול אחד יכול לעשות את המשימה הזו.
    "אבל איך אגיע לשם?" אומר לריקואזה "הים סוער,אז אני לא יכול לשחות לשם, ואין לי פוקימון מים או מעופף.."
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    ~WarWolf~
    ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.

איתי
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה האפיני קטנה מאוד משוטטת לה לבד באזורי העיירה,אתה רואה שמאחוריה יש אקנס שרוצה כנראה להתקיף אותה.

14. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.
    "תודה רבה ריקואזה!" אומר לריקואזה ואלך לכיוון האיים.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    ~WarWolf~
    אתה ממשיך ללכת על השביל הימי המסתורי,אתה רואה משהו עשוי אבן צף על פני המים,אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהשביל מסתיים ואתה נופל למים,אתה רואה את האבן שטה לכיוונך.

עמוד 11 מתוך 102 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •