Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 63 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 931 עד 945 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]
    MasterBar
    עוקץ הרעל של ויניפלדה אומנם פוגע ברצפה אך ההדף שלו פוגע בויניפלדה ומביס אותו,המאמן נראה מאוכזב מעט והוא אומר לך:"בהצלחה במסע".
    ויניפלדה הביס את עצמו,1-0 למאמן,הפסדת!
    מה תעשה,האם תמשיך במסע שלך כרגיל או תכעס על ויניפלדה?
    "לא נורא, חבר זה היה אשמתי אני אמרתי לך להלחם ככה, קדימה נלך למרכז הפוקימונים חזור" אגיד ואחזיר את ויניפדנ ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב

2. משתמש סופר ספאמר
    Bruno Mars
    ג'ון אומר לך:"מצטער אבל מתחיל להיות ממש מאוחר" אתה והוא מתחילים להיכנס לתוך העיירה פלורמה כשאתה רואה מישהו ממש מוכר,אתה רואה שזוהי שלי ואתה רואה שיש לה דמעות בעיניים היא מסתכלת על הנחל הזורם וזורקת לתוכו אבנים.

StarDriver
    *רק שתדע "עולם הצללים" מתפקד ממש כמו ספרי "עשו לעצמכם צמרמורת" אם אתה עושה את הבחירה הנכונה,תצא מהעולם בניצחון,אם לא...טוב איך אומרים "אתה בוחר איך להתצמרר" בהצלחה..
    אתה רואה שהמאמן שוב פעם מחייך 'מה לא בסדר עם המאמן הזה' אתה חושב.
    הוא אומר לך:"תקשיב זה משחק לא קרב פוקימונים רגיל,הנה הבררות שלך,או לסגת ולבחור מחדש או להישאר ולהילחם,הבחירה בידך".

כינוי מקורי
    אתה נכנס לתוך העיר ג'ובילייף,אתה רואה את האחות ג'וי מדברת עם מאמן גבוהה,אתה שומע שהיא אומרת לו:"הוא נמצא בתוך מנהרת אורבורג,הוא אמר לי שעד מחר הוא הולך לעיר אחרת,נחמד דווקא דילן הזה".

KoDakThe
    מגמר מגן על סניבי בגופו של מצליח להשתמש בסינתזה אתה מבין שמגמר לא יכול להגן על סניבי בגלל שפיג'יוטו תוקף בצד אחד ובצד השני תוקף טוטודייל.

איתי
    המתקפה לא פועלת כמו שציפית גל ההלם מפספס ופוגע במאמן,אתה רואה שסניזל מתעצבן ויוצא בפעם הראשונה בקרב הזה למתקפה חזיתית,אתה רואה את ציפורניו שחורות כמו הלילה!

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהשינקס מתקרב אל גלפין שלך ומעיר אותו בעזרת גל הלם חזק במיוחד,אתה רואה שגל ההלם היה חזק ומסוכן מדי בגלל שזה הביס את גלפין לגמרי,המאמן אומר:"אופס,זה גם קורה לפעמים".

MasterBar
    עוקצי הרעל של ויניפלדה מפספסים כול פעם מחדש,אך ויניפלדה וקומבי לא מוותרים,אתה רואה שקומבי מחליט להשתמש במתקפת קרן בלבול שפספסת את ויניפלדה.

שיניתי את הכינויים,שימו לב שלא שמתי סימנים כי זה מעצבן אותי.
    אני אומר למריפ ''זה הזמן שתתקפי במכת ברק לכל הכיוונים ובכל הכוח שלך''
    ואני רץ לתפוס מחסה כדי לא להתחשמל

3. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    StarDriver
    אתה מתקרב לדלת היא נראת בדיוק כמו הדלת שבה נכנסת,האיש אומר לך:"לא אני בחרתי להיות פה,קוללתי,העין השלישית היא הרשע הטהור,היא יצרה את העולם המרושע הזה,אני עבד שלה,אתה לא חייב להאמין לי,רק תצא מכאן לפני שהיא תתחרט".
    מה תעשה,האם אתה נשאר ורואה מה קורה עם עניין ה"עין השלישית",האם אתה מתחקר את האיש לגבי הרשע הזה,או שאתה פשוט יוצא מהעולם הזה.

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהנוקטול ופוקימוני החרק בורחים מפני האור,אתה רואה שזהו שומר היער של האזור,הוא אומר לך:"מה אתה עושה פה ילד,בשעה כזו?".
    מה תעשה,האם תספר לו את האמת,תברח,או תשקר?

אני אעמוד עם החלק האחורי של הגוף מחוץ לדלת ואומר,
    ''מי הם העין השלישית?,מה מטרתם?,ולמה אתה כלוא פה?'',אומר לאיש דואג.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Bruno Mars
    אתה רואה שהפוכדור של ברמי אינו נפתח,אתה מנסה להוציא את באגון וזה גם לא עוזר,אתה רואה שכול הפוכדורים שלך נעולים,אתה שומע את שלי צועקת:"מהר תעזור לי!".
    מה תעשה,תקרא לעזרה או תפגע בג'ון באבן או במים?

StarDriver
    האיש אומר לך:העין השלישית היא לא ארגון כמו צוות רוקט,היא הרשע הטהור,ארסיאוס מייצג את הטוב,העין השלישית מייצגת את כול הרוע,אני כלוא בתוך העולם הזה רק בשביל שיהיה לעין הזו כוח,אני משרת אך ללא כול אפשרות להימלט,ברח,או שתגמור כמוני!".
    האם אתה בורח או שאתה נשאר לראות את העין הזו?

KoDakThe
    אתה מחפש שביל או מערה נסתרת אך זה לא עובד,אתה רואה ילדה קטנה צוחקת ואומרת:"אין אפשרות למצוא פה את הר קורונט".
    מה תעשה,האם תאמין לילדה או שמה תחשוב אותה שקרנית?

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".
    לאן כדי ללכת,לספארי או לאזור המיוחד?

איתי
    אתה רואה שסניזל אינו מוותר והודף כול מתקפה שמריפ שולחת אליו,המאמן מחייך ואומר לך:"תלמד לשלוט בחשמל של מריפ,תנצל אותו לטובתך,הנה מספר שיטות לקרבות פוקימונים שכדי לדעת:
    ראשית כול צריך להתאים את האויב לפוקימון.

אחרי זה צריך להתאים את הזירה לפוקימון שלך.
    אחרי זה צריך ללמוד איך לנצל את הזירה לטובתך,תראה יש פה אגם קטן,אם תגרום למריפ להפיל את סניזל למים,ואז תחשמל את המים,סניזל לא יוכל להדוף את זה".
    מה תעשה,האם תקשיב לתוכנית של המאמן או שלא?

הרוח המתמטקאית
    אתה נוגע בקיר העשב,אתה רואה בור נפער במרכז הקיר.
    אתה שומע קולות של פוקימוני חרק,עשב ורעל באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"יש לך שתי אפשרויות לקפוץ אל עולם העשב או לבחור קיר אחר,מה תעשה?".
    לאן כדי ללכת,לעולם העשב או לבחור קיר אחר?

MasterBar
    אתה מגיע לאחר זמן קצר מאוד למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור של ויניפלדה ואומרת לך:"הויניפלדה שלך מוכן למסע שלך,האם תרצה לשהות פה במשך הלילה או שמה תמשיך את המסע בלילה?".
    מה תעשה,תמשיך במסע בלילה או תלך לישון במרכז?

5. משתמש סופר ספאמר
    Bruno Mars
    אתה רואה שהפוכדור של ברמי אינו נפתח,אתה מנסה להוציא את באגון וזה גם לא עוזר,אתה רואה שכול הפוכדורים שלך נעולים,אתה שומע את שלי צועקת:"מהר תעזור לי!".

StarDriver
    האיש אומר לך:העין השלישית היא לא ארגון כמו צוות רוקט,היא הרשע הטהור,ארסיאוס מייצג את הטוב,העין השלישית מייצגת את כול הרוע,אני כלוא בתוך העולם הזה רק בשביל שיהיה לעין הזו כוח,אני משרת אך ללא כול אפשרות להימלט,ברח,או שתגמור כמוני!".
    האם אתה בורח או שאתה נשאר לראות את העין הזו?

KoDakThe
    אתה מחפש שביל או מערה נסתרת אך זה לא עובד,אתה רואה ילדה קטנה צוחקת ואומרת:"אין אפשרות למצוא פה את הר קורונט".

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"אזור האימונים המיוחד לפוקימוני קרח" בצד השני אתה רואה "ספארי".

איתי
    אתה רואה שסניזל אינו מוותר והודף כול מתקפה שמריפ שולחת אליו,המאמן מחייך ואומר לך:"תלמד לשלוט בחשמל של מריפ,תנצל אותו לטובתך,הנה מספר שיטות לקרבות פוקימונים שכדי לדעת:
    ראשית כול צריך להתאים את האויב לפוקימון.

אחרי זה צריך להתאים את הזירה לפוקימון שלך.
    אחרי זה צריך ללמוד איך לנצל את הזירה לטובתך,תראה יש פה אגם קטן,אם תגרום למריפ להפיל את סניזל למים,ואז תחשמל את המים,סניזל לא יוכל להדוף את זה".
    מה תעשה,האם תקשיב לתוכנית של המאמן או שלא?

הרוח המתמטקאית
    אתה שומע קולות של פוקימוני חרק,עשב ורעל באזור,אתה שומע קול שאומר לך:"יש לך שתי אפשרויות לקפוץ אל עולם העשב או לבחור קיר אחר,מה תעשה?".

MasterBar
    אתה מגיע לאחר זמן קצר מאוד למרכז הפוקימונים,האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור של ויניפלדה ואומרת לך:"הויניפלדה שלך מוכן למסע שלך,האם תרצה לשהות פה במשך הלילה או שמה תמשיך את המסע בלילה?".
    אני אומר למאמן ''תודה על העצות אבל אני יכול להסתדר''
    אני אומר למריפ ''תרוצי לתוך האגם ואז תחשמלי אותו בכל הכוח''

6. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    "טוב..אחריי זה נחזור לכאן.." אומר לספיר ואודה לילדה תוך כדיי שאנו הולכים לכיוון העיר הבאה (שכחתי איך קוראם לה..)

*ברור, שהילדה משקרת...חח..סתם רציתי ללכת לעיר..חח..
    נערך לאחרונה על ידי IHavePipi, 04-04-2011 בשעה 06:40 PM

Spoiler ספוילר

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    "כדאי שאלך לספארי,אולי אלכוד פוקימונים שם.." אומר ואלך אל הספארי.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    כינוי:scizor-x
    שם במשחק:רוי
    תיאור:גבוה עם שיער שחור,ג'ינס משופשף,חולצה סגולה ומשקפי שמש
    פוקימון התחלתי:אושוואט
    פוקימונים:לא לגעת.
    תגים:לא לגעת.
    ציוד:חמישה פוכדורים,שיקוי,מפה,ברים,נוגדנים[של רעל,שינה וכו'] וחכה.
    כסף:3000$
    בקשות:בבקשה סיזור ופוקימון שאני אוכל לעוף עליו וסנורלאקס חזק...

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אני לא עוצר ואני ממשיך אל עולם העשב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Bruno Mars
    "ביי ביי ג'ון."אגיד במלמול ואז אתפוס כ10 אבנים קטנים, אזרוק על ג'ון במהירות ואז אלך לשלי בריצה בכול כוחי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה
    [FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]
    MasterBar
    " תודה רבה על ההצעה אבל בלילה יש כל מני פוקימונים חזקים, אני רוצה לתפוס כמה מהם, תגידי אולי יש לך איזה פנס במקרה שאצטרך לראות בלילה?" אשאל את האחות ג'וי.

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    אתה זורק על ג'ון אבנים קטנות,אתה רואה שד יוצא מג'ון ובורח,אתה רואה שג'ון מתעורר,הוא מסתכל עליך ועל שלי ידיו אוחזות בראשו,אתה שומע בכי חרישי,אתה שומע אותו אומר:"אני מצטער על מה שקרה,חברים?".
    האם תהיה שוב חבר של ג'ון או לא?

KoDakThe
    *אורבורג.
    אתה וספיר ממשיכים לכיוון העיר אורבורג,כשאתם יוצאים מהמערה אתה רואה עיר קטנה ומדהימה,חצובה כולה בסלע,ספיר אומרת לך כמו מדריכת טיולים:"שמה זה מכון העיר,דרומית יותר מכרות העיר,ובמזרח העיר יש את המוזיאון,מה אתה רוצה לראות?".
    לאן תלך,למוזיאון,למכרה או למכון,או שאולי תתאמן קצת?

Uchihe Sasuke
    אתה נכנס לספארי ואתה רואה שלוש פקידות נחמדות,הפקידה הראשונה אומרת:"אם ברצונך ללכת לאזור ההר תלך בשביל הימני" הפקידה השנייה אומרת:"אם ברצונך לאגם תלך בשביל האמצעי" והפקידה האחרונה מסיימת:"והשביל השמאלי מוביל ליער,כול מתחם מביא איתו סוגים שונים של פוקימונים,לאן תרצה ללכת?".
    לאן תלך,להר,לאגם או ליער?

איתי
    מריפ שלך רצה לתוך המים,אך סניזל נשאר מחוץ למים,מריפ משתמשת במתקפה חשמלית כלשהי ומתחשמלת בעצמה.
    המאמן מחייך ואומר:"לא את מריפ לתוך המים ולחשמל,את סניזל לתוך המים ולחשמל,נתתי לך הזדמנות לא לקחת אותה,תשתמש בציפורן לילה סניזל".
    האם אתה נותן למריפ להיפגע או שאתה בוחר לחשמל שוב את המים?

הרוח המתמטקאית
    *להבא יותר מושקע.
    אתה נכנס לתוך עולם העשב ואתה מוצא את עצמך בקרחת יער אדיר,אתה רואה שבצפון יש הר,בדרום יש אגם,במזרח ובמערב יש המשך ליער.
    לאן תלך,תמשיך מערבה או מזרחה,צפונה או דרומה?

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"לא אין לי,אבל אם תלך דרך השביל יש שמה פנסי רחוב אם תלך דרך היער שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל,אין שמה פנסים".
    לאן תלך,דרך השביל או דרך היער?

Scizor-X
    רשום תגיב להתחלה בע''מ 2.

13. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    אתה זורק על ג'ון אבנים קטנות,אתה רואה שד יוצא מג'ון ובורח,אתה רואה שג'ון מתעורר,הוא מסתכל עליך ועל שלי ידיו אוחזות בראשו,אתה שומע בכי חרישי,אתה שומע אותו אומר:"אני מצטער על מה שקרה,חברים?".
    האם תהיה שוב חבר של ג'ון או לא?

KoDakThe
    *אורבורג.
    אתה וספיר ממשיכים לכיוון העיר אורבורג,כשאתם יוצאים מהמערה אתה רואה עיר קטנה ומדהימה,חצובה כולה בסלע,ספיר אומרת לך כמו מדריכת טיולים:"שמה זה מכון העיר,דרומית יותר מכרות העיר,ובמזרח העיר יש את המוזיאון,מה אתה רוצה לראות?".
    לאן תלך,למוזיאון,למכרה או למכון,או שאולי תתאמן קצת?

Uchihe Sasuke
    אתה נכנס לספארי ואתה רואה שלוש פקידות נחמדות,הפקידה הראשונה אומרת:"אם ברצונך ללכת לאזור ההר תלך בשביל הימני" הפקידה השנייה אומרת:"אם ברצונך לאגם תלך בשביל האמצעי" והפקידה האחרונה מסיימת:"והשביל השמאלי מוביל ליער,כול מתחם מביא איתו סוגים שונים של פוקימונים,לאן תרצה ללכת?".
    לאן תלך,להר,לאגם או ליער?

איתי
    מריפ שלך רצה לתוך המים,אך סניזל נשאר מחוץ למים,מריפ משתמשת במתקפה חשמלית כלשהי ומתחשמלת בעצמה.
    המאמן מחייך ואומר:"לא את מריפ לתוך המים ולחשמל,את סניזל לתוך המים ולחשמל,נתתי לך הזדמנות לא לקחת אותה,תשתמש בציפורן לילה סניזל".
    האם אתה נותן למריפ להיפגע או שאתה בוחר לחשמל שוב את המים?

הרוח המתמטקאית
    *להבא יותר מושקע.
    אתה נכנס לתוך עולם העשב ואתה מוצא את עצמך בקרחת יער אדיר,אתה רואה שבצפון יש הר,בדרום יש אגם,במזרח ובמערב יש המשך ליער.

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"לא אין לי,אבל אם תלך דרך השביל יש שמה פנסי רחוב אם תלך דרך היער שאף אחד לא יודע לאן הוא מוביל,אין שמה פנסים".
    לאן תלך,דרך השביל או דרך היער?

Scizor-X
    רשום תגיב להתחלה בע''מ 2.
    אני אומר למריפ ''תתקפי עכשיו בגל הלם ואחרי זה במכת ברק''

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    *להבא יותר מושקע.
    ההודעה הזאת מושקעת? או שיותר מזה
    ---?
    'סביר להניח שמצא באגם פוקימוני מים,באזור שהפקימונים השולטים בו הם חרקים,ופוקימוני חרק ורעל,סביר להניח שפוקימוני מים לא נדירים ואל אמצא אותם בהמשך.'אני חושב ומתקרב אל האגם,אני הולך לכיוון דרומה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    המשחק התחיל!
    ההרשמה סגורה פרט לאלה שנשמרו להם מקומות ולא נרשמו,הרשמה מחודשת תפתח בקרוב אני אמסור הודעה למי שירצה להצטרף.
    התחלה:
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    אני אוציא את אושוואט ואומר לו "אני רוי ואני הולך להיות המאמן שלך,אני רוצה שתסתכל על הקרב הזה ותלמד ממנו,אוקיי?"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

עמוד 63 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1353616263646573 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •