Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 43 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך,אתה שומע את קולו של קיוגר שאומר לך:"הפעם תורי לעזור,רוחות הים קחו אותנו לעיר סנופויט" אתה רואה גל צונאמי ענק פוגע בך בסוף הגל אתה מוצא את עצמך יבש לגמרי ובשער המקדש.
    "תודה קיוגר!" אומר לקיוגר בשמחה "מה עכשיו ריקואזה?" אשאל את ריקואזה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    שלמח''הם
    *דילן אמר לך את זה לא צ'רן.
    וניליטה משתמש במתקפת רוח קרה על סולוסיס,רוטום ואקסו,אתה מבין שהוא לא מבחין בין חבר לאויב,הרוח הלבנה פוגעת בסולוסיס,הוא נפגע מעט,הוא פוגע ברוטום אך לא משפיע עליו,בשנייה האחרונה אקסו מתחמק ולא נפגע.

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"כנס למקדש,לך לקומה התחתונה ביותר,יש שמה פסל של רג'יגיגאס,שים לב שמאחוריו יש שלושה עמודים,עמוד חום,עמוד כחול ועמוד אפור,שים אותי על האפור,את קיוגר על הכחול ואת גראודון על החום".

יגאל
    מנהיגת המכון אומרת לך:"רגע,לפני שהקרב מתחיל אני רוצה שתכיר את החוקים,שמי קלייר,סוג המכון הוא סוג אופל,הקרב הוא אחד על אחד אני תמיד משתמשת בסניזל,התג הוא תג הרוחות,ברור?",אתה מבין שלהוציא את ראלטס למכון אופל הוא לא רעיון חכם.

3. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]
    יגאל
    מנהיגת המכון אומרת לך:"רגע,לפני שהקרב מתחיל אני רוצה שתכיר את החוקים,שמי קלייר,סוג המכון הוא סוג אופל,הקרב הוא אחד על אחד אני תמיד משתמשת בסניזל,התג הוא תג הרוחות,ברור?",אתה מבין שלהוציא את ראלטס למכון אופל הוא לא רעיון חכם.
    אני אומר לה ''כן אבל יש לי אותו ועוד פוקימון שלא יעזור לי כל כך''
    ואני שואל אותה ''מתחילים בקרב?''

4. משתמש מנוסה
    יגאל
    קלייר מחייכת ואומרת לך:"נו קדימה תכין את הפוקימון שלך,סניזל בואי אני בוחרת בך!" אתה רואה סניזלית לא יוצאת מין הפוכדור אלא יוצאת מין הזירה העשויה זכוכית.
    הקרב נגד מנהיגת מכון אורבורג התחיל,קלייר שלחה את סניזל,ואתה לא שלחת אף אחד,0-0.

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    קלייר מחייכת ואומרת לך:"נו קדימה תכין את הפוקימון שלך,סניזל בואי אני בוחרת בך!" אתה רואה סניזלית לא יוצאת מין הפוכדור אלא יוצאת מין הזירה העשויה זכוכית.
    הקרב נגד מנהיגת מכון אורבורג התחיל,קלייר שלחה את סניזל,ואתה לא שלחת אף אחד,0-0.
    אני אומר לה ''בסדר'' ומוציא את ראלטס ואומר לו ''תשתמש בעל חושי על סניזל ותעיף אותו לקיר בכל הכוח שלך''

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    אתה רואה שההילה הכחולה אומנם מופיעה על סניזל אבל זה לא עובד עליה,אתה רואה שסניזל משתמש בציפורן לילה שפוגעת בראלטס קשות,אתה מבין שאם ראלטס לא יילמד מתקפת חרק ועכשיו אין סיכוי שתזכה בתג הזה בקרוב.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה רואה שההילה הכחולה אומנם מופיעה על סניזל אבל זה לא עובד עליה,אתה רואה שסניזל משתמש בציפורן לילה שפוגעת בראלטס קשות,אתה מבין שאם ראלטס לא יילמד מתקפת חרק ועכשיו אין סיכוי שתזכה בתג הזה בקרוב.
    אני אומר לראלטס ''תנסה להשתמש במתקפה חרק היחידה שאתה יודעה''
    -----------
    שכחתי מה השם שלה><

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שלמח''הם
    *דילן אמר לך את זה לא צ'רן.
    וניליטה משתמש במתקפת רוח קרה על סולוסיס,רוטום ואקסו,אתה מבין שהוא לא מבחין בין חבר לאויב,הרוח הלבנה פוגעת בסולוסיס,הוא נפגע מעט,הוא פוגע ברוטום אך לא משפיע עליו,בשנייה האחרונה אקסו מתחמק ולא נפגע.

[[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אומר לוניליטה"תקשיב אקסו הוא ההשותף שלך לקרב אז אל תפגע בו בקרב.בכול השאר תוכל לפכע בהם במהלך הקרב הזה.הפעם תשתמש בהערפל שיכסה את כול הזירה כך רוטום וסולסיוס לא יראו כלום.תפתיע את שניהם בחתיכות קרח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    אתה רואה שבאגון לא מוותר וממשיך וממשיך עם ניב האש בסופו של דבר באגון פוגע בצווארו של קרוגאנק,לאחר חמש שניות הוא עוזב אותו,אתה רואה סימני כיווה על צווארו של קרוגאנק שמובס,אתה רואה את טוד מתקרב אליך ואומר לך:"ברכותיי,זכית בתג הרעל" הוא מושיט לך תג סגול.
    באגון למד להשתמש בניב אש,באגון הביס את קרוגאנק,3-2 לך,זכית בתג הרעל!
    ________
    שים לב אתה יכול לקבל ביצת פוקימון אקראי או שאתה בוחר להבקיע את ביצת הלטיאוס שיש לך מה אתה בוחר?
    להבקיע את ביצת לטיאוס
    --------------------------
    "וואו תודה רבה!"אומר לטוד, אקח את תג הרעל ואז אלך לבאגון בנימה של נחמדות ואגיד לו:"הייתה מדהים באגון"ואז אלך איתו לעיר אורבורג כדי לנצח שם במכון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. משתמש מנוסה
    The Saw
    *עד שתגיע לאורבורג יהיה לך לטיאוס.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג אתה מביט בתג הרעל של העיר אטרנה,מדהים ביופיו נוצץ באור השמש הבוהקת,אתה מבחין במאמן בעל משיכה שחורה,לבוש סגול שמתקרב אליך בצעד בטוח.

שלמח''הם
    אתה רואה ששוב הערפל שוניליטה יוצר נקרע על ידי המתקפה של אקסו,המתקפה היא קרן על.
    צ'רן אומר לך:"שמע,אקסו שלי לא סובל את הערפל הזה אז הוא משתמש במתקפות שיכולות לקרוע את האוויר ממש,יופי הנה אחד הלך",אתה רואה שקרן העל פוגעת בסולוסיס ומביסה אותו.
    אקסו הביס את סולוסיס,1-0 לטובתך ולטובת צ'רן!

יגאל
    *ראלטס שלך לא למד שום מתקפה,לא מסוג על-חושי ולא מסוג חרק.
    אתה רואה שמתקפות האופל של סניזל פוגעות פעם אחר פעם אחר פעם בראלטס שלא יכול להתגונן,בסופם של חמש דקות של התקפות אופל חזקות סניזל מביסה את ראלטס.
    סניזל הביסה את ראלטס,1-0 לקלייר,אתה בחוץ!

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    *עד שתגיע לאורבורג יהיה לך לטיאוס.
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג אתה מביט בתג הרעל של העיר אטרנה,מדהים ביופיו נוצץ באור השמש הבוהקת,אתה מבחין במאמן בעל משיכה שחורה,לבוש סגול שמתקרב אליך בצעד בטוח.
    "מי אתה?!"אשאל בביטחון את האיש ואתכונן לאוציא את באגון מהפוקדור שלו.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    אתה רואה ששוב הערפל שוניליטה יוצר נקרע על ידי המתקפה של אקסו,המתקפה היא קרן על.
    צ'רן אומר לך:"שמע,אקסו שלי לא סובל את הערפל הזה אז הוא משתמש במתקפות שיכולות לקרוע את האוויר ממש,יופי הנה אחד הלך",אתה רואה שקרן העל פוגעת בסולוסיס ומביסה אותו.
    אקסו הביס את סולוסיס,1-0 לטובתך ולטובת צ'רן!
    [COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2
    אני אומר לצ'רן"אוקי אז לא אגיד לולניליטה שלי להשתמש בערפל בקרב הזה".אני אומר לוניליטה"טוב נותר להביס רק את הרוטום של דילן.טוב תשתמש עליו ברוח קרה ומיד לאחר מכן תעיף לעברו חתיכות קרח"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    האיש המסתורי מתקרב אליך ואומר לך בלחש:"ג'ון-דו" אתה רואה שביצת הלטיאוס שלך זוהרת,ג'ון-דו מלמל משהו שנשמע כמו:"איך הוא מעז לגנוב ביצת אגדי מקבר האגדיים?".

שלמח''הם
    אקסו גם הפעם גונב לך את ההתקפה ומשתמש במתקפת גל הלם על רוטום שמצליח להתחמק,אתה רואה שהרוח הקרה פוגעת באקסו ומביסה אותו.
    וניליטה פגע בטעות באקסו וניצח אותו,1-1.

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    האיש המסתורי מתקרב אליך ואומר לך בלחש:"ג'ון-דו" אתה רואה שביצת הלטיאוס שלך זוהרת,ג'ון-דו מלמל משהו שנשמע כמו:"איך הוא מעז לגנוב ביצת אגדי מקבר האגדיים?".
    "אני לא גנבתי כלום ג'ון-דו, אני קיבלתי את הביצה הזאת בעיר אטרנה"אומר לג'ון-דו ואז אמשיך בדרכי.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    אקסו גם הפעם גונב לך את ההתקפה ומשתמש במתקפת גל הלם על רוטום שמצליח להתחמק,אתה רואה שהרוח הקרה פוגעת באקסו ומביסה אותו.
    וניליטה פגע בטעות באקסו וניצח אותו,1-1.
    אני אומר לצ'רן"האקסו שלך לא היה צריך להפריע לוניליטה שלו אם הוא לא היה מתערב הוא לא הה מעולף כרגע".אני אומר לוניליטה"טוב הכול על כתפיך עכשיו אם תפסיד לא נזכה בתג אם נצצח זה היה בזכותך ובזכות אקסו.אקסו הצליח להביס פוקימון אז תורך הגיע גם להביס פוקימון1.עכשיו שאקסו בחוץ אפשר להשתמש בערפל.תשתמש בערפל שיכסה את כול הזירה ושרוטום לא יוכל לראות כלום דרכו.תפתיע את רוטום בחתיכות קרח הכי חסקות שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 43 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3341424344455393 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •