Batista
אתה שומע את שלי אומרת:"לטיאס אנא ממך,אני וחברי תקועים עזרי לנו!" אתה רואה שני אנשי צוות S מתקרבים האחת מתכופפת ולוחשת לכם:"זו אני,לטיאס" הגבר אומר:"ואני לטיאוס,אל תדאגו הבניין מכותר,כול מה שצריך זה לגרום להסחת דעת,שלי תתעלפי רגע" שלי מהנהנת ועושה את עצמה כאילו איבדה את ההכרה,אתה שומע את לטיאס קוראת:"היא התעלפה,תעזרו לה" אתה רואה את אנשי צוות S מתקרבים ובדיוק אז כחמישים שוטרים פורצים אתה רואה שהשתחררת,אתה רואה שלטיאוס מביא לך את הפוכדורים,אתה שומע את לטיאוס אומר:"חלק יבואו איתי וחלק עם לטיאס".
עם מי תלך לטיאוס או לטיאס?
איתי
*שני דברים:
אחד-פתחת את ע''מ 70 לכן קיבלת פינסייג'!
שניים-מי אמר שהאיש הצליח?
שפטרי משתמש בדופק אפל אך מפספס את נאזליף שמשתמש במשאבת הידרו על מגמוטר שמגיב בסילון אש על נאזליף שמתחמק ופוגע בשפטרי,עכשיו שני הפוקימונים של המאמן נלחמים זה נגד זה,האיש מלמל:"טוב נו,גם זה קורה".
המצב קשה,האם אתה בורח או נשאר להילחם בקרב אבוד?
Batista
אתה,לטיאוס וג'ון שהצטרף אליכם,מתקדמים לכיוון צפון העיר בעוד אתה רואה את האחים ולטיאס מתרחקים לכיוון דרום,לטיאוס אומר לך:"התוכנית פשוטה,אני מבריח אתכם לצפון המחוז ולטיאס מחזירה את רד-איי ואת שלי הביתה,למחוז אמליה".
האם אתה מוכן לוותר על שלי או לא?
KoDakThe
האחות ג'וי מסתכלת עליך במבט מוזר היא מלמלת:"כן הפרופסור" היא לבסוף אומרת לך:"הייתה סערה קשה בעיירה סנדג'ם,הקשר משם מנותק".
האם אתה מאמין לה או לא?
איתי
המאמן מסתכל עליך מעוצבן ואומר לך:"מי אתה שתגיד לי מה לעשות עם הפוקימונים שלי,מגמוטר,שפטרי תעזבו את המתקפה על נאזליף ועל מגמר ותתקיפו את מריפ!".
האם אתה בורח או נשאר להילחם נגד שני פוקימונים חזקים?
הרוח המתמטקאית
*מספיק קרוב.
אתה רואה את האבן הירוקה זוהרת וממנה יוצא ריקואזה ענק וחזק,הילדה הקטנה מאבדת את מעט הצבע שנותר לה,היא מוציאה כדור שחור ואומרת:"צא שאדו-ריקואזה!".
האם אתה מנסה להשתחרר או לא?
אחשוד בה מעט אבל אז אחשוב 'נו טוב..לא נורא..' ואתחיל ללכת לכיוון מכון העיר.KoDakThe
האחות ג'וי מסתכלת עליך במבט מוזר היא מלמלת:"כן הפרופסור" היא לבסוף אומרת לך:"הייתה סערה קשה בעיירה סנדג'ם,הקשר משם מנותק".
האם אתה מאמין לה או לא?
ספוילר
אני אוציא את טורציק ואומר לו "היי טורציק מה נשמע אני המאמן שלך"ואשאל אותו "מה אתה רוצה לעשות לצפות בקרב הזה -או לחפש קרב משלנו?"יצאתם מהמעבדה שהפוכדור שחלמתם אליו כבר שנים נמצא בידיכם,השמיים הכחולים אין עננים בשמיים,הים שבפתח העיירה סנדג'ם גועש בגלל סיבה שאינכם יודעים מהי,אתם רואים שני נערים בני שניים-עשר נלחמים זה בזה בקרב פוקימונים,אחד משתמש בשינקס ואחד משתמש בסטרלי.
מה תעשו?[רק בהודעה הזו אני כותב "מה תעשו"]
נערך לאחרונה על ידי eliyaex, 04-10-2011 בשעה 06:34 PM
Batista
שלי מתקרבת אליך,אתה רואה שיש לה דמעות בעיניים:"זה רצון הגורל,אני ואחי חייבים לחזור,צוות S בעקבותינו,בעלי קללת העין היחידים שיכולים להחזיר את השאדו לפוקימונים אמיתיים,לכן הם רוצים לחסל אותנו,אני מצטערת שככה זה נגמר,להתראות" היא חוזרת אל אחיה ואל לטיאס.
האם אתה מוכן לקבל זאת או לא?
KoDakThe
אתה ממשיך לכיוון מכון העיר אורבורג,אתה נכנס למכון העיר,אתה רואה שהמדען נלחם נגד מנהיגת המכון,הוא אומר בקולו הצרוד:"תשתמש בחבטת אופל" אתה שומע שאגה מוזרה,אתה שומע קול של אישה שאומרת:"ניצחת,אבל לא נראה לי אתה רוצה את תג המכון מה אתה רוצה" המדען יוצא מהמכון בלי להשיב.
האם אתה מאתגר את מנהיגת המכון או עוקב אחרי "המדען"?
איתי
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים,אתה שומע את קולה של קלייר שאומרת לאחות ג'וי:"ג'וי,המאמן הזה עם הראלטס ממש אבל ממש מוזר,הוא פעמיים השתמש בראלטס נגד סניזל שלי,הוא לא קלט את הקטע של הסוגים אני מבינה".
האם אתה מתפרץ לשיחה או לא?
קאקאשי סנסיי**
תגיב להתחלה בע''מ 2,לא לערוך,לצטט כמו שצריך ולהגיב בהשקעה,יש לך צ'אנס אחרון,אם אתה מועד בחצי חוק אתה עף בלי חזור!
אתם עוברים על החוקים כמה שבא לכם אני מבין,אני דורש השקעה לא משקיעים,אני דורש ללא ספאם אתם עושים ספאם,שיטת הכוכבים האדומים חוזרת,מי שעובר על החוק שלוש פעמים עף ללא שוב!
איתי
האחות ג'וי אומרת לך:"מרכז הפוקימונים מציע מרכז אימונים לכול סוגי הפוקימונים,הוא נמצא בקומת המרתף,יש כשבעה עשר סוגים שונים של זירות,מתאימות לפי סוגי הפוקימון הנלחם,יש לנו מאמנים המוכנים לקרבות,האם אתה מעוניין?".
אתה מצטרף למרכז האימונים או לא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)