[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
]
*להבא בלי שגיאות כתיב.
אתה רואה שהילדים כבר סיימו את הקרב שלהם,אתה רואה שכול אחד מהם הולך לדרכו,המאמן בעל הסטרלי מוציא בוויזל ומתחיל לשחות בעזרתו בים הגועש,המאמן בעל השינקס פשוט ממשיך בדרכו.
אני ממשיך בדרך שלי כדי לחפש אימון לטריקו ותוך כדי ממשיך לכיון העיר סנופוינט
ָ*סורי שלא הגבתי סיפור ארוך
------------------------------------
אני אוציא את צ'רמנדר ואלך מהר לכיוון הילדים,שאעמוד קרוב לקרב עם צ'ארמנדר אומר לה,
''צ'ארמנדר תסתכלי שני הילדים האלה נלחמים עם הפוקימונים שלהם,וגם אנחנו נילחם ביחד מעכשיו,
אז תסתכלי טוב על הקרב ותביני כמה הקשר ביני לבינך חשוב כמו הקשר בין כל מאמן לפוקימון שלו,
אגב שמי עידן(אחייך באדיבות)'',
ואצפה בקרב.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"ראיתי רק קרב אחד,ובקשר לשאלתך" אומר לילד "אין לי שלושה פוקימונים, פיקאצ'ו הוא הפוקימון הראשון שלי,לכן אני מעוניין בקרב אחד על אחד!"~WarWolf~
הילד מסתכל עליך במבט בוחן ואומר לך:"שלום לך טרי,מעוניין בקרב שלוש על שלוש,הרגע סיימתי קרב של שש על שש כמובן כמו שכבר ראית ניצחתי בו,כמה קרבות ראית?".
NYO HO HO BITCH
~HannibaL ThE Cannibals~
*אתה מודע לזה שבעזרת שיגור ראלטס יכול להיות בכול מקום,טיפ הייתי ממליץ לך לבקר בפלורמה,המשחק הזה נותן לך זכות בחירה למכונים.
אתה ממשיך בדרכך בחיפוש לאחר הראלטס הזוהר והנדיר ואתה רואה משהו מדהים ריקוד של עשרה גסטלים זוהרים בתיאום מושלם.
שלושת המחוזות
אתה רואה שצ'ימצ'אר שלך לא יכול לזוז בגלל הקרן העל חושית של מינכינו של ליאו,אתה רואה שצ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה בשביל להדוף את הקרן בהצלחה,אתה רואה שהמינכינו מתחיל לפחד.
Pokefan
אתה רואה שצ'רמנדר מסתכל על הקרב בשעמום די רב,אתה רואה שכעבור כמה שניות הוא מתקרב אל הים הגועש ומביט בו בעניין די רב.
Bhrui10
הילד בעל הסטרלי אומר לך:"נעשה מין כזה טורניר,אתה נגד מי שמפסיד,ומי שמנצח בקרב הבא נלחם נגד מי שינצח בקרב הזה,בסדר?" הילד בעל השינקס אומר:"נחמד,אבל זה יכול להיות עוד קרב בין שנינו לא?".
Iipion
את רואה שהסוג באמת הפעם ניצח,שינקס השתמש במתקפת מכת ברק קטלנית על סטרלי שנפל והובס,הילד בעל השינקס מחייך והולך משם,את רואה את המאמן של הסטרלי מסתכל על סטרלי ומתחיל לבכות.
_KoDak_
סניבי מחייך אליך,אתה רואה להקת בוויזל יוצאת מהמים ומקיפה אותך,אתה מבין שאין לך הרבה ברירות,אתה שומע קול שאומר:"צריך עזרה?".
JARI95
*בחרת לעצמך מטרה רחוקה אני מבין.
אתה רואה שטריקו יוצא מהפוכדור ומתיישב לך על הכתף,אתה רואה מאמן מתאמן עם סניבי,אתה רואה שטריקו מתלהב מהסניבי הזה.
~WarWolf~
הילד מסתובב וממשיך בדרכו בלי להגיד שום מילה,אתה שומע קול של ילדה קטנה שאומר לך:"אני יכולה להילחם בך ונגד הפיקאצ'ו שלך,לי יש וולפיקס,הוא די צעיר,רק לפני שבוע הוא בקע מהביצה".
*בחרת לעצמך מטרה רחוקה אני מבין.
אתה רואה שטריקו יוצא מהפוכדור ומתיישב לך על הכתף,אתה רואה מאמן מתאמן עם סניבי,אתה רואה שטריקו מתלהב מהסניבי הזה.
אני אשאל את טריקו עם הוא רוצה להתאמן נגד המאמן
"בשמחה!" אומר לה ואחכה שהיא תוציא את הוולפיקס.~WarWolf~
הילד מסתובב וממשיך בדרכו בלי להגיד שום מילה,אתה שומע קול של ילדה קטנה שאומר לך:"אני יכולה להילחם בך ונגד הפיקאצ'ו שלך,לי יש וולפיקס,הוא די צעיר,רק לפני שבוע הוא בקע מהביצה".
לאחר מכן אומר לפיקאצ'ו:"פיקאצ'ו-תשתמש במכת ברק על וולפיקס!"
NYO HO HO BITCH
~HannibaL ThE Cannibals~
*לא כי פשוט יש סיכוי די גבוה שלשמה ראלטס ברח.
אתה רואה שהפוכדור שלך נהדף על ידי מחסום בלתי נראה,אתה רואה שזה בעצם מתקפת מסך אור שהגסטלים או מישהו אחר השתמש בה כדי לא להפריע לריקוד.
JARI95
*אתה יודע איך מצטטים כי פשוט זה מרגיז לקרוא ככה.
טריקו מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא לא רוצה להילחם הוא פשוט נלהב לפגוש פוקימון עשב נוסף,אתה רואה משהו מהיר זז בעצים.
~WarWolf~
אתה רואה שהוולפיקס של הילדה מתחמק בזריזות רבה ומשתמש במתקפת להביור מסוכן מאוד שפוגע בפיקאצ'ו,אתה רואה שעל גבו יש סימן של כיווה.
]
JARI95
*אתה יודע איך מצטטים כי פשוט זה מרגיז לקרוא ככה.
טריקו מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שהוא לא רוצה להילחם הוא פשוט נלהב לפגוש פוקימון עשב נוסף,אתה רואה משהו מהיר זז בעצים.
~~
[SIZE=2]SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטריקו להסתכל על העצים ולנסות לראות מה זז שם
סליחה עם אין ציטוט כי אני לא יודע מה למחוק ומה לא
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)