Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 28 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 406 עד 420 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    KoDak
    אתה רואה שבידריל יותר מהיר מסניבי שלך והוא משתמש במתקפת עוקץ רעיל שפוגע בסניבי שלך,אתה שומע קול של נערה שאומרת לך:"אתה מודע לזה ששליחת פוקימון עשב על פוקימון רעל שחזק ממנו זה לא רעיון טוב נכון?".

"מי את ? " אשאל את הנערה ואכניס את סניבי לפוכדור.
    ואנסה למצוא את הנערה

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    *סתם כי בא לי.
    עומר אומר לך:"הכול עניין של טקטיקה,הפיקאצ'ו שלי פשוט היה זריז מידי בשביל פוקימוני הרעל שלו,הוא פעם אחת נפגע מזנב רעל של נינדורן אך למזלי פיקאצ'ו לא קיבל הרעלה,יש לי רעיון,לך למרכז הפוקימונים ותפגוש אותי פה".
    "אוקי עומר"אומר לעומר ואז אלך למרכז הפוקימונים, ארפא את הפוקימונים שלי ואז אלך למקום שדיברתי עם עומר ואקווה שהוא יסביר לי איך לנצח את טוד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    *סתם כי בא לי.
    עומר אומר לך:"הכול עניין של טקטיקה,הפיקאצ'ו שלי פשוט היה זריז מידי בשביל פוקימוני הרעל שלו,הוא פעם אחת נפגע מזנב רעל של נינדורן אך למזלי פיקאצ'ו לא קיבל הרעלה,יש לי רעיון,לך למרכז הפוקימונים ותפגוש אותי פה".

שלמח''הם
    אתה רואה שהאפיני משתמשת במתקפת אגרוף ממוקד על צ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו שולח מתקפת גחלת על האפיני ופוגע בה,אתה רואה שהיא מתחילה להאדים,אתה מבין שהאפיני חטפה כיווה וצ'ימצ'אר למד גחלת.
    צ'ימצ'אר למד גחלת!

Pokefan
    אתה רואה גל אדיר מתקרב אליך,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא מכה חזקה מאוד,אתה רואה אור כחול,אתה שומע קול מרוחק של בן שאומר:"הוא מת?" אתה שומע קול של נערה שאומרת:"לא ג'ו,אני רואה שהוא מתעורר".

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.

KoDak
    אתה רואה שבידריל יותר מהיר מסניבי שלך והוא משתמש במתקפת עוקץ רעיל שפוגע בסניבי שלך,אתה שומע קול של נערה שאומרת לך:"אתה מודע לזה ששליחת פוקימון עשב על פוקימון רעל שחזק ממנו זה לא רעיון טוב נכון?".

YamiYugi
    אתה שומע שאגה רמה,אתה רואה שרג'יגיגאס מתחיל לזוז,אתה מתרחק ממנו במהירות רבה מאוד,אתה שומע קול רובוטי מזמזם משהו,אתה שומע קול שאומר לך:"למה הערת אותי?".

יגאל
    המאמן אומר לך:"אחד יהיה שלך אחד יהיה שלי,מה הבעיה,לי חסר פוקימון אדמה טוב,אז אני אתפוס את הברמי הזו,אתה תלכוד אחד אחר,הולך,אני הייתי ממליץ על הברמי שהיא מסוג מתכת".
    אני אומר לו ''אני יקח את שני הבורמיים שנשארו ואתה אחד'' ואחרי זה אני אומר לפוקימון שלי ''תתקוף את שלושתם בעל חושי ואחרי זה אני זורק פוכדור על שניים מהם''

4. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.
    ממשיך להביט בקרב,לאחר כמה דקות חוזר לחיפוש פוקימונים לתפיסה

5. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    אתה רואה גל אדיר מתקרב אליך,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא מכה חזקה מאוד,אתה רואה אור כחול,אתה שומע קול מרוחק של בן שאומר:"הוא מת?" אתה שומע קול של נערה שאומרת:"לא ג'ו,אני רואה שהוא מתעורר".
    [[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אפתח את עיניי ואומר,
    ''מה זה איפה אני??'',תוך כדי שפשוף ראש מהמכה מסתכל על מי שסביבי.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".

שלמח''הם
    אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.
    צ'ימצ'אר הביס את האפיני,1-0 לטובתך,האחות ג'וי הוציאה צ'לסי.

Pokefan
    אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".

Bhrui10
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.

KoDak
    הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".

YamiYugi
    אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.

יגאל
    הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".
    "טוב אני אוציא את איווי שלי אז צא איווי!"אומר בשמחה ואז אוציא את איווי תוך כדי שאני אומר לאיווי:"איווי תתכונן לקרב קשה אבל אני יודע שתנצח!"

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן

Pokefan
    אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]

''שלום אתה בטח ג'ו'', אומר לילד ואפנה לילדה,
    ''ומי את??'', לאחר שהיא תענה אומר,''וואו תודה רבה שהצלתם אותי דרך אגב איפה אני?''.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.
    אקח את הפוכדור ואומר לו:"אוקיי רג'יגיגאס!",אשים את הפוכדור בכיס ואלך אל השביל שהוביל אותי אל ריקואזה.
    NYO HO HO BITCH

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.
    ]
    אני אטומר לצ'ימצ'אר"יופי שאתה אהוב להשתמש בגחלת אני אתןן לך להשתמש הרבה פעמיים בגחלת.טוב רוץ לעבר צ'לסי ותקוף אותו בגחלת בלי הפסקה.לאחר זאת תקוף אותה בשריטות חזקות"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    The Saw

שלמח''הם

Pokefan
    אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".

Bhrui10
    אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.

KoDak
    הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".

YamiYugi

יגאל
    הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".

אני מצטער שהעתקתי את הכל..
    ---
    "אני יודע ! וגם ממקודם לטיאוס נלחם עם דארקריי וניצח אותו! לדארקריי היה ריולו מוזר... את יודעת על זה משהו ? "
    אשאל אותה בבהלה

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    עומר מלטף את פיקאצ'ו ואומר לו:"תנצח את האיווי הזה,בעזרת גל הלם!" אתה רואה שפיקאצ'ו קופץ לשמיים,הוא מסתובב סיבוב בורג ואז זה קורא,פיקאצ'ו שולח גל שנראה כמו ברק כחול שפוגע באיווי שלך,אתה רואה שאיווי נרתע לאחור פתאום,אתה רואה שלעומר יש חיוך שאומר "הכול לפי התוכנית".

שלמח''הם
    אתה רואה שצ'לסי משתמשת במתקפת שאגה,המתקפה יוצאת מפיה של צ'לסי בצורת הד אדום-סגול שפוגע בצ'ימצ'אר שלך וגורם לו סבל רב,אתה שומע את האחות ג'וי אומרת:"שאגה היא מתקפה מסוג אופל,פוקימונים מסוג אופל לא מרחמים על אויביהם".

Pokefan
    הילדה לא עונה לך,אך הנער אומר בהיסוס:"אתה בעיר סאנישור,מה שמוזר הוא שנראת כמו מת,מאיפה אתה מגיע,מאמליה,הואן או מחוז אחר,אני אתפלא אם הגעת מג'וטו או אורן,כי לא היית שורד מסע כה ארוך בים".

KoDak
    הילדה מסתכלת עליך במבט מהורהר,היא לא יודעת אם לחשוב שאתה צודק או לחשוב שאתה פסיכי היא לבסוף אומרת:"לא,לא שמעתי על ריאולו אך פוקימוני החרק והעשב של האזור חשו שמשהו קרה,אתה מבין פוקימונים אגדיים לא אמורים להיות בשבי,כול פעם שזה קורה,זה מסוכן מאוד!".

YamiYugi
    אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה!

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    עומר מלטף את פיקאצ'ו ואומר לו:"תנצח את האיווי הזה,בעזרת גל הלם!" אתה רואה שפיקאצ'ו קופץ לשמיים,הוא מסתובב סיבוב בורג ואז זה קורא,פיקאצ'ו שולח גל שנראה כמו ברק כחול שפוגע באיווי שלך,אתה רואה שאיווי נרתע לאחור פתאום,אתה רואה שלעומר יש חיוך שאומר "הכול לפי התוכנית".
    "למה אתה מתכוון?"אשאל את עומר בעודי אומר לאיווי:"איווי תשתמש בכדור צל על פיקאצ'ו ואז עם הוא מתחמק תפתיע אותו בעל-חושי בכול כוחך!"

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי לא משתמש במתקפת כדור צל כפי שביקשת אלא מסתכל במבט מפוחד על פיקאצ'ו ועל עומר,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת רעם אך לא על איווי,אתה רואה שהרעם האדיר והצהוב שיצא מגופו של פיקאצ'ו פוגע בענן לבן שלאט לאט מתחיל להשחיר בצורה מדהימה ומפחידה בו זמנית.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אתה רואה שצ'לסי משתמשת במתקפת שאגה,המתקפה יוצאת מפיה של צ'לסי בצורת הד אדום-סגול שפוגע בצ'ימצ'אר שלך וגורם לו סבל רב,אתה שומע את האחות ג'וי אומרת:"שאגה היא מתקפה מסוג אופל,פוקימונים מסוג אופל לא מרחמים על אויביהם".

!
    אני אומר לאחות ג'וי"שאגה זה מתקפה טובה יופפי שאת לא מרחמת על צ'ימצ'אר שלי זה טוב מאוד". אני אומ ר לצ'ימצ'אר"רוץ אל צ'נסי וץתקוף אותו בשריטות על תרחם עליה כמו שהיא לא מרחמת עליך שכתקפה בשאגה.לאחר מכן תקוף את צ'נסי בגחלת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 28 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1826272829303878 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •