Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 61 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 901 עד 915 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    KoDakThe
    טוטודייל מצליח להדוף את ענף העץ של סניבי הרחק הרחק מסניבי וממך,אתה רואה שהוא מוכן להשתמש במתקפת משאבת הידרו.
    מה תעשה,האם תגיד לסניבי להתחבא בעצים או להשתמש במתקפה חדשה?

הרוח המתמטקאית
    השומר אומר לך:"הם פשוט משחקים,הם בבוקר חברים,בערב עושים קרבות פנאי,הם לא אוהבים לראות מישהו מפריע להם,הבנת?הנה התחנה שלך" הוא מצביע על מרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם.
    מה תעשה,האם תלך למרכז הפוקימונים או תישאר בשינה תחת הכוכבים?

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    הרוח המתמטקאית
    השומר אומר לך:"הם פשוט משחקים,הם בבוקר חברים,בערב עושים קרבות פנאי,הם לא אוהבים לראות מישהו מפריע להם,הבנת?הנה התחנה שלך" הוא מצביע על מרכז הפוקימונים של העיירה סנדג'ם.
    מה תעשה,האם תלך למרכז הפוקימונים או תישאר בשינה תחת הכוכבים?
    "נשמע משחק נחמד,שייה להם בכיף ותודה"אומר לשומר הלילה ואכנס למרכז הפוקימונים ויחד עם זאת אפנה אל האחות ג'וי "תגידי תוכלי לרפא לי את הפוקימונים שלי? את אברא וגלפין? אפשר גם מקום לישון הלילה?"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    האחות ג'וי מחייכת לוקחת את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך מספר שניות,היא אומרת לך:"חדר מספר שלושים ואחת פנוי,וגם חדר מספר ארבעים ושתיים פנוי איזה תרצה?".
    במה תבחר,בחדר מספר 42 או במספר 31?

4. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    האחות ג'וי מחייכת לוקחת את הפוכדורים ומחזירה לך אותם תוך מספר שניות,היא אומרת לך:"חדר מספר שלושים ואחת פנוי,וגם חדר מספר ארבעים ושתיים פנוי איזה תרצה?".
    במה תבחר,בחדר מספר 42 או במספר 31?
    זה מרגיש כמו משחק מזלXD
    ---
    "אבחר בחדר 42 בבקשה."אומר לה ,אקח את המפתחות אלך לחדר,התארגן ואלך לישון.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    *זה סוג של.
    אתה עולה במעלית לקומה רביעית,אתה רואה שליד המעלית יש את חדר 41 ומולו חדר 42,החדר שלך אתה נכנס לחדר ואתה רואה מיטה אחת בלבד,אתה הולך לישון עליה,כעבור מספר שעות אתה מתעורר.
    מה תעשה,תמשיך במסעך,או תחזור לדוג'ו?

6. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    *זה סוג של.
    אתה עולה במעלית לקומה רביעית,אתה רואה שליד המעלית יש את חדר 41 ומולו חדר 42,החדר שלך אתה נכנס לחדר ואתה רואה מיטה אחת בלבד,אתה הולך לישון עליה,כעבור מספר שעות אתה מתעורר.
    מה תעשה,תמשיך במסעך,או תחזור לדוג'ו?
    אני אתרגן ליום החדש ואמשיך לכיוון הדוג'ו לאימונים,'הרי עוד לא הגעתי אליו ועוד לא אימנתי את הפוקימונים שלי.'אחשוב לעצמי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שאתה מביא לאחות ג'וי את המפתח ואתה רואה את גלי הים הכחולים פוגעים בחול הרטוב,אתה רואה ילד משחק לו עם השינקס שלו,'קדימה לדוג'ו' אתה חושב וממשיך בדרכך לדוג'ו,לאחר כחצי שעה הליכה אתה רואה מבנה עתיק שבו כתוב:"דוג'ו" אתה נכנס ואתה רואה שלוש דלתות,אחת אדומה,אחת צהובה,ואחת כחולה.
    באיזה דלת תיכנס,בכחולה,באדומה או אולי בצהובה?

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    טוטודייל מצליח להדוף את ענף העץ של סניבי הרחק הרחק מסניבי וממך,אתה רואה שהוא מוכן להשתמש במתקפת משאבת הידרו.
    מה תעשה,האם תגיד לסניבי להתחבא בעצים או להשתמש במתקפה חדשה?
    "תנסה ליצור מתקפה אחרת ! מתקפה שתוכל להביא אותך למקום אחר ! לדוגמא הצלפת גפן ! תתפוס במגמר ותתחמק מהמתקפה מהר בעזרת הצלפת גפן ! אי יודע שתצליח ! " אומר בהתלהבות ובלהט..

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    KoDakThe
    סניבי מהנהן בראשו בחיוך ומניד בשלילה,אתה רואה שהוא מסתובב את ראשו שוב ושוב בתנועה חוזרת ומתמדת,אתה רואה שהוא מוציא עלי תער קטנים יחסית אבל הם פוגעים בטוטודייל.
    סניבי אולי למד מתקפה חדשה!
    מה תעשה,האם תגיד לסניבי שוב להשתמש בעלי תער או שתגיד לו להתחבא?

10. לא ברור בכלל
    KoDakThe
    סניבי מהנהן בראשו בחיוך ומניד בשלילה,אתה רואה שהוא מסתובב את ראשו שוב ושוב בתנועה חוזרת ומתמדת,אתה רואה שהוא מוציא עלי תער קטנים יחסית אבל הם פוגעים בטוטודייל.
    סניבי אולי למד מתקפה חדשה!
    מה תעשה,האם תגיד לסניבי שוב להשתמש בעלי תער או שתגיד לו להתחבא?
    "יפה סניבי ! עכשיו תיקח עלה תער אחד ותנסה לזרוק אותו על טוטודייל כמו בומרנג ! אם לא תצליח תתחבא ואז צעקה ! "

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    KoDakThe
    חבל,אותו טריק אינו פועל פעמיים,טוטודייל מצליח להדוף את סניבי על מגמר ולפגוע בשניהם,פיג'יוטו פוגע בידו של מגמר ובראשו של סניבי,אתה רואה ששני האויבים משלבים כוחות ויוצרים ציפור-מים גדולה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים שלכם ומנצחת אותם.
    2-0 לתאומות,הפסדת!
    מה תעשה,האם תקבל את ההפסד או תכעס ותאשים את ספיר?

12. לא ברור בכלל
    KoDakThe
    חבל,אותו טריק אינו פועל פעמיים,טוטודייל מצליח להדוף את סניבי על מגמר ולפגוע בשניהם,פיג'יוטו פוגע בידו של מגמר ובראשו של סניבי,אתה רואה ששני האויבים משלבים כוחות ויוצרים ציפור-מים גדולה מאוד שפוגעת בשני הפוקימונים שלכם ומנצחת אותם.
    2-0 לתאומות,הפסדת!
    מה תעשה,האם תקבל את ההפסד או תכעס ותאשים את ספיר?

אני אומר לסניבי "יפה מאוד ! אתה ממש השתפרת ! תחזור ! "
    "ספיר אני חייב לומר שאת ממש טובה וגם אתה מגמר ! " אומר לשניהם ואקרוץ לכיוונם.
    "ואתן ממש טובות ! אשמח אם ניתקל בכן שוב ! ותהיו בטוחות שננצח אתכן ! " אומר לתאומות ואחייך.
    "בטח זה היה באשמתי..לא ידעתי ממש מה לעשות..אבל לא נורא ! בואי נמשיך ספיר לעיר הבאה ! " אומר ואצא גאה לכיוון העיר סנוופונט.

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    KoDakThe
    ספיר אומרת לך:"זו לא היית באשמתך בכלל,אם לא הייתי מתעסקת כול הזמן עם ההגנה הזו במקום בהתקפה לפחות את פיג'יוטו היינו יכולים להוריד,ואז היה יכול להיות יותר קל להוריד את טוטודייל לא,הנה אנחנו בג'ובילייף,לאן נלך לצפון,לדרום,למזרח או נחזור למערב?".
    לאן כדאי ללכת,למזרח,למערב,לצפון או לדרום?

14. לא ברור בכלל
    KoDakThe
    ספיר אומרת לך:"זו לא היית באשמתך בכלל,אם לא הייתי מתעסקת כול הזמן עם ההגנה הזו במקום בהתקפה לפחות את פיג'יוטו היינו יכולים להוריד,ואז היה יכול להיות יותר קל להוריד את טוטודייל לא,הנה אנחנו בג'ובילייף,לאן נלך לצפון,לדרום,למזרח או נחזור למערב?".
    לאן כדאי ללכת,למזרח,למערב,לצפון או לדרום?
    "הייתי מאוד רוצה ללכת לצפון...ממש לפינה ! אבל אני מעדיף ללכת למזרח ! הכי טוב ! "
    אומר אלך לרפות סניבי במרכז, ואלך לכיוון המזרח בשמחה.

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Bruno Mars
    שלי מסתכלת עליך כלא מאמינה,היא מכוונת עליך את היד השמאלית,אתה מרגיש תחושת חנק פתאומי היא אומרת לך בכעס:"אני אמרתי לך לא להרוג אותו,לא ביקשת פרטים רק ציוות להרוג,זה שג'ון שונא את אחי בגלל שהוא רצח את אחיו שלו זה לא אומר שאתה חייב להרוג את אחי!"אתה שומע קול קר,קול מוכר שאומר:"מי שאמר שמתתי אחותי" אתה מסתובב ואתה רואה את רד-איי מחזיק בידו אקדח,האקדח מכוון אל רקתו של ג'ון,אתה רואה שרד-איי מחזיק אותו בגרונו,רד איי מסתכל עליך במבט קר ואומר לך:"יש לך שתי ברירות או שאתה עף מכאן וחוזר להיות חבר של אחותי או שאתה והילד הזה פוגשים את אחיו" שלי מסתכלת על אחיה כלא מאמינה,היא לוחשת לך:"ברח מכאן עכשיו תומר,תחכה לג'ון בעיר ג'ובילייף,הוא יספר לך מה קרה,ברח!".
    מה תעשה,האם תברח כמו ששלי אומרת לך,או שאולי תלך איתה כמו שמציע רד-איי,או שאולי אתה מעדיף להישאר חבר טוב של ג'ון ולהישאר איתו,הבחירה בידך.
    אתה עושה לי דווקא?
    -------------------------------------------------
    "את תבואי גם את לעיר ג'ובילייף?"אשאל את שלי ואם היא תענה לי שכן אז אברח משם בכול כוחי ואז אחכה להם בעיר ג'ובילייף.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 61 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1151596061626371 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •