Batista
הפוקימונים שלך נראים חזקים מאוד אך אתה רואה את מנהיג המכון מתרכז מאוד חזק במשהו,אתה רואה את לטיאוס מדבר ללא קול הוא אומר לך:"מנהיג המכון שולט על הפוקימונים בעזרת המוח שלו,תפריע בטעות למנהיג ותוכל לנצח!".
לטיאוס סיפר לך שיטה איך לנצח את המנהיג!
קאקאשי סנסיי**
פיג'י שוב מתעופף לו באוויר,הוא משתמש במתקפת ניקור על ראשה של טורצ'יק.
טורצ'יק מצליחה להתחמק ולגרום לפיג'י להתנגש באדמה,אך לצערך הוא לא מובס,שני הפוקימונים רצים זה לזה במתקפת ניקור חזקה מאוד.
איתי
טיירוג מתרומם במהירות ושולח בעיטת מגה לגופו של זובאט.
טיירוג משתמש במכת שהפעם פוגעת בצורה איומה בזובאט,המאמן נראה לאור הברק כמו מטורף,עיניו נפערו באימה למראה כמעט הפסדו של טיירוג,אתה רואה לאחר שלוש דקות של ברק בלי נפסק לגופו של זובאט,הוא מפסיד.
טיירוג הביס את זובאט,1-1.
Batista
מנהיג המכון מרים את מבטו,אתה רואה שהפוקימונים שלו פתאום לא יודעים מה לעשות.
הוא מסתכל עליך בהבעה מוזרה,לוקח לו בערך חצי דקה בשביל להבין מה עשית,בחצי דקה האלה אלומגה הביסה את היפנו ואת ווינט.
אלומגה הביסה את היפנו ואת ווינט,2-0 לך!
איתי
*זה היה באיוונט של האגדיים,עכשיו זה סתם משהו אתה יכול למכור את זה גם.
טיירוג משתמש במתקפת גל הדף בשביל להדוף את הכדור העל חושי של קירליה.
קירליה,חלש עוד מהקרבות הקודמים משתמש בעל חושי בשביל להחליש את היריב.
Batista
מיים ג'וניור נראה שפועל לבד,מנהיג המכון נראה לחוץ ולא נראה שהוא יכול לתפקד אבל בכול זאת מיים ג'וניור תוקף את אלומגה בעל חושי וזורק אותה על איווי,מה שמביס את שניהם,עכשיו זה קרב אחד על אחד,מר ג'וניור נגד ברמי.
מיים ג'וניור מביס את אלומגה ואת איווי,2-2!
איתי
קירליה לא מסוגל להוציא עוד כדור אור אחד,אתה נזכר מה האיש במערה אמר לך:"כדור אור מחליש מאוד את הפוקימון שמשתמש בו,לכן זה נשק אחרון,ככול שהפוקימון משתמש בו יותר כך הוא נהיה חלש יותר" אתה רואה שגם ככה קירליה לא מסוגל עכשיו מיותר להחזיק את טיירוג.
"באמת כל הכבוד לך אברא, הצלחת לנצח פוקימון מאוד חזק וזה רק הקרב השני שלך! והצלחת ללמוד מתקפה שיכולה להיות טקטית!"אני מחמיא לאברא שלי ומחזיר אותו לפוקדור.
"האיווי שלך היה מאוד חזק! דרך אגב שכחתי להשיג את עצמי קוראים לי אלמוג ואני מאמן פויקמונים שלא מזמן התחיל את מסעו. תגידי את חושבת שהמכה שהייתה לי ברגל לא תפריע לי ללכת?"אני פונה לנערה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)