Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 48 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"עשית מספיק,תמשיך במסע שלך,היה נעים טרי" הוא מושיט יד ללחיצה,אתה והוא לוחצים ידיים וריקואזה נעלם,אתה רואה את השמש שוקעת,אתה מסתכל בשעון שלך ורואה שעכשיו רק שלוש אחר הצהריים.
    "טוב,תודה לאל שזה נגמר!" אומר לריקואזה בתחושת הקלה ואלך אל המקום בו עצרתי.
    NYO HO HO BITCH

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אל שניכם ואומרת לכם:"אדון דילן הזמין בשבילכם חדר בקומה העליונה" צ'רן מחייך ואומר:"תודה האחות ג'וי,האם את מוכנה לרפות את הפוקימונים שלי ושל חברי?"האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלכם וכעבור שלוש דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים.

]
    אני לוקח בשמחה את הפוכדורים שלי ואז אומר לצ'רן"איזה כיף דילן סיידר לנו חדר בקומה העליונה.דילן בחור נחמד אז בוא נעלה לחדר .אני מקוה שכול אחד קיבל חדר משלו". אני עולה עם צ'רן לקומה העליונה לחדרים שלנו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    [S
    אתה רואה שאבסול מריח את האוויר,לא תוקף בסופו של דבר הוא מצביע על האזור שבו ספיר זרקה את האבן העתיקה הזו,האיש המסתורי מלטף את אבסול והולך לכיוון צפון,לכיוון שבו להקת האבסול.
    NT][/COLOR]

"ספיר את בסדר ? בואי ! " ואלך לכיוון הילד שמוטל על הרצפה מת אסתכל בו בפחד ואמשיך בדרכי לכיוון העיר הבאה..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון מהנהן כאות הסכמה,שלי אומרת לכם:"מנהיגת המכון של העיר אורבורג היא מסוג אופל,מוזר שהיא משתמשת תמיד רק בפוקימון אחד-סניזל,היה מאוד קל לנצח אותה ואת הסניזל שלה".

שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"לא לפי מה שהבנתי דילן הזמין רק חדר אחד" כעבור עשר דקות ובערך אלף מדרגות אתה וצ'רן מגיעים לקומה העליונה,אתה רואה שלושה אנשים יוצאים מהמעלית צ'רן מייבב:"מה הייתה פה מעלית כול הזמן הזה?!".

KoDak
    ספיר אומרת לך:"אני מצטערת,בגללי כול זה קרה,אם לא היינו הולכים כמו שארסיאוס רצה אולי הילד הזה נשאר בחיים,וסטרון לא היה לוקח את האבן!".

YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מצוק אדיר,ואתה מריח את ריח הים המלוח,אתה שומע את הגלים שקוצפים ופוגעים בחופים,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו ומסתכל על הנוף,אתה רואה שהוא נעמד בצורה דרוכה,אתה רואה משהו שחור מתקרב מהים.

5. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw
    ג'ון מחייך ואומר:"הסוג של ראשיהם הוא דרקון ואש,של זרקום הוא חשמל ודרקון וקיורם הוא קרח ודרקון,אין מי יותר חזק,הם שלישיה,זרקום הוא יאנג,ראשיהם הוא פוקימון היין,וקיורם הוא הכוח האגדי והחזק שמפריד בין השניים".

Pokefan
    *לא נראה לי.
    אתה מסייר לך בעיר וילסטון,אתה רואה את צ'רמנדר שלך נכנסת לתוך בניין נטוש שבחזית שלו יש את האות G בצבע צהוב,אתה רץ אחרי צ'רמנדר ונכנס לבניין,אתה רואה שלוש דלתות,דלת כחולה,דלת אדומה ודלת לבנה.

KoDak
    אתה רואה שאבסול מריח את האוויר,לא תוקף בסופו של דבר הוא מצביע על האזור שבו ספיר זרקה את האבן העתיקה הזו,האיש המסתורי מלטף את אבסול והולך לכיוון צפון,לכיוון שבו להקת האבסול.

YamiYugi
    ריקואזה אומר לך:"עשית מספיק,תמשיך במסע שלך,היה נעים טרי" הוא מושיט יד ללחיצה,אתה והוא לוחצים ידיים וריקואזה נעלם,אתה רואה את השמש שוקעת,אתה מסתכל בשעון שלך ורואה שעכשיו רק שלוש אחר הצהריים.

*זה היה הומור אבל שותפה לפחות אפשר?
    ------------------------------------------
    'אוי למה להיכנס??,טוב בוא נחשוב דלת אדומה זה לא יכול להיות טוב אז אני אלך אל הכחולה',
    אומר לעצמי מתוך הלחץ ואפתח במהירות את הדלת הכחולה ואראה מה שבפנים.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    ג'ון מהנהן כאות הסכמה,שלי אומרת לכם:"מנהיגת המכון של העיר אורבורג היא מסוג אופל,מוזר שהיא משתמשת תמיד רק בפוקימון אחד-סניזל,היה מאוד קל לנצח אותה ואת הסניזל שלה".
    "תודה על המידע שלי!"אגיד לשלי ואמשיך בדרכים עם ג'ון ועם שלי לעיר אורבורג כדי להילחם נגד מנהיגת המכון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"לא לפי מה שהבנתי דילן הזמין רק חדר אחד" כעבור עשר דקות ובערך אלף מדרגות אתה וצ'רן מגיעים לקומה העליונה,אתה רואה שלושה אנשים יוצאים מהמעלית צ'רן מייבב:"מה הייתה פה מעלית כול הזמן הזה?!".

[
    אני אומר לדילן"איזה באסה שלא רטינו תמעלית אחרת לא הינו צריכים לעלות את כול המדרגות האלו.טוב באסה שיש רק חדר אחד רצית שלכול אחד היה חדר משלו.טוב אבל נסתפק במה שיש.טוב בוא נלך לחדר שלנו"אנחנו הולכיםלחדר שלנו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון אומר לך בנימה מעט אפלה:"אני לא כמוך או כמו שלי שנולד במחוז סינו,אני נולדתי באונובה,שמה בגיל שתיים עשרה,יצאתי למסעי לכיוון הליגה,הייתי עם חברי הטוב צ'רן,בשלב מסוים,נפגשנו עם צוות פלזמה,היינו אויבים בסופו של דבר,מנהיגם N השתלט על הפוקימון קיורם ואני השתלטתי על ראשיהם,וחברי צ'רן על זרקום,בסופו של דבר,N,צ'רן ואני היינו לוחמים אגדיים,בסופו של דבר נפרדנו מהאגדיים,הם נתנו לנו מתנות,אם נזדקק להם,זרקום נתן לצ'רן את כדור האופל,קיורם נתן ל-N את כדור הקרח וראשיהם נתן לי את כדור האור".

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מגיעים למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אל שניכם ואומרת לכם:"אדון דילן הזמין בשבילכם חדר בקומה העליונה" צ'רן מחייך ואומר:"תודה האחות ג'וי,האם את מוכנה לרפות את הפוקימונים שלי ושל חברי?"האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים שלכם וכעבור שלוש דקות היא חוזרת ומגישה לכם את הפוכדורים.

Pokefan
    המאמן אומר לך:"יש שיטות מתקדמות מאוד לשנות את הנאמנות של הפוקימון גם ללא פוכדור" אתה רץ יותר מהר ממקודם למשמע המילים האלה,אתה ממשיך לרוץ במשך זמן שנראה כמו שעות,בסופו של דבר אתה נופל על הרצפה,אתה רואה שלט שבו כתוב:"העיר וילסטון".

Bhrui10
    אתה רואה מאמן בעל סמל של פיג'יוט על חולצתו הלבנה הוא אומר לך:"גופו של פיג'יוט הפך להיות להבות בגלל מתקפת השמיים שלו,אחרי זה הוא יצא למתקפת תעופה,הנה הוא חוזר" אתה רואה שפיג'יוט חוזר במתקפה מהירה מאוד.

KoDak
    מי שזה לא יהיה מכוון אליך אקדח ואומר לך:"תביאי את זה" ספיר צועקת לאיש:"זה לא אצלי יותר וגם לא אצלו,נתנו את זה לאבסול!"האיש זורק פוכדור לאוויר ואומר:"אני לא מאמין לך,צא אבסול!".

YamiYugi
    אתה מהעבר לא מאמין לך ואומר לך:"אתה בוחן אותי ריקואזה,היי איפה הקעקוע שלך?" הוא בוחן את ידך השמאלית,אתה רואה את ריקואזה אומר:"הנה הקעקוע טרי תביא את הכדור" אתה מהעבר נותן לריקואזה האמיתי את הכדור,ברגע זה אתה מהעבר נעלם,וריקואזה אומר לך:"כול הכבוד ביצעת את המשימה שלך" אתה רואה את סלבי מופיע ואומר:"הזמן תוקן אך לצערי,טרי מהיסטוריה המתוקנת לא קיים יותר רק אתה".

יגאל
    המתקפה של ראלטס פוגעת אך לא עוזרת,קלייר אומרת לך:"לא הבנת שעל-חושי לא פועל על אופל" אתה רואה שראלטס משתמש בכדור האור שלו ופוגע בסניזל באופן מיוחד וחזק.
    אני אומר לראלטס ''תתקוף שוב בכדור אור ואחרי זה תשתגר''
    ואני אומר לקלייר ''אני יודע שהם לא חזקים אבל איתם אני יכול לנצח''

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    ספיר אומרת לך:"אני מצטערת,בגללי כול זה קרה,אם לא היינו הולכים כמו שארסיאוס רצה אולי הילד הזה נשאר בחיים,וסטרון לא היה לוקח את האבן!".

"אוקיי אז סטרון הוא האיש הרע ו...בואי נלך אין לי כוח לזה עכשיו ..נלך מכאן לעיר הבאה..אני כבר רוצה להילחם ולתפוס פוקימון חזק ! " אומר ואתחיל ללכת אם או בלי ספיר ..
    --
    אתה יכול כבר להפגיש אותי עם פוקימונים ? אתה כל הזמן תוקע אותי באיזשהוא סיפור ואני בקושי מצליח לעשות משהו...אולי עם סניבי נלחמתי בקושי פעם 1..

Spoiler ספוילר

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה מצוק אדיר,ואתה מריח את ריח הים המלוח,אתה שומע את הגלים שקוצפים ופוגעים בחופים,אתה רואה שפיקאצ'ו יוצא מהפוכדור שלו ומסתכל על הנוף,אתה רואה שהוא נעמד בצורה דרוכה,אתה רואה משהו שחור מתקרב מהים.
    "פיקאצ'ו,תתכונן" אומר לפיקאצ'ו בזמן שאתבונן במה שמתקרב "יכול להיות שהוא אויב שלנו." ואהיה מוכן לכל דבר.
    NYO HO HO BITCH

11. Surgeon of Death
    Bhrui10
    אתה רואה מאמן בעל סמל של פיג'יוט על חולצתו הלבנה הוא אומר לך:"גופו של פיג'יוט הפך להיות להבות בגלל מתקפת השמיים שלו,אחרי זה הוא יצא למתקפת תעופה,הנה הוא חוזר" אתה רואה שפיג'יוט חוזר במתקפה מהירה מאוד.
    "צ'ארמנדר נסה לחמוק מהמתקפה ולשרוט אותו!"

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.

שלמח''הם
    צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".

Pokefan
    אתה נכנס לדלת הכחולה ואתה רואה שזהו חדר קטן מאוד,על כול קיר יש ציור אחר,בקיר הראשון יש נער צעיר שנלחם בעזרת פיקאצ'ו נגד דיאגלה ופאלקיה,בציור השני אתה רואה איך ארסיאוס מגיע,ובציור האחרון אתה רואה צ'רמנדר שנלכד על ידי אזלף.

Bhrui10
    *תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
    צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.

KoDak
    *עוד מעט.
    ספיר רואה שאתה רץ והיא רצה אחריך,היא שואלת אותך:"אז מה התחנה הבאה שלנו?" אתה מסתכל מסביב ואתה רואה שעכשיו כבר צהריים,אתה רואה שלושה פיג'י קטנים עפים להם באזור,אתה רואה שני אלקיד נלחמים זה בזה.

YamiYugi
    אתה רואה שהדבר השחור הזה הוא בעצם סוג של פוקימון מסוג דרקון,אתה מנסה לראות מהו אותו פוקימון דרקון מסתורי אך אתה לא מצליח בגלל שהוא נעלם באוויר.

יגאל
    כדור האור השני מפספס את המטרה שלו,ראלטס מתבלבל ונהיה לחוץ ומשתגר ממש ליד סניזל שפוגעת בו במתקפת פריזר,אתה רואה שראלטס נפגע קשות מהמתקפה,אתה רואה גם שהיד השמאלית שלו קפואה.

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    ג'ון ושלי הולכים אחריך,אתה מסתכל על השמיים,אתה חושב שאתה רואה את לטיאוס שלך ולטיאס של שלי אבל אולי זה סתם האור שמתעתע בך,אתה רואה דמות קטנה יחסית מתרוצצת בכול האזור.
    אתה יכול לתת לי כבר להגיע לעיר אורבורג במקום לתקוע אותי במקומות?
    ותוכל להיכנס למסן שלך?
    -------------------------
    "אין לי כוח לזה...'אמלמל לעצמי ואז אנסה ללכת בפעם המיליון לעיר אורבורג בלי להיתקע בשום דבר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שלמח''הם
    צ'רן ואתה מתקדמים לתוך החדר שלכם,אתה נכנס לחדר,צ'רן בעקבותיך אתה רואה שתי מיטות קומתיים,חלון בין שתי המיטות,צ'רן קופץ על המיטה השמאלית ואומר:"סופסוף מיטה נוחה".
    אני אומר לצ'רן"טוב לילה טוב אני הולך לישון עכשיו אז בי".אני קופץ על המיטה הימנית ואז הולך לישון עליה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה ממשיך לכיוון העיירה פלורמה שוב,בסופם של עשר דקות אתה מגיע לעיירה פלורמה אתה שומע את שלי מתלוננת:"אוף,אין לי כוח לזה יותר,העיר אורבורג נמצאת במרחק של יותר משלוש שעות מהעיר אטרנה!".

שלמח''הם
    אתה עוצם את עיניך,אתה מרגיש איך אתה נרדם לפני שאתה נרדם אתה רואה צל מוזר מתקרב אליך,אתה רואה את עצמך משוטט בעולם חשוך לגמרי,אתה רואה את הפוקימונים שלך בורחים ממשהו,ואז אתה רואה אותו,דארקאי מתקרב אליך.

עמוד 48 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3846474849505898 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •