Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 73 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1524
  1. Surgeon of Death
    *תודה באמת שאתה מגיב.
    האיש אומר לך:"אתה לא צריך לחפש יותר את דילן כי הוא זה בעצם אני" הוא מושיט לך יד שתקום,אתה מתרומם והוא אומר לך:"אני מי שאתה מחפש,למה אתה צריך אותי לאימונים או שאתה רוצה את סמל החזית?".
    למה אתה צריך את דילן,לאימונים או לקרב?
    לאימוןנים אחרי האימון לסמל,אבל קודם אני צריך לתפוס עוד פוקימון בקרב ביון שנינו אומר ואלך לחפש עוד פוקימון
    נערך לאחרונה על ידי Bard, 04-11-2011 בשעה 12:13 PM

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה

MasterBar
    אתה רואה שהוא מצביע עם זנבו על נקודה בשמיים,אתה רואה נוקטול טס באוויר,אתה רואה שמתחתיו עומד פיקאצ'ו קטן שמתכנן מתקפת ברק לכיוונו של נוקטול.
    האם אתה מתעלם מזה או לא?
    [SIZE=2][B][U][COLOR=#339966]
    "לא באתי לפה כדי לעסוק בדברים האלו, אני רוצה לתפוס פוקימון" אחשוב לעצמי.
    "אבל אני מאוד רוצה לדעת מה יש שם מה קורה, אבל בכל זאת אלך לחפש פוקימונים" אחשוב שוב.
    "ויניפדה כל הכבוד על הערנות, בוא נמשיך לחפש פוקימונים אחרים" אגיד לויניפדה

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    לטיאוס אומר לך:"לצערי אני לא יכול לקחת שלושה נערים איתי,מקסימום אחד,ושמעת מה רד-איי אמר אתה צריך לשמור על שלי" אתה שומע את ג'ון אומר:"לי יש אברא הוא יכול לקחת אותנו לשם".

כינוי מקורי
    דילן אומר לך:"תנצח אותי בקרב אחד על אחד תקבל פוקימון כנף טוב,אם תפסיד תקבל פוקימון אדמה,ואז נערוך קרב של שלושה על שלושה,אם תנצח תקבל את סמל החזית שלי הולך?".

Uchihe Sasuke
    הפוקדע אומר לך:"ארון,פוקימון ראש המתכת הקטן,ארון חיים במערות או באזורי הר שונים,ארון מתפתח לליירון ואז לאגרון,ארון הזה יודע,ראש מתכת,ציפורן מתכת וקרן על.
    הערה,קרן העל של ארון חלשה וזקוקה לשיפורים".

איתי
    אתה אומר לראלטס שלך להשתמש בעל חושי על אחד הלפידים אך הלפידים כבדים מידי בשביל הכוחות של ראלטס,אתה שומע את המאמן אומר:"ככה עושים את זה,פינסייג',על חושי על להבות הלפיד!" אתה רואה זוהר הכחול מסביב ללהבות של הלפיד.

הרוח המתמטקאית
    האיש מתקרב אליך ואומר לך בלחש:"האמת לא אכפת לי אם תמותו או תחיו,העיקר שהעולם הזה יהיה מושמד" הוא צוחק צחוק מרושע,אתה רואה שריקואזה משתמש במתקפה לבנה עליך,אתה מוצא את עצמך בסוף בפתח הדוג'ו.

MasterBar
    אתה ממשיך בדרכך,ויניפלדה על כפתך,אתה רואה מאמן לבוש לבן כולו הוא אומר לך:"אתה מחפש פוקימון מסוים או שאתה פתוח להצעות,אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי,אני יכול לתת לך מידע על כול פוקימון שאתה רוצה,זאת אומרת אם הוא נמצא פה,נגיד אתה מחפש פיג'י אני אוכל להגיד לך איפה הוא,תחפש צ'רמנדר לא תמצא אף פעם באזור הזה".

קאקאשי סנסיי**
    טורצ'יק מניע את ראשו בסירוב,אתה רואה בשמיים פוקימון כנף לבן-כחול מעופף לא בשמיים,אתה רואה שהוא בורח ממשהו,אתה רואה מאחוריו פוקימון דומה לו רק שהוא שחור-סגול.

רק שתדעו,כול פוקימון יכול ללמוד כול מתקפה,רק צריך לנסות ללמד אותו.
    ואני מספיק אם השיטה של הבחירות כי זה דופק קצת אתכם...

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Batista
    לטיאוס אומר לך:"לצערי אני לא יכול לקחת שלושה נערים איתי,מקסימום אחד,ושמעת מה רד-איי אמר אתה צריך לשמור על שלי" אתה שומע את ג'ון אומר:"לי יש אברא הוא יכול לקחת אותנו לשם".

כינוי מקורי
    דילן אומר לך:"תנצח אותי בקרב אחד על אחד תקבל פוקימון כנף טוב,אם תפסיד תקבל פוקימון אדמה,ואז נערוך קרב של שלושה על שלושה,אם תנצח תקבל את סמל החזית שלי הולך?".

Uchihe Sasuke
    הפוקדע אומר לך:"ארון,פוקימון ראש המתכת הקטן,ארון חיים במערות או באזורי הר שונים,ארון מתפתח לליירון ואז לאגרון,ארון הזה יודע,ראש מתכת,ציפורן מתכת וקרן על.

איתי
    אתה אומר לראלטס שלך להשתמש בעל חושי על אחד הלפידים אך הלפידים כבדים מידי בשביל הכוחות של ראלטס,אתה שומע את המאמן אומר:"ככה עושים את זה,פינסייג',על חושי על להבות הלפיד!" אתה רואה זוהר הכחול מסביב ללהבות של הלפיד.

הרוח המתמטקאית
    האיש מתקרב אליך ואומר לך בלחש:"האמת לא אכפת לי אם תמותו או תחיו,העיקר שהעולם הזה יהיה מושמד" הוא צוחק צחוק מרושע,אתה רואה שריקואזה משתמש במתקפה לבנה עליך,אתה מוצא את עצמך בסוף בפתח הדוג'ו.

MasterBar
    אתה ממשיך בדרכך,ויניפלדה על כפתך,אתה רואה מאמן לבוש לבן כולו הוא אומר לך:"אתה מחפש פוקימון מסוים או שאתה פתוח להצעות,אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי,אני יכול לתת לך מידע על כול פוקימון שאתה רוצה,זאת אומרת אם הוא נמצא פה,נגיד אתה מחפש פיג'י אני אוכל להגיד לך איפה הוא,תחפש צ'רמנדר לא תמצא אף פעם באזור הזה".

קאקאשי סנסיי**
    טורצ'יק מניע את ראשו בסירוב,אתה רואה בשמיים פוקימון כנף לבן-כחול מעופף לא בשמיים,אתה רואה שהוא בורח ממשהו,אתה רואה מאחוריו פוקימון דומה לו רק שהוא שחור-סגול.

אני מוציא תפוקדע ובודק עליהם

5. Surgeon of Death
    כינוי מקורי
    "הולך" "במי תבחר להלחם איתו?"

6. משתמש מנוסה
    כינוי מקורי
    *להבא להשקיע!
    דילן מסתכל עליך ואומר לך:"אני אבחר ברוטום,הפוקימון הנאמן שלי,צא רוטום אני בוחר בך!" אתה רואה שלפניך עומד רוטום חזק,קטן ויפה,דילן מסתכל עליך ואומר לך:"במי אתה תבחר?".

קאקאשי סנסיי**
    *פה אני מוותר לך אבל עוד פעם אחת אתה לא משקיע,תגיד שלום.
    אתה מוציא את הפוקדע,מכוון אותו על הפוקימון הכחול-לבן,הפוקדע אומר לך:"לוגיה,הפוקימון העל חושי,לוגיה הוא שליט המים שנועד לשמור על איזון כדור הארץ,לוגיה הוא פוקימון אגדי,לוגיה זה יודע,משאבת הידרו,פיצוץ על,קרן לוגיה.
    הערה,קרן לוגיה היא מתקפה שרק שלוגיה יכול ללמוד".
    אתה מכוון את הפוקדע על הפוקימון השני והפוקדע אומר לך:"שגיאה,היצור אינו פוקימון,אין נתונים עליו".

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    כינוי מקורי
    *להבא להשקיע!
    דילן מסתכל עליך ואומר לך:"אני אבחר ברוטום,הפוקימון הנאמן שלי,צא רוטום אני בוחר בך!" אתה רואה שלפניך עומד רוטום חזק,קטן ויפה,דילן מסתכל עליך ואומר לך:"במי אתה תבחר?".

קאקאשי סנסיי**
    *פה אני מוותר לך אבל עוד פעם אחת אתה לא משקיע,תגיד שלום.
    אתה מוציא את הפוקדע,מכוון אותו על הפוקימון הכחול-לבן,הפוקדע אומר לך:"לוגיה,הפוקימון העל חושי,לוגיה הוא שליט המים שנועד לשמור על איזון כדור הארץ,לוגיה הוא פוקימון אגדי,לוגיה זה יודע,משאבת הידרו,פיצוץ על,קרן לוגיה.
    הערה,קרן לוגיה היא מתקפה שרק שלוגיה יכול ללמוד".
    אתה מכוון את הפוקדע על הפוקימון השני והפוקדע אומר לך:"שגיאה,היצור אינו פוקימון,אין נתונים עליו".
    אני חושב לעצמי 'מה לעזאזל הדבר הזה' אני מסתכל טוב מנסה לבדוק מה זה אם לא פוקימון. ולאחר מכן אני אומר לטורציק "טוב. בוא נלך לחפש לנו חבר לצוות שלנו".

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    "האברה הזה יכול לקחת שלושה אנשים?" אשאל את ג'ון ואם הוא יענה שכן אז אגיד: "אז נוסעים על אברה לעיר קנלייב!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

9. Surgeon of Death
    "אני חושב שאבחר באלקיד שתפסתי לא מזמן" אומר ואחשוב על זה שאף צורה של רוטום לא חזקה בסוגים על אלקיד-חוץ מהרגילה אבל ברגילה גם רוטום חלש עליו

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    שינקס משתמש במתקפת רסיסי ברק חזקים מאוד שפוגעים בבאדו שלך שלא מצליח להשתמש במתקפות שאמרת לו להשתמש,אתה רואה שהמאמן מתכנן עם עצמו טקטיקת קרב.
    האם אתה אומר לו להתגונן או לתקוף?
    אני אומר לבידו: "בידו תזהר מהמתקפות החזקות של שינקס שלו ואז תשתמש בכל הכוחות שיש לך להשתמש באבקת רעל כדי להרעיל אותו ולפגוע בו ואז במהלך הגנתי תשתיק אותו בעזרת אבקת שיתוק שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אהה..
    -----
    "אוקיי,קדימה-לארון!" אומר ואלך אל הארון.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש סופר ספאמר
    Batista

כינוי מקורי

Uchihe Sasuke

איתי

הרוח המתמטקאית

MasterBar

קאקאשי סנסיי**

אני אומר לראלטס ''תשתמש בשיגור ליד המפלי מים ותשתמש בעל חושי על המים כדי לכבות את האש של הקוף''

13. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    'איזה סיוט נורא. עמניין אם זה אמתי.' אני חושב ומנסה להכינס שוב לגוד'ו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. משתמש מנוסה
    Batista
    ג'ון מוציא מהפוכדור שלו אברא,הוא נוגע בראשו של אברא,לטיאוס אחריו,שלי ואתה נוגעים אחרונים,אתה שומע כמו יריית אקדח,אחריי זה אתה מוצא את עצמך בעיר קנלייב,ליד מכון העיר,ג'ון מחזיר את אברא,שלי שואלת אתכם:"שניכנס?".

כינוי מקורי
    אלקיד מסתכל על רוטום ומתחיל לסובב את ידיו,דילן מתרשם מאוד ואומר:"טעינת הכוח המפורסמת של אלקיד,תמיד רציתי לראות אחת כזו,רק חבל שעכשיו אלקיד פגיע,רוטום תשתמש במתקפת סופת אבק!".

Uchihe Sasuke
    *באמת תשקיע יותר!
    *
    X מסמן מילה שנמחקה או לא ברורה

אתה,פיקאצ'ו וקובצ'ו ממשיכים לכיוון המנהרה,אתה מרגיש שהמקום הופך להיות יותר ויותר קר,אתה רואה דף נייר ישן שבו כתוב:"השנה,אלף תשע מאות ארבעים ושש,המקום מנהרה לא ידועה מהעיר סנופויט,כאן פרופסור צ'רלס וונסון מהעיר קנלייב,מצאנו כאן את X הפוקימון האגדי אני לא בוטח בו".

איתי
    המים העל חושיים מפספסים את האש העל חושית של פינסייג' שזורק אותה בתוך הנהר,אתה רואה שהאדים מכסים את המקום,אך נראה שראלטס מצליח לנווט בכול זאת.
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"לראלטס יש יכולת ניווט טבעית,בגלל שעיניו מחוסות העל חושיות שלו מרגישה עצמים שראלטס קרוב אליהם".

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהדלת נעולה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"מאמן יקר,העולם של הדוג'ו הושמד,אל תיכנס לשם אחרת שאדומן יצליח לצאת לעולם שלך וינסה לכבוש אותו!
    תיזהר,ריקואזה".

SportMan
    שינקס מתחמק מכול מתקפה שבאדו שולח אליו,אך שינקס מפספס את המתקפה שהוא שלח לעברו של באדו-סופת ברק,באדו מצליח להתקיף עם ניב רעל חלש יחסית אך הוא הצליח לפחות לפגוע.

קאקאשי סנסיי**
    אתה מחזיר את הפוקדע לכיס שלך וממשיך בדרכך,אתה רואה פיג'י קטן וחמוד משחק לו ליד הים,אתה רואה שהוא מסתכל על הלוגיה ועל הדבר המוזר הזה,אתה מסתכל גם ואתה רואה שהם נלחמים זה נגד זה!

15. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהדלת נעולה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"מאמן יקר,העולם של הדוג'ו הושמד,אל תיכנס לשם אחרת שאדומן יצליח לצאת לעולם שלך וינסה לכבוש אותו!
    תיזהר,ריקואזה".
    'אז זה לא הייה חלום אז אני באמת הפקרתי עול,אני הפקרתי אנשים שהיו רציכים את העזרה שלי! גרמתי להרס, להרג!'אני חושב ויואצות לי כמה דמעות מהעיינים.
    אחרי שניגבתי יל את הדמעות אני מתחיל להתקדם לאבר האגם שבעייריה טוונליף.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 73 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •