Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 54 מתוך 102 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 1524
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    שלמח''הם
    קלייר מחייכת חיוך קטן ואומר לסניזל שלה:"סניזל תשתמשי במתקפת סיבוב מים" אתה רואה שברגע שצ'ימצ'אר יוצר מגע עם סניזל,סניזל מתחילה להסתובב ויוצרת מעגל מים שפוגע ישירות בצ'ימצ'אר המסכן.
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אוי לא תצטרך להתחמק מן מתקפות המים של סניזל אחרת נפסיד בקרב הזה עוד שהקרב הזה התחיל.אתה חייב ם ללמוד גחלת.נסה לשלוח גחלת לעבר סניזל הזה ולאחר מכן תשתמש בשריטות על סניזל"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    שלמח''הם
    צ'רן אומר לך:"לא זה בסדר,עדיף שאני אלמד את השיטה שלה",קלייר מוציאה פוכדור וזורקת אותו לאוויר,לא יוצא ממנו כלום,אתה רואה שמאחוריך יוצאת סניזל קטנה ומרשעת שמתקרבת לכיוונה של קלייר,אתה מבין שזה הפוקימון שלה.

Pokefan
    אזלף בוכה מעט ואומר לך:"דברים איומים קורים מאחורי הדלת הלבנה,הציבו אותי כשומר עליה שנשמות תועות לא יכנסו לשם וימצאו שמה את מותם,אם אתה כול כך רוצה להיכנס" אתה שומע קליק מתכתי והדלת הלבנה נפתחת,אתה רואה כלום חוץ מלובן,אזלף אומר לך בזעם:"עכשיו אי אפשר לסגור אותה,אתה וצ'רמנדר חייבים להיכנס,הדלתות האחרות כולל דלת היציאה נעולות,ניסיתי להגן עליך ועל צ'רמנדר עכשיו מאוחר מדי!".

KoDak
    אתה מרים את האבן שמצאת אתה זורק אותה אך מפספס את אלקיד,אתה רואה שהוא קופץ על איזה גזע עץ ובורח ממך ומהסניבי שלך.

YamiYugi
    פיקאצ'ו חוזר לפוכדור שלו,אתה ממשיך לכיוון העיר סנופויט,אתה רואה דמות לבנה קטנה,שנראית כמו עץ קטן,אתה מבין זה סנובר קטן וחמוד ולא סתם סנובר אלא סנובר זוהר!

יגאל
    אתה רואה שמריפ שלך משתמשת בגל הלם שמפספס בחוט השערה את זורא-פיקאצ'ו שמצליח לברוח לך עמוק לתוך מערות הר קורונט,אתה רואה שהגלייד הזוהר נעלם באור אדום,אתה מבין שהמאמן שלו החזיר אותו לפוכדור שלו.

''לא אני לא מוכן אתה אגדי אתה חזק חייבת להיות דרך שתוכל לתת לנו לצאת,
    מספיק לא מזמן כמעט נתקעתי על אי נעלם לנצח ועכשי אני חייב להיכנס לאבדון שלי??,לא ייתכן חייבת להיות דרך שתוכל לעצור את זה בקושי אני וצ'ארמנדר התחלנו את המסע שלנו'',אומר לאזלף מחזיק את צ'ארמנדר בידיי.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    כינוי: The Pearl (אני ישנה בקרוב כנוי)
    שם במשחק: ג'ון

תיאור: יש לו שיער קצר בצבע שחור, חולצה שחורה ומכנסיים שחורי כאלה. יש לו צעיף ירוק שתהיי בולט בסביבה. הוא נמוך יחסית לגיל שלו, ב1.60 מטירים.
    פוקימון התחלתי: בידו.
    פוקימונים:
    תגים:
    ציוד: חמישה פוכדורים, שיקוי, מפה, ברים, נוגדנים [של רעל, שינה וכו'] וחכה.
    כסף: 3000 דולר
    בקשות: לתפוס פיקאצ'ו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    כינוי:הרוח המתמטקאית
    שם במשחק:אלמוג.
    תיאור:שערו חום,מסודר וחלק בתספורת פוני. עורו בהיר,עיינו ירווקת כזית. בגדיו כחולים או שחורים בדרך כלל.
    פוקימון התחלתי:גלפין.
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
    כסף:3000$
    בקשות:אין.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"תגיד,אתה חושב שאולי נפגוש עוד את שלי?" אתה רואה שלוס ורוד קטן וחמוד מסתובב לו באזור,אתה רואה אותו מתקרב אליך ואל ג'ון.

שלמח''הם
    אתה שומע את צ'ימצ'אר אומר משהו בכעס,אתה מבין שהוא יודע שהוא צריך ללמוד גחלת והתחמק ממתקפות המים רק שהוא לא מצליח,אתה רואה את סניזל משתמשת בציפורן קרח אך היא פספסת בגלל שצ'ימצ'אר קופץ בשנייה האחרונה.

Pokefan
    אזלף מרכין ראש ואומר:"מצטער אתה ביקשת לפתוח ואני אפתח אותה בשבילך,הדלת אל עולם הצללים נפתחת" אתה רואה את הלובן הבוהק משתנה במהירות כה רבה לחושך שחור וסגול ששואב אותך ואת צ'רמנדר שלך,אתה רואה מאמן גבוה,צנום,עיניים אדומות כמו דם,שיער קוצני,על המצח שלו יש סימן מוזר,הוא אומר לך:"מוכן לקרב?".

Bhrui10
    אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.

KoDak
    אתה מחפש ומחפש אבל לא מוצא,ספיר אומרת לך:"לא כדי שתהיה בים פתוח בזמן הזה,עכשיו יש גאות,אני בפלא אם האלקיד הזה לא תבע".

YamiYugi
    סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.

יגאל
    אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה מחפש פוקימוני חרק,למה אתה מחפש במערה,תחפש ביערות או בשדות" אתה רואה משהו זריז טס מולך,אתה רואה שהוא מותיר אחריו שובל כחול,אתה חושב לעצמך:'אולי זה היה סויקון?'.

הרוח המתמטקאית:
    תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.

The Pearl

6. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"תגיד,אתה חושב שאולי נפגוש עוד את שלי?" אתה רואה שלוס ורוד קטן וחמוד מסתובב לו באזור,אתה רואה אותו מתקרב אליך ואל ג'ון.

שלמח''הם
    אתה שומע את צ'ימצ'אר אומר משהו בכעס,אתה מבין שהוא יודע שהוא צריך ללמוד גחלת והתחמק ממתקפות המים רק שהוא לא מצליח,אתה רואה את סניזל משתמשת בציפורן קרח אך היא פספסת בגלל שצ'ימצ'אר קופץ בשנייה האחרונה.

Pokefan
    אזלף מרכין ראש ואומר:"מצטער אתה ביקשת לפתוח ואני אפתח אותה בשבילך,הדלת אל עולם הצללים נפתחת" אתה רואה את הלובן הבוהק משתנה במהירות כה רבה לחושך שחור וסגול ששואב אותך ואת צ'רמנדר שלך,אתה רואה מאמן גבוה,צנום,עיניים אדומות כמו דם,שיער קוצני,על המצח שלו יש סימן מוזר,הוא אומר לך:"מוכן לקרב?".

Bhrui10
    אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.

KoDak
    אתה מחפש ומחפש אבל לא מוצא,ספיר אומרת לך:"לא כדי שתהיה בים פתוח בזמן הזה,עכשיו יש גאות,אני בפלא אם האלקיד הזה לא תבע".

YamiYugi
    סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.

יגאל
    אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה מחפש פוקימוני חרק,למה אתה מחפש במערה,תחפש ביערות או בשדות" אתה רואה משהו זריז טס מולך,אתה רואה שהוא מותיר אחריו שובל כחול,אתה חושב לעצמך:'אולי זה היה סויקון?'.

הרוח המתמטקאית:

The Pearl
    אני אומר ''נכון'' ואני הולך לחפש ביער פוקימוני את וחרק כדי לנצח את מנהיגת המכון

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw

שלמח''הם

[SIZE=2]Pokefan[/SIZ
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תנסה להשתמש בגחלת לחי הפסקה עד שתצליח ללמוג גחלת.אני מאמין שתצליח ללמוןג גחלת.בזמן שאתה מנסה ללמוג גחלת תתחמק ממה ששולחת לעברך סניזל.תקוף אותה בשריטות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    The Saw
    "הכול יכול להיות ג'ון."אגיד לג'ון ואז אגיד לשלוס הורוד:"שלום שלוס, מה קורה?"תוך כדי שאני מוציא את ברמי ואומר לה:"ברמי תתקפי את שלוב בראש ברזל..."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    *טבע, עם ת' זה מהמילה לתבוע (דין)
    "נו טוב..דווקא חשבתי שהוא יהיה פוקימון טוב.." אומר בשקט ובעצב ואלך לכיוון הים ועמוד לצידו בשקט..
    תוך כדיי שאני מסתכל אם יש פוקימון מים באזור..

Spoiler ספוילר

10. Surgeon of Death
    Bhrui10
    "תשתמש בשריטה על רגלו כדי להפיל אותו ואז שריטה בראשו!" "תשתמש בצעקה כדי להחליש אותו ושריטה סופית בגבו!"

11. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    The Saw

שלמח''הם

Pokefan

Bhrui10

KoDak

YamiYugi

יגאל

הרוח המתמטקאית:

The Pearl

''לא אני לא מוכן לקרב וגם לא צ'ארמנדר שלי,אנחנו לא שייכים לפה אני אפילו לא ביקשתי מאזלף לפתוח את הדלת,
    רק שאלתי אותו מה יש פה עכשיו מה אני יהיה תקוע פה תמיד??,דרך אגב אתה זה שצעק מהצד השני?'',
    אשאל את האיש בלחץ דואג לי ולצ'ארמנדר.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    "קובאצ'ו,אל תדאג-אתה תהיה פוקימון הקרח היחיד שלי בשישייה,אני התכוונתי שפשוט יהיה לי פוקימון זוהר" אומר לקובאצ'ו ואטפוח על שכמו "אני התכוונתי לשים אותו אצל הפרופסור לאחר שאלכוד אותו.."
    לאחר שקובאצ'ו יתנחם,אחזיר אותו לפוכדור ואמשיך במסע.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    The Saw
    אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".

Bhrui10
    אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.

KoDak
    *לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה XD
    הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.

YamiYugi
    קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.

יגאל
    אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".

14. משתמש מנוסה
    כינוי: TheMasterBar
    שם במשחק: בר
    תיאור:
    פוקימון התחלתי:ויניפדה
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
    כסף:3000$
    בקשות: טראפינץ'

15. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    רשום,תגיב להתחלה בע''מ 1 או 2.

עמוד 54 מתוך 102 ראשוןראשון ... 444525354555664 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •