Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 65 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".
    האם תסכים להחלפה או שלא?

KoDakThe
    ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".
    אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?

איתי
    אתה יוצא בלילה מהמרכז,אתה מסתכל מסביבך,אין פוקימוני חרק בסביבה,אתה שומע קול שאומר לך:"פוקימוני חרק לא נוטעים להסתובב באזור אורבורג,באזור הזה נמצאים רק פוקימוני לחימה,אבן ואדמה,אם אתה רוצה לדעת איפה כול אחד מהם אגלה לך".
    איזה סוג פוקימון אתה רוצה לדעת איפה הוא,לחימה,אבן או אדמה?

הרוח המתמטקאית
    הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".
    האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?

Scizor-X
    אושווט מביט בך ומהנהן הוא מחבק אותך,אתה רואה את הגל מתקרב הוא פוגע בך ובאושווט,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא הרבה מים,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה על אי,אתה רואה שאושווט לידך שוכב מעולף.
    מה תעשה,תעיר את אושווט או תקרא לעזרה?
    אני רץ על אושוואט "אושוואט,אתה בסדר?" אני אשאל אותו

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    ג'ון מוציא פוכדור אתה רואה שממנו יוצא הראלטס הזוהר,אתה רואה שהוא משתמש בשאגת זמן,אתה מבין שזה הראלטס האמיתי,אתה רואה ששלי מסתכלת על הראלטס בהערצה.
    האם אתה מסכים להחלפה או לא?

KoDakThe
    אתה רואה שספיר צולעת בדרכה למרכז,אתה מרגיש קצת רע עם עצמך,אך בכול זאת אתה ממשיך בדרכך למכרה,אתה צועד עמוק יותר ועמוק יותר בתוך המכרה,בינתיים אתה לא רואה שום פוקימון או אדם,אתה שומע בום גדול מאוד,ואתה רואה שהאור לא נכנס למכרה,אתה מבין שהוא נאטם.
    אתה שומע קול שאומר:"אל תדאגי ילדה,בעוד כמה שעות יבוא צוות הצלה" אתה שומע קול של ילדה,קול מוכר,הקול של ספיר שאומר:"מה לחכות שעות,אבל חבר שלי בפנים!".
    האם אתה קורא לעזרה או שאתה מחפש יציאה אחרת?

הרוח המתמטקאית
    הדמות מושיטה לך כדור ירוק הוא אומר לך:"יש בכול עולם אחד כזה בצבע אחר,בעולם הברק כדור צהוב,בעולם האש אדום ובעולם המים כחול,אסוף את כול הארבעה והדלת אל העולם החמישי תפתח,האם אתה מוכן?".
    האם אתה מקבל את הכדור או לא?

Scizor-X
    אתה רואה שאושווט מתעורר לאט לאט,אתה רואה מסביבך כמה עצים,ים קטן וכמה פוקימוני כנף מסתובבים להם בשמיים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר פסטוריה".
    האם אתה מחפש עזרה או לא?

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    ג'ון מוציא פוכדור אתה רואה שממנו יוצא הראלטס הזוהר,אתה רואה שהוא משתמש בשאגת זמן,אתה מבין שזה הראלטס האמיתי,אתה רואה ששלי מסתכלת על הראלטס בהערצה.
    "טוב אני מסכים להחלפה." אגיד לג'ון בשמחה תוך כדי שאני נותן לו את הפוקדור של באגון ואת באגון בעצמו ואז אחכה שג'ון יתן לי את ראלטס הזוהר.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    הדמות מושיטה לך כדור ירוק הוא אומר לך:"יש בכול עולם אחד כזה בצבע אחר,בעולם הברק כדור צהוב,בעולם האש אדום ובעולם המים כחול,אסוף את כול הארבעה והדלת אל העולם החמישי תפתח,האם אתה מוכן?".
    "בעולם החמיש נמצא האיש שהורס את העלומות? זה קורה בכל העלומות?"אני שואל וכוון אגרוף לרצפה ואומר בכעס "אני עוד יהרוג את מי שעשה את זה לארבעת העולמות!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אתה רואה שספיר צולעת בדרכה למרכז,אתה מרגיש קצת רע עם עצמך,אך בכול זאת אתה ממשיך בדרכך למכרה,אתה צועד עמוק יותר ועמוק יותר בתוך המכרה,בינתיים אתה לא רואה שום פוקימון או אדם,אתה שומע בום גדול מאוד,ואתה רואה שהאור לא נכנס למכרה,אתה מבין שהוא נאטם.
    אתה שומע קול שאומר:"אל תדאגי ילדה,בעוד כמה שעות יבוא צוות הצלה" אתה שומע קול של ילדה,קול מוכר,הקול של ספיר שאומר:"מה לחכות שעות,אבל חבר שלי בפנים!".
    אני אצעק בחוזקה "ספיר אל תדאגי לי ! אנחנו נבוא ! " ואורה לסניבי להתקדם ולהשתמש בצעקה כדיי שתדע שאנו פה.
    לאחר מכן אורה על סניבי לצעוק כדיי שפוקימונים ייבהלו ויצאו, ואז להשתמש בעלי תער על אחד מקירות המערה, במישדה ולא נצליח אמשיך לחפש דרך אחרת..

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    Batista

KoDakThe

הרוח המתמטקאית

Scizor-X
    אתה רואה שאושווט מתעורר לאט לאט,אתה רואה מסביבך כמה עצים,ים קטן וכמה פוקימוני כנף מסתובבים להם בשמיים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"העיר פסטוריה".
    האם אתה מחפש עזרה או לא?
    אני מחפש עזרה ובו זמנית אני נותן חיוך לאושוואט,שירגיש בטוח. "הי,יש לי רעיון לכינוי בישבילך,צדף,אוהב?" אני שואל את אושוואט

7. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה רואה שלושה מאמנים עם גלימות שחורות האות S בסגול מוטבע על גב הגלימות,האנשים מתקרבים,הם דוחפים את שלי ואת ג'ון ולוקחים את הפוכדור של ראלטס,אתה רואה שהם משנים את הפוכדור לפוכדור שחור משחור,לפוכדור שאדו.
    הראלטס האולטימטיבי הפך לשאדו-ראלטס!
    מה תעשה,תנסה להציל את הראלטס או תבין שזה מאוחר מדי ותעזור לחבריך?

KoDakThe
    אתה שומע את קולה של ספיר צועקת על האנשים:"תעזרו לו,תשברו את הקיר,או אני לא יודע מה תעשו רק תשחררו אותו!" אתה שומע קול שבוקע כמו במכשיר קשר:"קודקוד כאן צוות הצלה,יש בעיה,מתעכבים".
    מה תעשה,האם תנסה לשבור את הקיר או פשוט תלך לישון?

הרוח המתמטקאית
    הרוח מחייכת אליך ואומרת לך:"זו המטרה,הוא הורס את העולמות,קח את הכדור,ועכשיו לאן תלך לאיזה עולם,משימה קשה הולכת להיות לך בעולם הצללים".
    האם אתה מקבל את המשימה בלי לשאול עוד שאלות?

Scizor-X
    אושווט מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שאת הכינוי 'צדף' אושווט לא רוצה,אתה רואה קרוגאנק מסתכל על המים.
    אתה רואה שאושווט מוכן לקרב נגד קרוגאנק והפעם הוא רוצה אותו בשישייה שלך.
    האם אתה רוצה את קרוגאנק או לא?

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    אתה רואה שלושה מאמנים עם גלימות שחורות האות S בסגול מוטבע על גב הגלימות,האנשים מתקרבים,הם דוחפים את שלי ואת ג'ון ולוקחים את הפוכדור של ראלטס,אתה רואה שהם משנים את הפוכדור לפוכדור שחור משחור,לפוכדור שאדו.
    למה עשית את זה?
    --------------------------------
    'אני חייב את הראלטס הזה אז אני אעזור לו...' אחשוב לעצמי בכעס ואלך לאנשים, אקח את הפוקדור במהירות ואז אוציא תא מרשטומפ ואגיד:"מרשטומפ תשתמש באקדמים על האנשים האלה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה נכנס לספארי ואתה רואה שלוש פקידות נחמדות,הפקידה הראשונה אומרת:"אם ברצונך ללכת לאזור ההר תלך בשביל הימני" הפקידה השנייה אומרת:"אם ברצונך לאגם תלך בשביל האמצעי" והפקידה האחרונה מסיימת:"והשביל השמאלי מוביל ליער,כול מתחם מביא איתו סוגים שונים של פוקימונים,לאן תרצה ללכת?".
    לאן תלך,להר,לאגם או ליער?
    "אילו פוקימונים יש ביער?" אשאל את הפקידה האחרונה.
    NYO HO HO BITCH

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe
    אתה שומע את קולה של ספיר צועקת על האנשים:"תעזרו לו,תשברו את הקיר,או אני לא יודע מה תעשו רק תשחררו אותו!" אתה שומע קול שבוקע כמו במכשיר קשר:"קודקוד כאן צוות הצלה,יש בעיה,מתעכבים".
    אני אומר לסניבי "מה אתה רוצה? אתה עייף? "
    במידה וכן אשים אותו בפוכדור ואתחיל ללכת לחפש יציאה.
    במידה ולא אלך ביחד איתו לחפש יציאה.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    Batista

KoDakThe

הרוח המתמטקאית
    הרוח מחייכת אליך ואומרת לך:"זו המטרה,הוא הורס את העולמות,קח את הכדור,ועכשיו לאן תלך לאיזה עולם,משימה קשה הולכת להיות לך בעולם הצללים".

Scizor-X
    אושווט מניע את ראשו בסירוב,אתה מבין שאת הכינוי 'צדף' אושווט לא רוצה,אתה רואה קרוגאנק מסתכל על המים.
    אתה רואה שאושווט מוכן לקרב נגד קרוגאנק והפעם הוא רוצה אותו בשישייה שלך.
    האם אתה רוצה את קרוגאנק או לא?
    "אוקיי אושוואט,בוא נעשה את זה!" אני צועק ואז אומר לו "תשתמש באסטרטגיה שאמרתי לך קודם,חבטה ואז כשהוא תוקף אותך מגן צדף וככה להמשיך!" אני צועק לו וכשקרוגאנק יהיה תשוש אני אזרוק עליו פוכדור.

12. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    ג'ון מוציא פוכדור הוא עוצם את עיניו ואומר לך בקול בטוח:"בתנאי אחד,שתיתן לי את באגון שלך,החלפה הוגנת,בסדר,אם לא אז יפנה כול איש לדרכו,לעד,בסדר?".
    האם תסכים להחלפה או שלא?

KoDakThe
    ספיר מסתכלת עליך היא מחייכת אך הדמעות עדיין בעיניה היא אומרת לך:"יש בתיק שלי תחבושות תביא לי אותם בבקשה,זה ממש כואב",אתה לוקח את תיקה של ספיר ומוצא כמעט מיד את התחבושות,אתה עוטף בהם את הפצע,ספיר מסתכלת עליך ואומרת לך:"תודה,אני אלך למרכז לנוח,אתה רוצה להצטרף אליי או שאני אחכה לך?".
    אם אתה הולך עם ספיר למרכז או ממשיך בדרכך?

איתי
    אתה יוצא בלילה מהמרכז,אתה מסתכל מסביבך,אין פוקימוני חרק בסביבה,אתה שומע קול שאומר לך:"פוקימוני חרק לא נוטעים להסתובב באזור אורבורג,באזור הזה נמצאים רק פוקימוני לחימה,אבן ואדמה,אם אתה רוצה לדעת איפה כול אחד מהם אגלה לך".
    איזה סוג פוקימון אתה רוצה לדעת איפה הוא,לחימה,אבן או אדמה?

הרוח המתמטקאית
    הדמות צוחקת ואומרת לך:"אין פוקימונים באזור היה יותר,רק אם תצליח להציל אותו תצליח לתפוס פוקימונים,ואני אינני מאמן אלא הרוח השומרת על ארץ העשב,האגם הזה שאתה רואה הוא פתח לעולם המים,ההר שאתה ראית הוא דרך לעולם האש,יש ביער דרך לעולם האמיתי ודרך לעולם הברק,לאן תבחר ללכת?".
    האם אתה רוצה ללכת לעולם אחר או שאתה בוחר להציל את העולם הזה?

Scizor-X
    אושווט מביט בך ומהנהן הוא מחבק אותך,אתה רואה את הגל מתקרב הוא פוגע בך ובאושווט,הדבר האחרון שאתה זוכר הוא הרבה מים,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה על אי,אתה רואה שאושווט לידך שוכב מעולף.
    מה תעשה,תעיר את אושווט או תקרא לעזרה?
    אני אומר לאיש '' כן תודה אתה יודע איפה אני יכול לתפוס פוקימוני לחימה?'''

13. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    "טוב הבנתי."אני אומר ונראה פחוד בעודי חושב באמללות 'אני לא אשרד,הפוקימונים שלי חלשים מאוד. אני והם לא יצליחו לנצח,אנחו... אנחנו נגיע לכלא של הרעים או נהפוך למשרתים שלהם! אבל יש מצב שאחדג מהעלומות האחירם יהי מוכן לתת לי עזרה'. אני מתקדם לעבר עולם האש,אל עבר ההרים 'אולי משהו שם יהי מוכן לתת לי עזרה' אני חושב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    Batista
    *אמרתי לך שצוות הקומנדו של אחד הצוותים יבוא נכון?
    האיש לוקח את הפוכדור שלו ואומר:"שאדו-ראלטס האגדי תשתמש בשאגת זמן שחורה!" אתה רואה את הראלטס הזוהר האגדי רק יותר שחור ואדום משתמש בגל שחור שפוגע במרצ'ומפ ומביס אותו.
    הקרב נגד חייל S[שאדו]מתחיל,ראלטס נגד מרצ'ומפ.
    מרצ'ומפ מובס 1-0[הקרב הזה יגמר ברגע שתחליט].
    מה תעשה,תלך לעזור לחבריך או תמשיך להילחם?

KoDakThe
    אתה מרגיש מעט מנומנם,אתה נרדם על חתיכת אדמה לחה כשאתה מתעורר אתה מוצא את עצמך במיטת טיפולים,אתה רואה את סניבי במיטה לידך,אתה רואה את האחיות ג'וי מטפלות בסניבי,אתה רואה שמהחלון שדרכו רואים את המסדרון יושבת ספיר בוכה.
    האם אתה קורא לה או שאתה מבקש לדעת מה שלום סניבי?

Uchihe Sasuke

הפקידה האחרונה אומרת לך:"ביער יש פוקימונים מסוגי רעל,חרק,עשב ומעט מאוד פוקימוני כנף ומים,באגם יש פוקימוני קרח ומים ומעט מאוד פוקימוני חרק,בהר יש פוקימוני אש,חשמל,אדמה,פלדה,אבן ומעט מאוד לחימה,איזה מתחם תבחר?".
    קיבלת את המידע על המתחמים,באיזה מתחם תבחר:
    הר,אגם או יער?

איתי
    האיש חושב מעט ומצביע לכיוון גשר האופנים הוא אומר לך:"מתחת לקשר הזה יש שדות ומערות,אתה יכול למצוא מספר פוקימוני לחימה,ואם יתמזל מזלך תמצא גם גיבל".
    אתה הולך לכיוון אחר או לגשר האופנים?

הרוח המתמטקאית
    כשאתה מתקדם אל עבר ההר אתה מרגיש איך אבן הירוקה פועמת,אתה רואה כשהגעת להר,אתה מטפס עליו ורואה לוע קטנה.
    האם אתה קופץ או שאתה מחפש דרך אחרת?

Scizor-X
    קרוגאנק רואה את אושווט ומתחמק ממנו,אתה רואה שהוא מכוון אל אושווט טיל רעל שהודף את מגן הצדף ופוגע באושווט קשות.
    האם אתה אומר לאושווט להשתמש במתקפה ישירה או שאתה שולח אותו לים?

15. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    כשאתה מתקדם אל עבר ההר אתה מרגיש איך אבן הירוקה פועמת,אתה רואה כשהגעת להר,אתה מטפס עליו ורואה לוע קטנה.
    האם אתה קופץ או שאתה מחפש דרך אחרת?
    'האבן הירקוה תתנפץ אם אקפוץ,אסור לי לקפוץ אם אני רוצה להצליח במשימה.'אני חושב ומחפש דרך אחרת.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 65 מתוך 102 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •