Bruno Mars
ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.
StarDriver
*רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..
אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.
הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".
כינוי מקורי
אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".
KoDakThe
מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.
איתי
המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה!
הרוח המתמטקאית
אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".
MasterBar
עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.
שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.
Bruno Mars
שלי מרימה את המבט אליך,היא מנגבת את הדמעות מעיניה הכחולות,פניה כבר לא בוכים,הם כעוסים,היא אומרת לך בשקט אך בזעם:"לא ריחמת על האיש הזה,הוא טעה פגעת בו,שלחת פוקימון טהור לפגוע באדם,ולא סתם אדם,אלא באחי הבכור שברח מהבית הסמל המשפחתי בידו וכמו בידו גם בידי!" היא מרימה את ידה השמאלית ואתה רואה שגם שמה יש את הסמל שהיה לרד-איי.
SportMan
בסופו של קרב ארוך ומתיש שינקס מפיל את סטרלי ומביס אותו,אתה רואה את הילד שניצח מתקרב אליך ואומר לך:"רוצה קרב,השינקס שלי מול פוקימון שלך?".
הרוח המתמטקאית
המאמן מגרד את גבו ואומר לך:"אין לי בעיות עם השינקס שלי פשוט הוא לא יודע לשלוט בכוחות שלו,הוא יכול להתפתח פשוט הוא לא רוצה,שמתי לו אבן נצח בשביל שהוא לא יתפתח,הוא שינקס עם יכולות של לקסריי,אז לעיתים האנרגיה שלו חזקה מדי".
הרוח המתמטקאית
הילד בעל השינקס מחייך חיוך מבוכה קטן ואומר לך:"מרפא נגד שינה עוזר נגד היפנוזה או פיצוץ לילה או מתקפות בסגנון,אם הפוקימון עייף זו בעיה,תלך לאחות ג'וי היא תעזור לך".
הרוח המתמטקאית
אתה מגיע למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"שלום לך ראיתי שקיבלת מפרופסור ברי את הגלפין ה'בעייתי' הנה תן לו את זה והוא יהיה כמו חדש" היא מושיטה לך ברי לבן-סגול-ירוק בצורת מתומן עם קוצים כתומים.
Bruno Mars
שלי מסתכלת עליך כלא מאמינה,היא מכוונת עליך את היד השמאלית,אתה מרגיש תחושת חנק פתאומי היא אומרת לך בכעס:"אני אמרתי לך לא להרוג אותו,לא ביקשת פרטים רק ציוות להרוג,זה שג'ון שונא את אחי בגלל שהוא רצח את אחיו שלו זה לא אומר שאתה חייב להרוג את אחי!"אתה שומע קול קר,קול מוכר שאומר:"מי שאמר שמתתי אחותי" אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי מחזיק בידו אקדח,האקדח מכוון אל רקתו של ג'ון,אתה רואה שרד-איי מחזיק אותו בגרונו,רד איי מסתכל עליך במבט קר ואומר לך:"יש לך שתי ברירות או שאתה עף מכאן וחוזר להיות חבר של אחותי או שאתה והילד הזה פוגשים את אחיו" שלי מסתכלת על אחיה כלא מאמינה,היא לוחשת לך:"ברח מכאן עכשיו תומר,תחכה לג'ון בעיר ג'ובילייף,הוא יספר לך מה קרה,ברח!".
מה תעשה,האם תברח כמו ששלי אומרת לך,או שאולי תלך איתה כמו שמציע רד-איי,או שאולי אתה מעדיף להישאר חבר טוב של ג'ון ולהישאר איתו,הבחירה בידך.
הרוח המתמטקאית
אתה רואה שגלפין מריח את הברי ומתחיל לאכול אותו במהירות,לאחר שהוא מסיים איתו הוא נראה מוכן לקרב,אך נותרה בעיה אחת לא פתורה,אין לך נגד מי להילחם.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)