Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 59 מתוך 102 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    The Saw
    ג'ון אומר לך:"האמת ממש כמה דקות לפני שפגשתי אותך ואת שלי" הוא מוציא את ראלטס הזוהר,הוא מביט בך ואתה רואה שהוא עושה תנועה שהוא מוכן לקרב.
    "ג'ון, אני רוצה קרב והוא רוצה קרב אז בוא נלחם!"אגיד לג'ון ואז אוציא בפראות את באגון ואגיד לו:"באגון תשתמש בניב אש על ראלטס ואז שהוא מתחמק תשתמש בפעימת דרקון ישר!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Bruno Mars
    ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.

StarDriver
    *רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..
    אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.
    הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".

KoDakThe
    מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.

איתי
    המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה!

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".

MasterBar
    עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.

שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    The Pearl
    אתה רואה ששוב המאמנים לא עונים לך,אתה רואה שסטרלי משתמש במתקפת כנף שאתה לא מכיר ושניקס מגיב לזה במתקפת רעם חזקה למדי..
    אני אומר: "כדאי שאני יחכה שיהיו תוצאות הקרב ואני יצפה בו עד שהוא יגמר" ומנסה בפעם השלישית לשאול אותם שאלות.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.
    "מה קרה שלי?"אשאל את שלי בהבעה נחמדה, אגיש את ידי ואז אוסיף שוב:"מה קרה שלי? את עצובה בגלל מה שקרה עם האיש שגנב את ווינגל?"

5. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    שלי מרימה את המבט אליך,היא מנגבת את הדמעות מעיניה הכחולות,פניה כבר לא בוכים,הם כעוסים,היא אומרת לך בשקט אך בזעם:"לא ריחמת על האיש הזה,הוא טעה פגעת בו,שלחת פוקימון טהור לפגוע באדם,ולא סתם אדם,אלא באחי הבכור שברח מהבית הסמל המשפחתי בידו וכמו בידו גם בידי!" היא מרימה את ידה השמאלית ואתה רואה שגם שמה יש את הסמל שהיה לרד-איי.

SportMan
    בסופו של קרב ארוך ומתיש שינקס מפיל את סטרלי ומביס אותו,אתה רואה את הילד שניצח מתקרב אליך ואומר לך:"רוצה קרב,השינקס שלי מול פוקימון שלך?".

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".
    "אני רואה שגם לך יש בעיות עם הפוקימון שלך."אני אומר לו ומכניס את גלפין לפוקדור שלו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    המאמן מגרד את גבו ואומר לך:"אין לי בעיות עם השינקס שלי פשוט הוא לא יודע לשלוט בכוחות שלו,הוא יכול להתפתח פשוט הוא לא רוצה,שמתי לו אבן נצח בשביל שהוא לא יתפתח,הוא שינקס עם יכולות של לקסריי,אז לעיתים האנרגיה שלו חזקה מדי".

8. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    המאמן מגרד את גבו ואומר לך:"אין לי בעיות עם השינקס שלי פשוט הוא לא יודע לשלוט בכוחות שלו,הוא יכול להתפתח פשוט הוא לא רוצה,שמתי לו אבן נצח בשביל שהוא לא יתפתח,הוא שינקס עם יכולות של לקסריי,אז לעיתים האנרגיה שלו חזקה מדי".
    "יפ,זה יכול להיות בהייתי לפעמים כשאתה לא רוצה לנצח פוקימון רק להעיר אותו אבל לי יש בעיה כרגע קיבלתי גלפין והוא עצלן יותר מדי! אולי תוכל לעזור לי לגרום לו להפסיק להעצל,זאת אומרת אחרי שהרפא אותו."אני אומר לו ונותן לגלפין שלי שיקוי מרפא. "תגיד נוגדם שינה יעזור?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    הילד בעל השינקס מחייך חיוך מבוכה קטן ואומר לך:"מרפא נגד שינה עוזר נגד היפנוזה או פיצוץ לילה או מתקפות בסגנון,אם הפוקימון עייף זו בעיה,תלך לאחות ג'וי היא תעזור לך".

10. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    הילד בעל השינקס מחייך חיוך מבוכה קטן ואומר לך:"מרפא נגד שינה עוזר נגד היפנוזה או פיצוץ לילה או מתקפות בסגנון,אם הפוקימון עייף זו בעיה,תלך לאחות ג'וי היא תעזור לך".
    "תודה"אני אומר לו במבוכה ומתקדם אל עבר האחות ג'וי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"שלום לך ראיתי שקיבלת מפרופסור ברי את הגלפין ה'בעייתי' הנה תן לו את זה והוא יהיה כמו חדש" היא מושיטה לך ברי לבן-סגול-ירוק בצורת מתומן עם קוצים כתומים.

12. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"שלום לך ראיתי שקיבלת מפרופסור ברי את הגלפין ה'בעייתי' הנה תן לו את זה והוא יהיה כמו חדש" היא מושיטה לך ברי לבן-סגול-ירוק בצורת מתומן עם קוצים כתומים.
    "אוקי,אקווה שזה יעזור."אומר לאחות ג'וי ואתן לגולפין הישנוני שלי את הברי הלבן-זגול-ירוק בצורת המתמון עם הקוצים הכתומים ואקווה שזה יעזור לו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    שלי מרימה את המבט אליך,היא מנגבת את הדמעות מעיניה הכחולות,פניה כבר לא בוכים,הם כעוסים,היא אומרת לך בשקט אך בזעם:"לא ריחמת על האיש הזה,הוא טעה פגעת בו,שלחת פוקימון טהור לפגוע באדם,ולא סתם אדם,אלא באחי הבכור שברח מהבית הסמל המשפחתי בידו וכמו בידו גם בידי!" היא מרימה את ידה השמאלית ואתה רואה שגם שמה יש את הסמל שהיה לרד-איי.
    "אני לא ידעתי זאת!"אצעק על שלי ואז אוסיף בצעקה חזקה יותר לשלי:"למה לא אמרת את זה שם?! אז כול הסיפור הזה יוצא באשמתך שלי! את אשמה! את גרמת לו למות! אם את היית אומרת זאת הוא לא היה מת!"

14. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    שלי מסתכלת עליך כלא מאמינה,היא מכוונת עליך את היד השמאלית,אתה מרגיש תחושת חנק פתאומי היא אומרת לך בכעס:"אני אמרתי לך לא להרוג אותו,לא ביקשת פרטים רק ציוות להרוג,זה שג'ון שונא את אחי בגלל שהוא רצח את אחיו שלו זה לא אומר שאתה חייב להרוג את אחי!"אתה שומע קול קר,קול מוכר שאומר:"מי שאמר שמתתי אחותי" אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי מחזיק בידו אקדח,האקדח מכוון אל רקתו של ג'ון,אתה רואה שרד-איי מחזיק אותו בגרונו,רד איי מסתכל עליך במבט קר ואומר לך:"יש לך שתי ברירות או שאתה עף מכאן וחוזר להיות חבר של אחותי או שאתה והילד הזה פוגשים את אחיו" שלי מסתכלת על אחיה כלא מאמינה,היא לוחשת לך:"ברח מכאן עכשיו תומר,תחכה לג'ון בעיר ג'ובילייף,הוא יספר לך מה קרה,ברח!".
    מה תעשה,האם תברח כמו ששלי אומרת לך,או שאולי תלך איתה כמו שמציע רד-איי,או שאולי אתה מעדיף להישאר חבר טוב של ג'ון ולהישאר איתו,הבחירה בידך.

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שגלפין מריח את הברי ומתחיל לאכול אותו במהירות,לאחר שהוא מסיים איתו הוא נראה מוכן לקרב,אך נותרה בעיה אחת לא פתורה,אין לך נגד מי להילחם.

15. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שגלפין מריח את הברי ומתחיל לאכול אותו במהירות,לאחר שהוא מסיים איתו הוא נראה מוכן לקרב,אך נותרה בעיה אחת לא פתורה,אין לך נגד מי להילחם.
    "גלפין שמעתי שיש בעיר הזאת דוג'ו,מה דעתך להלחם שם? יש שם התמתחות של דשא,אש,מים וחשמל,זה בטח יהי מאתגר!"אני אומר לגלפין ומזרזר אותו "בוא מהר ככל שנגיע קודם יותר,נלחם יותר ונתחזק יותר! זה מאוד חשוב שנתחזק שאנחנו בקושי נלחמנו קרב אחד!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 59 מתוך 102 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •