Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 13 מתוך 102 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 181 עד 195 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    *יותר מושקע בבקשה.
    אתה עולה על האבן המסתורית ורואה שמשהו כתוב עליה:"שמאמן שזקוק לעזרה ואינו יכול לקבל אותה,אבן הנצח ממקדש הזמן הקדום תבוא לעזרתו תמיד" אתה רואה את ההשתקפות שלך במים,אתה רואה שליד ההשתקפות שלך יש את ההשתקפות של צורת האנוש של ריקואזה.
    "רגע,זה אומר שכנראה ריקואזה כן רוצה לעזור לי!" אומר בזמן שאבהה בהשתקפות שלי ושל ריקואזה ואחכה לתגובה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שטדיאורסה תוקף שוב ושוב את פיקאצ'ו עד שפיקאצ'ו נופל ומובס,אתה רואה את הזעה על טדיאורסה וגם הוא כמו פיקאצ'ו נופל ומובס,צ'ימצ'אר וצ'יקוריטה נשארים לבד זה נגד זה,אש נגד עשב,מי ינצח בקרב הזה האם זה יהיה הסוג החזק ביותר שינצח או בעל הטקטיקה הטובה ביותר.
    פיקאצ'ו הובס,1-0 לטובתך,טדיאורסה הובס גם הוא,תיקו 1-1.

_KoDak_
    אתה רואה את הצל מופיע ליד עץ גבוה מאוד,אתה רואה שריאולו לידו נראה מובס ומותש,אתה שומע את הצל אומר:"איך לא הבסנו את לטיאוס הזה,את ארסיאוס ניצחנו,איך לא את לטיאוס!".

~WarWolf~
    אתה מרגיש משהו נוגע בך,אתה מסתובב ואתה רואה שריקואזה מאחוריך,הוא אומר לך:"אתה מאמן בלי הכשרה,יש לך רק פוקימון אחד לצידך,יש סכנה באזור הזה,האבן שאנחנו צפים אליה היא חלק ממקדש קדום שנחרב עם הזמן".

איתי
    המאמן אומר לך:"מצטער,לא מתערב,צא אקנס תשתמש במתקפת ניב צפע!" אתה רואה את אקנס זוחל לכיוונו של ראלטס שלך,אתה מבין שהקרב מול הילד התחיל.

3. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [
    *אתה מנסה להיות מדויק אהה?
    אתה רואה שהטדיאורסה הזוהר משתמש במתקפת ציפורן פלדה שפוגעת בצ'רמנדר שלך,אתה רואה סימן בוהק על ידו השמאלית,אתה מבין שהקרב מול טדיאורסה הולך להיות מסוכן.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אל תוותר!,צעקה וקפוץ מעליו ואז שריטה בגבו!"

4. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    אתה מרגיש משהו נוגע בך,אתה מסתובב ואתה רואה שריקואזה מאחוריך,הוא אומר לך:"אתה מאמן בלי הכשרה,יש לך רק פוקימון אחד לצידך,יש סכנה באזור הזה,האבן שאנחנו צפים אליה היא חלק ממקדש קדום שנחרב עם הזמן".
    "מה המקדש הזה עושה?" אשאל את ריקואזה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Bhrui10
    אתה רואה את צ'רמנדר עומד ומתחמק מהמתקפות,כאילו הוא מחכה למשהו,ואכן ה"משהו" הזה הגיע,בצורה של דרקון לבן,עם עיניים כחולות בוהקות,שמרעיד את האדמה,נכון זהו ראשיהם-פוקימון היין מהדור החמישי.

~WarWolf~
    *הקטע הזה לקוח בחלקו ממשחקי "צינוק מסתורי" של פוקימון.
    ריקואזה השפיל את פניו ואמר:"לפני שהזן שלכם הגיע,חיינו רק אנחנו,הפוקימונים,אך הסתבר שבן אדם,בצורת ריאולו הגיע מימד אחר,בלי כוונה בגלל הגעתו מקדש הזמן התפרק ושחרר את כוחותיו האפלים ביותר של הזמן,הוא שחרר את פריימר דיאגלה",אתה רואה שאחרי המילים "פריימר דיאגלה" הסימנים שעל האבן מתחילים לזרוח.

6. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    *הקטע הזה לקוח בחלקו ממשחקי "צינוק מסתורי" של פוקימון.
    ריקואזה השפיל את פניו ואמר:"לפני שהזן שלכם הגיע,חיינו רק אנחנו,הפוקימונים,אך הסתבר שבן אדם,בצורת ריאולו הגיע מימד אחר,בלי כוונה בגלל הגעתו מקדש הזמן התפרק ושחרר את כוחותיו האפלים ביותר של הזמן,הוא שחרר את פריימר דיאגלה",אתה רואה שאחרי המילים "פריימר דיאגלה" הסימנים שעל האבן מתחילים לזרוח.
    "מה קורה פה?" אומר לריקואזה בבהלה "למה האבנים מתחילות לזרוח?ומי זה פריימר דיאלגה?"
    NYO HO HO BITCH

7. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה רואה את צ'רמנדר עומד ומתחמק מהמתקפות,כאילו הוא מחכה למשהו,ואכן ה"משהו" הזה הגיע,בצורה של דרקון לבן,עם עיניים כחולות בוהקות,שמרעיד את האדמה,נכון זהו ראשיהם-פוקימון היין מהדור החמישי.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "ר..ש..יראם!" אומר בפחד "כאן" רועד מפחד ומנסה לברוח משם

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שטדיאורסה תוקף שוב ושוב את פיקאצ'ו עד שפיקאצ'ו נופל ומובס,אתה רואה את הזעה על טדיאורסה וגם הוא כמו פיקאצ'ו נופל ומובס,צ'ימצ'אר וצ'יקוריטה נשארים לבד זה נגד זה,אש נגד עשב,מי ינצח בקרב הזה האם זה יהיה הסוג החזק ביותר שינצח או בעל הטקטיקה הטובה ביותר.
    פיקאצ'ו הובס,1-0 לטובתך,טדיאורסה הובס גם הוא,תיקו 1-1.
    [[/COLOR]
    אני מחזיר את טדיארוסה ואומר לו"הייתת טוב עכשיו תנוח בפוכדור שלך". אני אומר לצמ'ימצ'אר"רק אתה נשארת אתה חייב ללמוד לשלוט בגחלת אחרת אין סיכוי שננצח את צ'יקוריטה הזאת.יאלה תנסה גחלת ותשתמש בשריטות על צ'יקוריטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש סופר ספאמר
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2
    איתי
    המאמן אומר לך:"מצטער,לא מתערב,צא אקנס תשתמש במתקפת ניב צפע!" אתה רואה את אקנס זוחל לכיוונו של ראלטס שלך,אתה מבין שהקרב מול הילד התחיל.
    אני אומר לילד ''פחדן אחד'' ואחרי זה אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור כדי לחמוק מהמתקפה של אנקס ואחרי זה תבוא מאחוריו ותתקוף אותו בעל חושי בכל הכוח'' ואני מוסיף ואומר לראלטס ''אני יודע שאתה יכול לנצח במתקפה אחת קדימה''

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_KoDak_
    אתה רואה את הצל מופיע ליד עץ גבוה מאוד,אתה רואה שריאולו לידו נראה מובס ומותש,אתה שומע את הצל אומר:"איך לא הבסנו את לטיאוס הזה,את ארסיאוס ניצחנו,איך לא את לטיאוס!".
    ' חחחחח ' אצחקק לעצמי בלב .
    "אז מה הפסדתם ? " אשאל את הצל בזילזול .
    ואתחמק משם לעבר העיר הבאה שלי כדי למצוא כבר פוקימון .

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש במתקפת עלי תער חזקים על צ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על עליי התער ועליי התער נהדפים מצ'ימצ'אר ופשוט עפים ממנו.

Bhrui10
    אתה רואה מעגל אש שחוסם את היציאה משם,אתה מבין שאתה בצרה גדולה,אתה רואה את עיניו הכחולות הבוהקות מסתכלות רק עליך,אתה מבין שהוא רוצה להתקיף אותך או שהוא רוצה משהו אחר ממך.

_KoDak_
    הצל מצליח לתפוס אותך,אתה רואה שעיניו הלבנות מביטות בך בזעם,אתה רואה יד שחורה כזפת מושטת לצווארך,אך אתה נזכר שהוא צל והוא לא יכול לפגוע בך.

~WarWolf~
    אתה רואה שהסימנים שוב זוהרים,ריקואזה ממשיך בסיפורו:"פריימר דיאגלה נולד בתוך דיאגלה המקורי שנולד עם הזמן,בחלוף השנים הפריימר ניסה לשלוט על הגוף אך דיאגלה לא וויתר,הוא כלא את הכוח האפל במקדש שהוא יצר,מקדש הזמן,הוא החביא חלקים ממנו בתוך מחוללים,השאר סיפור ארוך,בסופו של דבר דיאגלה התפצל לשני גופים שונים וחזקים,כול אחד מהם מחזיק בכוח הזמן הניצחי,בשנים האחרונות הכוחות שלהם שוב מתאחדים,בשביל להציל את העולם ולמחוק אותו ממה שגרם לפריימר לחיות מחדש,בני האדם".

איתי
    אתה רואה שראלטס לא משתמש בשיגור אלא בעל חושי על חלק מהאבנים שמסביב,אתה רואה שהם יוצרות חומת מגן על ראלטס,אך החומה לא עובדת ואקנס משתמש במתקפת זנב רעל ושובר את החומה.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש במתקפת עלי תער חזקים על צ'ימצ'אר,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות על עליי התער ועליי התער נהדפים מצ'ימצ'אר ופשוט עפים ממנו.
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"יאלה בכול הכוח רוץ לעבר צ'יקרויטה ותשתמש עליו בשריטות לי הפסקה.אפילו אם ירד לו דם אפילו אל תעצור.אתה חייב ללמוד גחלת בזמן שתשרוט אותו נסה להשתמש בגחלת קדימה אני מאמין שתצליח ללמוד גחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_KoDak_
    הצל מצליח לתפוס אותך,אתה רואה שעיניו הלבנות מביטות בך בזעם,אתה רואה יד שחורה כזפת מושטת לצווארך,אך אתה נזכר שהוא צל והוא לא יכול לפגוע בך.
    אני אשאל את הצל "מה כבר תעשה לי ? אתה רק צל ! " אמחק ואלחש לסניבי בזמן שהוא לא מוכן "תחטוף לריולו את הסרט ..בשקט ! "

Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל;1037806
    [COLOR=red
    [/COLOR]
    Bhrui10
    אתה רואה מעגל אש שחוסם את היציאה משם,אתה מבין שאתה בצרה גדולה,אתה רואה את עיניו הכחולות הבוהקות מסתכלות רק עליך,אתה מבין שהוא רוצה להתקיף אותך או שהוא רוצה משהו אחר ממך.

[SIZE=2[/SIZE]
    .
    ."מה אתה רוצה ממני?"שואל בפחד מביט לבדוק אם קורה משהו מיוחד גם עם המאמן עם הסטארלי וזה עם השינקס

15. NYO HO HO
    ~WarWolf~
    אתה רואה שהסימנים שוב זוהרים,ריקואזה ממשיך בסיפורו:"פריימר דיאגלה נולד בתוך דיאגלה המקורי שנולד עם הזמן,בחלוף השנים הפריימר ניסה לשלוט על הגוף אך דיאגלה לא וויתר,הוא כלא את הכוח האפל במקדש שהוא יצר,מקדש הזמן,הוא החביא חלקים ממנו בתוך מחוללים,השאר סיפור ארוך,בסופו של דבר דיאגלה התפצל לשני גופים שונים וחזקים,כול אחד מהם מחזיק בכוח הזמן הניצחי,בשנים האחרונות הכוחות שלהם שוב מתאחדים,בשביל להציל את העולם ולמחוק אותו ממה שגרם לפריימר לחיות מחדש,בני האדם".
    "אז מה אני צריך לעשות?" אומר לריקואזה "לעצור את פריימר דיאלגה?"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 13 מתוך 102 ראשוןראשון ... 311121314152363 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •