Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 47 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    הילדה אומרת לך:"גם אני בדרכי לשם,סליחה שלא הצגתי את עצמי,שמי שלי,תגיד רוצה שנהיה שותפים למסע?" היה מחייכת אליך,הנער מחייך ואומר:"טוב לדעת שעשיתם את הדבר הנכון,נעים מאוד,ג'ון,כמו תומר גם אני קיבלתי אמון באגדי,האגדי שנתן בי אמון הוא ראשיהם,אגב אפשר גם להצטרף?" ג'ון מוציא כדור לבן כמו השלג.
    הכרת את ג'ון ואת שלי,שלי וג'ון רוצים להיות שותפים שלך!

שלמח''הם
    צ'רן מביט בך ואומר לך:"הקרב ידחה למחר,אקסו ווניליטה צריכים מנוחה והאמת גם אנחנו" הוא מחייך אליך,הוא מוסיף גם:"צודק די מבאס שלא ניצחנו,אבל היינו קרובים".

KoDak
    אתה שומע צעקה,הצעקה של ספיר,אתה וסניבי רצים בחזרה ואתה רואה את הנער מוטל על הרצפה חור בליבו,אתה רואה מישהו בעל אקדח בידו מחזיק אותו מכוון עליך,אתה רואה את ספיר מוטלת גם אבל היא לא מתה.

יגאל
    אתה רואה את קלייר מתקרבת אליך ואומר לך:"לא כבר נלחמת היום והפסדת הפסד כול מוחץ,אני מוכנה לעוד קרב,סניזל שלי נגד מי מהצד שלך?".

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    הילדה אומרת לך:"גם אני בדרכי לשם,סליחה שלא הצגתי את עצמי,שמי שלי,תגיד רוצה שנהיה שותפים למסע?" היה מחייכת אליך,הנער מחייך ואומר:"טוב לדעת שעשיתם את הדבר הנכון,נעים מאוד,ג'ון,כמו תומר גם אני קיבלתי אמון באגדי,האגדי שנתן בי אמון הוא ראשיהם,אגב אפשר גם להצטרף?" ג'ון מוציא כדור לבן כמו השלג.
    "מה זה הכדור הלבן כמו שלג ג'ון?"אשאל את ג'ון
    ואז אגיד לשניהם:"יאללה בוא נהיה שותפים למסע!אני זכיתי בתג אטרנה ועכשיו אני רוצה לזכות בתג מכון אורבורג אז..אתם מוכנים ללכת לשם?!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    צ'רן מביט בך ואומר לך:"הקרב ידחה למחר,אקסו ווניליטה צריכים מנוחה והאמת גם אנחנו" הוא מחייך אליך,הוא מוסיף גם:"צודק די מבאס שלא ניצחנו,אבל היינו קרובים".
    .
    אני אומר לצ'רן"מסכים איתך יכלנו לנצח רק אם רוטום לא היה משנה את צורתו לרוטום אש.טוב בוא נלך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלנו לקרב שלנו שיתנהל מחר.האקסו שלך היה מצוין הוא היה חזק".אני הולך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    אתה שומע צעקה,הצעקה של ספיר,אתה וסניבי רצים בחזרה ואתה רואה את הנער מוטל על הרצפה חור בליבו,אתה רואה מישהו בעל אקדח בידו מחזיק אותו מכוון עליך,אתה רואה את ספיר מוטלת גם אבל היא לא מתה.
    "מי זה ? ! ומה הוא עשה לנער הזה ? ! " אשאל בבהלה .
    "אין זמן לשאלות בואי מהר ! ! " אצעק לה וארוץ לכיוון אחד מהעצים להתחמק ואחזיר את סניבי לפוכדור .

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה רואה שהפסל לא זז,אתה שומע קול מוכר,הקול שלך שאומר:"הממ...זה נראה כמו יצור חי!" אתה רואה את עצמך דופק על הפסל של רג'יגיגאס,אתה שומע קול רובוטי מוכר ואתה מהעבר אומר:"סליחה,סליחה רג'יגיגאס,ריקואזה שלח אותי" ואז אתה רואה שרג'יגיגאס הופך להיות כדור,אתה רואה שאתה מהעבר מסתכל אליך ואומר לך:"היי ריקואזה,רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך" הוא מושיט לך את הפוכדור של רג'יגיגאס,אתה מבין שאתה היית הנער שנתת לו את רג'יגיגאס!
    אני אתלהב מהעובדה שאני רואה את עצמי מהעבר ואבשביל לפתור את העניינים."לא,לא" אומר לעצמי מהעבר "אני לא ריקואזה-שמור את זה לעצמך.אם תיתן את זה לי זה יגרום לצרות צרורות.." ואחכה למשהו שיקרה.
    NYO HO HO BITCH

6. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה רואה את גופו של פיג'יוט הופך להיות להבות אדומות,פיג'יוט פוגע בצ'רמנדר ובפשוט בורח לאחר מכן,אתה רואה את דמותו של פיג'יוט מתרחקת ומתרחקת.
    "מוזר מענין מה קרה לו שהוא פתאום בוער ככה" אומר לעצמי ואמשיך לחפש פוקימון
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 03-21-2011 בשעה 09:53 PM

7. משתמש סופר ספאמר
    The Saw

שלמח''הם

KoDak

יגאל
    אתה רואה את קלייר מתקרבת אליך ואומר לך:"לא כבר נלחמת היום והפסדת הפסד כול מוחץ,אני מוכנה לעוד קרב,סניזל שלי נגד מי מהצד שלך?".
    אני אומר לה ''את יודע במי אני בוחר'' ואני מוציא את ראלטס
    ואומר לו ''תתקוף בעל חושי''

8. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    לטיאוס משתמש במתקפה לבנה כמו השלג,לא ברור מהי אתה רואה שלטיאס מסתכלת על הקרן הזו בהערצה גדולה,אחרי זה הוא משתמש בכדור על-חושי שפוגע בעץ,אתה רואה שלטיאס משקמת את העץ בעזרת על חושי.

Pokefan
    צ'רמנדר בלי להסתכל לאחור בורחת לכיוון המערב,היא פשוט לא מוכנה להקשיב לך,אתה שומע קול שאומר לך:"ילד,אם אתה לא תתפוס את הצ'רמנדר שלך אנשים אחרים יתפסו אותה".

Bhrui10
    אתה רואה את גופו של פיג'יוט הופך להיות להבות אדומות,פיג'יוט פוגע בצ'רמנדר ובפשוט בורח לאחר מכן,אתה רואה את דמותו של פיג'יוט מתרחקת ומתרחקת.

KoDak
    אתה שומע קול שאומר לך:"זה היה יכול להציל אותו,עכשיו כבר מאוחר מדי,העולם יגיע לקיצו בקרוב,המלחמה האחרונה תסתיים שהרוע ינצח" אתה רואה נער צעיר לבוש גלימת מסעות חומה,כובע על ראשו,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"האבן כבר לא תשנה כלום,הגולגולת השחורה נלקחה על ידי כוחות הרשע,העולם אבוד!".

YamiYugi
    אתה רואה שהפסל לא זז,אתה שומע קול מוכר,הקול שלך שאומר:"הממ...זה נראה כמו יצור חי!" אתה רואה את עצמך דופק על הפסל של רג'יגיגאס,אתה שומע קול רובוטי מוכר ואתה מהעבר אומר:"סליחה,סליחה רג'יגיגאס,ריקואזה שלח אותי" ואז אתה רואה שרג'יגיגאס הופך להיות כדור,אתה רואה שאתה מהעבר מסתכל אליך ואומר לך:"היי ריקואזה,רג'יגיגאס רוצה לדבר איתך" הוא מושיט לך את הפוכדור של רג'יגיגאס,אתה מבין שאתה היית הנער שנתת לו את רג'יגיגאס!

יגאל
    מאוחר מדי,כדור הצל פגע במריפ,אתה רואה שראלטס יוצא מהפוכדור שלו משתמש בכדור האור שהוא יודע,הכדור פוגע בזורא ומבריח אותו,נראה שראלטס הבין איך לנצח במכון אורבורג.

''אבל אין איזה משהו בעובדה שהיא כבר בפוקדור שמונע מאחרים לתפוס אותה?'',
    אשאל את האיש רץ לכיוונה של צ'ארמנדר בדאגה וצועק,''חכי!, אני דואג לך''.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    ג'ון אומר לך בנימה מעט אפלה:"אני לא כמוך או כמו שלי שנולד במחוז סינו,אני נולדתי באונובה,שמה בגיל שתיים עשרה,יצאתי למסעי לכיוון הליגה,הייתי עם חברי הטוב צ'רן,בשלב מסוים,נפגשנו עם צוות פלזמה,היינו אויבים בסופו של דבר,מנהיגם N השתלט על הפוקימון קיורם ואני השתלטתי על ראשיהם,וחברי צ'רן על זרקום,בסופו של דבר,N,צ'רן ואני היינו לוחמים אגדיים,בסופו של דבר נפרדנו מהאגדיים,הם נתנו לנו מתנות,אם נזדקק להם,זרקום נתן לצ'רן את כדור האופל,קיורם נתן ל-N את כדור הקרח וראשיהם נתן לי את כדור האור".

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אל שניכם ואומרת לכם:"אדון דילן הזמין בשבילכם חדר בקומה העליונה" צ'רן מחייך ואומר:"תודה האחות ג'וי,האם את מוכנה לרפות את הפוקימונים שלי ושל חברי?"האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלכם וכעבור שלוש דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים.

Pokefan
    המאמן אומר לך:"יש שיטות מתקדמות מאוד לשנות את הנאמנות של הפוקימון גם ללא פוכדור" אתה רץ יותר מהר ממקודם למשמע המילים האלה,אתה ממשיך לרוץ במשך זמן שנראה כמו שעות,בסופו של דבר אתה נופל על הרצפה,אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר וילסטון".

Bhrui10
    אתה רואה מאמן בעל סמל של פיג'יוט על חולצתו הלבנה הוא אומר לך:"גופו של פיג'יוט הפך להיות להבות בגלל מתקפת השמיים שלו,אחרי זה הוא יצא למתקפת תעופה,הנה הוא חוזר" אתה רואה שפיג'יוט חוזר במתקפה מהירה מאוד.

KoDak
    מי שזה לא יהיה מכוון אליך אקדח ואומר לך:"תביאי את זה" ספיר צועקת לאיש:"זה לא אצלי יותר וגם לא אצלו,נתנו את זה לאבסול!"האיש זורק פוכדור לאוויר ואומר:"אני לא מאמין לך,צא אבסול!".

YamiYugi
    אתה מהעבר לא מאמין לך ואומר לך:"אתה בוחן אותי ריקואזה,היי איפה הקעקוע שלך?" הוא בוחן את ידך השמאלית,אתה רואה את ריקואזה אומר:"הנה הקעקוע טרי תביא את הכדור" אתה מהעבר נותן לריקואזה האמיתי את הכדור,ברגע זה אתה מהעבר נעלם,וריקואזה אומר לך:"כול הכבוד ביצעת את המשימה שלך" אתה רואה את סלבי מופיע ואומר:"הזמן תוקן אך לצערי,טרי מהיסטוריה המתוקנת לא קיים יותר רק אתה".

יגאל
    המתקפה של ראלטס פוגעת אך לא עוזרת,קלייר אומרת לך:"לא הבנת שעל-חושי לא פועל על אופל" אתה רואה שראלטס משתמש בכדור האור שלו ופוגע בסניזל באופן מיוחד וחזק.

10. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    ג'ון אומר לך בנימה מעט אפלה:"אני לא כמוך או כמו שלי שנולד במחוז סינו,אני נולדתי באונובה,שמה בגיל שתיים עשרה,יצאתי למסעי לכיוון הליגה,הייתי עם חברי הטוב צ'רן,בשלב מסוים,נפגשנו עם צוות פלזמה,היינו אויבים בסופו של דבר,מנהיגם N השתלט על הפוקימון קיורם ואני השתלטתי על ראשיהם,וחברי צ'רן על זרקום,בסופו של דבר,N,צ'רן ואני היינו לוחמים אגדיים,בסופו של דבר נפרדנו מהאגדיים,הם נתנו לנו מתנות,אם נזדקק להם,זרקום נתן לצ'רן את כדור האופל,קיורם נתן ל-N את כדור הקרח וראשיהם נתן לי את כדור האור".

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אל שניכם ואומרת לכם:"אדון דילן הזמין בשבילכם חדר בקומה העליונה" צ'רן מחייך ואומר:"תודה האחות ג'וי,האם את מוכנה לרפות את הפוקימונים שלי ושל חברי?"האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלכם וכעבור שלוש דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים.

Pokefan
    המאמן אומר לך:"יש שיטות מתקדמות מאוד לשנות את הנאמנות של הפוקימון גם ללא פוכדור" אתה רץ יותר מהר ממקודם למשמע המילים האלה,אתה ממשיך לרוץ במשך זמן שנראה כמו שעות,בסופו של דבר אתה נופל על הרצפה,אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר וילסטון".

Bhrui10
    אתה רואה מאמן בעל סמל של פיג'יוט על חולצתו הלבנה הוא אומר לך:"גופו של פיג'יוט הפך להיות להבות בגלל מתקפת השמיים שלו,אחרי זה הוא יצא למתקפת תעופה,הנה הוא חוזר" אתה רואה שפיג'יוט חוזר במתקפה מהירה מאוד.

KoDak
    מי שזה לא יהיה מכוון אליך אקדח ואומר לך:"תביאי את זה" ספיר צועקת לאיש:"זה לא אצלי יותר וגם לא אצלו,נתנו את זה לאבסול!"האיש זורק פוכדור לאוויר ואומר:"אני לא מאמין לך,צא אבסול!".

YamiYugi
    אתה מהעבר לא מאמין לך ואומר לך:"אתה בוחן אותי ריקואזה,היי איפה הקעקוע שלך?" הוא בוחן את ידך השמאלית,אתה רואה את ריקואזה אומר:"הנה הקעקוע טרי תביא את הכדור" אתה מהעבר נותן לריקואזה האמיתי את הכדור,ברגע זה אתה מהעבר נעלם,וריקואזה אומר לך:"כול הכבוד ביצעת את המשימה שלך" אתה רואה את סלבי מופיע ואומר:"הזמן תוקן אך לצערי,טרי מהיסטוריה המתוקנת לא קיים יותר רק אתה".

יגאל
    המתקפה של ראלטס פוגעת אך לא עוזרת,קלייר אומרת לך:"לא הבנת שעל-חושי לא פועל על אופל" אתה רואה שראלטס משתמש בכדור האור שלו ופוגע בסניזל באופן מיוחד וחזק.

*תגיד יש מצב שתהיה לי שותפה וכמו שביקשתי רומן איתה חחח :d
    ---------------------------------------------------
    'העיר וילסטון?,או אין זמן לבזבז אני חייב למצוא את צ'ארמנדר',
    אחשוב לעצמי בלב דואג לצ'ארמנדר תוך כדי שאצעק את שמה בקול.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    'חסר לו אם הוא נוגע בסניבי או בספיר...' אומר בליבי ואקרא לסניבי "סניבי ! צעקה מהר ! ! הכי חזק שתוכל ! ואז תנסה ליצור מתקפת עשב בזכות כל האנרגיה הטבעית שפה ! " ואז אחכה שהוא ישתמש בצעקה תוך כדיי שאחשוב לעצמי 'בטח..יבואו פוקימונים יראו שהם מתקיפים אותנו ובטח מישהו יעזור לנו..'

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    "טוב,אני שמח שהכל תוקן!" אומר לריקואזה וסלבי ואח"כ אומר רק לריקואזה:"עכשיו,מה אעשה?"
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    "מי הפוקימון הכי טוב בין שלושתם אתה חושב? ומה הסוגים שלהם אם אפשר לדעת?"אשאל את ג'ון בחשש.

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    ג'ון מחייך ואומר:"הסוג של ראשיהם הוא דרקון ואש,של זרקום הוא חשמל ודרקון וקיורם הוא קרח ודרקון,אין מי יותר חזק,הם שלישיה,זרקום הוא יאנג,ראשיהם הוא פוקימון היין,וקיורם הוא הכוח האגדי והחזק שמפריד בין השניים".

Pokefan
    *לא נראה לי.
    אתה מסייר לך בעיר וילסטון,אתה רואה את צ'רמנדר שלך נכנסת לתוך בניין נטוש שבחזית שלו יש את האות G בצבע צהוב,אתה רץ אחרי צ'רמנדר ונכנס לבניין,אתה רואה שלוש דלתות,דלת כחולה,דלת אדומה ודלת לבנה.

KoDak
    אתה רואה שאבסול מריח את האוויר,לא תוקף בסופו של דבר הוא מצביע על האזור שבו ספיר זרקה את האבן העתיקה הזו,האיש המסתורי מלטף את אבסול והולך לכיוון צפון,לכיוון שבו להקת האבסול.

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"עשית מספיק,תמשיך במסע שלך,היה נעים טרי" הוא מושיט יד ללחיצה,אתה והוא לוחצים ידיים וריקואזה נעלם,אתה רואה את השמש שוקעת,אתה מסתכל בשעון שלך ורואה שעכשיו רק שלוש אחר הצהריים.

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    ג'ון מחייך ואומר:"הסוג של ראשיהם הוא דרקון ואש,של זרקום הוא חשמל ודרקון וקיורם הוא קרח ודרקון,אין מי יותר חזק,הם שלישיה,זרקום הוא יאנג,ראשיהם הוא פוקימון היין,וקיורם הוא הכוח האגדי והחזק שמפריד בין השניים".
    'איזה מגניב...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לג'ון:"טוב ממשיכים לעיר אורבורג עכשיו?!"

עמוד 47 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3745464748495797 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •