Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 7 מתוך 102 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי טום רידל צפה בהודעה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה שמדקיפ קצת עצבני אליך,אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלט פלסטיק שכתוב בו באותיות לבנות:"ברוכים הבאים לעיר ג'ובילייף,עיר של קסמים ואבני פיתוח".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "בוא נכנס מדקיפ!"אומר למדקיפ ואז אלך איתו למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותו ואז ללכת לישון.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. Surgeon of Death
    [

Bhrui10
    אתה רואה ששינקס ממשיך להתחמק ומשתמש במתקפת רעם כדי להרחיק את סטרלי,אתה רואה ששינקס משתמש במתקפת טעינה,אתה מרגיש שיש רמת חשמל סטטי גבוהה באוויר,אתה מבין ששינקס עומד להשתמש במתקפה המנצחת שלו.

.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    שינקס יודע טעינה אהה? אוקי,בזמן שוהא ממלא את כוחו אבקש מצ'ארמנדר להפיל אותו ולהכות בו כדי שיאבד את אנרגית הטעינה וגם יפגע

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את זירו מדבר עם עומר וליירה,אתה שומע שזירו אומר:"לדעתי המאמן הזה הוא השליח שלו,אתם זוכרים מה אנחנו צריכים לעשות,השגתם את הקרח והמתכת,כי אני השגתי את האבן",עומר מחייך אליו ואומר לו:"זירו ידידי,ברור שהשגנו את הקרח והמתכת לא סתם נסעו לעיר סנופויט,ניסינו להציל את הקרח,המטרה הבאה כס המלכות".

שלושת המחוזות
    אתה רואה שמהפוכדור שליאו הביא לך יוצא באמת טדיאורסה שהוא הבטיח לך,אתה רואה שהוא מסתכל אליך במבט בוחן ומחייך,אתה מבין שהוא שמח להיות הפוקימון שלך.
    קיבלת מליאו טדיאורסה זכר,שיודע ציפורן מתכת ומנוחה!

Bhrui10
    אתה רואה ששינקס משתמש במכת וולט על סטרלי בכול הכוח,אתה מבין שהקרב הול להיגמר והוא יהיה קשה,אתה רואה שסטרלי מגיב למתקפה הזו בעזרת ציפורן אמיצה,אתה רואה את שתי המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות הרס מוחלט.

4. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ואתה רואה את זירו מדבר עם עומר וליירה,אתה שומע שזירו אומר:"לדעתי המאמן הזה הוא השליח שלו,אתם זוכרים מה אנחנו צריכים לעשות,השגתם את הקרח והמתכת,כי אני השגתי את האבן",עומר מחייך אליו ואומר לו:"זירו ידידי,ברור שהשגנו את הקרח והמתכת לא סתם נסעו לעיר סנופויט,ניסינו להציל את הקרח,המטרה הבאה כס המלכות".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    אני אתקרב בחשדנות לעומר, זירו וליירה ואז אשאל:"מי זה הקרח והמתכת?ומה קשור כס המלכות?מי אתם?!"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [
    שלושת המחוזות
    אתה רואה שמהפוכדור שליאו הביא לך יוצא באמת טדיאורסה שהוא הבטיח לך,אתה רואה שהוא מסתכל אליך במבט בוחן ומחייך,אתה מבין שהוא שמח להיות הפוקימון שלך.
    קיבלת מליאו טדיאורסה זכר,שיודע ציפורן מתכת ומנוחה!

[/COLOR[/SIZE][/FONT]
    אני אומר לטדיאורסה"הי אני המאמן החדש של ליאו נתן אותך לי.יופי שאתה שמח אני מקוה שנתחבר ונהיה חברים טובים ולא אויבים.תהיה שמח כי אני אמן אותך שתהיה אורסניג חזק ביותתר". אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר להם"צ'ימצ'אר זה טדיאורסה.טדיאורסה זה צ'ימצ'אר". אני מחזיר את שניהם לפוכדורים שלהם והולך לדוג'ו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Pokefan
    אתה שומע את האיש אומר לך:"שמי הוא צ'רלס ברון אבל תקרא לי צ'רלס או צ'ארלי או אדון ברון לא אכפת לי יש הרבה אגדות על האי הנעלם,אני יודע שאחת מהן היא נכונה,האי הזה מופיע שמי שגר בו לטיאס ולטיאוס נמצאים,והאי נעלם שהם עוזבים,אני זוכר גם מאמן שהגיע לשם כדי למצוא את השניים,הוא הגיע לאי שהוא היה נמצא אך שעה לאחר מכן האי נעלם,המאמן לא חזר מעולם".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    'וואו אני חייב לחקור את האי הזה',
    אומר לעצמי בלב ואפנה אל צ'ארמנדר,
    ''צ'אמנדר מה את אומרת שנלך לחקור את האי הזה?'',
    ''צ'רלס האם תואיל בטובך להסיע אותנו לאי??'',אומר לצ'רלס ואחכה לתשובה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה את עומר נעמד ואומר לך:"הקרח הוא רג'יאייס,האבן הוא רג'ירוק והמתכת הוא בעצם רג'יסטיל,אנחנו בעצם שליחים,שליחים של ארסיאוס,הוא צריך את שלושת הרג'ים בשביל לשקם את המחוז,אנחנו בני אדם רגילים רק עם תפקיד,ברור?" זירו נעמד ואומר לעומר בזעם:"מה אתה עושה למה אתה מספר לו את זה?"עומר עונה בקרירות:"במילא הוא יחסל אותו ברגע שהוא יבוא לכס איתנו".

שלושת המחוזות
    אתה ממשיך בחזרה לכיוון העיירה טוונליף אתה רואה שצ'ימצ'אר וטדיאורסה יוצאים מהפוכדורים שלהם,צ'ימצ'אר קופץ לך על הראש וטדיאורסה פשוט הולך לידך.

Pokefan
    צ'רלס עונה לך בחיוך די מהוסס:"כן,כן אני אסיע אותך לשם,אך ברצוני להזהיר אותך,לטיאס ולטיאוס מאוד מסוכנים,אם תתקע באי יכול להיות שלא תחזור לסינו בחיים".

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    _KoDak_
    *חבטה וצעקה.
    אתה רואה שסניבי מוכן לקרב ולא מפחד נגד הבוויזל שמולו,אתה רואה את הגלים מתנפצים על הסלעים,אתה רואה ריאולו בעל סרט אדום סביב צווארו מתקרב,כנראה פראי.
    אני אסתכל על הריולו ואומר לו "אמ..מי אתה ? "
    ואז אומר לסניבי "צעקה עכשיו ! " ואחכה שהוא יצעק תוך כדי שאני סותם את אוזניי .
    לאחר מכן אומר לו "תדבר עם הריולו ..אם הוא לא בעדנו אז תשתמש בחבטה עליו ועל בוויזל ! אם הוא בעדנו אז רק על בוויזל ! " אצעק לו ואחכה שהוא יעשה מה שאמרתי לו .

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    אתה רואה את עומר נעמד ואומר לך:"הקרח הוא רג'יאייס,האבן הוא רג'ירוק והמתכת הוא בעצם רג'יסטיל,אנחנו בעצם שליחים,שליחים של ארסיאוס,הוא צריך את שלושת הרג'ים בשביל לשקם את המחוז,אנחנו בני אדם רגילים רק עם תפקיד,ברור?" זירו נעמד ואומר לעומר בזעם:"מה אתה עושה למה אתה מספר לו את זה?"עומר עונה בקרירות:"במילא הוא יחסל אותו ברגע שהוא יבוא לכס איתנו".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "מי יחסל אותי אם אני יבוא איתכם לכס המלכות?!"אשאל בתמימות את עומר עם פרצוף תמים.

10. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה קמה על רגליה ואומרת לעומר ולזירו:"הוא לא יחסל מאמן חסר ישע רק בגלל שהוא שמע יותר מדי,אבל שומר השמיים לא בדיוק כזה נחמד כמוהו,מקסימום אדון הזמן ימחוק את הזמן האחרון מהמימד הזה,ורק שלושתנו נדע,אבל אולי זה לא כזה נורא שהילד יודע,הוא ראה את הראלטס האגדי לכול הרוחות!".

_KoDak_
    אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת כדור הילה על כול הבוויזלים שהוא מצליח לראות,בסופו של דבר הוא עומד מול סטרלי,שינקס וסניבי ועושה תנועה של "בואו נסו להילחם נגדי".

11. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה קמה על רגליה ואומרת לעומר ולזירו:"הוא לא יחסל מאמן חסר ישע רק בגלל שהוא שמע יותר מדי,אבל שומר השמיים לא בדיוק כזה נחמד כמוהו,מקסימום אדון הזמן ימחוק את הזמן האחרון מהמימד הזה,ורק שלושתנו נדע,אבל אולי זה לא כזה נורא שהילד יודע,הוא ראה את הראלטס האגדי לכול הרוחות!".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "וואו ראלטס הזה לא אגדי...הוא כולה זוהר...ראיתי גם גאסטלים שרוקדים את הריקוד המעפן שלהם לאור הירח..."אומר בעצלנות לליירה.

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~WarWolf~
    אתה רואה שמהאדמה יוצא גראודון אדום ענק שחוסם לך את הדרך,אתה רואה שמהים יוצא הלוויתן האגדי-קיוגר,אתה מבין כול הדרכים-השמיים,המים והאדמה נחסמו על ידי האגדיים,אתה שומע שאגה מפיו של ריקואזה.
    "מה אתה רוצה ממני ריקואזה?!" אומר לריקאוזה "לא עשיתי לך כלום!" ואעמוד בגאווה שמראה שאינני מפחד ממנו.
    NYO HO HO BITCH

13. Surgeon of Death
    [
    Bhrui10
    אתה רואה ששינקס משתמש במכת וולט על סטרלי בכול הכוח,אתה מבין שהקרב הול להיגמר והוא יהיה קשה,אתה רואה שסטרלי מגיב למתקפה הזו בעזרת ציפורן אמיצה,אתה רואה את שתי המתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות הרס מוחלט.
    כתבת ציפורן אמיצה XD זה ציפור אמיצה
    מסתכל על ההרס של הקרב ומנחש שסטארלי יתעלף בגלל הנזק שגרם לו שינקס והנזק שניגרם מציפור אמיצה

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

_KoDak_
    אתה רואה שריאולו משתמש במתקפת כדור הילה על כול הבוויזלים שהוא מצליח לראות,בסופו של דבר הוא עומד מול סטרלי,שינקס וסניבי ועושה תנועה של "בואו נסו להילחם נגדי".
    אני אחשוב לעצמי 'אם זה מה שהוא רוצה..זה מה שהוא יקבל ...'
    "סניבי ! חבטה מהר ! " אצעק ואחכה שהוא יבצע זאת .
    ואז אומר לו "חזור לידי ! " ואחכה שהוא יעמוד מולי כדי לראות אם הוא נפגע .

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ~HannibaL ThE Cannibals~
    ליירה אומרת בעצבנות:"יש הבדל,הגסטלים האלה לא מיוחדים אבל הראלטס הזה שונה כול אגדי הכניס לתוכו חלק אחד,הראלטס הזה יכול ללמוד כול מתקפה כמו מיו,הוא יכול לעוף כמו האגדיים המעופפים,הוא יכול לקרוע את הזמן והמרחב כמו דיאגלה ופאלקיה,הוא יכול ליצור עולמות כמו ארסיאוס,הוא יכול לייבש ימות,להטביע מדברים,זה ראלטס רגיל בעיניך!".

Bhrui10
    *אופס XD
    אתה רואה עננת אבק יוצאת אחרי הפיצוץ שיצרו שתי המתקפות,אתה רואה את שינקס מובס ואת סטרלי מעופף לו בזירה מותש אבל שמח,אתה מבין שאתה נלחם נגד שינקס.

_KoDak_
    אתה רואה שעוד לפני שסניבי זז ריאולו מצליח לשתק אותו,אתה רואה דמות שנראת כמו צל עם עיניים לבנות כשלג אומר בקול צרוד ועמוק:"ריאולו תשתמש בפיצוץ על קולי!".

~WarWolf~
    אתה שומע קול רגוע ועמוק בתוך הראש שלך שאומר לך:"אני פה רק כדי לעזור,הפיקאצ'ו שלך שלח אות לעזרה,אמור לי מה הבעיה שלך ואפתור אותה,רק אסלק את אחיי" אתה שומע עוד שאגה ואת גראודון את קיוגר נעלמים,אתה מבין שריקואזה מתקשר איתך.

עמוד 7 מתוך 102 ראשוןראשון ... 567891757 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •