Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 56 מתוך 102 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    קובצ'ו מהנהן וחוזר לפוכדור שלו,גם פיקאצ'ו מרוצה וחוזר לפוכדור שלו,אתה רואה איך הלילה מתחיל לרדת,אתה מרגיש איך הכפור מתחיל לזחול לתוכך.
    "טוב,כנראה שאצטרך לבלות את הלילה בחוץ!" אומר ואכין אוהל ללילה.לאחר שאגמור להכין את האוהל,אאסוף עצים למדורה,אוציא את פיקאצ'ו מהפוכדור ואבקש ממנו להכות במכת ברק את העצים כדי שישרפו,אחזיר אותו לפוכדור ואלך לישון.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    אתה רואה שברגע ששלוס רואה את ברמי מתקרבת אליו הוא בורח לתוך המים ומסתלק מהאזור במהירות רבה,אתה רואה נער צעיר בעל עור חיוור שמאוד מוכר לך הוא מתקדם צעד אחד ואתה מזהה אותו,זה עומר,עומר אומר לך:"נו ניצחת את טוד?".
    מה עם ראלטס הזוהר?
    -------------------
    "כן ניצחתי אותו, דרך אגב מה עם ראלטס הזוהר? תפסתם אותו כבר? או שלא?"אשאל את עומר תוך כדי שאני חושב לעצמי:'מעניין מה עם הראלטס הזוהר הזה...'

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    המאמן מחייך ואומר לך:"אני אשתמש בפוקימון האהוב עליי קומבי,צא קומבי אני בוחר בך!" אתה רואה קומבי קטן וזוהר מתחיל להתרוצץ מסביב.
    הקרב נגד המאמן התחיל,0-0!
    "קדימה ויניפדה בוא נתחיל בעוקץ רעל תוך כדי שאתה מתקרב אליו כדי שיהיה עסוק בזה ועם הוא זז תזוז עם הפה שלו וכשאתה קרוב אליו תשתמש בניב רעל קדימה חבר, אתה יכול" אגיד לויניפדה בעידוד

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    The Saw
    *נעלם.
    עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".

שלמח''הם
    קלייר נעלמת בין הצללים,אתה שומע קול שאומר:"סניזל ואני צריכות מנוחה,תחזרו בעוד מספר שעות,מי שנלחם מולי תתכונן לקרב החוזר,מי שעוד לא נלחם מולי תתכונן גם אתה".

Bhrui10
    *מצטער שההודעה תהיה קצרה.
    הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד!
    לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם!

KoDak
    אתה רואה שתי מאמנות צעירות מתקרבות אליך ואל ספיר והימנית שואלת אתכם:"אתם רוצים קרב זוגות של אחד על אחד נגדי ונגד אחותי?".

YamiYugi
    אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!

יגאל
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"לא בתמורת כסף אני מעוניין למכור לך את פוקימון החרק,בתמורה לקרב פוקימונים של אחד על אחד,פוקימון חרק שלי נגד המריפ הזוהרת שלך,אם תנצח תקבל יאנמה חזק מאוד,אם תפסיד תקבל קומבי זכר שאינו יכול להתפתח,עסקה?".

TheMasterBar
    הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה רואה שתי מאמנות צעירות מתקרבות אליך ואל ספיר והימנית שואלת אתכם:"אתם רוצים קרב זוגות של אחד על אחד נגדי ונגד אחותי?".
    "בטח ! סניבי תתכונן לניצחון ! " אומר ואחכה לראות איזה פוקימונים הבנו (כולל ספיר) מוציאות..

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    KoDak
    אתה מוציא את סניבי,ספיר מוציא את המגמר הזוהר שלה,התאומה השמאלית מוציאה פיג'יוטו,והתאומה הימנית מוציאה טוטודייל,קרב הזוגות התחיל.
    קרב הזוגות התחיל,אתה וספיר נגד התאומות,0-0.
    סניבי ומגמר VS פיג'יוטו וטוטודייל.

7. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    *נעלם.
    עומר אומר לך:"הראלטס הזוהר נעלם כלא היה,זה מוזר הוא לא יכול לצאת מהמחוז והוא לא יכול להיות בלתי נראה אבל כול השליחים שזה אומר בערך מאה אנשים מחפשים בכול פינה קיימת וגם כזאת שלא קיימת,הוא כאילו לא קיים עוד".

שלמח''הם
    קלייר נעלמת בין הצללים,אתה שומע קול שאומר:"סניזל ואני צריכות מנוחה,תחזרו בעוד מספר שעות,מי שנלחם מולי תתכונן לקרב החוזר,מי שעוד לא נלחם מולי תתכונן גם אתה".

Bhrui10
    *מצטער שההודעה תהיה קצרה.
    הפוכדור האדום-לבן נזרק לכיוונו של אלקיד,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,לכידה,לכדת אלקיד!
    לכדת אלקיד זכר,שיודע אגרוף חשמל וגל הלם!

KoDak

YamiYugi
    אתה רואה שפיקאצ'ו עייף מדי וחלש מדי בשביל להדליק אש,אך אתה רואה להבה קטנה משום מקום פוגעת בעצים ואז אתה נרדם,אתה חולם שאתה שוב מגיע לעיר קנלייב ופוגש את ריקואזה,כשאתה מתעורר,פיקאצ'ו וקובצ'ו מוכנים ליציאה,האש כבתה ואתה מוכן להמשיך במסע!

יגאל
    המאמן מחייך אליך ואומר לך:"לא בתמורת כסף אני מעוניין למכור לך את פוקימון החרק,בתמורה לקרב פוקימונים של אחד על אחד,פוקימון חרק שלי נגד המריפ הזוהרת שלך,אם תנצח תקבל יאנמה חזק מאוד,אם תפסיד תקבל קומבי זכר שאינו יכול להתפתח,עסקה?".

TheMasterBar
    הקומבי הזוהר מתחמק במהירות מהמתקפות של ויניפלדה שלך והוא משתמש במתקפת גל על חושי שפוגע בויניפלדה שלך בצורה קשה במיוחד.
    אני אומר לו ''בסדר אין בעיה'' ומוציא את מריפ ואני שואל אותו ''באיזה פוקימון אתה תשתמש?''

8. משתמש מנוסה
    יגאל
    המאמן מחייך שוב ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך,אני הוא אחיה של מנהיגת המכון קלייר,אני לשעבר מנהיג המכון של העיר אורבורג כעת אני מאמן נודד".
    הקרב נגד המאמן התחיל,מריפ VS סניזל,0-0.

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    המאמן מחייך שוב ואומר:"צא סניזל אני בוחר בך,אני הוא אחיה של מנהיגת המכון קלייר,אני לשעבר מנהיג המכון של העיר אורבורג כעת אני מאמן נודד".
    הקרב נגד המאמן התחיל,מריפ VS סניזל,0-0.
    אני אומר לו ''עם אתה אח של מנהיגת המכון אז אני חייב לנצח אותך''
    ואני אומר למריפ ''תתקפי את סניזל בגל הלם ואחריו במכת ברק''

10. משתמש מנוסה
    יגאל
    סניזל של המאמן חוסם את גל ההלם בעזרת ציפורניו בלבד,אתה רואה שמריפ מאוד עצבנית על כך ומשתמשת במכת ברק שגם אותה סניזל חוסם,המאמן מחייך ואומר לך:"באמת ככה אתה חושב לנצח את קלייר?".

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDak
    אתה מוציא את סניבי,ספיר מוציא את המגמר הזוהר שלה,התאומה השמאלית מוציאה פיג'יוטו,והתאומה הימנית מוציאה טוטודייל,קרב הזוגות התחיל.
    קרב הזוגות התחיל,אתה וספיר נגד התאומות,0-0.
    סניבי ומגמר VS פיג'יוטו וטוטודייל.

"סניבי צעקה ! ואז תשתמש בחבטה על פידג'ייוט ואם הוא מתחמק תקפוץ עליו ! " ואחכה לראות מה ספיר תעשה ..

Spoiler ספוילר

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    סניזל של המאמן חוסם את גל ההלם בעזרת ציפורניו בלבד,אתה רואה שמריפ מאוד עצבנית על כך ומשתמשת במכת ברק שגם אותה סניזל חוסם,המאמן מחייך ואומר לך:"באמת ככה אתה חושב לנצח את קלייר?".
    אני אומר לו ''כן''
    ואומר למריפ ''תרוצי לסניזל ותשתמשי בגל הלם ואחרי זה במכת ברק שוב''

13. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    "ויניפדה , אל תתיאש אתה יכול לנצח אותו, קדימה חבר תתאושש תשתמש בעוקץ רעל ותנסה לפגוע בכנף שלו כדי שלא יוכל ולעוף והפעם אל תפספס תראה לו מזה, אתה יותר חזק ממנו" אגיד לויניפדה בעידוד ובחיזוק

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][U]The Saw
    שלמח''הם
    אני אומר לצ'רן"בואנלך לרפאות את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים ואת שלך אם תרצה גם תרפא".אנחנו הולכים למרכז הפוקימונים של העיר אורבוג
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    "קדימה-להמשיך במסע!" אומר לקובאצ'ו ופיקאצ'ו בשמחה ואלך איתם לכיוון הדרך אחרי העיר סדג'ם.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 56 מתוך 102 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •