The Saw
לטיאוס משתמש במתקפה לבנה כמו השלג,לא ברור מהי אתה רואה שלטיאס מסתכלת על הקרן הזו בהערצה גדולה,אחרי זה הוא משתמש בכדור על-חושי שפוגע בעץ,אתה רואה שלטיאס משקמת את העץ בעזרת על חושי.
Pokefan
צ'רמנדר בלי להסתכל לאחור בורחת לכיוון המערב,היא פשוט לא מוכנה להקשיב לך,אתה שומע קול שאומר לך:"ילד,אם אתה לא תתפוס את הצ'רמנדר שלך אנשים אחרים יתפסו אותה".
Bhrui10
אתה רואה את גופו של פיג'יוט הופך להיות להבות אדומות,פיג'יוט פוגע בצ'רמנדר ובפשוט בורח לאחר מכן,אתה רואה את דמותו של פיג'יוט מתרחקת ומתרחקת.
KoDak
אתה שומע קול שאומר לך:"זה היה יכול להציל אותו,עכשיו כבר מאוחר מדי,העולם יגיע לקיצו בקרוב,המלחמה האחרונה תסתיים שהרוע ינצח" אתה רואה נער צעיר לבוש גלימת מסעות חומה,כובע על ראשו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"האבן כבר לא תשנה כלום,הגולגולת השחורה נלקחה על ידי כוחות הרשע,העולם אבוד!".
YamiYugi
אתה רואה שהפסל לא זז,אתה שומע קול מוכר,הקול שלך שאומר:"הממ...זה נראה כמו יצור חי!" אתה רואה את עצמך דופק על הפסל של רג'יגיגאס,אתה שומע קול רובוטי מוכר ואתה מהעבר אומר:"סליחה,סליחה רג'יגיגאס,ריקואזה שלח אותי" ואז אתה רואה שרג'יגיגאס הופך להיות כדור,אתה רואה שאתה מהעבר מסתכל אליך ואומר לך:"היי ריקואזה,רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך" הוא מושיט לך את הפוכדור של רג'יגיגאס,אתה מבין שאתה היית הנער שנתת לו את רג'יגיגאס!
יגאל
מאוחר מדי,כדור הצל פגע במריפ,אתה רואה שראלטס יוצא מהפוכדור שלו משתמש בכדור האור שהוא יודע,הכדור פוגע בזורא ומבריח אותו,נראה שראלטס הבין איך לנצח במכון אורבורג.
The Saw
*עוד מעט קודם אתה צריך לרכוש את אמונו.
הפוקדע אומר לך:"לטיאוס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאוס התגלה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאוס יכול להיות רק זכר,לטיאוס זה יודע,קרן אור וכדור על חושי",אתה מתעטש והפוקדע עכשיו מכוון על לטיאס,הפוקדע אומר:"לטיאס,פוקימון הדרקון המיסטי,לטיאס התגלתה לפני יותר מאלפיים שנה בעזרת חפץ קדום שנקרא נשמת הים,לטיאס יכולה להיות רק נקבה,לטיאס זו יודעת על חושי,וקרן אור".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
*זה מתקפה שאני המצאתי XD
המאמנת לא עונה לך רק מסתכלת בריתוק על הלטיאס שלה,אתה רואה שלטיאוס ולטיאס עפים בתיאום מושלם זה עם זו,אתה רואה מאמן שלא ראית קודם מתקרב ואומר:"זה עצוב,שמאמנים מבייתים פוקימונים פראיים,אבל זה עוד יותר עצוב שהם מבייתים אגדיים".
שלמח''הם
אתה רואה שרוטום-חום משתמש במתקפת אש מסוימת שקורעת הערפל ופוגעת בוניליטה,אתה רואה שוניליטה מנסה לקום אך לא יכול,וניליטה הפסיד,דילן מחזיר את רוטום שלו ואומר לו:"עבודה טובה רו".
רוטום-חום ניצח את וניליטה,2-1 לדילן ויוליוס,אתה וצ'רן בחוץ!
The Saw
*פוגעת ביריב וזהו,מתקפה מסוג על-חושי.
הילד כאילו קרא את המחשבות שלך אומר לך:"אני מצטער באמת שאני דוחף את האף שלי,לטיאוס הוא באמת פוקימון מעניין,גם לטיאס,שניהם ביחד יוצאים כוח קדום,לפי האגדה ארסיאוס יצר את שני אלה שיהיו שומרי הים בשמיים,אבל זה לא הצליח,כוח אפל כלא את שניהם בכלא הנשמה שלהם,הבחירה בידיכם האם תשחררו אותם בשביל להציל את העולם או שתתנו לעולם להיחרב בעוד אתם,אנשים כמו טוביאס,סטרון ואחרים מגיעים לגדולות,הבחירה שלכם" הילדה מלטפת את לטיאס ואומרת לה:"אני בוטחת בילד הזה,גם אני שמעתי על כך,להתראות ידידתי" היא נותנת ללטיאס את הפוכדור שלה,לטיאס עפה,אתה שם לב לדמעות העיניים שלה,אתה שומע קול בראש שלך:'תומר,בכול זמן שיידרש אני יהיה כאן לשרותך,אך רק בזמן סכנת חיים קרא לי,קח את אבני ובזמן צרה קרא לי ואבוא,בינתיים אהיה פוקימון פראי,כשתקרא לי אני יהיה מוכן' לטיאוס נותן לך אבן כחולה וגם הוא כמו לטיאס עף לשמיים.
לטיאס והילדה נפרדו,לטיאס עוזבת,לטיאוס נותן לך את אבן הנשמה,לטיאוס עוזב גם הוא אבל הוא מוכן שתקרא לו!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)