Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 31 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 1524
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    *קיבלת את הבאגון,מזל טוב זכית בפרס על כך שיש לך 4 פוקימונים,שלח בהודעה פרטית איזה פוקימון אתה מעוניין שיתפתח,שים לב אם אתה מוותר על הפרס לא תוכל להשתמש בו.
    אתה שם לב שבכיס שלך יש עוד פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזה באגון עוצמתי ויפה,אתה רואה שהוא משתמש בשתי המתקפות שהוא יודע:ניב אש ונהימת דרקון.

שלמח''הם
    *אתה יודע שטדיאורסה אינו הפסיד רק במנוחה?
    אתה רואה שבליסי מתחמקת במהירות גבוהה שלא ניתנת לתפיסה,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת אש ליתר דיוק אגרוף אש,אתה רואה איך האגרוף הורוד-לבן שלה הופך להיות אדום לוהט ומסוכן ומתקרב ללא אחר מאשר פלאסל.

Pokefan
    האיש מסתכל עליך ואומר לך:"אני הוא מנהיג האליט פור,אם אני לא יכול לנצח אותם,למה אני המנהיג שלהם,הם קשוחים זה הכול,לעומת מנהיגי מכון הם אולטימטיביים,לעומתי הם כמעט כלום".

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך בנימה שואלת:"איזה פוכדור?" אתה נזכר שמישהו שדומה לריקואזה לקח אותו,אתה מבין שזה בכלל לא ריקואזה אלא רק מאמן שדומה לו ושעכשיו שולט בכוח גדול במיוחד.

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואינך רואה עוד פוקימונים,אתה עומד לצאת לכיוון העיר ג'ובילייף כשאתה רואה שני אנשים מדברים ביניהם,אתה שומע אחד אומר:"נו תפסת את לטיאס?" השני עונה לו:"ברגע שלטיאוס נתפס הטיפשה יצאה אחריו" אתה שומע את שניהם צוחקים צחוק אפל,מרושע וקר.
    אני ממשיך ללכת ולחפש פוקימון שחלש נגד ראלטס

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    *אתה יודע שטדיאורסה אינו הפסיד רק במנוחה?
    אתה רואה שבליסי מתחמקת במהירות גבוהה שלא ניתנת לתפיסה,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת אש ליתר דיוק אגרוף אש,אתה רואה איך האגרוף הורוד-לבן שלה הופך להיות אדום לוהט ומסוכן ומתקרב ללא אחר מאשר פלאסל.

[SIZE=2]Pokefan[B][U][COLOR=red]
    *אני לא זוכר שהשתמשתי בו בקרב אבל תודה שידעת אותי
    אני אומר לפאסאל"קדימה תתחמק במהירות מן ארגוף האש של בליסי אסור לך להפיגע מימנו אחרת אולי תחטוף כויה שתזיק לגוף שלך.אחרי תתקוף בכול העוצמה בסופת ברקים את בליסי הזאת אני רוצה שתנצח אותה כבר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך בנימה שואלת:"איזה פוכדור?" אתה נזכר שמישהו שדומה לריקואזה לקח אותו,אתה מבין שזה בכלל לא ריקואזה אלא רק מאמן שדומה לו ושעכשיו שולט בכוח גדול במיוחד.
    "ש**!" אומר לריקואזה בכעס ואחפש את המאמן.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    [

Pokefan
    האיש מסתכל עליך ואומר לך:"אני הוא מנהיג האליט פור,אם אני לא יכול לנצח אותם,למה אני המנהיג שלהם,הם קשוחים זה הכול,לעומת מנהיגי מכון הם אולטימטיביים,לעומתי הם כמעט כלום".[/SIZE][/FONT][/COLOR]

''וואההה אתה המנהיג של האליט פור!,לכבוד הוא לי להיות לידך וכמו שאמרתי אני עידן,
    אני רק מתחיל אז לא נראה לי שאני אלחם בך בזמן הקרוב חחח,טוב בכל אופן אני יכול לדעת איך קוראים לך??'',
    אומר לאיש.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה מרגיש רעידת אדמה חזקה במיוחד אתה רואה שהילדה אומרת בלחץ:"היא אתה רואה,העולם מרגיש שהאגדיים נלקחים לאט-לאט בשבי,שליחי האל מנסים גם להשתלט על הפוקימון אבל בשביל לתת אותם לארסיאוס וביחד הם יהפכו אותו לפוקימון האולטימטיבי,אלפא".
    "ואו זה מידע חדש.." אומר..
    "טוב אז..איך אמרת קוראים לך ? תוכלי להוביל אותנו לעיר הבאה ?" ואחייך אל סניבי ואליה .

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *בגלל שהפוקימון ההתחלתי שלך התפתח בזכות פרס אתה לא מקבל את הפרס של התפתחות ההתחלתי.
    אתה ממשיך במסע שלך נזכר ברעם הקטלני שחיזק את כוחות החשמל של פיקאצ'ו של עומר,אתה רואה דמות בעלת גלימה שחורה בעלת ברדס על ראש הדמות,הדמות פוסעת לה לכיוונך,אתה רואה ניצוץ מרושע איפה שעיניה.

שלמח''הם
    *טדיאורסה היה צריך מנוחה,בליסי עמדה לנצח אז...
    אתה רואה שפלאסל אוגר בתוכו את החשמל של סופת הברקים,אתה רואה שברגע שאגרוף האש נוגע בפלאסל הוא משחרר את כול החשמל שבתוכו לכיוון בליסי,אתה רואה שבליסי הובסה.
    פלאסל ניצח את בליסי,בגלל שטדיאורסה לא הובס אז התוצאות הם:3-0 לך!

Pokefan
    האיש מסתכל עליך מחייך ואומר:"שמי טוביאס,אני מה שמכנים 'מאמן אגדי' לא בגלל שאני מנהיג אליט פור ושולט בליגה זה חמש שנים ברציפות,אלא בגלל שאני מאמן של לטיאוס ודארקאי".

KoDak
    הילדה שוב לא עונה על השאלה 'איך קוראים לך?' אלא פשוט מצביעה לכיוון מערב,לכיוונה של העיר קנלייב,היא אומרת לך מהורהרת:"גם אני צריכה ללכת לעיר הזו,ללכת לספרייה,אני נשלחתי למסע על ידי ראש מקדש סנופויט בשביל לחפש מידע על רג'ינאגה".

YamiYugi
    *שיט זה לא קללה XD
    אתה רואה שריקואזה מעוות את פניך ואומר לך בזעם:"תגיד לי איפה רג'יגיגאס אתה לא יודע מה קורה שפוקימונים אגדיים הופכים להיות שייכים לבני תמותה,האיזון מופר,בגלל זה ארסיאוס מגייס את כול הפוקימונים האגדיים בשביל ליצור את הפוקימון השולט,הפוקימון הנצחי,אלפא".

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ולא מוצא פוקימון שחלש על ראלטס,להפך אתה מוצא מספר של פוקימוני אופל מסוכנים מאוד וחזקים מאוד שלא כדי שראלטס ילחם נגדם.

7. לא ברור בכלל

KoDak
    הילדה שוב לא עונה על השאלה 'איך קוראים לך?' אלא פשוט מצביעה לכיוון מערב,לכיוונה של העיר קנלייב,היא אומרת לך מהורהרת:"גם אני צריכה ללכת לעיר הזו,ללכת לספרייה,אני נשלחתי למסע על ידי ראש מקדש סנופויט בשביל לחפש מידע על רג'ינאגה".
    אתחיל לרוץ לעיר קנלייב תוך כדי שהיא אחריי .
    "ומי זה רג'יאנה ? " אשאל אותה מופתע .

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    *טדיאורסה היה צריך מנוחה,בליסי עמדה לנצח אז...
    אתה רואה שפלאסל אוגר בתוכו את החשמל של סופת הברקים,אתה רואה שברגע שאגרוף האש נוגע בפלאסל הוא משחרר את כול החשמל שבתוכו לכיוון בליסי,אתה רואה שבליסי הובסה.
    פלאסל ניצח את בליסי,בגלל שטדיאורסה לא הובס אז התוצאות הם:3-0 לך!
    ]
    * 3 1 לי צ'ימצ'אר הובס לי
    אני אומר להאחות ג'וי"היה קרב מצוין נהנתי להילחם נגד הפוקיצמונים שלך.הפוקימונים שלך חזקים מאוד במיוחד בליסי.בזכותם צ'ימצ'אר שלי למד גחלת.טוב להתראות ולילה טוב לך". אני אומר לפסאל"כול הכבוד לך ניצחת בקרב הראשון שלך נגד מאמן.עכשיו תנוח בפוכדור שלך".אני מחזיר את פלסאל לפוכדור שלו והולך לעיר הבאה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שלמח''הם
    *לא נורא.
    אתה ממשיך בדרכך אתה נזכר בקרב של צ'ימצ'אר נגד בליסי,אתה נזכר איך הוא הובס בקלות כזו,אך אתה נזכר שזו לא אשמת צ'ימצ'אר בכלל,באשמת שהוא היה חלש,אתה רואה נער מתקרב אליך ואומר לך:"קרב לא רע היה לך נגד האחות ג'וי".

KoDak
    הילדה אומרת לך:"אני לא יודעת מה זה או מי זה בדיוק רק הבנתי שהוא סוג של רג'י,כמו רג'יאייס,רג'יגיגאס,רג'יסטיל ורג'ירוק,רק שהוא הרבה יותר חזק,אפל ומרושע,לפי האגדה על כמה שהבנתי רג'ינאגה הוא כוח שלילי בעוד שרג'יגיגאס הוא כוח חיובי,ברגע שחמשת הרג'י במקדש סנופויט הם הופכים להיות רג'יגון פוקימון ההרס וברגע שרג'יגון ישתלב יחד עם אלפא שנוצר מכול האגדיים ישתלב עם רג'יגון,אלפאון פוקימון העולם יגיע וישמיד את כול הרשע".

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    *בגלל שהפוקימון ההתחלתי שלך התפתח בזכות פרס אתה לא מקבל את הפרס של התפתחות ההתחלתי.
    אתה ממשיך במסע שלך נזכר ברעם הקטלני שחיזק את כוחות החשמל של פיקאצ'ו של עומר,אתה רואה דמות בעלת גלימה שחורה בעלת ברדס על ראש הדמות,הדמות פוסעת לה לכיוונך,אתה רואה ניצוץ מרושע איפה שעיניה.
    "מי אתה?רוצה קרב נגדי?אם כן אז תגיד!"אומר לאיש בחשדנות ואתכונן לאוציא את איווי החוצה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    האיש מסתכל עליך מחייך ואומר:"שמי טוביאס,אני מה שמכנים 'מאמן אגדי' לא בגלל שאני מנהיג אליט פור ושולט בליגה זה חמש שנים ברציפות,אלא בגלל שאני מאמן של לטיאוס ודארקאי".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]

''וואהה אתה רוצה לומר לי שלא רק שאתה מנהיג האליט פור אלא גם יש לך שני אגדיים,
    רגע!'',אומר לטוביאס ואמשיך,
    ''לא לפני הרבה זמן או אולי זה היה אתמול אני עדיין מעורפל מזה אני הייתי על אי וראיתי שם את לטיאוס ולטיאס,
    זתומרת שזה אותו לטיאוס??'',אשאל אותו ואמשיך,
    ''טוב זה לא חשוב כרגע טוביאס באמת כבוד הוא לי להיות לידך ובאמת לא הייתי משער אפילו שהייתי פוגש מאמן ברמה שלך לפני שאשיג שמונה תגים באמת כבוד הוא''.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. לא ברור בכלל

KoDak
    הילדה אומרת לך:"אני לא יודעת מה זה או מי זה בדיוק רק הבנתי שהוא סוג של רג'י,כמו רג'יאייס,רג'יגיגאס,רג'יסטיל ורג'ירוק,רק שהוא הרבה יותר חזק,אפל ומרושע,לפי האגדה על כמה שהבנתי רג'ינאגה הוא כוח שלילי בעוד שרג'יגיגאס הוא כוח חיובי,ברגע שחמשת הרג'י במקדש סנופויט הם הופכים להיות רג'יגון פוקימון ההרס וברגע שרג'יגון ישתלב יחד עם אלפא שנוצר מכול האגדיים ישתלב עם רג'יגון,אלפאון פוקימון העולם יגיע וישמיד את כול הרשע".
    "אוקיי נניח שהבנתי את זה.." אומר ואצחקק..
    בינתיים אמשיך ללכת לעיר קנלייב בלי עצירות מיותרות..

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    הדמות אומרת לך בקול שקט:"לא,אינני רוצה קרב,באתי להזהיר אותך,הסתבכת במשהו מסוכן,ברגע שראלטס הזוהר האגדי סמך עליך,השלישייה:זירו,ליירה ועומר,הם רוצים לחסל אותך,תיזהר מהם" הדמות נעלמת.

Pokefan
    טוביאס מחייך ואומר:"יש הרבה לטיאס ולטיאוס בעולם,אין הרבה סיכויים שהלטיאוס שלי והלטיאוס שאתה פגשת הם אותו הלטיאוס,תפסתי אותו לפני שנים כה רבות".

KoDak
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר קנלייב,בסופם של חמש דקות של ריצה אתה מגיע לעיר הנמל,העיר קנלייב,אתה רואה מאמן צעיר יוצא מהבית שלו ומגיע למכון העיר,אתה מבין שזה מנהיג המכון.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    *לא נורא.
    אתה ממשיך בדרכך אתה נזכר בקרב של צ'ימצ'אר נגד בליסי,אתה נזכר איך הוא הובס בקלות כזו,אך אתה נזכר שזו לא אשמת צ'ימצ'אר בכלל,באשמת שהוא היה חלש,אתה רואה נער מתקרב אליך ואומר לך:"קרב לא רע היה לך נגד האחות ג'וי".

[.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לנער שפגשתי הרגע"איך אתה יודע על הקרב שניהלתי נגד האחות ג'וי שהרגע היה?.רגע אתה צפית בקרב שלי נגד האחות ג'וי וכנראה כך אתה יודע על הקרב שלי נגדה.תגיד לי מי אתה?ולמה אתה עוקב אחרי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    הדמות אומרת לך בקול שקט:"לא,אינני רוצה קרב,באתי להזהיר אותך,הסתבכת במשהו מסוכן,ברגע שראלטס הזוהר האגדי סמך עליך,השלישייה:זירו,ליירה ועומר,הם רוצים לחסל אותך,תיזהר מהם" הדמות נעלמת.
    'איזה איש מוזר...'אחשוב לעצמי בכעס בגלל דבריו ואז אוציא את מרשטומפ ואגיד לו:"מרשטומפ תשתמש באקדח מים ואז בדחיפה כדי שתעשה סילון אקווה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 31 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2129303132334181 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •