Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 58 מתוך 102 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"האמת ממש כמה דקות לפני שפגשתי אותך ואת שלי" הוא מוציא את ראלטס הזוהר,הוא מביט בך ואתה רואה שהוא עושה תנועה שהוא מוכן לקרב.

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה על אושווט שמגיב על כך במגן מים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נחסם על ידי המגן ונהדף אחורנית.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך שוב ואומר:"לא קרב פוקימונים,משחק הנה החוקים:
    אני חושב על מספר מאחת עד שלוש,אם תבחר אחת תתמודד עם סיוטים מפחידים למדי.
    אם תבחר שתיים תהיה לך האפשרות לחזור אחורנית בזמן.
    אם תבחר שלוש צ'רמנדר שלך תתפתח.
    במה אתה בוחר?".

KoDak
    מגמר מצליח לתקוף את פיג'יוטו שנפגע קשה מאוד.
    פיג'יוטו מגיב למגמר במתקפת אס אווירי שמפספס.
    סניבי מפספס גם הוא את טוטודייל.
    טוטודייל מצליח להשתמש במשאבת הידרו על מגמר שמתחמק.

YamiYugi
    אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בך בנעימות על הפנים,אתה רואה עיר שכולה עם שלג,אתה רואה בסופה את מכון העיר סנופויט.

יגאל
    אתה רואה שהמאמן נראה קצת לחוץ וגם מריפ,אתה רואה שגופה הופך להיות ברק היא תוקפת את סניזל שמצליח להתחמק בדיוק ברגע המתאים.

הרוח המתמטקאית:
    גלפין עוצם את עיניו הקטנות,אתה שומע נחירות,אתה מבין שגלפין שלך עצלן ממדרגה ראשונה.

The Pearl
    אתה רואה ששוב המאמנים לא עונים לך,אתה רואה שסטרלי משתמש במתקפת כנף שאתה לא מכיר ושניקס מגיב לזה במתקפת רעם חזקה למדי.

TheMasterBar
    אתה רואה שניב הרעל מפוצץ את עוקץ הרעל בפניו של ויניפלדה,קומבי מנצל זאת בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שמתקרבת אל ויניפלדה.

''כאילו מה אם אני בוחר מספר וזה המספר שבחרת אני אקבל את מה שבחרתי??? כי לא הבנתי'' אומר לאיש מבולבל.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    אתה מרגיש איך הרוח הקרה מכה בך בנעימות על הפנים,אתה רואה עיר שכולה עם שלג,אתה רואה בסופה את מכון העיר סנופויט.
    "סופסוף!מכון העיר סנופוינט!" אומר ואלך אל מרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימונים שלי.
    NYO HO HO BITCH

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDak
    "סניבי ! בוא הנה ! " אומר ואז אלחש לו "תקשיב..תסתתר מאחוריי מגמר ותחכה מאחוריו כל הזמן, תחכה את תנועותיו והכל..לאחר מכן כשפיג'יוטו ישתמש במתקפה פיזית תעלה עליו ! " ואומר את תוכנית זו גם לספיר..

Spoiler ספוילר

4. משתמש סופר ספאמר
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"האמת ממש כמה דקות לפני שפגשתי אותך ואת שלי" הוא מוציא את ראלטס הזוהר,הוא מביט בך ואתה רואה שהוא עושה תנועה שהוא מוכן לקרב.

שלמח''הם
    צ'ימצ'אר משתמש במתקפת שריטה על אושווט שמגיב על כך במגן מים,אתה רואה שצ'ימצ'אר נחסם על ידי המגן ונהדף אחורנית.

Pokefan
    האיש המסתורי מחייך שוב ואומר:"לא קרב פוקימונים,משחק הנה החוקים:
    אני חושב על מספר מאחת עד שלוש,אם תבחר אחת תתמודד עם סיוטים מפחידים למדי.
    אם תבחר שתיים תהיה לך האפשרות לחזור אחורנית בזמן.
    אם תבחר שלוש צ'רמנדר שלך תתפתח.
    במה אתה בוחר?".

KoDak

YamiYugi

יגאל
    אתה רואה שהמאמן נראה קצת לחוץ וגם מריפ,אתה רואה שגופה הופך להיות ברק היא תוקפת את סניזל שמצליח להתחמק בדיוק ברגע המתאים.

הרוח המתמטקאית:
    גלפין עוצם את עיניו הקטנות,אתה שומע נחירות,אתה מבין שגלפין שלך עצלן ממדרגה ראשונה.

The Pearl
    אתה רואה ששוב המאמנים לא עונים לך,אתה רואה שסטרלי משתמש במתקפת כנף שאתה לא מכיר ושניקס מגיב לזה במתקפת רעם חזקה למדי.

TheMasterBar
    אתה רואה שניב הרעל מפוצץ את עוקץ הרעל בפניו של ויניפלדה,קומבי מנצל זאת בשביל להשתמש במתקפת רוח כסופה שמתקרבת אל ויניפלדה.
    אני אומר למריפ "מהר תשתמשי בגל הלם כדי לשתק את סניזל ואחרי זה תתקפי במכת ברק"

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Pokefan
    האיש מחייך ואומר:"טעות שלי,בחר פשוט מספר מאחת עד שלוש זכור את מה שכול מספר עושה:
    מספר אחד נותן לך הזדמנות להילחם נגד סיוטים.
    מספר שתיים נותן לך לחזור בזמן.
    מספר שלוש מפתח צ'רמנדר.
    רק שתדע כול מספר יכול להוביל אותך למקומות שלא רצית".

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה מגיע לעיר כשאתה רואה שלט שבו כתוב:"ראש החזית דילן מוכן לקרבות נגד מאמנים,לפרטים גשו לאחות ג'וי של העיר".

KoDak
    התוכנית שלך לא עובדת כמו שצריך בגלל שלא כללת את טוטודייל בתוכנית שלך והוא הרס לך אותה.
    כאשר סניבי מתחבא מאחורי מגמר טוטודייל מאחוריו.
    פיג'יוטו משתמש בכנף רוח על מגמר,סניבי קופץ על פיג'יוטו ונפגע,מגמר נפגע גם הוא ממתקפות המים של טוטודייל.

YamiYugi
    *הפוקימונים בסדר גמור.
    אתה נכנס לתוך העיר סנופויט,אתה רואה שהבתים היפים מחוסים על גגותיהם בשלג רטוב כמו מים,אתה רואה חבורת פוקימוני קרח מסתובבים באזור.

יגאל
    סניזל שוב משתמש בציפורניו בשביל לחסום את התקפותיה של מריפ שלך,אתה רואה שמריפ נחלשת מרגע לרגע,אתה מבין שההתקפה שהקול המוזר אמר לך החליש אותה במיוחד.

6. משתמש מנוסה
    Pokefan
    האיש מחייך ואומר:"טעות שלי,בחר פשוט מספר מאחת עד שלוש זכור את מה שכול מספר עושה:
    מספר שלוש מפתח צ'רמנדר.

Bhrui10
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר ג'ובילייף,אתה מגיע לעיר כשאתה רואה שלט שבו כתוב:"ראש החזית דילן מוכן לקרבות נגד מאמנים,לפרטים גשו לאחות ג'וי של העיר".

KoDak
    התוכנית שלך לא עובדת כמו שצריך בגלל שלא כללת את טוטודייל בתוכנית שלך והוא הרס לך אותה.
    פיג'יוטו משתמש בכנף רוח על מגמר,סניבי קופץ על פיג'יוטו ונפגע,מגמר נפגע גם הוא ממתקפות המים של טוטודייל.

YamiYugi
    *הפוקימונים בסדר גמור.
    אתה נכנס לתוך העיר סנופויט,אתה רואה שהבתים היפים מחוסים על גגותיהם בשלג רטוב כמו מים,אתה רואה חבורת פוקימוני קרח מסתובבים באזור.

יגאל
    סניזל שוב משתמש בציפורניו בשביל לחסום את התקפותיה של מריפ שלך,אתה רואה שמריפ נחלשת מרגע לרגע,אתה מבין שההתקפה שהקול המוזר אמר לך החליש אותה במיוחד.

''אוקיי סיוטים אני לא אוהב,בטח אם אני אבקש לחזור בזמן אז יחזירו אותי לתקופה שהייתי ילד או שבכלל לתקופה שלא חייתי בה ואני לא מתכוון להסתכן לכן צ'רמנדר זה יום המזל שלך את תוכלי להתפתח היום'',''אני בוחר במספר 3'' אומר לאיש לחוץ ממה שעתיד לקרות.

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Pokefan
    האיש אומר לך:"אוקיי תתכונן לקרב פוקימונים" הוא מוציא צ'רמנדר אבל במקום שצ'רמנדר שלך תתפתח הצ'רמנדר שלו מתפתח לצ'ריזארד עוצמתי למדי.
    האיש ממשיך ואומר:"אמרתי שצ'רמנדר יתפתח לא אמרתי איזה צ'רמנדר,עכשיו הקרב מתחיל".
    הקרב נגד האיש מתחיל,0-0!

8. לא ברור בכלל
    KoDak
    .
    "תקשיב ! סניבי אנחנו חייבים לנצח אותם! מהר תרוץ לכיוון טוטודייל ותצליף בו עם העלים שבזנבך שוב ושוב ! עד שתפגע ! "

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    KoDak
    טוטודייל משתמש בשיניו החדות למדי כדי לתפוס את זנבו של סניבי ולהכאיב לו בצורה איומה.
    אתה רואה שפיג'יוטו משתמש בחתך אוויר בשביל לפגוע בסניבי אך הוא לא מצליח בגלל שמגמר פוגע בו בכדור אש מדויק למדי.

10. משתמש מנוסה
    Pokefan
    האיש אומר לך:"אוקיי תתכונן לקרב פוקימונים" הוא מוציא צ'רמנדר אבל במקום שצ'רמנדר שלך תתפתח הצ'רמנדר שלו מתפתח לצ'ריזארד עוצמתי למדי.
    האיש ממשיך ואומר:"אמרתי שצ'רמנדר יתפתח לא אמרתי איזה צ'רמנדר,עכשיו הקרב מתחיל".
    הקרב נגד האיש מתחיל,0-0!

''כל כך צפוי שבעולם הזוי יקרו דברים הזויים אבל צר לי שזה צריך להיות ככה אתה מבין אני וצ'רמנדר לא מזמן רק התחלנו את המסע שלנו ולכן צ'רמנדר שלי לא חזקה כל כך כי עוד לא הספקנו להתאמן'',אומר לאיש לחוץ,
    ''צ'רמנדר אל תלחצי אני פה איתך והכל יהיה בסדר אז שהוא יורה לצ'ריזרד שלו לתקוף אני רוצה שתקפצי לצ'ריזרד על הכנפיים ותשרטי אותו בעוצמה הכי חזקה שלך'',אומר לצ'רמנדר.
    נערך לאחרונה על ידי ~GOLD~, 03-31-2011 בשעה 08:53 PM

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    KoDak
    טוטודייל משתמש בשיניו החדות למדי כדי לתפוס את זנבו של סניבי ולהכאיב לו בצורה איומה.
    אתה רואה שפיג'יוטו משתמש בחתך אוויר בשביל לפגוע בסניבי אך הוא לא מצליח בגלל שמגמר פוגע בו בכדור אש מדויק למדי.

"אוקיי ! סניבי סינתזה ! מהר ! אתה חייב לנסות ! ספיר תאמרי למגמר לחפות על סניבי ! "

Spoiler ספוילר

12. משתמש סופר ספאמר
    Pokefan
    מספר שלוש מפתח צ'רמנדר.

Bhrui10

KoDak

YamiYugi
    *הפוקימונים בסדר גמור.

יגאל
    אני אומר לה ''שוב תתקפי בגל הלם ומכת ברק זה חייב לעבוד''

13. Surgeon of Death
    Bhrui10
    "ראש החזית דילן" ""אולי אתחזק ואתפס עוד פוקימון וילחם נגדו? או שזה מוקדם מידי" אשאל את עצמי תוך כדי שאני מהלך בצעדים קללים בעיר ג'ובילייף

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית:
    אני נוך ואמר ליללדים שברתי איתם קודם "אולי תעשו קרב נוסף בנכם כדי שהוכל ללמוד,הגולפין שלי עצלן ועוד לא ללמדתי איך להעיר אותו!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש מנוסה
    TheMasterBar
    "ויניפדה מהר, תחמוק, ואז תשתמש בעוקץ רעל, לכל מקום שקומבי זז תזוז אתה עם הפה שלך וכך גם עוקץ הרעל כדי שלא יוכל לחמוק מזה, תמשיך לעשות את זה עד שיתעייף ותפגע בו עם העוקץ רעל" אגיד לויניפדה.
    " יפה יפה הקומב שלך ממש טוב" אגיד למאמן
    - - - - - - - - - -- - -
    סוף סוף מ"ת קשה תמשיך ככה חחח

עמוד 58 מתוך 102 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •