Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 62 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 916 עד 930 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Bruno Mars
    *לא ממש.
    אתה ושלי בורחים,אתה שומע את צעקתו של ג'ון:"ככה אתה מפקיר חברים,תקולל תומר,תקולל!" אתה שומע ירייה של אקדח אתה מסתובב ואתה רואה את ג'ון חיוור כמו מת,דם ניקר על פניו,הוא נרצח.
    ג'ון נרצח על ידי רד-איי!
    מה תעשה,האם תנקום ברד-איי או תברח עם שלי?

KoDakThe
    אתה וספיר מתקדמים לכיוון מזרח,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר ג'ובילייף,ממערב העיר קנלייב,מצפון העיירה פלורמה,מדרום העיירה סנדג'ם ובמערב העיר אורבורג" ספיר אומרת לך:"נו קדימה לעיר אורבורג!".
    מה תעשה,האם תמשיך בדרך לכיוון העיר אורבורג או תבחר מסלול אחר?

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

KoDakThe
    אתה וספיר מתקדמים לכיוון מזרח,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר ג'ובילייף,ממערב העיר קנלייב,מצפון העיירה פלורמה,מדרום העיירה סנדג'ם ובמערב העיר אורבורג" ספיר אומרת לך:"נו קדימה לעיר אורבורג!".
    מה תעשה,האם תמשיך בדרך לכיוון העיר אורבורג או תבחר מסלול אחר?
    "בואי נלך לכיוון העיר אורברג ! " אומר בלהב ואתחיל ללכת לשם ..
    לאחר מכן אחשוב 'בטח ננצח שם במכון ! '

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Bruno Mars
    *לא ממש.
    אתה ושלי בורחים,אתה שומע את צעקתו של ג'ון:"ככה אתה מפקיר חברים,תקולל תומר,תקולל!" אתה שומע ירייה של אקדח אתה מסתובב ואתה רואה את ג'ון חיוור כמו מת,דם ניקר על פניו,הוא נרצח.
    ג'ון נרצח על ידי רד-איי!
    מה תעשה,האם תנקום ברד-איי או תברח עם שלי?
    "יפה מאוד רד-איי!"אגיד לרד-איי ואז אברח עם שלי בעודי אומר לה:"מצטער על הכול אבל עכשיו נוכל להיות חברים טובים, בלי סודות."

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים אחרי שאתה מביא לאחות ג'וי את המפתח ואתה רואה את גלי הים הכחולים פוגעים בחול הרטוב,אתה רואה ילד משחק לו עם השינקס שלו,'קדימה לדוג'ו' אתה חושב וממשיך בדרכך לדוג'ו,לאחר כחצי שעה הליכה אתה רואה מבנה עתיק שבו כתוב:"דוג'ו" אתה נכנס ואתה רואה שלוש דלתות,אחת אדומה,אחת צהובה,ואחת כחולה.
    באיזה דלת תיכנס,בכחולה,באדומה או אולי בצהובה?
    'גוד'ו זה כמו מקום אימון,כנראה הפוקימונים לשי ילמדו מתקפת שהיריב מתמחה בהם,צבע כחול זה כנראה מים,אדום זה כנראה אש וצהוב זה כנראה חשמל.אברא יכול ללמוד מתקפת חשמל נחמדה לעומתו גלפין יכול ללמוד לא יכול ללמוד מאף אחד מהסוגים הלאה מתקפה טובה.'אני חושב ופותח את הדלת הצובה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YamiYugi
    *הפוקימונים בסדר גמור.
    אתה נכנס לתוך העיר סנופויט,אתה רואה שהבתים היפים מחוסים על גגותיהם בשלג רטוב כמו מים,אתה רואה חבורת פוקימוני קרח מסתובבים באזור.
    "קדימה-לאימונים!" אומר ואחפש משטח אימונים טוב שאוכל להתאמן עליו.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000
    MasterBar
    עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.

שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.
    "טוב הגיע הזמן לגמור את כל המשחקים, ויניפדה תשתמש בעוקץ רעל על הרצפה כדי לעוף לגובהה, ותנסה להלחיץ את קומבי שלו בקולות כדי שיהיה מפוחד" אגיד לויניפדה. "וכשאתה בגובהה תרד בשיא המהירות על קומבי בניב רעל, תעשה את זה כואב במיוחד, קדימה חבר, אתה יכול לפגוע בו, אתה ממש חזק" המשיך לאגיד לויניפדה בעידוד ובחיזוק.

7. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    שלי נראת מבוהלת מאוד בגלל מעשה אחיה,היא אומרת לך:"תומר,תגיד אתה מודע לזה שראלטס הזוהר האגדי נמצא עדיין אצל ג'ון נכון,ועכשיו ג'ון מת,אחי עכשיו לוקח את הפוכדורים של ג'ון,ואיתם גם הראלטס הזוהר!".
    מה תעשה,תמשיך כאילו לא קרה כלום או תחזור ותיקח את ראלטס?

KoDakThe
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה מנהרה קצרה מאוד חוסמת את דרכך,ספיר אומרת:"זה מנהרת אורבורג,שמעתי שיש פה איפשהו מקום שאפשר להגיע משם להר קורונט".
    מה תעשה,האם תחפש פוקימונים,תחפש את הדרך להר קורונט או תצא לכיוון אורבורג?

Uchihe Sasuke
    אתה מגיע לעיר סנופויט ואתה רואה שכתוב בשלט אחד:"ראש החזית _____ מוכן לקרב מולכם,פרטים איפה מתקן החזית אצל האחות ג'וי" [_____ זה אומר שהמילה מכוסה שלג].
    מה תעשה,האם תמשיך במסע או תבקש פרטים מהאחות ג'וי?

הרוח המתמטקאית
    אתה נכנס לדלת הצהובה ומרגיש גל כוח אדיר חוסם אותך,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נכשלת" אתה רואה שהדלתות ננעלות ורק דלת היציאה פתוחה.
    מה תעשה,האם תוותר או תיקח צ'אנס ותנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות?

MasterBar
    עוקץ הרעל של ויניפלדה אומנם פוגע ברצפה אך ההדף שלו פוגע בויניפלדה ומביס אותו,המאמן נראה מאוכזב מעט והוא אומר לך:"בהצלחה במסע".
    ויניפלדה הביס את עצמו,1-0 למאמן,הפסדת!
    מה תעשה,האם תמשיך במסע שלך כרגיל או תכעס על ויניפלדה?

8. משתמש על פעיל

הרוח המתמטקאית
    אתה נכנס לדלת הצהובה ומרגיש גל כוח אדיר חוסם אותך,אתה רואה פתק שבו כתוב:"נכשלת" אתה רואה שהדלתות ננעלות ורק דלת היציאה פתוחה.
    מה תעשה,האם תוותר או תיקח צ'אנס ותנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות?
    'אסור לי לוותר,עם אני אוותר כל פעם שאכשל,איך הצליח להתקדם במסעי?'אני חושב ומנסה לפתוח את אחת הדלתות הנעולות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    שלי נראת מבוהלת מאוד בגלל מעשה אחיה,היא אומרת לך:"תומר,תגיד אתה מודע לזה שראלטס הזוהר האגדי נמצא עדיין אצל ג'ון נכון,ועכשיו ג'ון מת,אחי עכשיו לוקח את הפוכדורים של ג'ון,ואיתם גם הראלטס הזוהר!".
    מה תעשה,תמשיך כאילו לא קרה כלום או תחזור ותיקח את ראלטס?
    "שלי, אני מצטער."אגיד לשלי ואז אלך לאח של שלי תוך כדי שאני מוציא את באגון ואומר לו:"באגון תתקוף את האיש ותעסיק אותו!" תוך כדי שאני לוקח את הפוקדורים של ג'ון ובורח משם עם באגון.

10. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה מגיע לעיר סנופויט ואתה רואה שכתוב בשלט אחד:"ראש החזית _____ מוכן לקרב מולכם,פרטים איפה מתקן החזית אצל האחות ג'וי" [_____ זה אומר שהמילה מכוסה שלג].
    מה תעשה,האם תמשיך במסע או תבקש פרטים מהאחות ג'וי?
    "לא נראה לי שכדאי שאלחם עכשיו מול ראש חזית,אין לי אפילו תג מכון אחד.." אומר ואמשיך במסעי.
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    אתה רואה שגופתו של ג'ון מתרוממת מעט,אתה רואה שג'ון מנגב את הדם מפניו החיוורים,הוא לוקח פוכדור ומכוון אותו עליך הוא צועק עליך אך קולו לא נשמע אותו קול:"אם אתה מתקרב זה יהיה הדבר האחרון שתעשה חלאה,הייתי בסכנת חיים לא עזרת לי,כירו בי ברחת,כשגילת ששלי אחותו של רד-איי שתקת,כשגילית מה אחיה עשה לאחי שתקת,עכשיו הגיע הזמן שתשלם!" אתה רואה את שלי רצה היא מכוונת את ידה השמאלית על ג'ון היא אומרת לו:"ג'ון,אתה מסונוור על ידי הרשע,תקשיב לי!".
    ג'ון לא מת!
    מה תעשה,האם תשפריץ על ג'ון מים,תזרוק עליו אבן או תיתן לשלי לטפל בזה?

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המכון,אתה רואה נער צעיר לוקח מפתח ופותח את המכון הוא צועק:"מכון סנופויט נפתח,מי שרוצה להתמודד על התג מוזמן".
    מה תעשה,תילחם נגד מנהיג המכון או תתאמן קצת?

הרוח המתמטקאית
    אתה בועט בדלת הצהובה לא קורה כלום,באדומה גם לא,כשאתה בועט בכחולה הדלת נפתחת,אתה רואה שמה שמאחורי הדלת הוא חדר קטן בעל ארבע קירות שעל כול קיר מצויר לו יסוד אחר,על קיר אחד להבה,קיר אחר טיפה,קיר אחר ברק,ובקיר האחרון עשב,אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר קיר".
    באיזה קיר תבחר?

12. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה את המכון,אתה רואה נער צעיר לוקח מפתח ופותח את המכון הוא צועק:"מכון סנופויט נפתח,מי שרוצה להתמודד על התג מוזמן".
    מה תעשה,תילחם נגד מנהיג המכון או תתאמן קצת?
    "טוב,כדאי שאתאמן קצת לפני המכון,אולי אפילו אלכוד כמה פוקימונים.." אומר ואלך להתאמן.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אתה בועט בדלת הצהובה לא קורה כלום,באדומה גם לא,כשאתה בועט בכחולה הדלת נפתחת,אתה רואה שמה שמאחורי הדלת הוא חדר קטן בעל ארבע קירות שעל כול קיר מצויר לו יסוד אחר,על קיר אחד להבה,קיר אחר טיפה,קיר אחר ברק,ובקיר האחרון עשב,אתה רואה פתק שבו כתוב:"תבחר קיר".
    באיזה קיר תבחר?
    אני בוחר צלפי אותה שיטה בקיר האחרן שמצויר עליו עשב 'אם אעבוד לפי אותה שיטה,שני הפוקימונים שלי יכולים ללמוד מתקפות עשב טובות'אני חושב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    Bruno Mars
    אתה רואה שגופתו של ג'ון מתרוממת מעט,אתה רואה שג'ון מנגב את הדם מפניו החיוורים,הוא לוקח פוכדור ומכוון אותו עליך הוא צועק עליך אך קולו לא נשמע אותו קול:"אם אתה מתקרב זה יהיה הדבר האחרון שתעשה חלאה,הייתי בסכנת חיים לא עזרת לי,כירו בי ברחת,כשגילת ששלי אחותו של רד-איי שתקת,כשגילית מה אחיה עשה לאחי שתקת,עכשיו הגיע הזמן שתשלם!" אתה רואה את שלי רצה היא מכוונת את ידה השמאלית על ג'ון היא אומרת לו:"ג'ון,אתה מסונוור על ידי הרשע,תקשיב לי!".
    ג'ון לא מת!
    מה תעשה,האם תשפריץ על ג'ון מים,תזרוק עליו אבן או תיתן לשלי לטפל בזה?
    "שלי מה לעשות? לעזור לך?!"אשאל את שלי בכעס וגם בקול צרוד ואם היא תרצה עזרה ישר אוציא את ברמי ואגיד לה:"ברמי ראש ברזל לעבר ג'ון!"

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון העיר אורבורג,אתה רואה מנהרה קצרה מאוד חוסמת את דרכך,ספיר אומרת:"זה מנהרת אורבורג,שמעתי שיש פה איפשהו מקום שאפשר להגיע משם להר קורונט".
    מה תעשה,האם תחפש פוקימונים,תחפש את הדרך להר קורונט או תצא לכיוון אורבורג?
    אני אומר "אממ..אני מעדיף שנלך לקורונט ! בטח יהיה יציאה לעוד אחת מההרים ! " אומר ואתחיל ללכת לכיוון דרך הר קורונט בעודי מסתכל על הדמויות שנפגוש בדרך..

Spoiler ספוילר

עמוד 62 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1252606162636472 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •