פורסם במקור על ידי
טום רידל
The Saw
*נעלם.
עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".
שלמח''הם
קלייר נעלמת בין הצללים,אתה שומע קול שאומר:"סניזל ואני צריכות מנוחה,תחזרו בעוד מספר שעות,מי שנלחם מולי תתכונן לקרב החוזר,מי שעוד לא נלחם מולי תתכונן גם אתה".
Bhrui10
*מצטער שההודעה תהיה קצרה.
הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד!
לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם!
KoDak
אתה רואה שתי מאמנות צעירות מתקרבות אליך ואל ספיר והימנית שואלת אתכם:"אתם רוצים קרב זוגות של אחד על אחד נגדי ונגד אחותי?".
YamiYugi
אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!
יגאל
המאמן מחייך אליך ואומר לך:"לא בתמורת כסף אני מעוניין למכור לך את פוקימון החרק,בתמורה לקרב פוקימונים של אחד על אחד,פוקימון חרק שלי נגד המריפ הזוהרת שלך,אם תנצח תקבל יאנמה חזק מאוד,אם תפסיד תקבל קומבי זכר שאינו יכול להתפתח,עסקה?".
TheMasterBar
הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.