[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
כינוי: The Pearl (אני ישנה בקרוב כנוי)
שם במשחק: ג'ון
תיאור: יש לו שיער קצר בצבע שחור, חולצה שחורה ומכנסיים שחורי כאלה. יש לו צעיף ירוק שתהיי בולט בסביבה. הוא נמוך יחסית לגיל שלו, ב1.60 מטירים.
פוקימון התחלתי: בידו.
פוקימונים:
תגים:
ציוד: חמישה פוכדורים, שיקוי, מפה, ברים, נוגדנים [של רעל, שינה וכו'] וחכה.
כסף: 3000 דולר
בקשות: לתפוס פיקאצ'ו.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
כינוי:הרוח המתמטקאית
שם במשחק:אלמוג.
תיאור:שערו חום,מסודר וחלק בתספורת פוני. עורו בהיר,עיינו ירווקת כזית. בגדיו כחולים או שחורים בדרך כלל.
פוקימון התחלתי:גלפין.
פוקימונים:לא לגעת.
תגים:לא לגעת.
ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
כסף:3000$
בקשות:אין.
The Saw
ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"תגיד,אתה חושב שאולי נפגוש עוד את שלי?" אתה רואה שלוס ורוד קטן וחמוד מסתובב לו באזור,אתה רואה אותו מתקרב אליך ואל ג'ון.
שלמח''הם
אתה שומע את צ'ימצ'אר אומר משהו בכעס,אתה מבין שהוא יודע שהוא צריך ללמוד גחלת והתחמק ממתקפות המים רק שהוא לא מצליח,אתה רואה את סניזל משתמשת בציפורן קרח אך היא פספסת בגלל שצ'ימצ'אר קופץ בשנייה האחרונה.
Pokefan
אזלף מרכין ראש ואומר:"מצטער אתה ביקשת לפתוח ואני אפתח אותה בשבילך,הדלת אל עולם הצללים נפתחת" אתה רואה את הלובן הבוהק משתנה במהירות כה רבה לחושך שחור וסגול ששואב אותך ואת צ'רמנדר שלך,אתה רואה מאמן גבוה,צנום,עיניים אדומות כמו דם,שיער קוצני,על המצח שלו יש סימן מוזר,הוא אומר לך:"מוכן לקרב?".
Bhrui10
אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.
KoDak
אתה מחפש ומחפש אבל לא מוצא,ספיר אומרת לך:"לא כדי שתהיה בים פתוח בזמן הזה,עכשיו יש גאות,אני בפלא אם האלקיד הזה לא תבע".
YamiYugi
סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.
יגאל
אתה שומע קול שאומר לך:"אם אתה מחפש פוקימוני חרק,למה אתה מחפש במערה,תחפש ביערות או בשדות" אתה רואה משהו זריז טס מולך,אתה רואה שהוא מותיר אחריו שובל כחול,אתה חושב לעצמך:'אולי זה היה סויקון?'.
הרוח המתמטקאית:
תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.
The Pearl
תגיב להתחלה שבע''מ 1 או 2.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"תשתמש בשריטה על רגלו כדי להפיל אותו ואז שריטה בראשו!" "תשתמש בצעקה כדי להחליש אותו ושריטה סופית בגבו!"Bhrui10
אתה נותן אותו לצ'רמנדר,הוא מתנער קצת ונרפא לחלוטין משיתוק,אלקיד שוב תוקף בעזרת אגרוף חשמל עוצמתי במיוחד בפניו של צ'רמנדר,שמגיב בשריטה חלשה אומנם אך מספיקה בשביל לעצבן את אלקיד.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"קובאצ'ו,אל תדאג-אתה תהיה פוקימון הקרח היחיד שלי בשישייה,אני התכוונתי שפשוט יהיה לי פוקימון זוהר" אומר לקובאצ'ו ואטפוח על שכמו "אני התכוונתי לשים אותו אצל הפרופסור לאחר שאלכוד אותו.."YamiYugi
סנובר מנענע את ראשו באות סירוב,אתה רואה שמהפוכדור שלך יוצא קובצ'ו והוא כועס מאוד שאתה רוצה לצרף פוקימון קרח נוסף לשישייה שלך,הוא משתמש בחתיכות קרח על סנובר שבורח.
לאחר שקובאצ'ו יתנחם,אחזיר אותו לפוכדור ואמשיך במסע.
NYO HO HO BITCH
The Saw
אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".
שלמח''הם
צ'ימצ'אר מנסה שוב ושוב להשתמש במתקפת גחלת אך ללא להועיל,סניזל משתמש ברוח קרה בשביל לפגוע בצ'ימצ'אר והיא מצליחה,אתה רואה שצ'ימצ'אר לא יכול להחזיק עוד הרבה זמן.
Pokefan
האיש המסתורי מחייך חיוך קר ואומר בקולו הקר:"לא הצעקות לא היו שלי אלא של מי שהפסיד לי,אתה מוכן לקרב?".
Bhrui10
אלקיד מתחמק שוב ושוב מהמתקפות של צ'רמנדר,צ'רמנדר לעומת זאת לא מצליח להתחמק משום מתקפה בסופו של דבר צ'רמנדר הפסיד,אתה רואה שאלקיד משתחווה אליך,אתה מבין שהוא מוכן להיות הפוקימון שלך.
KoDak
*לא הייתי כול כך בטוח איך כותבים את זה XD
הים הדומם לא זז בכלל,הרוח שנשבה אינה נושבת עוד,השמש מוסתרת בשורות של עננים שחורים כזפת,נראה שיום הדין הגיע,אך אתה יודע שמדבריו של ארסיאוס יום הדין עוד לא הגיע בינתיים.
YamiYugi
קובצ'ו אינו מקבל את דבריך והוא משתמש במתקפת שברי קרח בשביל להדוף אותך,אחרי זה הוא מתחיל לבכות ופיקאצ'ו שיוצא מהפוכדור שלו מנסה לנחם אותו.
יגאל
אתה יוצא מההר ואתה רואה מאמן גבוה בעל שיער לבן הוא אומר לך:"הבנתי שאתה מחפש פוקימוני חרק בשביל לנצח את קלייר מנהיגת מכון אורבורג,האם זה נכון?".
TheMasterBar
רשום,תגיב להתחלה בע''מ 1 או 2.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)