פורסם במקור על ידי
Yuma Tsukumo
Batista
לטיאוס אומר לך:"לצערי אני לא יכול לקחת שלושה נערים איתי,מקסימום אחד,ושמעת מה רד-איי אמר אתה צריך לשמור על שלי" אתה שומע את ג'ון אומר:"לי יש אברא הוא יכול לקחת אותנו לשם".
כינוי מקורי
דילן אומר לך:"תנצח אותי בקרב אחד על אחד תקבל פוקימון כנף טוב,אם תפסיד תקבל פוקימון אדמה,ואז נערוך קרב של שלושה על שלושה,אם תנצח תקבל את סמל החזית שלי הולך?".
Uchihe Sasuke
הפוקדע אומר לך:"ארון,פוקימון ראש המתכת הקטן,ארון חיים במערות או באזורי הר שונים,ארון מתפתח לליירון ואז לאגרון,ארון הזה יודע,ראש מתכת,ציפורן מתכת וקרן על.
הערה,קרן העל של ארון חלשה וזקוקה לשיפורים".
איתי
אתה אומר לראלטס שלך להשתמש בעל חושי על אחד הלפידים אך הלפידים כבדים מידי בשביל הכוחות של ראלטס,אתה שומע את המאמן אומר:"ככה עושים את זה,פינסייג',על חושי על להבות הלפיד!" אתה רואה זוהר הכחול מסביב ללהבות של הלפיד.
הרוח המתמטקאית
האיש מתקרב אליך ואומר לך בלחש:"האמת לא אכפת לי אם תמותו או תחיו,העיקר שהעולם הזה יהיה מושמד" הוא צוחק צחוק מרושע,אתה רואה שריקואזה משתמש במתקפה לבנה עליך,אתה מוצא את עצמך בסוף בפתח הדוג'ו.
MasterBar
אתה ממשיך בדרכך,ויניפלדה על כפתך,אתה רואה מאמן לבוש לבן כולו הוא אומר לך:"אתה מחפש פוקימון מסוים או שאתה פתוח להצעות,אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי,אני יכול לתת לך מידע על כול פוקימון שאתה רוצה,זאת אומרת אם הוא נמצא פה,נגיד אתה מחפש פיג'י אני אוכל להגיד לך איפה הוא,תחפש צ'רמנדר לא תמצא אף פעם באזור הזה".
קאקאשי סנסיי**
טורצ'יק מניע את ראשו בסירוב,אתה רואה בשמיים פוקימון כנף לבן-כחול מעופף לא בשמיים,אתה רואה שהוא בורח ממשהו,אתה רואה מאחוריו פוקימון דומה לו רק שהוא שחור-סגול.
רק שתדעו,כול פוקימון יכול ללמוד כול מתקפה,רק צריך לנסות ללמד אותו.
ואני מספיק אם השיטה של הבחירות כי זה דופק קצת אתכם...