Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 12 מתוך 102 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    _KoDak_
    הצל המסתורי פותח את עיניו,אתה לא רואה שום דבר חוץ מלובן חזק,הוא מתקרב אליך,אתה מבין שהנער הזה הוא לא נער אלא באמת צל של משהו,הנער פותח את פיו ואתה רואה עוד ריק לבן הוא אומר לך:"להצטרף אליך,אין שום סיכוי" אתה רואה פלאש,הצל,ריאולו והסרט נעלמים כלא היו.
    אני אצעק "מה ! ? רוח ! לא יכול להיות ! ! "
    ואז אפנה אל המאמנים עם הסטארלי והשינקס ואומר "תודה לכם ! "
    ואפנה אל שינקס וסטארלי ואומר "הייתם אמיצים מאוד ! בואו תכירו את חבר שלי ! " ואוציא את סניבי .
    אומר לו לשחק איתם קצת ואז אקרא לו שיישב כל כתפי .
    אחרי זה אשאל את הילדים "איך קוראים לכם ? ורוצים ללוות אותי עד העיר הבאה ? "

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    _KoDak_
    הילדים פשוט קמים וממשיכים בדרכם כול אחד,הילד בעל השינקס קופץ למים לשחות קצת,והילד בעל הסטרלי הולך לכיוון העיירה טוונליף,אתה רואה הבזק קצר ואתה רואה אי שמופיע משום מקום,אתה רואה כמו חזיון,מקום אחר,אתה רואה את הפוקימון האגדי לטיאוס נלחם מול הריאולו המסוכן ממוקדם.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    *ליאור לא ידעתי שמינו אותך בתור מייצר פוקימונים חדשים "צ'ימצ'ארסה" נו באמת!
    אתה רואה שמתקפת קרן העל פוגעת בצ'ימצ'אר אך לא בטדיאורסה שכבר ספג הרבה מתקפות,אתה רואה שצ'יקוריטה נשאר דומם במקומו,אתה רואה את פיקאצ'ו יוצר מחסום ברקים כדי להגן על צ'יקוריטה.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    הרווח לא עובד לי טוב
    אני אומר לצ'ימצ'אר וטדיאורסה"טדיאורסה רוץ לעבר מחסום הברקים של פיקאצ'ו ותקוף את מחסום הברקים בעזרת ציפורן המתכת שלך.אני מאמין בך שתצליח לשבור תמחסום.צ'ימצ'אר רוץ ואז תיעזר בטדיאורסה וקופץ גבוה ואז תנסה להשתמש בגחלת על צ'יקוריטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    _KoDak_
    הילדים פשוט קמים וממשיכים בדרכם כול אחד,הילד בעל השינקס קופץ למים לשחות קצת,והילד בעל הסטרלי הולך לכיוון העיירה טוונליף,אתה רואה הבזק קצר ואתה רואה אי שמופיע משום מקום,אתה רואה כמו חזיון,מקום אחר,אתה רואה את הפוקימון האגדי לטיאוס נלחם מול הריאולו המסוכן ממוקדם.
    ארוץ מהר לעבר האי ובדרך אחשוב לעצמי 'וואו ..אגדי..צריך להזהיר אותו ! '
    ואז אומר לסניבי "בוא נזהיר את לטיאוס ! צעקה עכשיו בכל הכוח ! ובצעקה שלך תאמר לו שיבוא לכאן כי יש לנו משהו חשוב לומר לו ! " ואז אחכה שלטיאוס יבוא .
    כשהוא יבוא אלינו אצעק אליו בשיא החוזקה "תיזהר שריולו לא ייגע בך ! הוא יוכל להעתיק את המתקפות שלך ! מהר תזהר ! " ואחכה לראות מה יקרה ללטיאוס תוך כדי שאני רץ לאי המיסתורי מהר מאוד .

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה ממשיך ללכת על השביל הימי המסתורי,אתה רואה משהו עשוי אבן צף על פני המים,אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהשביל מסתיים ואתה נופל למים,אתה רואה את האבן שטה לכיוונך.
    אני אעלה על האבן ואשוט לכיוון האיים.
    NYO HO HO BITCH

6. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    הנער מפסיק לחייך ואומר לך:"יש לי רק עוד שאלה אחת אחרונה,מה המכון שאליו את מתכננת להגיע,אם כי מכונים של קנלייב ואורבורג הם קרובים לפה,אך אם את מחפשת אתגר לכי לך לכיוון סאנישור או פסטוריה".
    "אני רק מאמנת מתחילה, אלך קודם אל המכונים הקרובים ואתאמן שם ואחר כך אעבור במכונים המאתגרים יותר." אני מסבירה לאחר כמה הרהורים, "כרגע אני מתכננת להגיע אל אורבורג." אני מוסיפה ומחכה שישחרר אותי לדרכי.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

7. משתמש סופר ספאמר
    ~WarWolf~
    ריקואזה דוחף אותך למים אתה צונח לכיוון המים,אתה מחזיק את הפוכדור של פיקאצ'ו,אתה רואה את המים מתקרבים,עוד שנייה אתה פוגע בהם,אתה מרגיש שאתה נוחת על משהו אבל על משהו מוצק,אתה רואה מין שביל ימי לכיוון האיים.

איתי
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה האפיני קטנה מאוד משוטטת לה לבד באזורי העיירה,אתה רואה שמאחוריה יש אקנס שרוצה כנראה להתקיף אותה.
    אני חושב אולי נסנה לתפוס את אנקס ואני אומר לאפיני''תזהרי יש מאחוריך אנקס שרוצה לתקוף אותך'' ובזמן הזה אני מוציא ראלטס ואומר לו ''תתפוס את אפיני ולהשתמש בשיגור ושגר אותה לידי כדי להציל אותה'' ואני מוסיך אחרי זה תתקוף במתקפה על חושי בכל הכוח שלך''

8. משתמש מנוסה

שלושת המחוזות
    אתה רואה ששני הפוקימונים שלך יוצאים לכיוון מגן הברקים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נתקע במחסום ומתחשמל,אתה רואה שטדיאורסה עלה על משהו,אתה רואה אותו פוגע בפיקאצ'ו והמחסום נפסק עד שפיקאצ'ו מתאושש.

_KoDak_
    אתה מבין שיהיה די קשה להגיע לאגדי בגלל שהוא תקוע על האי הבודד שמלפניך,אתה שומע זעקת קשה ואתה קולט שהאי נעלם באוויר,כמו קסם.

MarshMellow
    המאמן מחייך כאילו הוא קיבל את מה שהוא רוצה הוא אומר לך:"גם אני בדרכי לשם,גם בשביל להגיע למכון,טוב,נתראה שם,צא פיג'יוט אני בוחר בך!" את רואה שהמאמן מוציא פיג'יוט ענק וטס לכיוון העיר אורבורג.

~WarWolf~
    *יותר מושקע בבקשה.
    אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.

איתי
    אתה רואה שראלטס משתמש במתקפת על חושי בשביל להדוף את אקנס על העצים,אתה רואה שהאפיני מסתובבת בבהלה ובורחת מהמקום במהירות די רבה.

9. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    MarshMellow
    המאמן מחייך כאילו הוא קיבל את מה שהוא רוצה הוא אומר לך:"גם אני בדרכי לשם,גם בשביל להגיע למכון,טוב,נתראה שם,צא פיג'יוט אני בוחר בך!" את רואה שהמאמן מוציא פיג'יוט ענק וטס לכיוון העיר אורבורג.
    "זה היה מוזר.." אני ממלמלת ונאנחת. אני ממשיכה להתקדם בשביל אל העיר ג'ובילייף.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אתה רואה ששני הפוקימונים שלך יוצאים לכיוון מגן הברקים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נתקע במחסום ומתחשמל,אתה רואה שטדיאורסה עלה על משהו,אתה רואה אותו פוגע בפיקאצ'ו והמחסום נפסק עד שפיקאצ'ו מתאושש.
    ][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר ולטדיארוסה"צ'ימצ'אר שוב נסה להשתמש בגחלת על צ'יקוריטה אני מאמין שאתה יכול ללמוד גחלת.ואז תשתמש בשריטות על פיקאצ'ו.טדיארוסה כול הכבוד הצלחת לפגוע בפיקאצ'ו.אז עכשיו שוב תשתמש בציפורןן ברזל שתפגע בפיקאצ'ו שלו.קדימה אני רוצה כבר שהקרב יגמר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות

_KoDak_
    אתה מבין שיהיה די קשה להגיע לאגדי בגלל שהוא תקוע על האי הבודד שמלפניך,אתה שומע זעקת קשה ואתה קולט שהאי נעלם באוויר,כמו קסם.

MarshMellow

~WarWolf~
    *יותר מושקע בבקשה.
    אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.

איתי
    אתה רואה שראלטס משתמש במתקפת על חושי בשביל להדוף את אקנס על העצים,אתה רואה שהאפיני מסתובבת בבהלה ובורחת מהמקום במהירות די רבה.
    אני אומר לראלטס ''תתקוף שוב במתקפה על חושית על אנקס'' ואחרי שהוא משתמש אני זורק על אנקס פוכדור ומחכה לראות מה יקרה

12. משתמש מנוסה

שלושת המחוזות
    אתה רואה שמחסום החשמל חוזר שוב שפיקאצ'ו מתאושש,אחרי זה טדיאורסה שוב מתקיף אותו והמחסום נעלם,אתה מבין איך אפשר להיפטר מהמחסום שמגן על צ'יקוריטה.

MarshMellow
    את שומעת קול מסתורי שלוחש:"סכנות אורבות למאמנים מתחילים במנהרות עתיקות כמו אורבורג,כול עוד לא צריך להיכנס דרך הכניסה של ג'ובילייף,יותר טוב".

איתי
    אתה רואה מאמן יוצא מהשיחים בזעם ואומר לך:"מה אתה חושב שאתה עושה,מנסה ללכוד את השלי,חתיכת גנב,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!".

13. לא ברור בכלל

_KoDak_
    'אוי לא..' אומר בליבי ואדע כי לטיאוס הפסיד ..
    ואז אומר לסניבי "מצטער..לטיאוס..הפסיד לריולו .." ואקח את סניבי על כתפי.
    אני אנסה לחפש איתו פוקימון מעופף בדרך לעיר הבאה .

Spoiler ספוילר

14. משתמש סופר ספאמר
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שמחסום החשמל חוזר שוב שפיקאצ'ו מתאושש,אחרי זה טדיאורסה שוב מתקיף אותו והמחסום נעלם,אתה מבין איך אפשר להיפטר מהמחסום שמגן על צ'יקוריטה.

MarshMellow
    את שומעת קול מסתורי שלוחש:"סכנות אורבות למאמנים מתחילים במנהרות עתיקות כמו אורבורג,כול עוד לא צריך להיכנס דרך הכניסה של ג'ובילייף,יותר טוב".

איתי
    אתה רואה מאמן יוצא מהשיחים בזעם ואומר לך:"מה אתה חושב שאתה עושה,מנסה ללכוד את השלי,חתיכת גנב,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים!".
    חחח בכל משחק פוקימון הפוקימון הראשון שאני מנסה לתפוס הוא של מישהו
    --------------------------------------
    אני אומר לו ''עם זה הפוקימון שלך למה אתה לא לידו מה אתה מאמן מתחיל?''
    ואני מתחיל לצעוק עליו ואחרי כמה זמן אני אומר לו ''בסדר בוא קרב 1 על 1 עם אני מנצח אתה עוזר לי למצוא את אפיני ולתפוס אותה עם אתה מנצח אני יביא לך 100 ש''ח סגרנו?''

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלושת המחוזות
    אני אומר לטדאירוסה"טוב תקוף בלי הפסקה בציפורן מתכת את מחסום החשמל של פיקאצ'ו כך תיתן לצ'ימ'אר אפשרות לחדורק את המחסום.צ'ימצ'אר אחרי שטדיארוסה חודר תמחסום תרוץ במהירות לעבר צ'יקוריטה ותקוף אותו בשריטות ונסה להשתמש בגחלת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 12 מתוך 102 ראשוןראשון ... 210111213142262 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •