Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 22 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 316 עד 330 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    *ברור אבל בדף הראשי.
    אתה נכנס למכון,אתה רואה זירה רגילה,משטח חול רגיל,לא נראה שהמכון הזה מיוחד כול כך,אתה רואה שמנהיג המכון יוצא,מנהיג המכון אומר לך:"נעים מאוד,אני הוא טוד מנהיג המכון,סוג המכון הוא רעל,מוכן לקרב,צא נידו" אתה רואה נינדורן זכר.
    הקרב מול טוד מנהיג מכון אטרנה מתחיל,לטוד יש נינדורן זכר!
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי יהיה לי קשה אבל קודם כול תחזור מדקיפ!"אומר למדקיפ ואחזיר אותו לפוקדור שלו
    תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של ברמי ואומר לה:"ברמי תשתמש בסופת עלים על נידורן ואז בראש ברזל אליו!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שנינדורן מתחמק משתי המתקפות שברמי שולחת עליו,אתה רואה שטוד לא מפחד מברמי אלא מרוצה מאוד מזה שבחרת בפוקימון מתכת,אתה רואה שנינדורן שולח מתקפת להביור שפוגעת בברמי שלך.

3. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שנינדורן מתחמק משתי המתקפות שברמי שולחת עליו,אתה רואה שטוד לא מפחד מברמי אלא מרוצה מאוד מזה שבחרת בפוקימון מתכת,אתה רואה שנינדורן שולח מתקפת להביור שפוגעת בברמי שלך.
    'זה לא טוב'אחשוב לעצמי בכעס ואז אגיד לברמי בעידוד:"ברמי תשתמש בסופת עלים על האדמה כדי שנינדורן יקפוץ ואז תפתיע אותו בראש ברזל בכול הכוח!"

4. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שלנינדורן אין שום פחד מעלים שלך,אתה רואה שרואה משתמש במתקפת חוד-קרן,אתה רואה איך הקרן הקטנה שעל ראשו גודלת ופוגעת בברמי,טוד מחייך ואומר:"תודה נינדורן,חזור,צא קרוגאנק אני בוחר בך!" אתה רואה שיוצא מהפוכדור הבא שלו קרוגאנק זוהר!
    לטוד יש קרוגאנק זוהר!

5. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שלנינדורן אין שום פחד מעלים שלך,אתה רואה שרואה משתמש במתקפת חוד-קרן,אתה רואה איך הקרן הקטנה שעל ראשו גודלת ופוגעת בברמי,טוד מחייך ואומר:"תודה נינדורן,חזור,צא קרוגאנק אני בוחר בך!" אתה רואה שיוצא מהפוכדור הבא שלו קרוגאנק זוהר!
    לטוד יש קרוגאנק זוהר!
    "זה לא טוב...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מחזיר את ברמי לפוקדור שלו, מוציא את איווי ואומר לו:"איווי תשתמש בכדור צל על קרוגאנק ואז תפתיע אותו בעל-חושי!"

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה תופס את האבן וקופץ איתה לפורטל,אתה רואה את המבט הזועם של ריק,אתה יוצא מהפורטל ואתה רואה שהאי איירון אינו נחרב,אתה רואה את הפסל של ריק שמביס את פריימר דיאגלה.
    אסתכל על ידי ואראה אם אני לא פיקאצ'ו יותר.לאחר מכן אשאל את ריקואזה:"מה אני עוד צריך לעשות עכשיו?" ואסתכל בהערצה על הפסל של ריק.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U]The Saw
    שלמח''הם
    הדמות אומרת לך:"אני הוא מספרייט,ואתה פלשת לאזור שלי בסינו,עכשיו תתרחק אתה יודע מה קרה לבן אדם האחרון שהיה פה,הוא מת".

YamiYugi[/SIZE
    אני אומר למספרייט"מגניב אני אמות אבל לא בא לי למות אז אלך מה בהקדם האפשרי.ביי מספריט היה נעים לפגוש אותך".אני יוצה המערה וממשיך בדרכי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שקרוגאנק משתמש במתקפת נעיצת רעל שהודפת את שתי המתקפות,אתה רואה שקרוגאנק לא מתייחס במיוחד שאיווי שלך,אתה רואה שטוד אומר לך:"בוא נעשה עסקה,אם איווי שלך ינצח את קרוגאנק שלי תקבל אבן חשמל,איך?".

שלמח''הם
    אתה חוזר לעיירה סנדג'ם,אתה רואה שהאורות במעבדה פתוחים,אתה רואה עשן עולה מאחד החדרים,אתה מבין שיכול להיות שיש שמה שריפה שיכולה להשמיד פה את כול העיירה!

YamiYugi
    אתה רואה שאתה חזרת לצורת האדם שלך אתה רואה שריקואזה מחייך ואומר:"סיימת את המשימה שלך,המשימה היית לעצור את ריק מלשחרר את הכוחות האפלים שלו,אתה מבין אם הוא ייקח את האבן וישים אותה במקדש הזמן הוא ישמיד את העולם,אבל אם אתה תעשה את זה" והוא לא משלים את המשפט.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]The Saw[
    שלמח''הם
    אתה חוזר לעיירה סנדג'ם,אתה רואה שהאורות במעבדה פתוחים,אתה רואה עשן עולה מאחד החדרים,אתה מבין שיכול להיות שיש שמה שריפה שיכולה להשמיד פה את כול העיירה!

אני חושב עצמי'חבל שאין לי פוקימון מים הוא היה יכול לעזור לי לכבות את השריפה'.אני רץ במהירות לעבר המעבדה ותוך כדי מחפש מטף כיבוי איתו אכבה את העשן שעולה מן המעבדה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שקרוגאנק משתמש במתקפת נעיצת רעל שהודפת את שתי המתקפות,אתה רואה שקרוגאנק לא מתייחס במיוחד שאיווי שלך,אתה רואה שטוד אומר לך:"בוא נעשה עסקה,אם איווי שלך ינצח את קרוגאנק שלי תקבל אבן חשמל,איך?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "רעיון מעולה טוד אז תכין אבן חשמל כבר..."אומר לטוד ואז אגיד לאיווי:"אתה תקבל אבן חשמל אם תנצח את קרוגאנק אז תשתמש ב5 כדורי צל לעבר קרוגאנק ואז תשתמש בעל-חושי על קרוגאנק בכול הכוח!"

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל ועליו על חושי,אתה רואה שהפעם הכדור לא הופך להיות מתקפה קטלנית אלא עשן,אתה רואה שהכדור מתפוצץ ופוגע באיווי ולא בקרוגאנק.

שלמח''הם
    אתה נכנס למעבדה ואתה רואה שאין שום שריפה,אתה רואה רק את פרופסור ברי מכין מין נוסחא של משהו ומין הערבוב יוצא עשן סמיך מאוד,אתה שומע אותו מלמל:"להוסיף דם של בן אדם".

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    אתה נכנס למעבדה ואתה רואה שאין שום שריפה,אתה רואה רק את פרופסור ברי מכין מין נוסחא של משהו ומין הערבוב יוצא עשן סמיך מאוד,אתה שומע אותו מלמל:"להוסיף דם של בן אדם".
    אני אומר לפרופסור"מצטער שאני מפריע לך אבל תגיד מה אתה עושה בשעה כזאת מאוחרת במעבדה שלך?.במקרה עברתי ליד המעבדה שלך וחשבתי שיש שריפה.תגיד מה אתה עושה עם המחנה שלידך?.שמעתי אותך שאתה צריך דם של בן אדם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל ועליו על חושי,אתה רואה שהפעם הכדור לא הופך להיות מתקפה קטלנית אלא עשן,אתה רואה שהכדור מתפוצץ ופוגע באיווי ולא בקרוגאנק.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "איווי אני מאמין בך תשתמש בעל-חושי על קרוגאנק ואז בכדור צל בכול הכוח שיש לך!"אצעק בעידוד לעבר איווי.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    הדמות מחייכת אליך ואומרת לך בפשטות:"זה פשוט מאוד,אתה מת,רעידת האדמה הזו גרמה לאחד העצים ליפול עליך ועל סניבי שלך,שניכם מתתם ישירות,סיפור עצוב,אבל יש דרך שתחזור למטה,לעולם החיים,האם אתה מעוניין?".
    " מה ?! " אצעק .
    "לא יכול להיות..לא יכול להיות .." אומר מסוחרר..
    ואז אפנה אל הדמות "כיצד אני אוכל ? ואתה תעזור לי ? "

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל שפוגע בידו של קרוגאנק,אך אתה רואה שקרוגאנק משתמש בזרוע מחץ שפוגע באיווי ופוגע בו בחוזקה רבה,אתה רואה שאיווי מנסה להתרומם אבל בקושי".

שלמח''הם
    פרופסור ברי אומר לך:"כן אני צריך דם של בן אדם בשביל ליצור זן חדש של פוקימונים,פוקימוני אדם,ראיתי את לטיאוס הופך לאדם ובחזרה וחשבתי למה זה לא יכול לקרות לשאר,כמובן אני קודם מנסה את זה בהדמיה,דם של בן אדם יש לי כבר מלא,הכוונה בתוך הגוף שלי,אני לא אפגע לא בפוקימון אמיתי ולא בבן אדם אחר עד שאני אדע שזה באמת עובד".

KoDak
    הדמות מחייכת אליך ואומרת לך:"הנה" אתה רואה שחור אדיר נפער בלובן הענק,אתה וסניבי נופלים ואתה מוצא את עצמך מתעורר בעיירה סנדג'ם,אחריי רעידת האדמה.

עמוד 22 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1220212223243272 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •