The Saw
אתה רואה שאיווזור הפעם מצליח להתחמק ממתקפת הכדור אנרגיה המחוקה של איווי אך הוא אינו מצליח להתחמק ממתקפת העל חושי שגם לא כול כך עוזרת,אתה שומע את טוד אומר:"איווזור שלי למד איך להתגונן מפני החולשות הכי גדולות שלו,קרח,אש ועוד כמה".
The Saw
איווי עוצם את עיניו,כנראה בשביל לחשב איך המתקפה תצא,אתה רואה אותו מוציא כדור צל מוזר מאוד,במקום השחור-סגול הרגיל הוא שחור-ירוק רעיל שמסביבו יש הילה כחולה אתה מבין שאיווי יצר את המתקפה הזו.
---------------------
כתבתי בכוונה "רעיל" כמו ארס.
The Saw
אתה רואה שהכדור המיוחד זז באמצעות העל חושי של איווי,אתה רואה שהוא פוגע באיווזור ומביס אותו,טוד מחזיר את איווזור שלו ואומר לך:"איווזור שלי נתן את כול כולו בקרב הזה,הגיע הזמן לפוקימון הבא שלי צא נינדורן זכר!".
איווי הביס את איווזור,1-1,טוד מוציא את נינדורן!
The Saw
*למדתי ממך טריק איך עושים "תגובות מושקעות".
אתה מצווה על איווי להשתמש עוד פעם במתקפה שהוא המציא אך זה לא עוזר,אתה רואה שהוא מתאמץ אך זה לא עובד בכלל,אתה רואה שנינדורן עומד שם,מוכן לקרב,ראשו מורכן בשביל שהחץ יהיה כלפי איווי,אך הוא לא זז ממקומו,אם הוא לא היה נושם היית חושב שהוא מת,אתה רואה שטוד נראה קצת מתוח לגבי שליחת נינדורן לקרב הזה.
The Saw
*לחזור על השורה האחרונה שכתבו.
אתה אומר לאיווי להשתמש בכדור צל על נינדורן,אתה רואה שמפיו של איווי יוצא כדור שחור-סגול שעף לכיוונו של נינדורן,אתה רואה שנינדורן מצליח להתחמק ממתקפת כדור הצל,אתה רואה שהוא משתמש בשריטה על איווי.
The Saw
אתה חושב שהניצחון יכול להיות בכיס שלך אבל זה יהיה קשה,אתה מבין שזה באמת קשה שאתה רואה ששלושת המתקפות פוגעות בנינדורן אך מסתבר שנינדורן השתמש במתקפת צוות כפול,עכשיו הוא יכול להיות בכול מקום.
מוציא את צ'ארמנדר ואומר לו "שריטה על מריפ! ותמשיך לשרוט אותו ברגליו הקטנות!" אומר באותו זמן למאמן "שלום מי אתה?"Bhrui10
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימונים שונים,אחד הוא מריפ,אחד הוא מנקי והאחרון הוא בכלל וורפל זוהר,אתה שם לב למאמן צעיר יותר ממך מתבונן מרחוק על השלושה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)