Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 74 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,096 עד 1,110 מתוך 1524
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    הרוח המתמטקאית
    אתה מנגב את הדמעות שבעיניך וממשיך לכיוון אגם וריטי,אתה מגיע לשטח האגם ורואה מרחוק אי קטן שבו מערה אתה,אתה זוכר שהאגדה אומרת שמספרייט נמצא שמה,אתה נזכר גם שפה מצא פרופסור רואן את מותו.
    אתה רואה דמות שנראת אנושית נכנסת למערה.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    ג'ון מוציא מהפוכדור שלו אברא,הוא נוגע בראשו של אברא,לטיאוס אחריו,שלי ואתה נוגעים אחרונים,אתה שומע כמו יריית אקדח,אחריי זה אתה מוצא את עצמך בעיר קנלייב,ליד מכון העיר,ג'ון מחזיר את אברא,שלי שואלת אתכם:"שניכנס?".

כינוי מקורי
    אלקיד מסתכל על רוטום ומתחיל לסובב את ידיו,דילן מתרשם מאוד ואומר:"טעינת הכוח המפורסמת של אלקיד,תמיד רציתי לראות אחת כזו,רק חבל שעכשיו אלקיד פגיע,רוטום תשתמש במתקפת סופת אבק!".

Uchihe Sasuke
    *באמת תשקיע יותר!
    *
    X מסמן מילה שנמחקה או לא ברורה

אתה,פיקאצ'ו וקובצ'ו ממשיכים לכיוון המנהרה,אתה מרגיש שהמקום הופך להיות יותר ויותר קר,אתה רואה דף נייר ישן שבו כתוב:"השנה,אלף תשע מאות ארבעים ושש,המקום מנהרה לא ידועה מהעיר סנופויט,כאן פרופסור צ'רלס וונסון מהעיר קנלייב,מצאנו כאן את X הפוקימון האגדי אני לא בוטח בו".

איתי
    המים העל חושיים מפספסים את האש העל חושית של פינסייג' שזורק אותה בתוך הנהר,אתה רואה שהאדים מכסים את המקום,אך נראה שראלטס מצליח לנווט בכול זאת.
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"לראלטס יש יכולת ניווט טבעית,בגלל שעיניו מחוסות העל חושיות שלו מרגישה עצמים שראלטס קרוב אליהם".

הרוח המתמטקאית
    אתה רואה שהדלת נעולה,אתה רואה פתק שבו כתוב:"מאמן יקר,העולם של הדוג'ו הושמד,אל תיכנס לשם אחרת שאדומן יצליח לצאת לעולם שלך וינסה לכבוש אותו!
    תיזהר,ריקואזה".

SportMan
    שינקס מתחמק מכול מתקפה שבאדו שולח אליו,אך שינקס מפספס את המתקפה שהוא שלח לעברו של באדו-סופת ברק,באדו מצליח להתקיף עם ניב רעל חלש יחסית אך הוא הצליח לפחות לפגוע.

קאקאשי סנסיי**
    אתה מחזיר את הפוקדע לכיס שלך וממשיך בדרכך,אתה רואה פיג'י קטן וחמוד משחק לו ליד הים,אתה רואה שהוא מסתכל על הלוגיה ועל הדבר המוזר הזה,אתה מסתכל גם ואתה רואה שהם נלחמים זה נגד זה!
    ''ראלטס תשתמש בעל חושי על הלהבות ואחרי זה תעיף אותם על הקוף ואז תשתמש על הקוף בעל חושי ותעיף אותו על הרצפה'' אני צועק לראלטס

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה מנגב את הדמעות שבעיניך וממשיך לכיוון אגם וריטי,אתה מגיע לשטח האגם ורואה מרחוק אי קטן שבו מערה אתה,אתה זוכר שהאגדה אומרת שמספרייט נמצא שמה,אתה נזכר גם שפה מצא פרופסור רואן את מותו.
    אתה רואה דמות שנראת אנושית נכנסת למערה.
    אני מנסה לעקוב אחריה הדמות האנושית שנכנסה למערה כשאני הולך על קצוות האצבעות,אני מנסה לזהות מי אותו האדם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

4. משתמש מנוסה
    איתי
    פינסייג' משתמש בגל הדף חזק מאוד שגורם לאדי המים להעלם,אתה רואה שהוא משתמש בחרב עשב שפוגעת בראלטס ומוציאה מאיזון את מתקפת העל חושי,אתה רואה שראלטס מתחיל לזהור בזוהר לבן,האם הוא מתפתח!
    לא זו הייתה אזעקת שב,אתה רואה שהוא משתמש בכדור סגול מוזר שפוגע בפינסייג'.
    ראלטס כמעט התפתח!
    ראלטס אולי למד כדור על חושי!

הרוח המתמטקאית
    אתה מתקרב לדמות,אתה נופל בטעות למים,הדבר האחרון שאתה רואה זה שהדמות מסתכלת עליך וקופצת למים,אתה מתעורר בתוך המערה,אתה רואה נערה בעלת שיער סגול מוזר היא שואלת אותך:"אתה בסדר?".

5. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    פינסייג' משתמש בגל הדף חזק מאוד שגורם לאדי המים להעלם,אתה רואה שהוא משתמש בחרב עשב שפוגעת בראלטס ומוציאה מאיזון את מתקפת העל חושי,אתה רואה שראלטס מתחיל לזהור בזוהר לבן,האם הוא מתפתח!
    לא זו הייתה אזעקת שב,אתה רואה שהוא משתמש בכדור סגול מוזר שפוגע בפינסייג'.
    ראלטס כמעט התפתח!
    ראלטס אולי למד כדור על חושי!

הרוח המתמטקאית
    אתה מתקרב לדמות,אתה נופל בטעות למים,הדבר האחרון שאתה רואה זה שהדמות מסתכלת עליך וקופצת למים,אתה מתעורר בתוך המערה,אתה רואה נערה בעלת שיער סגול מוזר היא שואלת אותך:"אתה בסדר?".
    אני אומר ''ראלטס כל הכבוד תנסה לתקוף שוב בכדור על חושי ועם אתה מפספס תשתמש בעל חושי על הכדור ותכוון אותו למטרה''

6. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אני מסתכל סביב בהפתעה מהנפילה וארחרי זה בוחן את הגוף שלי בתקווה שלא קיבלתי אף מכה.
    אני אומר לנערה במבוכה:"כן אני בסדר...הבגדים שלי אולי קצת רטובים אבל אני לא חושב שנפצעתי. אני מקווה שלא הבהלתי אותך מהנפילה לי."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    איתי
    ראלטס מתמקד בפינסייג' אתה רואה שהוא משתמש בכדור סגול מושלם שפוגע בפינסייג' ומעיף אותו לתוך אזור העשב,זירת הבית של פינסייג',אתה רואה שראלטס משתמש בעל חושי על פינסייג' בשביל לקרב אותו יותר לאזור הלפידים.
    ראלטס למד כדור על חושי!

הרוח המתמטקאית
    הנערה אומרת לך:"זה בסדר,הבגדים יבשים,הפצע שהיה לך ברגל הצלחתי לרפאו,אתה רוצה נגדי קרב פוקימונים או שאתה מעדיף שאעזור לך להגיע למרכז הפוקימונים?".

8. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    הנערה אומרת לך:"זה בסדר,הבגדים יבשים,הפצע שהיה לך ברגל הצלחתי לרפאו,אתה רוצה נגדי קרב פוקימונים או שאתה מעדיף שאעזור לך להגיע למרכז הפוקימונים?".
    "תודה לך על ההעזרה, אני מקווה שהז לא היי טירחה גדולה. וכן,אשמח לקרב פוקימונים קטן,קרב רגעיל או זוגוות?"אני אומר ומודה לה.
    אני מוציא מהתיק של אברא במקרה של קרב זוגות גם את הפוקדור של פגלין,אני זורק את הפוקדור/ים ואני אומר "אברא צא! פגלין צא!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    הילדה אומרת לך:"קרב של אחד על אחד,צא איווי אני בוחרת בך" אתה רואה שהיא זורקת פוכדור כחול-לבן עם שלושה פסים אדומים עבים על החלק האדום,גרייטבול,היא אומרת לך:"במי תשתמש בגלפין או באברא?".

10. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    הילדה אומרת לך:"קרב של אחד על אחד,צא איווי אני בוחרת בך" אתה רואה שהיא זורקת פוכדור כחול-לבן עם שלושה פסים אדומים עבים על החלק האדום,גרייטבול,היא אומרת לך:"במי תשתמש בגלפין או באברא?".
    "אני אשתמש באברא."אני אומר לה ומוסיף לאברא "תחכה שהמתקפה של איוווי תיהיה קרובה אליך ואז תשתמש בשיגור כדי להעלם למאחורי איווי לאחר מכן תשתמש בכוח נסתר כך שאיווי לא יהיה מוכן!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    האיווי של הילדה לא זז בכלל,הוא מסתכל על אברא במבט בוחן,אברא מתרומם ושולח אליו מתקפת כוח נסתר,בגלל שאתם נמצאים בתוך מערה המתקפה היא סופת אבנים,איווי הודף את המתקפה בעזרת שאגה.

12. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    האיווי של הילדה לא זז בכלל,הוא מסתכל על אברא במבט בוחן,אברא מתרומם ושולח אליו מתקפת כוח נסתר,בגלל שאתם נמצאים בתוך מערה המתקפה היא סופת אבנים,איווי הודף את המתקפה בעזרת שאגה.
    "אברא תשתמש בכוח נסתר כדי להיעלם למאחורי איווי ואז תשתמש בהמירות כדי שאיווי לא ישים לב שנעלמת בכוח נסתר!"אני אומר לאברא.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    ראלטס מתמקד בפינסייג' אתה רואה שהוא משתמש בכדור סגול מושלם שפוגע בפינסייג' ומעיף אותו לתוך אזור העשב,זירת הבית של פינסייג',אתה רואה שראלטס משתמש בעל חושי על פינסייג' בשביל לקרב אותו יותר לאזור הלפידים.
    ראלטס למד כדור על חושי!

הרוח המתמטקאית
    אני אומר ''ראלטס כל הכבוד למדת מתקפה עכשיו תשתמש בשיגור אל מאחורי הקוף ואחרי זה תתקוף אותו בכדור על חושי''

14. משתמש מנוסה
    איתי
    אתה רואה את זה כאילו בהילוך איתי,ראלטס נעלם ומופיע מחדש מאחורי פינסייג',הוא משתמש בכדור צל פינסייג' קופץ בשנייה האחרונה ומצליח להתחמק מהמתקפה.
    אתה שומע את הפוקדע מצפצף:"סכנה,אנרגיה אלקטרומגנטית חזקה מתקרבת,הפוקדע נכנס למצב חירום!".

הרוח המתמטקאית
    אברא שוב משתמש בכוח נסתר-סופת אבנים ששוב לא פוגעת באיווי של הילדה,אך הפעם איווי מגיב בכדור צל שפוגע באברא שלך בצורה קשה,אתה רואה שהוא מתכונן למתקפה חזקה יותר הפעם.

15. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אברא שוב משתמש בכוח נסתר-סופת אבנים ששוב לא פוגעת באיווי של הילדה,אך הפעם איווי מגיב בכדור צל שפוגע באברא שלך בצורה קשה,אתה רואה שהוא מתכונן למתקפה חזקה יותר הפעם.
    "אברא תחכה שאיווי אירה את המתקפה שלו ואז תשתמש בכוח נסתר כדי להיעלם לטווח ואז תשתמש בכוח נסתר בכל הכוח!"אני אומר לאברא.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 74 מתוך 102 ראשוןראשון ... 2464727374757684 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •