Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 35 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה נכנס לתוך המקדש אתה מרגיש את ההילה המיוחדת ששוררת כאן,אתה רואה מסדרון ארוך,בסופו יש פיצול לשני חדרים שונים,אתה רואה שכתוב ליד החדר השמאלי:"לכול...שצריך...תמיד...מישהו...לו" וליד הימני כתוב:"...אחד...עזרה...יהיה...שיעזור..." אתה שומע קול שאומר לך:"מעניין לא?".
    "אהה!" אבהל ואקפוץ ולאחר מכן אסתכל מאחורי כדי לראות מי אמר את זה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    Pokefan
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים של העיר סאנישור,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את שני הילדים שהצילו את חייך,אתה נכנס למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מחייכת,לוקחת את הפוכדור של צ'רמנדר ומחזירה לך את הפוכדור.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]

''תודה האחות ג'וי'',אומר ואוציא את צ'ארמנדר,
    ''צ'ארמנדר אני מקווה שאת מרגישה בסדר?,מה את אומרת שנלך למצוא את ג'ו ואחותו שהצילו אותנו ממקודם?'',
    אשאל את צ'אמנדר ואחכה לתשובתה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    מרצ'ומפ משתמש במתקפת זנב ימי,אתה רואה שזנבו מתארך והופך להיות כחול זוהר,אתה רואה שהוא מטיל אותו על איווזור שמצליח להתחמק מהמתקפה שלך,אתה רואה שמרצ'ומפ משתמש עכשיו במתקפת כדור בוץ שמחטיאה,אתה רואה שאיווזור משתמש במתקפת עלי תער שפוגעים במרצ'ומפ שלך.
    "מרשטומפ תתאושש ותשתמש בזנב ימי שוב ואז באקדח מים במהירות לעבר איווזור!"אומר למרשטומפ.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה ששוב פעם הזנב של מרצ'ומפ זוהר בזוהר כחול אך הפעם הזנב מפספס,אתה רואה שמרצ'ומפ מוציא כדור חום וזורק אותו לכיוון איווזור שמשתמש בקרן סולרית שהורסת את כדור הבוץ.

שלמח''הם
    *גאון זכית באיוונט של האגדיים.
    צ'רן מחייך ואומר:"תגיד,רוצה להילחם בקרב של ארבעה על ארבעה,כמובן אני לא יזמן את זרקום שלי,אלא אם כן תהיה מוכן שזה יהיה ארבעה שלך על אחד שלי הכוונה שכול ארבעת הפוקימונים יצאו ביחד וילחמו נגד זרקום שלי".

Pokefan
    אתה רואה שצ'רמנדר שלך מפהקת וחוזרת לפוכדור שלה,אתה רואה שהשמש לאט-לאט שוקעת,אתה סופסוף קולט שאתה לא בעיירה סנדג'ם יותר,אלא רחוק ממנה,בלי אפשרות לחזור במהירות,אתה רואה מין דמות בלתי נראית מתקרבת אל הליגה.

YamiYugi
    אתה רואה שזה נער בסך הכול,שדומה מאוד לריקואזה רק שלו יש סימנים אדומים על חולצתו הכחולה וקעקוע של קיוגר הוא אומר לך:"אתה הילד שריקואזה שלח?".

5. NYO HO HO
    YamiYugi
    אתה רואה שזה נער בסך הכול,שדומה מאוד לריקואזה רק שלו יש סימנים אדומים על חולצתו הכחולה וקעקוע של קיוגר הוא אומר לך:"אתה הילד שריקואזה שלח?".
    "ותן לי לנחש,אתה קיוגר?" אומר לו בביטחון "כן,אני הנער שריקואזה שלך.."
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה ששוב פעם הזנב של מרצ'ומפ זוהר בזוהר כחול אך הפעם הזנב מפספס,אתה רואה שמרצ'ומפ מוציא כדור חום וזורק אותו לכיוון איווזור שמשתמש בקרן סולרית שהורסת את כדור הבוץ.
    "מרשטומפ תתחמק מהקרן סולארית ואז תשלח יריית בוץ לאדמה כדי שאיווזור יחליק ואז תפתיע אותו בצלילה!"אצעק למרשטומפ בעידוד ואראה על הקרב בין מרשטומפ לאיווזור.

7. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה וספיר נכנסים לספרייה היא אומרת לך:"יש המון מקדשים,כמובן יש את מקדש האוויר ומקדש האדמה,טוב אם אתה רוצה לחפש מידע על לטיאוס קח את הספר הזה" היא מגישה לך ספר ישן שבו כתוב:"אבן הנשמה,אגדה או לא?".
    מה יש לי לכתוב ?
    --
    אתחיל לקרוא אותו ואז אסתכל של איזה סוג ספר זה ואחפש כרך דומה רק על דארקריי והמקדשים..

Spoiler ספוילר

8. משתמש סופר ספאמר
    KoDak
    אתה וספיר נכנסים לספרייה היא אומרת לך:"יש המון מקדשים,כמובן יש את מקדש האוויר ומקדש האדמה,טוב אם אתה רוצה לחפש מידע על לטיאוס קח את הספר הזה" היא מגישה לך ספר ישן שבו כתוב:"אבן הנשמה,אגדה או לא?".

YamiYugi
    אתה נכנס לתוך המקדש אתה מרגיש את ההילה המיוחדת ששוררת כאן,אתה רואה מסדרון ארוך,בסופו יש פיצול לשני חדרים שונים,אתה רואה שכתוב ליד החדר השמאלי:"לכול...שצריך...תמיד...מישהו...לו" וליד הימני כתוב:"...אחד...עזרה...יהיה...שיעזור..." אתה שומע קול שאומר לך:"מעניין לא?".

יגאל
    המאמן מחייך ואומר לך:"לא תודה,אני ואלקזם שלי לא צריכים עזרה,אם אתה צריך עזרה באימונים נגד סוג אופל לך לידידי ארון,הוא היה אליט פור של חרק ואני של על-חושי,נעים מאוד לוסיאן".
    אני אומר לו ''בסדר'' ואני הולך לחפש את הארון ושאני רואה אותו אני אומר לו ''אני צריך שתלמד את הפוקימון שלי קרן אות אתה יכול?''

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    מרצ'ומפ מצליח להתחמק ממתקפת הקרן הסולרית שמסתבר שבכלל לא התכוונה לפגוע במרצ'ומפ,אתה רואה שמרצ'ומפ מנסה לצלול ולא מצליח,טוד אומר לך:"בשביל מתקפת צלילה צריך מים,פה זה אדמה יבשה".

KoDak
    אתה מעיין בספר ואתה רואה משהו מוזר שכתוב:"ביום שבו השמש והירח יהיו במרכז השמיים,לטיאוס יילכד ולטיאס תושמד,רק אבן הנשמה האגדית תוכל להציל את האחים,אבן הנשמה הזו תוכל לשחרר את הפוקימונים האגדיים..."אבל אין המשך.

YamiYugi
    הנער מחייך ואומר לך:"כן,אני הוא קיוגר,תגיד לריקואזה שאני לא מוכן להיות לצידו עוד פעם,מאז הפעם האחרונה שבה הוא היה לטובת אחי,גראודון!".

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מבין שארון נעלם והמשיך לדרכו,אתה רואה שהלילה מתחיל לצאת,אתה רואה שרוב הפוקימונים הולכים לישון בעוד אחרים יוצאים,הפוקימונים שיוצאים הם:נוקטול,הוטהוט ופירו.

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    מרצ'ומפ מצליח להתחמק ממתקפת הקרן הסולרית שמסתבר שבכלל לא התכוונה לפגוע במרצ'ומפ,אתה רואה שמרצ'ומפ מנסה לצלול ולא מצליח,טוד אומר לך:"בשביל מתקפת צלילה צריך מים,פה זה אדמה יבשה".
    'שכחתי...'אאחשוב לעצמי בעצבים ואז אגיד למרשטומפ:"אתה מסוגל תשתמש עכשיו בזנב ימי עם יריית בוץ לעבר איווזור כדי שהוא יפגע ואם הוא מתחמק תשתמש באקדח מים ישר לפנים שלו עם יירית בוץ!"

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה מעיין בספר ואתה רואה משהו מוזר שכתוב:"ביום שבו השמש והירח יהיו במרכז השמיים,לטיאוס יילכד ולטיאס תושמד,רק אבן הנשמה האגדית תוכל להציל את האחים,אבן הנשמה הזו תוכל לשחרר את הפוקימונים האגדיים..."אבל אין המשך.
    'בסדר...אז יש לטיאוס..לטיאס..אבן נשמה אגדית ויום דין אחד..' אחשוב קצת מבולבל..
    'מה אני חושב לעצמי ? זה לא הגיוני ! בכל מקרה מה שיהיה יהיה..'
    "ספיר את מוכנה ? " אשאל אותה ואז אצא החוצה לחפש פוקימונים..

Spoiler ספוילר

12. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

KoDak

YamiYugi
    הנער מחייך ואומר לך:"כן,אני הוא קיוגר,תגיד לריקואזה שאני לא מוכן להיות לצידו עוד פעם,מאז הפעם האחרונה שבה הוא היה לטובת אחי,גראודון!".

יגאל
    אתה ממשיך בדרכך ואתה מבין שארון נעלם והמשיך לדרכו,אתה רואה שהלילה מתחיל לצאת,אתה רואה שרוב הפוקימונים הולכים לישון בעוד אחרים יוצאים,הפוקימונים שיוצאים הם:נוקטול,הוטהוט ופירו.
    אני אומר לראלטס ''בו ננסה לתפוס את הנוקטול הזה'' ואני אומר לו ''תתקוף אותו בעל חושי בכל הכוח''

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    *גאון זכית באיוונט של האגדיים.
    צ'רן מחייך ואומר:"תגיד,רוצה להילחם בקרב של ארבעה על ארבעה,כמובן אני לא יזמן את זרקום שלי,אלא אם כן תהיה מוכן שזה יהיה ארבעה שלך על אחד שלי הכוונה שכול ארבעת הפוקימונים יצאו ביחד וילחמו נגד זרקום שלי".

Pokefan
    [
    *הביצה של גראודון אצלי
    אני אומר לצ'רן"טוב אני אלחם נגד הזרקום שלך עם שלושת הפוקימונים שלי.יש לי 3פוקימונים וביצת אגדי אחת שזכיתי בה.ולא ארבע פוקימונים כמו שאמרת.טוב הנה תראה את 3 הפוקימונים שלך שילחמו נגד זרקום שלך"אני מוציא את כול הפוקימונים שלי לקרב נגד זרקום
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. NYO HO HO
    YamiYugi
    "ריקואזה בסך הכל ביקש ממני להביא אליו את האבן הכחולה שלך, זה הכל.." אומר לקיוגר "לא נראה לי שהוא רוצה שתבוא איתי.."
    NYO HO HO BITCH

15. Surgeon of Death
    Bhrui10
    המהלך שלך אינו עובד בגלל שהספטייל קולט מה שאתה מנסה לעשות ובועט בפוכדור של צ'רמנדר לפני שצ'רמנדר יוצא ממנו בכלל,אתה רואה שהפוכדור נופל לידיהם של הטריקו.
    שיט!,מה אני יכול לעשות?! הם יחסלו אותי ואת צ'ארמנדר תוך כמה דקות חושב לעצמי ברוגז.

עמוד 35 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •