פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
*קיבלת את הבאגון,מזל טוב זכית בפרס על כך שיש לך 4 פוקימונים,שלח בהודעה פרטית איזה פוקימון אתה מעוניין שיתפתח,שים לב אם אתה מוותר על הפרס לא תוכל להשתמש בו.
אתה שם לב שבכיס שלך יש עוד פוכדור,אתה מוציא את הפוקימון ורואה שזה באגון עוצמתי ויפה,אתה רואה שהוא משתמש בשתי המתקפות שהוא יודע:ניב אש ונהימת דרקון.
שלמח''הם
*אתה יודע שטדיאורסה אינו הפסיד רק במנוחה?
אתה רואה שבליסי מתחמקת במהירות גבוהה שלא ניתנת לתפיסה,אתה רואה שהיא משתמשת במתקפת אש ליתר דיוק אגרוף אש,אתה רואה איך האגרוף הורוד-לבן שלה הופך להיות אדום לוהט ומסוכן ומתקרב ללא אחר מאשר פלאסל.
Pokefan
האיש מסתכל עליך ואומר לך:"אני הוא מנהיג האליט פור,אם אני לא יכול לנצח אותם,למה אני המנהיג שלהם,הם קשוחים זה הכול,לעומת מנהיגי מכון הם אולטימטיביים,לעומתי הם כמעט כלום".
YamiYugi
ריקואזה אומר לך בנימה שואלת:"איזה פוכדור?" אתה נזכר שמישהו שדומה לריקואזה לקח אותו,אתה מבין שזה בכלל לא ריקואזה אלא רק מאמן שדומה לו ושעכשיו שולט בכוח גדול במיוחד.
יגאל
אתה ממשיך בדרכך ואינך רואה עוד פוקימונים,אתה עומד לצאת לכיוון העיר ג'ובילייף כשאתה רואה שני אנשים מדברים ביניהם,אתה שומע אחד אומר:"נו תפסת את לטיאס?" השני עונה לו:"ברגע שלטיאוס נתפס הטיפשה יצאה אחריו" אתה שומע את שניהם צוחקים צחוק אפל,מרושע וקר.