''גם אני לא אוהב להפסיק קרב באמצע אבל במקרה כזה אני פשוט חייב,
כרגע הבנתי דרטיני מאומן וחזק וצ'רמנדר אפילו לא נלחמה עוד, לא נראה לי שזה שוויון כוחות,
זה אפילו יכול להזיק לצ'רמנדר ולעשות לה טראומה מקרבות אני מצטער, אבל כרגע אני הולך למרכז הפוקימונים ולא אכפת לי מהקרב שלום ,תודה על העזרה היה נעים להכיר אתכם ותודה על העזרה שוב'', אומר לג'ו ואחותו תוך כדי ריצה ללב העיר על מנת למצוא את מרכז הפוקימונים.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היי ריקואזה!" אומר לריקואזה ואנופף לו לשלום "רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך!" ואלך לריקואזה ולאחר שאגיע אליו אוציא את רג'יגיגאס מהפוכדור שלו.YamiYugi
אתה מרגיש איך האנרגיה של רג'יגיגאס פוגעת בתוך כיסך,אתה מתקרב למקום שבו אמור להיות הגשר אך אתה נזכר לפתע במשהו,אתה צעדת והגעת רק לחצי הדרך ואז שוגרת לפתח המקדש,אתה רואה נער מוכר לך מקום,זה ריקואזה!
NYO HO HO BITCH
[
.מוציא את צ'ארמנדר "תקפוץ על העץ ותשתמש בשריטה על טריקו אחד ודחוף אותו כך שיפול מהעץ!"אתה מתחיל לחפש פוקימונים לתפיסה,זה לא היה קשה במיוחד תוך חמש דקות מצאת:מנצ'קלס שמשחק עם ברמי,קומבי עוד מנצ'קלס וסניבי,וראית גם שלושה טריקו ישנים על עץ
"תמשיך וקפוץ מהעץ עליו ותשתמש בהמון שריטות!"
The Saw
*ברכותיי פתחת את ע''מ 30,שלח לי בהודעה פרטית איפה פוקימון דרקון אתה רוצה?
אתה רואה שטוד קם ואומר לך:"הוא התכוון שקודם צריך להסתכל על הזירה ואז לתכנן את הקרב שלך,נגיד אם אתה נמצא במכון מים אתה לא תשלוף פוקימון אש,אלא פוקימון מים או כנף,או אחד שיכול לשרוד במים,זירת המכון שלי היא סוג של עשב ואבן,נסה להשתמש בזה".
שלמח''הם
אתה רואה שפלאסל משתמש במתקפה שאותה ביקשת,אתה רואה שהסופה הצהובה והמחודדת חותכת בגפה של בליסי,אתה רואה שהיא משתמשת בפעמון ריפוי שמרפא אותה.
Pokefan
אתה רץ לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה מרחוק אי,אי שעליו ניצב ארמון אדיר מימדים,אתה רואה גבר לבוש שחורים מתקרב ואומר לך:"מרתק לא,זה אי הליגה,אני חוזר משם בדיוק,האליט פור קשוחים".
Bhrui10
אתה רואה שברגע שצ'רמנדר נוגע בעץ שלושת הטריקו קופצים וכול אחד מהם משתמש במתקפה אחרת,הטריקו השמאלי משתמש בכדור אנרגיה,אחד משתמש במתקפה זריזה והימני משתמש באגרוף עשב.
KoDak
אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד אתה רואה שהילדה אומרת בלחץ:"היא אתה רואה,העולם מרגיש שהאגדיים נלקחים לאט-לאט בשבי,שליחי האל מנסים גם להשתלט על הפוקימון אבל בשביל לתת אותם לארסיאוס וביחד הם יהפכו אותו לפוקימון האולטימטיבי,אלפא".
YamiYugi
אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח,האיש שדומה לריקואזה אומר לך:"אוקיי,תודה לך,אקח את רג'יגיגאס עכשיו" אתה רואה שהוא לוקח את הפוכדור ורץ לדרכו,אתה רואה שוב את ריקואזה בצורתו האנושית,מתקרב אליך ואומר לך:"נו איפה רג'יגיגאס?".
יגאל
ראלטס מסתכל על שני הברמי ואינו עונה אתה רואה שהוא משתמש בעל חושי על כול השלושה וזורק אותם רחוק-רחוק אל הים,אתה רואה שהמאמן מאוכזב ממשיך בדרכו,אתה רואה שהברמי נעלמו כבר.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
.אתה רואה שהפוכדור אינו נפתח,האיש שדומה לריקואזה אומר לך:"אוקיי,תודה לך,אקח את רג'יגיגאס עכשיו" אתה רואה שהוא לוקח את הפוכדור ורץ לדרכו,אתה רואה שוב את ריקואזה בצורתו האנושית,מתקרב אליך ואומר לך:"נו איפה רג'יגיגאס?".
״הוא בתוך הפוכדור.״ אומר לריקואזה ״לדעתי, הוא הפוכדור עצמו..״ ואצביע על הפוכדור.
NYO HO HO BITCH
The Saw
*קיבלת את הבאגון,מזל טוב זכית בפרס על כך שיש לך 4 פוקימונים,שלח בהודעה פרטית איזה פוקימון אתה מעוניין שיתפתח,שים לב אם אתה מוותר על הפרס לא תוכל להשתמש בו.
אתה שם לב שבכיס שלך יש עוד פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזה באגון עוצמתי ויפה,אתה רואה שהוא משתמש בשתי המתקפות שהוא יודע:ניב אש ונהימת דרקון.
שלמח''הם
*אתה יודע שטדיאורסה אינו הפסיד רק במנוחה?
אתה רואה שבליסי מתחמקת במהירות גבוהה שלא ניתנת לתפיסה,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת אש ליתר דיוק אגרוף אש,אתה רואה איך האגרוף הורוד-לבן שלה הופך להיות אדום לוהט ומסוכן ומתקרב ללא אחר מאשר פלאסל.
Pokefan
האיש מסתכל עליך ואומר לך:"אני הוא מנהיג האליט פור,אם אני לא יכול לנצח אותם,למה אני המנהיג שלהם,הם קשוחים זה הכול,לעומת מנהיגי מכון הם אולטימטיביים,לעומתי הם כמעט כלום".
YamiYugi
ריקואזה אומר לך בנימה שואלת:"איזה פוכדור?" אתה נזכר שמישהו שדומה לריקואזה לקח אותו,אתה מבין שזה בכלל לא ריקואזה אלא רק מאמן שדומה לו ושעכשיו שולט בכוח גדול במיוחד.
יגאל
אתה ממשיך בדרכך ואינך רואה עוד פוקימונים,אתה עומד לצאת לכיוון העיר ג'ובילייף כשאתה רואה שני אנשים מדברים ביניהם,אתה שומע אחד אומר:"נו תפסת את לטיאס?" השני עונה לו:"ברגע שלטיאוס נתפס הטיפשה יצאה אחריו" אתה שומע את שניהם צוחקים צחוק אפל,מרושע וקר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)