~HannibaL ThE Cannibals~
אתה רואה שמדקיפ קופץ על המיטה שלך והולך לישון על הבטן שלך,אתה מבין שהוא מעדיף לישון ככה,אתה והוא שוקעים בשינה עמוקה,אתה רואה פוקימון מסתורי עף מעל מחוז סינו,אתה מתעורר ורואה נקודת אור קטנה בשמיים.
שלושת המחוזות
אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטות חזקות אך צ'יקוריטה בעל הגנה חזקה מאוד שהוא לא ייפגע מספיק חזק כדי לא להיות מובס על מתקפת הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה שצ'יקוריטה משתמש בסינתזה.
Bhrui10
אתה רואה שהמאמנים האחרים הצליחו לברוח,אתה רואה את ראשיהם משתחווה לפניך,אתה מבין שהוא רוצה שתעלה אליו בשביל שתעפו למקום מסוים.
_KoDak_
אתה רואה שריאולו מגיב מהר מאוד ותופס את סניבי והודף אותו,הצל מחייך ואומר:"זה שאני לא יכול לפגוע בך,זה לא אומר שריאולו והשאר לא יוכלו!".
~WarWolf~
אתה רואה שריקואזה צוחק והוא אומר לך:"לעצור אותו,יהיה לך מזל אם הוא ייתן לך להגיד את שמו לפני שהוא ישמיד אותך,המשימה שלך נמצאת באי איירון".
איתי
אתה רואה שראלטס שוב לא מקשיב לך והוא משתמש בשיגור בשביל להתקיף את אקנס מאחוריך,אתה רואה כאילו האוויר זז בצורה מאוד מסוים,אתה רואה דמות אך לא מצליח לזהות אותה,ספק פוקימון,ספק אדם,ספק משהו הרבה יותר מסוכן.
"סניבי תחזור ! " אומר לסניבי ואחזיר אותו .
לאחר מכן אשאל בבהלה " מי זה השאר ? ! "
אנסה לקרוא לאיש ששוחה "היי ! תעזור לי ! "
ואז אבין כי הוא רחוק מדי בטח ולכן לא אוכל להסתפק בו .
לאחר מכן אתפלל בליבי 'לטיאוס..לטיאוס..האם אתה שומע ? אני חייב שתעזור לי..הצל הזה תופס אותי ואין לי כוונות רעות..בבקשה תעזור..אני לא אפגע לא בך ולא בו בבקשה...אם אתה שומע אותי ...' ואקווה לראותו .
ספוילר
"ואיך אני אגיע לספינה לשם, הרי אני באמצע הים.." אומר לריקואזה.~WarWolf~
אתה רואה שריקואזה צוחק והוא אומר לך:"לעצור אותו,יהיה לך מזל אם הוא ייתן לך להגיד את שמו לפני שהוא ישמיד אותך,המשימה שלך נמצאת באי איירון".
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים,אתה רואה נער צעיר לבוש שחורים,צלקת של יין-יאנג בידו השמאלית,עיניו אדומות כמו הדם שזורם בעורקים,הוא שואל אותך:"סלח לי אבל אתה יודע איך אפשר להגיע להר קורונט,פשוט מחכים לי שם,אתה יודע לא מנומס לאחר".
Bhrui10
אתה רואה שראשיהם מנופף בכנפיו,אתה רואה שהוא טס לכיוון אור לבן שבשמיים,אתה רואה משהו מסתורי שמה,אתה,ראשיהם וצ'רמנדר נכנסים לתוך המעבר ומגלים עולם לבן כולו,אתה רואה שראשיהם נעלם ומקומו עומד נער בגילך,עיניים כחולות בוהקות,בגדים לבנים וצלקת של יין-יאנג בכף ידו הימנית.
KoDak
אתה רואה שלטיאוס לא מופיע,אך אתה רואה שהצל כן מופיע הוא מחייך ואומר בקולו המלגלג:"ילד,מה חשבת שלטיאוס האגדי באמת יבוא אחרי איזו בקשה של ילד,בחייך!".
YamiYugi
אתה רואה שריקואזה אומר לך:"אנחנו מתקרבים לאי איירון,או יותר נכון ממה שנשאר ממנו,המשימה שלך היא למצוא את חורבות האי איירון ולמצוא שמה את הנבואה הקדומה,המשימה מסוכנת,לא בגלל הפוקימונים שלא נמצאים שמה אלא בגלל שיש שמה דברים נוראים יותר".
The Saw
האיש מהנהן ואומר לך:"תודה לך על המידע אך העיר ארטהום רחוקה מידי בשביל להגיע לשם בזמן כה קצר,אמור לי האם יש כניסה קרובה יותר,יש כאלה שנכנסים לשם דרך אטרנה או אורבורג האם זה נכון,כי רק אלה שיכולים לעוף יכולים להגיע לשם בזמן כה קצר האם אני צודק" אתה רואה שהוא צוחק צחוק מעט מאולץ אחרי הבדיחה הקטנה שלו.
The Saw
האיש מחייך אליך ואומר לך:"תודה לך" האיש רץ במהירות כה גבוהה שנראה כאילו הוא זז כברק,אתה רואה נער,דומה בצורה מוזרה לנער ממוקדם רק שלנער החדש יש עיניים לבנות כשלג,אך הוא איננו עיוור,הוא לבוש תכלת-לבן והוא שואל אותך בקול קר:"סלח לי אך מאין מגיעים להר קורונט,עשיתי דרך ארוכה,ממחוז אונובה,רק בשביל להגיע להר הזה".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)