פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
ג'ון אומר לך בנימה מעט אפלה:"אני לא כמוך או כמו שלי שנולד במחוז סינו,אני נולדתי באונובה,שמה בגיל שתיים עשרה,יצאתי למסעי לכיוון הליגה,הייתי עם חברי הטוב צ'רן,בשלב מסוים,נפגשנו עם צוות פלזמה,היינו אויבים בסופו של דבר,מנהיגם N השתלט על הפוקימון קיורם ואני השתלטתי על ראשיהם,וחברי צ'רן על זרקום,בסופו של דבר,N,צ'רן ואני היינו לוחמים אגדיים,בסופו של דבר נפרדנו מהאגדיים,הם נתנו לנו מתנות,אם נזדקק להם,זרקום נתן לצ'רן את כדור האופל,קיורם נתן ל-N את כדור הקרח וראשיהם נתן לי את כדור האור".
שלמח''הם
צ'רן ואתה מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אל שניכם ואומרת לכם:"אדון דילן הזמין בשבילכם חדר בקומה העליונה" צ'רן מחייך ואומר:"תודה האחות ג'וי,האם את מוכנה לרפות את הפוקימונים שלי ושל חברי?"האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלכם וכעבור שלוש דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים.
Pokefan
המאמן אומר לך:"יש שיטות מתקדמות מאוד לשנות את הנאמנות של הפוקימון גם ללא פוכדור" אתה רץ יותר מהר ממקודם למשמע המילים האלה,אתה ממשיך לרוץ במשך זמן שנראה כמו שעות,בסופו של דבר אתה נופל על הרצפה,אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר וילסטון".
Bhrui10
אתה רואה מאמן בעל סמל של פיג'יוט על חולצתו הלבנה הוא אומר לך:"גופו של פיג'יוט הפך להיות להבות בגלל מתקפת השמיים שלו,אחרי זה הוא יצא למתקפת תעופה,הנה הוא חוזר" אתה רואה שפיג'יוט חוזר במתקפה מהירה מאוד.
KoDak
מי שזה לא יהיה מכוון אליך אקדח ואומר לך:"תביאי את זה" ספיר צועקת לאיש:"זה לא אצלי יותר וגם לא אצלו,נתנו את זה לאבסול!"האיש זורק פוכדור לאוויר ואומר:"אני לא מאמין לך,צא אבסול!".
YamiYugi
אתה מהעבר לא מאמין לך ואומר לך:"אתה בוחן אותי ריקואזה,היי איפה הקעקוע שלך?" הוא בוחן את ידך השמאלית,אתה רואה את ריקואזה אומר:"הנה הקעקוע טרי תביא את הכדור" אתה מהעבר נותן לריקואזה האמיתי את הכדור,ברגע זה אתה מהעבר נעלם,וריקואזה אומר לך:"כול הכבוד ביצעת את המשימה שלך" אתה רואה את סלבי מופיע ואומר:"הזמן תוקן אך לצערי,טרי מהיסטוריה המתוקנת לא קיים יותר רק אתה".
יגאל
המתקפה של ראלטס פוגעת אך לא עוזרת,קלייר אומרת לך:"לא הבנת שעל-חושי לא פועל על אופל" אתה רואה שראלטס משתמש בכדור האור שלו ופוגע בסניזל באופן מיוחד וחזק.