פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Batista
ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".
האם תסכים להחלפה או שלא?
KoDakThe
ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".
אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?
איתי
אתה יוצא בלילה מהמרכז,אתה מסתכל מסביבך,אין פוקימוני חרק בסביבה,אתה שומע קול שאומר לך:"פוקימוני חרק לא נוטעים להסתובב באזור אורבורג,באזור הזה נמצאים רק פוקימוני לחימה,אבן ואדמה,אם אתה רוצה לדעת איפה כול אחד מהם אגלה לך".
איזה סוג פוקימון אתה רוצה לדעת איפה הוא,לחימה,אבן או אדמה?
הרוח המתמטקאית
הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".
האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?
Scizor-X
אושווט מביט בך ומהנהן הוא מחבק אותך,אתה רואה את הגל מתקרב הוא פוגע בך ובאושווט,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא הרבה מים,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה על אי,אתה רואה שאושווט לידך שוכב מעולף.
מה תעשה,תעיר את אושווט או תקרא לעזרה?