Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 50 מתוך 102 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    האיש הזקן אומר לך:"לא פיצ'ו,פיקו הוא הווינגל שלי,הגנב הלך לאיפה שהיה פעם בית היציקה של פוגו" הוא מצביע על כיוון העיר אטרנה רק יותר מערבה,אתה רואה את ג'ון רץ לכיוון בית היציקה.
    "מי זה הפוקימון הזה? אני מתכוון ווינגל. ומי זה פוגו?"אשאל את הזקן בחשש ואז אצעק לעבר ג'ון:"אתה יודע מה אתה עושה? צריך עזרה?!" ואז ארוץ עם באגון לעבר בית היציקה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Surgeon of Death
    Bhrui10
    *תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
    צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.
    אומר לצ'ארמנדר "שרייטות בכנפו כל עוד הוא משותק!" אומר ואחייך אל אלקיד ואתקרב אליו

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Sa

שלמח''הם
    אתה רואה שדארקאי משתנה,הוא הופך להיות דילן,אך במקום עיניו החומות העיניים שלו כחולות זוהרות הוא צוחק צחוק קר ואכזר ואומר:"עכשיו אפשר לדבר,אתה נמצא בעולם הסיוט,לא אכפת לי איזה מאמן אתה,אתה וכול מרכז הפוקימונים נמצאים תחת התקפת הסיוט שלי".
    אני אומר לדילן דארקאי"רגע אתה הוא הדילן שאני וצ'רן נלחמו בו והוא ניצח אותנו עם הרוטום שלו?.או שאתה דאקראי ושינת לצורה לדמות שאני מכיר?.יופי אתה תוקף אותנו בהתקפת סיוט זה מגגניב.אתהנ מוזמן להמשיך בתכניתך .אפשר לעזור לך להשמיד תמרכז הפוקימונים?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה רואה ששני האלקיד משתמשים במתקפות מסוג חשמל זה על זה,בסופו של דבר אחת מהמתקפות פוגעות בסניבי והוא מובס,ספיר מוציאה פוכדור מהתיק שלה ואומרת:"צא מגמר אני בוחרת בך!" אתה רואה מגמר זוהר יוצא מהפוכדור של ספיר.
    "יופי ! תגידי לו לתקוף אותם ! וממתי יש לך אותו..? " אשאל ומייד אלייך אל סניבי..
    "אתה היית מצויין ! " אומר בשמחה ועיניים נוצצות

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *קיבלת פרס,תבדוק את דף הרשומים שלך.
    ג'ון צועק לך:"בינתיים לא,תדבר עם האדון ואז אתה ושלי תבואו" האיש הזקן אומר לך:"ווינגל הוא פוקימון כנף-מים מהואן,לכדתי אותו שהייתי צעיר יותר מעכשיו,בערך בגילך נערי הצעיר,ווינגל ואני החברים הכי טובים,אני ימות אם יקרה לו משהו,בבקשה תעזרו לי!".

שלמח''הם
    דארקאי-דילן מעוות את פניו ומתפוגג באוויר,אתה רואה שהעולם החשוך שאתה בתוכו מתבהר ואתה מתעורר,אתה רואה את צ'רן מסתכל אליך ואומר לך:"זה היה מפחיד ברמות לא?".

Bhrui10
    אתה מתקרב אל אלקיד,גם הוא מתקרב אליך,אתם מסתכלים זה על זה,אתה רואה שצ'רמנדר לא יכול לבד,אתה רואה שגם אלקיד מבחין בזה והוא משתמש במתקפת אגרוף חשמלי שמבריח את פיג'יוט.

KoDak
    ספיר לא עונה רק מצווה על מגמר:"מגמר תשתמש במתקפת להביור על האלקיד הראשון ועל השני אם הוא לא יברח תשתמש במתקפת ניב אש" אתה רואה להבה אדומה מסתחררת באוויר ופוגעת באלקיד הראשון,אתה רואה את השמש מגיעה למרכז השמיים,אתה רואה שסניבי מתרפא ומתקיף את האלקיד השני,ספיר אומרת לך:"יופי הוא למד סינתזה".
    סניבי אולי למד סניתזה!

6. משתמש מנוסה
    The Saw
    *קיבלת פרס,תבדוק את דף הרשומים שלך.
    ג'ון צועק לך:"בינתיים לא,תדבר עם האדון ואז אתה ושלי תבואו" האיש הזקן אומר לך:"ווינגל הוא פוקימון כנף-מים מהואן,לכדתי אותו שהייתי צעיר יותר מעכשיו,בערך בגילך נערי הצעיר,ווינגל ואני החברים הכי טובים,אני ימות אם יקרה לו משהו,בבקשה תעזרו לי!".
    "אוקיי אני יעזור לך!"אגיד לאיש הזקן ואז אלך עם שלי ובאגון לעבר ג'ון כדי לגלות איפה ווינגל של האיש הזקן.

7. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה ששלי מוציאה פוכדור ומלמלת:"זה יהיה הזמן שלנו" אתה ושלי מגיעים לבניין ישן והרוס,אתה רואה שלט עץ ישן ומרקיב שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו" אתה רואה דלת עץ ישנה שבורה ולידה ג'ון,אתה מבין שמישהו פרץ לכאן,אתה שומע את ג'ון אומר לכם:"מי יכנס קודם?".

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    ספיר לא עונה רק מצווה על מגמר:"מגמר תשתמש במתקפת להביור על האלקיד הראשון ועל השני אם הוא לא יברח תשתמש במתקפת ניב אש" אתה רואה להבה אדומה מסתחררת באוויר ופוגעת באלקיד הראשון,אתה רואה את השמש מגיעה למרכז השמיים,אתה רואה שסניבי מתרפא ומתקיף את האלקיד השני,ספיר אומרת לך:"יופי הוא למד סינתזה".
    סניבי אולי למד סניתזה!
    "יפה סניבי ! חבטה עכשיו ! ואז עוד חבטה ! על הלקיד הראשון !ולבסוף צעקה עליו ! " אומר ואז אתכונן לזרוק עליו פוכדור..
    "תטפלי בשני.." אומר לספיר..

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה ששלי מוציאה פוכדור ומלמלת:"זה יהיה הזמן שלנו" אתה ושלי מגיעים לבניין ישן והרוס,אתה רואה שלט עץ ישן ומרקיב שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו" אתה רואה דלת עץ ישנה שבורה ולידה ג'ון,אתה מבין שמישהו פרץ לכאן,אתה שומע את ג'ון אומר לכם:"מי יכנס קודם?".
    "אני יכנס קודם!"אומר באומץ ואז אכנס עם באגון לתוך הבית היציקה של פוגו בחשש אבל אני לא מראה זאת.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
    שלמח''הם
    דארקאי-דילן מעוות את פניו ומתפוגג באוויר,אתה רואה שהעולם החשוך שאתה בתוכו מתבהר ואתה מתעורר,אתה רואה את צ'רן מסתכל אליך ואומר לך:"זה היה מפחיד ברמות לא?".
    [SIZE=2][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]
    אני אומר לצ'רן"זה לא היה מפחיד כלל כולא פגשתי את דארקי שהשתמש בסיוט לילה על המרכז הפוקימונים.כנראה שלא הושפעתי מן הסיוט לילה שלו ובגלל זה לא פחדתי.טוב אתה יודע מה השעה עכשיו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה ובאגון נכנסים לתוך בית היציקה,אתה רואה מאמן בעל גלימה חומה עיניים שחורות לגמרי ועור חיוור לחלוטין עומד ליד כלוב שבתוכו ווינגל זקן מאוד,אתה מבין שהמאמן הוא הגנב והווינגל הוא פיקו,אתה רואה את ג'ון ואת שלי נכנסים אחריך.

שלמח''הם
    צ'רן מסתכל על שעון היד שלו ואומר לך:"השעה עשר בבוקר,בוא ממשיכים לעיר אורבורג" צ'רן לובש את הווסט שלו ויוצא מחדר הוא אומר לך:"תרד למטה שאתה מסיים,אני הולך לראות אם קיבלתי משהו".

KoDak
    ספיר מחזירה את מגמר לפוכדור שלו ואומרת לך:"למה לעשות את זה,במילא האלקיד השני ברח" אתה רואה שבאמת סניבי נלחם נגד אלקיד אחד אבל האלקיד השני נטש את חברו,אתה רואה את סניבי משתמש בנגיחה אבל אלקיד משתמש באגרוף חשמל ומחטיא.

12. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה ובאגון נכנסים לתוך בית היציקה,אתה רואה מאמן בעל גלימה חומה עיניים שחורות לגמרי ועור חיוור לחלוטין עומד ליד כלוב שבתוכו ווינגל זקן מאוד,אתה מבין שהמאמן הוא הגנב והווינגל הוא פיקו,אתה רואה את ג'ון ואת שלי נכנסים אחריך.
    "למה גנבת את הווינגל הזה? למה?? תגיד לי מיד!!!"אצעק בזעם לעבר הגנב ואז אגיד לבאגון:"באגון תשתמש בפעימת דרקון על האיש ואז תשתמש בניב אש בכול הכוח!"

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    האיש חושף את כף ידו השמאלית,אתה רואה עין מוזרה מקועקעת על הכף אתה רואה שבאגון מתעלף מיד,המאמן אומר לך:"אני הוא רד-איי,באתי ממחוז נידח מאוד למחוז הזה בשביל לגנוב פוקימונים נדירים וחזקים ולמכור אותם למי שירצה,ווינגל הזה יודע להשתמש במתקפת מטאור דרקון,אז הוא די נדיר שאני חושב על זה,רק שתדע מה שעשיתי לבאגון יקרה גם לך ולחברים שלך אם לא תסתלק מפה עכשיו!" ג'ון חושב מעט ואומר לך:"תומר,שלי תשתמשו בהם!" נראה ששלי מבינה על מה הוא מדבר היא מוציאה אבן כחולה,אתה נזכר שגם לך יש אותה,אתה מבין שג'ון רוצה שתשתמשו בלטיאוס ולטיאס שלכם.

14. משתמש מנוסה
    The Saw
    האיש חושף את כף ידו השמאלית,אתה רואה עין מוזרה מקועקעת על הכף אתה רואה שבאגון מתעלף מיד,המאמן אומר לך:"אני הוא רד-איי,באתי ממחוז נידח מאוד למחוז הזה בשביל לגנוב פוקימונים נדירים וחזקים ולמכור אותם למי שירצה,ווינגל הזה יודע להשתמש במתקפת מטאור דרקון,אז הוא די נדיר שאני חושב על זה,רק שתדע מה שעשיתי לבאגון יקרה גם לך ולחברים שלך אם לא תסתלק מפה עכשיו!" ג'ון חושב מעט ואומר לך:"תומר,שלי תשתמשו בהם!" נראה ששלי מבינה על מה הוא מדבר היא מוציאה אבן כחולה,אתה נזכר שגם לך יש אותה,אתה מבין שג'ון רוצה שתשתמשו בלטיאוס ולטיאס שלכם.
    "אוקיי ג'ון!"אגיד לג'ון תוך כדי שאני מוציא את האבן של לטיאוס ואומר לעצמי:'מקווה שזה יצליח!" ואז אצעק בקול חזק תוך כדי שאני מחזיר את באגון לפוקדור שלו:"לטיאוס בוא לכאן! אני צריך את העזרה שלך בבקשה!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B][U]The Sawא
    שלמח''הם
    צ'רן מסתכל על שעון היד שלו ואומר לך:"השעה עשר בבוקר,בוא ממשיכים לעיר אורבורג" צ'רן לובש את הווסט שלו ויוצא מחדר הוא אומר לך:"תרד למטה שאתה מסיים,אני הולך לראות אם קיבלתי משהו".

[
    אני אומר לצ'רן"אוקי אז ביי" אני קם מהמיטה מתלבש מהר.לאחר מכן נועל תחדר עם המפתח ויורד במעלית.שארה את האחות ג'וי אחזיר לה תמפתח ואז אחפש את צ'רן ואראה מה הוא עושה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 50 מתוך 102 ראשוןראשון ... 40484950515260100 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •