Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 70 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1524
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    האיש מכוון אקדח לרקתך ואומר לך:"שאדו-לוגיה" אתה רואה שמיד אחרי משמע השם כול צוות S משתחווה לפני האוויר,אתה שומע את שלי לוחשת לך:"תקרא לו מהר!".
    האם הבנת למה שלי מתכוונת או לא?

איתי
    האיש אומר לך:"בסדר במילא אני לא מעוניין בפוקימונים האלה,סלמנס חזור,צאו שפטרי ומגמזור!" מולך ומול מריפ עומדים כעת הצורות המפותחות של נאזליף ומגמר,האיש אומר:"שפטרי תשתמש בדופק אפל,מגמזור תשתמש בטיל אש!".
    האם אתה נותן לאיש לעשות את כול העבודה או שאתה מצטרף?
    אני נותן לאיש לעשות את העבודה ואחרי זה אני זורק עלהם פוכדורים
    ואומר לאיש ''תודה''

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    האיש מכוון אקדח לרקתך ואומר לך:"שאדו-לוגיה" אתה רואה שמיד אחרי משמע השם כול צוות S משתחווה לפני האוויר,אתה שומע את שלי לוחשת לך:"תקרא לו מהר!".
    האם הבנת למה שלי מתכוונת או לא?
    "תקראי גם לשלך מהר..." אגיד בלחש לשלי ואז אגיד בלחש: "לטיאוס תבוא... אתה חייב להציל אותי ואת עולם הפוקימונים אז תבוא!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    אתה שומע את שלי אומרת:"לטיאס אנא ממך,אני וחברי תקועים עזרי לנו!" אתה רואה שני אנשי צוות S מתקרבים האחת מתכופפת ולוחשת לכם:"זו אני,לטיאס" הגבר אומר:"ואני לטיאוס,אל תדאגו הבניין מכותר,כול מה שצריך זה לגרום להסחת דעת,שלי תתעלפי רגע" שלי מהנהנת ועושה את עצמה כאילו איבדה את ההכרה,אתה שומע את לטיאס קוראת:"היא התעלפה,תעזרו לה" אתה רואה את אנשי צוות S מתקרבים ובדיוק אז כחמישים שוטרים פורצים אתה רואה שהשתחררת,אתה רואה שלטיאוס מביא לך את הפוכדורים,אתה שומע את לטיאוס אומר:"חלק יבואו איתי וחלק עם לטיאס".
    עם מי תלך לטיאוס או לטיאס?

איתי
    *שני דברים:
    אחד-פתחת את ע''מ 70 לכן קיבלת פינסייג'!
    שניים-מי אמר שהאיש הצליח?
    שפטרי משתמש בדופק אפל אך מפספס את נאזליף שמשתמש במשאבת הידרו על מגמוטר שמגיב בסילון אש על נאזליף שמתחמק ופוגע בשפטרי,עכשיו שני הפוקימונים של המאמן נלחמים זה נגד זה,האיש מלמל:"טוב נו,גם זה קורה".
    המצב קשה,האם אתה בורח או נשאר להילחם בקרב אבוד?

4. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה שומע את שלי אומרת:"לטיאס אנא ממך,אני וחברי תקועים עזרי לנו!" אתה רואה שני אנשי צוות S מתקרבים האחת מתכופפת ולוחשת לכם:"זו אני,לטיאס" הגבר אומר:"ואני לטיאוס,אל תדאגו הבניין מכותר,כול מה שצריך זה לגרום להסחת דעת,שלי תתעלפי רגע" שלי מהנהנת ועושה את עצמה כאילו איבדה את ההכרה,אתה שומע את לטיאס קוראת:"היא התעלפה,תעזרו לה" אתה רואה את אנשי צוות S מתקרבים ובדיוק אז כחמישים שוטרים פורצים אתה רואה שהשתחררת,אתה רואה שלטיאוס מביא לך את הפוכדורים,אתה שומע את לטיאוס אומר:"חלק יבואו איתי וחלק עם לטיאס".
    "אני יותר בוטח בך לטיאוס אז אני אבוא איתך." אומר ללטיאוס בלחש ואז אלך לכיוון לטיאוס בהכנה להוציא את איווי החוצה.

5. משתמש סופר ספאמר
    Batista

איתי
    *שני דברים:
    אחד-פתחת את ע''מ 70 לכן קיבלת פינסייג'!
    שניים-מי אמר שהאיש הצליח?
    שפטרי משתמש בדופק אפל אך מפספס את נאזליף שמשתמש במשאבת הידרו על מגמוטר שמגיב בסילון אש על נאזליף שמתחמק ופוגע בשפטרי,עכשיו שני הפוקימונים של המאמן נלחמים זה נגד זה,האיש מלמל:"טוב נו,גם זה קורה".
    המצב קשה,האם אתה בורח או נשאר להילחם בקרב אבוד?
    אני אומר למריפ ''תשתמשי בגל הלם על מגמר ובמכת ברק''
    ואני אומר למאמן ''תחזיר את אחד הפוקימונים שלך שלא ילחמו זה בזה''

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה מרגיש כאילו אתה לא יכול לזוז,אתה רואה שאתה קשור,לידך קשורה רוח האש,הילדה מחייכת חיוך מרושע:"אתה לא מאמין לי אני מבינה עכשיו האדון,שליט כול הרשע ישמיד אותך ואת רוח האש,אני אקח את זה" היא לוקחת ממך את הכדור הירוק,אתה שומע את קול רוח המים בראשך:"תגיד את המילים 'אינסידו ריקוז אינסידו".
    האם אתה אומר מילים אלו או לא?
    "אינדסידו ריקוז אינסידו."אני ממלמל בשקט וצועק לעבר הלדה "את לא תצלחי להרוס את העולם ביחד עם השליט המרושע שלך! את תגיעי לגיהנום! "

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    Batista
    אתה,לטיאוס וג'ון שהצטרף אליכם,מתקדמים לכיוון צפון העיר בעוד אתה רואה את האחים ולטיאס מתרחקים לכיוון דרום,לטיאוס אומר לך:"התוכנית פשוטה,אני מבריח אתכם לצפון המחוז ולטיאס מחזירה את רד-איי ואת שלי הביתה,למחוז אמליה".
    האם אתה מוכן לוותר על שלי או לא?

KoDakThe
    האחות ג'וי מסתכלת עליך במבט מוזר היא מלמלת:"כן הפרופסור" היא לבסוף אומרת לך:"הייתה סערה קשה בעיירה סנדג'ם,הקשר משם מנותק".
    האם אתה מאמין לה או לא?

איתי
    המאמן מסתכל עליך מעוצבן ואומר לך:"מי אתה שתגיד לי מה לעשות עם הפוקימונים שלי,מגמוטר,שפטרי תעזבו את המתקפה על נאזליף ועל מגמר ותתקיפו את מריפ!".
    האם אתה בורח או נשאר להילחם נגד שני פוקימונים חזקים?

הרוח המתמטקאית
    *מספיק קרוב.
    אתה רואה את האבן הירוקה זוהרת וממנה יוצא ריקואזה ענק וחזק,הילדה הקטנה מאבדת את מעט הצבע שנותר לה,היא מוציאה כדור שחור ואומרת:"צא שאדו-ריקואזה!".
    האם אתה מנסה להשתחרר או לא?

8. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    אתה,לטיאוס וג'ון שהצטרף אליכם,מתקדמים לכיוון צפון העיר בעוד אתה רואה את האחים ולטיאס מתרחקים לכיוון דרום,לטיאוס אומר לך:"התוכנית פשוטה,אני מבריח אתכם לצפון המחוז ולטיאס מחזירה את רד-איי ואת שלי הביתה,למחוז אמליה".

KoDakThe
    האחות ג'וי מסתכלת עליך במבט מוזר היא מלמלת:"כן הפרופסור" היא לבסוף אומרת לך:"הייתה סערה קשה בעיירה סנדג'ם,הקשר משם מנותק".
    האם אתה מאמין לה או לא?

איתי
    המאמן מסתכל עליך מעוצבן ואומר לך:"מי אתה שתגיד לי מה לעשות עם הפוקימונים שלי,מגמוטר,שפטרי תעזבו את המתקפה על נאזליף ועל מגמר ותתקיפו את מריפ!".
    האם אתה בורח או נשאר להילחם נגד שני פוקימונים חזקים?

הרוח המתמטקאית
    *מספיק קרוב.
    אתה רואה את האבן הירוקה זוהרת וממנה יוצא ריקואזה ענק וחזק,הילדה הקטנה מאבדת את מעט הצבע שנותר לה,היא מוציאה כדור שחור ואומרת:"צא שאדו-ריקואזה!".
    האם אתה מנסה להשתחרר או לא?
    אני מחזיר את מריפ ובורח הכי מהר שאני יכול למרכז הפוקמונים

9. משתמש מנוסה
    Batista
    "אבל למה היא חוזרת?" אשאל את לטיאוס ואז אוסיף בכעס: "למה היא חוזרת?! תענה לי! אני רוצה תשובה מיד!" ואז אצעק לשלי מרחוק: "שלי למה את חוזרת לבית שלך?!"

10. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    האם אתה מאמין לה או לא?
    אחשוד בה מעט אבל אז אחשוב 'נו טוב..לא נורא..' ואתחיל ללכת לכיוון מכון העיר.

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
    מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
    אני אוציא את טורציק ואומר לו "היי טורציק מה נשמע אני המאמן שלך"ואשאל אותו "מה אתה רוצה לעשות לצפות בקרב הזה -או לחפש קרב משלנו?"
    נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 04-10-2011 בשעה 06:34 PM

12. משתמש מנוסה
    Batista
    שלי מתקרבת אליך,אתה רואה שיש לה דמעות בעיניים:"זה רצון הגורל,אני ואחי חייבים לחזור,צוות S בעקבותינו,בעלי קללת העין היחידים שיכולים להחזיר את השאדו לפוקימונים אמיתיים,לכן הם רוצים לחסל אותנו,אני מצטערת שככה זה נגמר,להתראות" היא חוזרת אל אחיה ואל לטיאס.
    האם אתה מוכן לקבל זאת או לא?

KoDakThe
    אתה ממשיך לכיוון מכון העיר אורבורג,אתה נכנס למכון העיר,אתה רואה שהמדען נלחם נגד מנהיגת המכון,הוא אומר בקולו הצרוד:"תשתמש בחבטת אופל" אתה שומע שאגה מוזרה,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"ניצחת,אבל לא נראה לי אתה רוצה את תג המכון מה אתה רוצה" המדען יוצא מהמכון בלי להשיב.
    האם אתה מאתגר את מנהיגת המכון או עוקב אחרי "המדען"?

איתי
    אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים,אתה שומע את קולה של קלייר שאומרת לאחות ג'וי:"ג'וי,המאמן הזה עם הראלטס ממש אבל ממש מוזר,הוא פעמיים השתמש בראלטס נגד סניזל שלי,הוא לא קלט את הקטע של הסוגים אני מבינה".
    האם אתה מתפרץ לשיחה או לא?

קאקאשי סנסיי**
    תגיב להתחלה בע''מ 2,לא לערוך,לצטט כמו שצריך ולהגיב בהשקעה,יש לך צ'אנס אחרון,אם אתה מועד בחצי חוק אתה עף בלי חזור!

אתם עוברים על החוקים כמה שבא לכם אני מבין,אני דורש השקעה לא משקיעים,אני דורש ללא ספאם אתם עושים ספאם,שיטת הכוכבים האדומים חוזרת,מי שעובר על החוק שלוש פעמים עף ללא שוב!

13. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    שלי מתקרבת אליך,אתה רואה שיש לה דמעות בעיניים:"זה רצון הגורל,אני ואחי חייבים לחזור,צוות S בעקבותינו,בעלי קללת העין היחידים שיכולים להחזיר את השאדו לפוקימונים אמיתיים,לכן הם רוצים לחסל אותנו,אני מצטערת שככה זה נגמר,להתראות" היא חוזרת אל אחיה ואל לטיאס.
    האם אתה מוכן לקבל זאת או לא?

KoDakThe
    אתה ממשיך לכיוון מכון העיר אורבורג,אתה נכנס למכון העיר,אתה רואה שהמדען נלחם נגד מנהיגת המכון,הוא אומר בקולו הצרוד:"תשתמש בחבטת אופל" אתה שומע שאגה מוזרה,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"ניצחת,אבל לא נראה לי אתה רוצה את תג המכון מה אתה רוצה" המדען יוצא מהמכון בלי להשיב.

איתי
    אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים,אתה שומע את קולה של קלייר שאומרת לאחות ג'וי:"ג'וי,המאמן הזה עם הראלטס ממש אבל ממש מוזר,הוא פעמיים השתמש בראלטס נגד סניזל שלי,הוא לא קלט את הקטע של הסוגים אני מבינה".
    האם אתה מתפרץ לשיחה או לא?

קאקאשי סנסיי**
    תגיב להתחלה בע''מ 2,לא לערוך,לצטט כמו שצריך ולהגיב בהשקעה,יש לך צ'אנס אחרון,אם אתה מועד בחצי חוק אתה עף בלי חזור!

אתם עוברים על החוקים כמה שבא לכם אני מבין,אני דורש השקעה לא משקיעים,אני דורש ללא ספאם אתם עושים ספאם,שיטת הכוכבים האדומים חוזרת,מי שעובר על החוק שלוש פעמים עף ללא שוב!
    אני אומר לה ''אני ינצח אותך מחר בקרב המכון שהיה לנו''
    ואני מבקש מהאחות ג'וי לרפה את הפוקימונים שלי בבקשה
    ואני מוסיף לומר לה ''את יודעת איפה אני יכול לעזור לראלטס שלי להתפתח?''

14. משתמש מנוסה
    איתי
    האחות ג'וי אומרת לך:"מרכז הפוקימונים מציע מרכז אימונים לכול סוגי הפוקימונים,הוא נמצא בקומת המרתף,יש כשבעה עשר סוגים שונים של זירות,מתאימות לפי סוגי הפוקימון הנלחם,יש לנו מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין?".
    אתה מצטרף למרכז האימונים או לא?

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon

KoDakThe

אני אנס למכון במהירות תוך כדיי שאני מסתכל אם ספיר מאחוריי ואומר למנהיגה "שלום ! אני קודק ! באתי לאתגר אותך לקרב מכון ! מאיזה סוג המכון ואיך קוראים לך ? ומה החוקים ?! " אשאל במהירות ובהתרגשות.

Spoiler ספוילר

עמוד 70 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •