ממשיך להביט בקרב,לאחר כמה דקות חוזר לחיפוש פוקימונים לתפיסהBhrui10
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שני מאמנים שנלחמים זה בזה,אתה רואה שאחד מהם משתמש בפיצ'ו ואחד מהם משתמש בטיירוג,אתה רואה שהטיירוג משתמש במיוחד בהגנה,אתה מבין שהמאמן שלו רוצה שהוא יתפתח להיטמונצ'אן.
The Saw
אתה חוזר ממרכז הפוקימונים ואתה רואה את עומר מדבר עם הפיקאצ'ו שלו,הוא מביט בך ואומר לך:"טוב,תוציא פוקימון,ונתחיל עם הקרב שלנו".
שלמח''הם
אתה רואה שצ'ימצ'אר ממשיך להשתמש בגחלת,אתה מבין שהוא אוהב להשתמש במתקפה הזו,אתה רואה שהכיווה של האפיני מחמירה,אתה רואה שבסוף היא נופלת מובסת,האחות ג'וי מחזירה את האפיני ומוציא את צ'לסי שלה.
צ'ימצ'אר הביס את האפיני,1-0 לטובתך,האחות ג'וי הוציאה צ'לסי.
Pokefan
אתה רואה שאתה על חוף הים אך אתה לא יודע באיזה עיר אתה או באיזה מחוז אתה בכלל,מסביבך יש שני ילדים,כנראה אלה שטיפלו בך,אתה שומע את הילדה אומרת בהתרגשות:"ג'ו הוא התעורר!".
Bhrui10
אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ.
KoDak
הילדה יוצאת מהעצים,אתה רואה שיש לה עיניים ירוקות כמו אזמרגד,בגדיה לבנים כמו השלג,היא מחייכת ואומרת לך:"אני מי שאני,אתה ראית את שני האנשים המוזרים האלה,הם תפסו לטיאוס!".
YamiYugi
אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.
יגאל
הילד צוחק ואומר לך:"למה אתה רוצה ליצור כפל סוגים,זה מיותר ולא רצוי עדיף לך לתפוס פוקימון אחד מהשניים,תתקוף אחד,אני אתקוף את שלי והשלישי נניח לו,הולך?".
אקח את הפוכדור ואומר לו:"אוקיי רג'יגיגאס!",אשים את הפוכדור בכיס ואלך אל השביל שהוביל אותי אל ריקואזה.YamiYugi
אתה שומע את קולו המתכתי של רג'יגיגאס אומר לך:"אם ריקואזה קרא לי,זה בוודאי חשוב מאוד,הובל אותי אל ריקואזה" אתה רואה שרג'יגיגאס קטן וקטן,אתה רואה אותו משתנה לפוכדור מוזר מאוד.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
עומר מלטף את פיקאצ'ו ואומר לו:"תנצח את האיווי הזה,בעזרת גל הלם!" אתה רואה שפיקאצ'ו קופץ לשמיים,הוא מסתובב סיבוב בורג ואז זה קורא,פיקאצ'ו שולח גל שנראה כמו ברק כחול שפוגע באיווי שלך,אתה רואה שאיווי נרתע לאחור פתאום,אתה רואה שלעומר יש חיוך שאומר "הכול לפי התוכנית".
שלמח''הם
אתה רואה שצ'לסי משתמשת במתקפת שאגה,המתקפה יוצאת מפיה של צ'לסי בצורת הד אדום-סגול שפוגע בצ'ימצ'אר שלך וגורם לו סבל רב,אתה שומע את האחות ג'וי אומרת:"שאגה היא מתקפה מסוג אופל,פוקימונים מסוג אופל לא מרחמים על אויביהם".
Pokefan
הילדה לא עונה לך,אך הנער אומר בהיסוס:"אתה בעיר סאנישור,מה שמוזר הוא שנראת כמו מת,מאיפה אתה מגיע,מאמליה,הואן או מחוז אחר,אני אתפלא אם הגעת מג'וטו או אורן,כי לא היית שורד מסע כה ארוך בים".
KoDak
הילדה מסתכלת עליך במבט מהורהר,היא לא יודעת אם לחשוב שאתה צודק או לחשוב שאתה פסיכי היא לבסוף אומרת:"לא,לא שמעתי על ריאולו אך פוקימוני החרק והעשב של האזור חשו שמשהו קרה,אתה מבין פוקימונים אגדיים לא אמורים להיות בשבי,כול פעם שזה קורה,זה מסוכן מאוד!".
YamiYugi
אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה!
The Saw
אתה רואה שאיווי לא משתמש במתקפת כדור צל כפי שביקשת אלא מסתכל במבט מפוחד על פיקאצ'ו ועל עומר,אתה רואה שפיקאצ'ו משתמש במתקפת רעם אך לא על איווי,אתה רואה שהרעם האדיר והצהוב שיצא מגופו של פיקאצ'ו פוגע בענן לבן שלאט לאט מתחיל להשחיר בצורה מדהימה ומפחידה בו זמנית.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)