אומר לצ'ארמנדר "שרייטות בכנפו כל עוד הוא משותק!" אומר ואחייך אל אלקיד ואתקרב אליוBhrui10
*תגובות יותר מושקעות אני מבקש.
צ'רמנדר לא תוקף בשריטה בגלל מהירותו הרבה של פיג'יוט,אך בכול זאת צ'רמנדר שלך מצליח להתחמק,אתה רואה אלקיד קטן יוצא מהשיחים ומשתמש במתקפת שיתוק על פיג'יוט שמושתק.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
*קיבלת פרס,תבדוק את דף הרשומים שלך.
ג'ון צועק לך:"בינתיים לא,תדבר עם האדון ואז אתה ושלי תבואו" האיש הזקן אומר לך:"ווינגל הוא פוקימון כנף-מים מהואן,לכדתי אותו שהייתי צעיר יותר מעכשיו,בערך בגילך נערי הצעיר,ווינגל ואני החברים הכי טובים,אני ימות אם יקרה לו משהו,בבקשה תעזרו לי!".
שלמח''הם
דארקאי-דילן מעוות את פניו ומתפוגג באוויר,אתה רואה שהעולם החשוך שאתה בתוכו מתבהר ואתה מתעורר,אתה רואה את צ'רן מסתכל אליך ואומר לך:"זה היה מפחיד ברמות לא?".
Bhrui10
אתה מתקרב אל אלקיד,גם הוא מתקרב אליך,אתם מסתכלים זה על זה,אתה רואה שצ'רמנדר לא יכול לבד,אתה רואה שגם אלקיד מבחין בזה והוא משתמש במתקפת אגרוף חשמלי שמבריח את פיג'יוט.
KoDak
ספיר לא עונה רק מצווה על מגמר:"מגמר תשתמש במתקפת להביור על האלקיד הראשון ועל השני אם הוא לא יברח תשתמש במתקפת ניב אש" אתה רואה להבה אדומה מסתחררת באוויר ופוגעת באלקיד הראשון,אתה רואה את השמש מגיעה למרכז השמיים,אתה רואה שסניבי מתרפא ומתקיף את האלקיד השני,ספיר אומרת לך:"יופי הוא למד סינתזה".
סניבי אולי למד סניתזה!
The Saw
אתה רואה ששלי מוציאה פוכדור ומלמלת:"זה יהיה הזמן שלנו" אתה ושלי מגיעים לבניין ישן והרוס,אתה רואה שלט עץ ישן ומרקיב שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו" אתה רואה דלת עץ ישנה שבורה ולידה ג'ון,אתה מבין שמישהו פרץ לכאן,אתה שומע את ג'ון אומר לכם:"מי יכנס קודם?".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
The Saw
אתה ובאגון נכנסים לתוך בית היציקה,אתה רואה מאמן בעל גלימה חומה עיניים שחורות לגמרי ועור חיוור לחלוטין עומד ליד כלוב שבתוכו ווינגל זקן מאוד,אתה מבין שהמאמן הוא הגנב והווינגל הוא פיקו,אתה רואה את ג'ון ואת שלי נכנסים אחריך.
שלמח''הם
צ'רן מסתכל על שעון היד שלו ואומר לך:"השעה עשר בבוקר,בוא ממשיכים לעיר אורבורג" צ'רן לובש את הווסט שלו ויוצא מחדר הוא אומר לך:"תרד למטה שאתה מסיים,אני הולך לראות אם קיבלתי משהו".
KoDak
ספיר מחזירה את מגמר לפוכדור שלו ואומרת לך:"למה לעשות את זה,במילא האלקיד השני ברח" אתה רואה שבאמת סניבי נלחם נגד אלקיד אחד אבל האלקיד השני נטש את חברו,אתה רואה את סניבי משתמש בנגיחה אבל אלקיד משתמש באגרוף חשמל ומחטיא.
The Saw
האיש חושף את כף ידו השמאלית,אתה רואה עין מוזרה מקועקעת על הכף אתה רואה שבאגון מתעלף מיד,המאמן אומר לך:"אני הוא רד-איי,באתי ממחוז נידח מאוד למחוז הזה בשביל לגנוב פוקימונים נדירים וחזקים ולמכור אותם למי שירצה,ווינגל הזה יודע להשתמש במתקפת מטאור דרקון,אז הוא די נדיר שאני חושב על זה,רק שתדע מה שעשיתי לבאגון יקרה גם לך ולחברים שלך אם לא תסתלק מפה עכשיו!" ג'ון חושב מעט ואומר לך:"תומר,שלי תשתמשו בהם!" נראה ששלי מבינה על מה הוא מדבר היא מוציאה אבן כחולה,אתה נזכר שגם לך יש אותה,אתה מבין שג'ון רוצה שתשתמשו בלטיאוס ולטיאס שלכם.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)