Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 26 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור ממהר לשנות את ניב האש שלו למתקפת הצלפת גפן שפוגעת במדקיפ ומביסה גם אותו,אתה מבין שנשאר לך רק עוד פוקימון אחד ולטוד נשארו שלושה פוקימונים שלא הצלחת לפגוע בהם.
    איווזור של טוד הביס את מדקיפ,2-0 לטוד!

KoDak
    אתה מבחין שבאיזשהו שלב האיש עם האקדח ובלי הגלימה מוציא את לטיאוס והאיש בעל הגלימה בוחן אותו בעניין רב,אתה רואה ששניהם טסים על גבו של לטיאוס לכיוון דרום המחוז.

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"מצטער,אך לא אני קובע את שבילי הים,אם שליט הימים-מאנפי החליט שהוא לוקח אותך לעיר סנופויט,יש לך שתי אופציות,לחכות עד שספינה תגיע לפה ותציל אותך,או ללכת פשוט לעיר סנופויט,הבחירה בידך".
    "אני מעדיף להיות ביבשה!" אומר ואמשיך ללכת לכיוון סנופיוט.
    NYO HO HO BITCH

3. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw

Bhrui10
    אתה רואה שהים סביבך נעלם,אתה שוב בעולם המסתורי הזה של ראשיהם,הוא מחייך אליך ואומר לך:"תודה לך,פתרת את התעלומה שאני לא הצלחתי לפתור".

י.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "בבקשה! " "אבל אני צריך ללכת חזרה לעולמי,ללכת למקום שירפא את פצעו של צ'ארמנדר"

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה מבחין שבאיזשהו שלב האיש עם האקדח ובלי הגלימה מוציא את לטיאוס והאיש בעל הגלימה בוחן אותו בעניין רב,אתה רואה ששניהם טסים על גבו של לטיאוס לכיוון דרום המחוז.
    אני אמשיך ללכת לכיוון העיר קנלייב בעודי מסתכל על הפוקימונים שקיימים בדרך .
    אחשוב לעצמי 'אין פלא..המקום היה שומם בגלל הצוות הזה..עכשיו ייהו פה פוקימונים ! '

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור ממהר לשנות את ניב האש שלו למתקפת הצלפת גפן שפוגעת במדקיפ ומביסה גם אותו,אתה מבין שנשאר לך רק עוד פוקימון אחד ולטוד נשארו שלושה פוקימונים שלא הצלחת לפגוע בהם.
    איווזור של טוד הביס את מדקיפ,2-0 לטוד!
    "אני מעדיף עכשיו להפסיק להילחם איתך ואז לחזור אחרי שהפוקימונים שלי יהיו מאומנים"אומר לחטוד תוך כדי שאני יוצא מהמכון לכיוון המרכז הפוקימונים וגם מחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    האחות ג'וי מחייכת אליך ואומרת לך:"כן אין שום בעיה שאני ארפא לך אותם,כול שמרכזי הפוקימונים סגורים יש תורנות מסביב לעיר של האחיות למקרה הצורך".

[.
    אני אומר לאחות ג'וי"אז אם כך תרפאי לי את הפוקימונים שלי.הנה הפוכודורים שלי אז תרפאי אותם עכשיו".אני מגיש לאחות ג'וי שמולי את הפוכדורים שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שטוד זועם ואומר לך:"אל תחזור לכאן יותר,אני לא סובל שמאמנים דוחים קרבות,אם אתה יוצא מהדלת הזו,אתה לא חוזר למכון הזה,ואז לא תוכל להילחם בליגה",אתה מתקרב לדלת ואתה לא יודע מה לעשות.

שלמח''הם
    האחות ג'וי מגישה אותם לצ'לסי,אתה רואה את שלושתם יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שהיא משתמשת באבקת ריפוי ומחזירה אותם לפוכדורים להם ומגישה לך אותם.

Bhrui10
    ראשיהם ממשיך:"אני חייב לך" אתה רואה גל כחול שיוצא מפיו של ראשיהם,אתה רואה שהוא פוגע בצ'רמנדר שלך,אתה רואה שהוא התרפא,אתה רואה הבזק ואתה חוזר לעיירה סנדג'ם.

KoDak
    *לא המקום שומם בגלל שהשעה עכשיו 5:00 בלילה!
    אתה רואה שהלילה מחוויר,אתה מבין שעוד מספר דקות הלילה יהפוך להיות יום,אתה רואה פוקימון מהיר מאוד כנראה חולף בשמיים.

YamiYugi
    אתה הולך לכיוון העיר סנופויט במהירות רבה מאוד,משחזר את מאורעות הדקות האחרונות אך דבר אחד אינו מסתדר לך,איך האי איירון עלה על פני האדמה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך לחוץ:"מצטער טדי אך המשימה שלך לא נגמרה,רוץ במהירות למקדש סנופויט והער את רג'יגיגאס".

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שטוד זועם ואומר לך:"אל תחזור לכאן יותר,אני לא סובל שמאמנים דוחים קרבות,אם אתה יוצא מהדלת הזו,אתה לא חוזר למכון הזה,ואז לא תוכל להילחם בליגה",אתה מתקרב לדלת ואתה לא יודע מה לעשות.
    "טוב סליחה טוד..."אומר לטוד בחשש ואז אוציא את ברמי החוצה ואגיד לה בעידוד רב כדי שהיא תצליח לנצח את איווזור:"ברמי תשתמשי בסופת עלים לעבר איווזור ואז באש ברזל בכול הכוח!את מסוגלת ברמי שלי!"

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    *לא המקום שומם בגלל שהשעה עכשיו 5:00 בלילה!
    אתה רואה שהלילה מחוויר,אתה מבין שעוד מספר דקות הלילה יהפוך להיות יום,אתה רואה פוקימון מהיר מאוד כנראה חולף בשמיים.
    אני אסתכל עליו ואחשוב 'זה בטח האיש עם לטיאוס..'
    ואחכה 5 דקות עם סניבי ואראה איזה פוקימונים מתעוררים ..

Spoiler ספוילר

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    האחות ג'וי מגישה אותם לצ'לסי,אתה רואה את שלושתם יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שהיא משתמשת באבקת ריפוי ומחזירה אותם לפוכדורים להם ומגישה לך אותם.
    ]
    אני אומרת לאחות ג'וי"תודה רבה שריפאת לי את הפוקימונים.טוב להתראות ולילה טוב לך ולצ'נסי הנחמדה שלך".אני לוקח את הפוכדורים שלי ואז יוצא מהעיר ומחפש מאמן ששעוד ער עכשיו ומעונין להילחם נגדי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שהאיווזור של טוד משתמש במתקפת קרן קרח שמחלישה מאוד את ברמי שלך,אתה רואה שטוד אומר לך:"מצטער,אבל אתה רצית להפסיק את הקרב" אתה רואה שברמי הפסיד.
    ברמי הפסיד לאיווזור של טוד,3-0 לטוד,אתה הפסדת!

שלמח''הם
    האחות ג'וי אומרת לך:"אולי אתה מעוניין בקרב של שלוש על שלוש מולי ונגד צ'לסי שלי,אתה יודע בשביל להעביר את הזמן,זה יכול ממש לעזור להעביר אותו,וגם לך תדע מי יתפתח בסוף הקרב".

KoDak
    אתה רואה שהפוקימון המסתורי מוביל שובל של הילה זהובה,אתה מבין שזה לא היה לטיאוס אלא פוקימון אגדי אחר,אתה רואה שהפוקימון הראשון שמתעורר הוא קומבי.

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שהאיווזור של טוד משתמש במתקפת קרן קרח שמחלישה מאוד את ברמי שלך,אתה רואה שטוד אומר לך:"מצטער,אבל אתה רצית להפסיק את הקרב" אתה רואה שברמי הפסיד.
    ברמי הפסיד לאיווזור של טוד,3-0 לטוד,אתה הפסדת!
    תוכל להשקיע בתגובות?התגובות משעממות בגלל שאתה לא מתאר את הדברים...
    ---------------------------
    "טוב טוב..."אומר לטוד בכעס, אחזיר את ברמי לפוקדור שלו ואז אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי ואז אלך לאתמן איתם.

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה הולך לכיוון העיר סנופויט במהירות רבה מאוד,משחזר את מאורעות הדקות האחרונות אך דבר אחד אינו מסתדר לך,איך האי איירון עלה על פני האדמה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך לחוץ:"מצטער טדי אך המשימה שלך לא נגמרה,רוץ במהירות למקדש סנופויט והער את רג'יגיגאס".
    "קוראים לי טרי!" אומר לריקואזה בעצבנות ואח"כ ארגע ואהנן בראשי בסימן שאומר "טוב!" וארוץ למקדש.
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר אטרנה,אתה שומע קול של נער שאומר לך:"נו אז הפסדת לטוד נכון?" אתה מסתובב ואתה רואה את עומר,הילד המוזר שטען שהוא שליח של ארסיאוס,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני ודי מרושע.

YamiYugi
    *ריקואזה הוא טיפוס של "דווקא"
    אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"לא משנה,טוד,זה לא משנה פשוט רוץ לכיוון רג'יגיגאס,רוץ ג'רי רוץ כמו הרוח" אתה רואה שמסביב לשביל האבן הכול שקט אך בשאר הים יש סערה קשה מאוד.

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים של העיר אטרנה,אתה שומע קול של נער שאומר לך:"נו אז הפסדת לטוד נכון?" אתה מסתובב ואתה רואה את עומר,הילד המוזר שטען שהוא שליח של ארסיאוס,אתה רואה שהוא מחייך חיוך זדוני ודי מרושע.
    "כן למה עומר?גם אתה הפסדת לו כבר פעם?"אשאל את עומר במהירות ואז אחרי התשובה שלו אלך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.

עמוד 26 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1624252627283676 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •