Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 39 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 571 עד 585 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    אתה רואה שאיווי מסתכל עליך ואז על איווזור ועל טוד בסופו של דבר הוא משחרר מתקפת חיקוי שמחקה את מתקפת כדור האנרגיה של איווזור,אתה רואה שאיווי מוציא כדור ירוק שפוגע באיווזור.
    איווי למד חיקוי!
    "יפה מאוד איווי!למדת חיקוי!עכשיו תשתמש שוב בחיקוי ואז בעל-חושי שוב על איווזור בכול הכוח!אתה מסוגל!"אומר לאיווי בתקווה שיצליח סוף-סןף לנצח את איווזור.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור הפעם מצליח להתחמק ממתקפת הכדור אנרגיה המחוקה של איווי אך הוא אינו מצליח להתחמק ממתקפת העל חושי שגם לא כול כך עוזרת,אתה שומע את טוד אומר:"איווזור שלי למד איך להתגונן מפני החולשות הכי גדולות שלו,קרח,אש ועוד כמה".

3. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שאיווזור הפעם מצליח להתחמק ממתקפת הכדור אנרגיה המחוקה של איווי אך הוא אינו מצליח להתחמק ממתקפת העל חושי שגם לא כול כך עוזרת,אתה שומע את טוד אומר:"איווזור שלי למד איך להתגונן מפני החולשות הכי גדולות שלו,קרח,אש ועוד כמה".
    'זה לא טוב...אה!יש לי רעיון!' אחשוב לעצמי בשמחה תוך כדי שאני מעיף את היד לשמיים
    ואז אומר לאיווי:"טוב אז נצטרך לעשות משהו חדשני!
    איווי תשתמש בחיקוי כדי שתעשה כדור אנרגיה עם כדור צל ועם על-חושי ותשלב אותם ביחד לעבר איווזור שיתפוצץ!"

4. משתמש מנוסה
    The Saw
    איווי עוצם את עיניו,כנראה בשביל לחשב איך המתקפה תצא,אתה רואה אותו מוציא כדור צל מוזר מאוד,במקום השחור-סגול הרגיל הוא שחור-ירוק רעיל שמסביבו יש הילה כחולה אתה מבין שאיווי יצר את המתקפה הזו.
    ---------------------
    כתבתי בכוונה "רעיל" כמו ארס.

5. משתמש מנוסה
    The Saw
    איווי עוצם את עיניו,כנראה בשביל לחשב איך המתקפה תצא,אתה רואה אותו מוציא כדור צל מוזר מאוד,במקום השחור-סגול הרגיל הוא שחור-ירוק רעיל שמסביבו יש הילה כחולה אתה מבין שאיווי יצר את המתקפה הזו.
    ---------------------
    כתבתי בכוונה "רעיל" כמו ארס.
    "אוקיי איווי עכשיו תשחרר את המתקפה בעזרת ריצה לעבר איווזור! אתה מסוגל לנצח אותו!"אקפוץ כדי לעודד את איווי שיתקוף את איווזור.

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שהכדור המיוחד זז באמצעות העל חושי של איווי,אתה רואה שהוא פוגע באיווזור ומביס אותו,טוד מחזיר את איווזור שלו ואומר לך:"איווזור שלי נתן את כול כולו בקרב הזה,הגיע הזמן לפוקימון הבא שלי צא נינדורן זכר!".
    איווי הביס את איווזור,1-1,טוד מוציא את נינדורן!

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שהכדור המיוחד זז באמצעות העל חושי של איווי,אתה רואה שהוא פוגע באיווזור ומביס אותו,טוד מחזיר את איווזור שלו ואומר לך:"איווזור שלי נתן את כול כולו בקרב הזה,הגיע הזמן לפוקימון הבא שלי צא נינדורן זכר!".
    איווי הביס את איווזור,1-1,טוד מוציא את נינדורן!
    'בטח גם הוא חסין למתקפות שחזקות אליו...' אני חושב לעצמי
    ואז אומר לאיווי בעידוד:"איווי אני יודע שזה היה קשה לעשות את המתקפה הזאת אבל תנסה שוב לעשות אותה!אתה מסוגל ואז תשלח לעבר נידורן על-חושי גם!"

8. משתמש מנוסה
    The Saw
    *למדתי ממך טריק איך עושים "תגובות מושקעות".
    אתה מצווה על איווי להשתמש עוד פעם במתקפה שהוא המציא אך זה לא עוזר,אתה רואה שהוא מתאמץ אך זה לא עובד בכלל,אתה רואה שנינדורן עומד שם,מוכן לקרב,ראשו מורכן בשביל שהחץ יהיה כלפי איווי,אך הוא לא זז ממקומו,אם הוא לא היה נושם היית חושב שהוא מת,אתה רואה שטוד נראה קצת מתוח לגבי שליחת נינדורן לקרב הזה.

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    *למדתי ממך טריק איך עושים "תגובות מושקעות".
    אתה מצווה על איווי להשתמש עוד פעם במתקפה שהוא המציא אך זה לא עוזר,אתה רואה שהוא מתאמץ אך זה לא עובד בכלל,אתה רואה שנינדורן עומד שם,מוכן לקרב,ראשו מורכן בשביל שהחץ יהיה כלפי איווי,אך הוא לא זז ממקומו,אם הוא לא היה נושם היית חושב שהוא מת,אתה רואה שטוד נראה קצת מתוח לגבי שליחת נינדורן לקרב הזה.
    מה הטריק?
    ----------------------------
    "איווי תשתמש אז בכדור צל לעבר נידורן ואם הוא מתחמק תשתמש בעל-חושי שיחסל אותו בין רגע!"אומר לאיווי בעידוד רב.

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    *לחזור על השורה האחרונה שכתבו.
    אתה אומר לאיווי להשתמש בכדור צל על נינדורן,אתה רואה שמפיו של איווי יוצא כדור שחור-סגול שעף לכיוונו של נינדורן,אתה רואה שנינדורן מצליח להתחמק ממתקפת כדור הצל,אתה רואה שהוא משתמש בשריטה על איווי.

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    *לחזור על השורה האחרונה שכתבו.
    אתה אומר לאיווי להשתמש בכדור צל על נינדורן,אתה רואה שמפיו של איווי יוצא כדור שחור-סגול שעף לכיוונו של נינדורן,אתה רואה שנינדורן מצליח להתחמק ממתקפת כדור הצל,אתה רואה שהוא משתמש בשריטה על איווי.
    "איווי תעדוף אותו בעל-חושי ואז תוסיף כדור צל עם חיקוי לעבר איווי!"אומר לאיווי בעידוד ואז אחשוב לעצמי: 'הניצחון יכול להיות אצלי בכיס אבל זה יהיה קשה...'

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה חושב שהניצחון יכול להיות בכיס שלך אבל זה יהיה קשה,אתה מבין שזה באמת קשה שאתה רואה ששלושת המתקפות פוגעות בנינדורן אך מסתבר שנינדורן השתמש במתקפת צוות כפול,עכשיו הוא יכול להיות בכול מקום.

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה חושב שהניצחון יכול להיות בכיס שלך אבל זה יהיה קשה,אתה מבין שזה באמת קשה שאתה רואה ששלושת המתקפות פוגעות בנינדורן אך מסתבר שנינדורן השתמש במתקפת צוות כפול,עכשיו הוא יכול להיות בכול מקום.
    "אוי לא!איווי תשתמש בכדור צל על כול הכפילים ואז שתראה את האמיתי תשתמש בעל-חושי לעברו!"אומר לאיווי בלחץ רב.

14. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    אתה רואה שאיווי שוב לא מקשיב לך,הוא משתמש במתקפה על חושית על כדור האנרגיה ומשמיד אותו,בדרך הוא פוגע בעצמו ובאיווזור,אתה רואה שכדור הצל אינו עוזר בכלל למצב בגלל שהוא מפספס.

שלמח''הם
    פלאסל משתמש שוב ושוב במתקפת סופת ברקים אך הקוצים הצהובים והמסוכנים עשויים ברק לא משפיעים בכלל על אקסו,צ'רן מחייך ואומר לך:"הקרב הזה לא יתפתח לשום מקום,תחזור אקסו,צא אושווט!".

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימונים שונים,אחד הוא מריפ,אחד הוא מנקי והאחרון הוא בכלל וורפל זוהר,אתה שם לב למאמן צעיר יותר ממך מתבונן מרחוק על השלושה.

KoDak
    אתה מבין שלסניבי תהיה בעיה קטנה עם להילחם נגד אבסול בגלל שאבסול הביא איתו כמה "חברים" שילחמו לצידו,אתה רואה שספיר מחפשת משהו בתיק שלה,בסופו של דבר היא מוציאה אבן בעלת סימנים מוזרים,היא זורקת אותה ליער והאבסול רץ אחריי האבן.

YamiYugi
    ריקואזה שם את ידו על כתפיך ואומר לך:"אל תדאג,אני יודע בדיוק איך להרוס את קיוגר בשביל לקחת ממנו את האבן,זה אומנם לא יהיה נעים אבל שאין בררה,אין בררה,קאלה אקווה אינפרס" אתה רואה שקיוגר צורח מכאבים בסופו של דבר הוא הופך לכדור כחול.

יגאל
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"נראה לי שזה בסדר,במילא אני צריך להחזיר את לוגיה להר קורונט,לוגיה הוא פראי הוא אינו שייך למאמנים בכלל,קיבלתי אותו לכמה ימים בשביל להגן על מולטרס".
    אני אומר לו ''טוב'' ואני עולה על לוגיה ואומר לאיש ''אתה יכול לומר ללוגיה לעוף מהר בבקשה''
    ואני מחכה עד שנגיע לעיר

15. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימונים שונים,אחד הוא מריפ,אחד הוא מנקי והאחרון הוא בכלל וורפל זוהר,אתה שם לב למאמן צעיר יותר ממך מתבונן מרחוק על השלושה.
    מוציא את צ'ארמנדר ואומר לו "שריטה על מריפ! ותמשיך לשרוט אותו ברגליו הקטנות!" אומר באותו זמן למאמן "שלום מי אתה?"

עמוד 39 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2937383940414989 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •