Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 81 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,201 עד 1,215 מתוך 1524
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    *באמת תשקיע יותר!
    *X מסמן מילה שנמחקה או לא ברורה
    אתה,פיקאצ'ו וקובצ'ו ממשיכים לכיוון המנהרה,אתה מרגיש שהמקום הופך להיות יותר ויותר קר,אתה רואה דף נייר ישן שבו כתוב:"השנה,אלף תשע מאות ארבעים ושש,המקום מנהרה לא ידועה מהעיר סנופויט,כאן פרופסור צ'רלס וונסון מהעיר קנלייב,מצאנו כאן את X הפוקימון האגדי אני לא בוטח בו".
    "מעניין מי זה הפוקימון האגדי הזה.." אומר לקובאצ'ו ופיקאצ'ו "הפוקימון היחיד שאני יודע שחי פה הוא רג'יגיגאס,ואיך אי אפשר לבטוח בו?הרי פגשתי בו פנים אל פנים!" ואלך איתם להמשך המערה.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    אתה,לטיאוס,שלי וג'ון מגיעים לסיפון,אתה רואה מלח צעיר ויפה תואר מתקרב ואומר לכם:"יש לכם כרטיסים?" לטיאוס מוציא מכיסו ארבעה כרטיסים,המלח אומר לכם:"תבלו בשהייה שלכם פה".

Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך במחילה הזו,אתה מרגיש איך לאט לאט קירות מתחילים להיות לחים וקרים,אתה רואה שלושה קרבי משוטטים להם באזור,אתה רואה שהמנהרה מתחילה לעלות כלפי מעלה,אחרי כמה דקות אתה רואה שאתה באזור ההר שוב.

איתי
    קירליה משתמש במתקפת על חושי שלא פוגעת בארון.
    ארון מצליח להשתמש במתקפת ראש ברזל שפוגע ישירות בקירליה.
    קירליה משתמש בכדור על חושי שפוגע בארון בצורה חזקה מאוד.

קאקאשי סנסיי**
    הפוקדע אומר:"מפעיל אפשרות מפה,הפוקדע נמצא בעיירה סנדג'ם,המרכז הקרוב הוא בעיירה סנדג'ם,חמישים מטרים צפונה מהנקודה שהפוקדע נמצא,שלוש דקות הליכה,וחמש שניות ריצה בערך".

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    אתה,לטיאוס,שלי וג'ון מגיעים לסיפון,אתה רואה מלח צעיר ויפה תואר מתקרב ואומר לכם:"יש לכם כרטיסים?" לטיאוס מוציא מכיסו ארבעה כרטיסים,המלח אומר לכם:"תבלו בשהייה שלכם פה".
    אגיד ללטיאוס בשקט: "מאיפה השגת כרטיסים לספינה?" ואז אכנס לתוך הספינה כדי לבדוק אותה קצת.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה ממשיך במחילה הזו,אתה מרגיש איך לאט לאט קירות מתחילים להיות לחים וקרים,אתה רואה שלושה קרבי משוטטים להם באזור,אתה רואה שהמנהרה מתחילה לעלות כלפי מעלה,אחרי כמה דקות אתה רואה שאתה באזור ההר שוב.
    "לפחות חזרתי לאזור בו הייתי!" אומר ואחפש את זירת הקרב כדי להפסיק את הריב בין פוקימוני האש לחשמל.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Batista
    לטיאוס אומר לך:"בזמן שג'ון ושלי היו איתך בחדר בזמן שהיית מעולף,ירדתי למרכז לקנות כרטיסים לספינה,אני חושב שאולי גם אני צריך להיות מאמן פוקימונים" ג'ון שומע את השיחה שלכם ומתחיל לצחוק הוא אומר ללטיאוס:"לטיאוס נו באמת,אתה מאמן פוקימונים?!" לטיאוס אומר לכם:"אגב,יש אנשים שצדים פוקימונים,אז מעכשיו קוראים לי לאנס,בסדר?".

Uchihe Sasuke
    אתה לא רואה את הפוקימונים האחרים,אתה רואה שאתה אולי נמצא על הר אבל לא בהר הנכון!
    אתה רואה חמישה פוקימונים ולא סתם פוקימונים אלא ארסיאוס,דיאגלה,פאלקיה גראדון וקיוגר,הגעת אל הר קורונט!

6. משתמש מנוסה
    Batista
    לטיאוס אומר לך:"בזמן שג'ון ושלי היו איתך בחדר בזמן שהיית מעולף,ירדתי למרכז לקנות כרטיסים לספינה,אני חושב שאולי גם אני צריך להיות מאמן פוקימונים" ג'ון שומע את השיחה שלכם ומתחיל לצחוק הוא אומר ללטיאוס:"לטיאוס נו באמת,אתה מאמן פוקימונים?!" לטיאוס אומר לכם:"אגב,יש אנשים שצדים פוקימונים,אז מעכשיו קוראים לי לאנס,בסדר?".
    "אולי תקרא לך המשיח לאנס." אגיד בגיחוח ללטיאוס ואז אמשיך בדרכי לחדר שלי.

7. משתמש מנוסה
    Batista
    לאנס מחייך ואומר לך:"טוב,עם הכרטיסים קיבלנו שני חדרים,חדר אחד לך תומר,לג'ון ולי,וחדר צמוד לשלי,אולי כדי שאני אתפוס איזה פוקימון,ג'ון תביא לי פוכדור אחד ריק בבקשה,אני אלחם נגד פוקימון" ג'ון זורק ללאנס פוכדור,לאנס מכניס אותו לכיס ואתם ממשיכים להתקדם.

8. משתמש מנוסה
    Batista
    לאנס מחייך ואומר לך:"טוב,עם הכרטיסים קיבלנו שני חדרים,חדר אחד לך תומר,לג'ון ולי,וחדר צמוד לשלי,אולי כדי שאני אתפוס איזה פוקימון,ג'ון תביא לי פוכדור אחד ריק בבקשה,אני אלחם נגד פוקימון" ג'ון זורק ללאנס פוכדור,לאנס מכניס אותו לכיס ואתם ממשיכים להתקדם.
    "יש פה מקום אימונים? כי אני צריך אחד." אגיד בגיחוח לעברם תוך כדי ההליכה בספינה.

9. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה לא רואה את הפוקימונים האחרים,אתה רואה שאתה אולי נמצא על הר אבל לא בהר הנכון!
    אתה רואה חמישה פוקימונים ולא סתם פוקימונים אלא ארסיאוס,דיאגלה,פאלקיה גראדון וקיוגר,הגעת אל הר קורונט!
    "הר קורונט?" אשאל את עצמי "מה אני עושה פה?" ואסתכל סביב כדי לראות רמזים למעשיי במקום.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Batista
    לאנס אומר אני חושב שיש פה מקום אימונים,יש מגרש קטן,יש שמה אבל רק קרבות של אחד על אחד,אני צריך פוקימון ומהר,תגיד ג'ון אפשר גם להשאיל ממך את אברא" אתה שומע את ג'ון אומר ללאנס:"תגיד לאנס,להשאיל לך גם את המכנסיים שלי?" הוא זורק לו את הפוכדור של אברא,לאנס ואברא נעלמים לכמה דקות,כעבור עשר דקות בערך הוא חוזר ומגיש לג'ון את האברא שלו,מרוצה מאוד מחזיק פוכדור שכנראה יש בו פוקימון.

Uchihe Sasuke
    אתה שומע כמה מילים משיחתם של האגדיים:"אני חושב שצריך להשמיד את המחוז הזה!" וקול אחר אומר:"קיוגר אחי היקר,הדבר היחידי שמעסיק לך את המוח הוא להשמיד מחוזות וערים שלמות,הרי עד לפני חמש שנים היה גם את מחוז פיור לא?" אתה שומע קול רגוע ועמוק שאומר:"ידידיי,אל נא תריבו במיוחד שבן תמותה נמצא בחדר,גש הנה בחור צעיר,אנחנו לא נפגע בך".

11. משתמש מנוסה
    Batista
    לאנס אומר אני חושב שיש פה מקום אימונים,יש מגרש קטן,יש שמה אבל רק קרבות של אחד על אחד,אני צריך פוקימון ומהר,תגיד ג'ון אפשר גם להשאיל ממך את אברא" אתה שומע את ג'ון אומר ללאנס:"תגיד לאנס,להשאיל לך גם את המכנסיים שלי?" הוא זורק לו את הפוכדור של אברא,לאנס ואברא נעלמים לכמה דקות,כעבור עשר דקות בערך הוא חוזר ומגיש לג'ון את האברא שלו,מרוצה מאוד מחזיק פוכדור שכנראה יש בו פוקימון.
    "איזה פוקימון תפסת לאנס?" אשאל את לאנס ואז אוסיף: "רוצה קרב נגדי? אחד מהפוקימונים שלי נגד הפוקימון שלך! תבחר את הפוקימון שלי!"

12. משתמש מנוסה
    Batista
    לאנס חושב מעט ואומר לך:"קרב זוגות,אני וג'ון נגדך ונגד שלי" אתה שומע את שלי אומרת:"מישהו קרא לי,מה עושים קרב זוגות,עם מי אני?" ג'ון מוסיף:"את עם תומר,טוב אברא ופוקימון של לטיאוס נגד שניים שלכם".

13. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    *אתה אל תגיד לי מה לעשות,אם סניבי ישתמש במתקפה שוב אז הוא ילמד אותה.
    סניבי מנסה להשתמש בעלי תער אך אינו מצליח,לעומת זאת הסניזל של קלייר מצליחה להשתמש במתקפת קרח חזקה מאוד שפוגעת בסניבי.
    האם תמשיך לצוות עליו מתקפות שהוא לא למד או שתסתפק במה שיש?
    סניבי צעקה! ואז תנסה להשתמש בסינתזה,אם אתה רואה שאתה לא מצליח אז תשתמש בחבטה!"
    אצעק ואבחון את סניזל מרחוק..

Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    Uchihe Sasuke
    אתה שומע כמה מילים משיחתם של האגדיים:"אני חושב שצריך להשמיד את המחוז הזה!" וקול אחר אומר:"קיוגר אחי היקר,הדבר היחידי שמעסיק לך את המוח הוא להשמיד מחוזות וערים שלמות,הרי עד לפני חמש שנים היה גם את מחוז פיור לא?" אתה שומע קול רגוע ועמוק שאומר:"ידידיי,אל נא תריבו במיוחד שבן תמותה נמצא בחדר,גש הנה בחור צעיר,אנחנו לא נפגע בך".
    "אוקיי" אומר בביישנות ואתקדם אל האגדיים.לאחר מכן אומר לקיוגר: "קיוגר,אם אינך זוכר אותי,אני טרי.אני לא ממליץ לך להשמיד את המחוז.המחוז שופע בפוקימונים טובים ובבני אדם נהדרים-למה לך להשמיד את הכל?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Batista

Uchihe Sasuke

איתי
    קירליה משתמש במתקפת על חושי שלא פוגעת בארון.
    ארון מצליח להשתמש במתקפת ראש ברזל שפוגע ישירות בקירליה.
    קירליה משתמש בכדור על חושי שפוגע בארון בצורה חזקה מאוד.

קאקאשי סנסיי**
    הפוקדע אומר:"מפעיל אפשרות מפה,הפוקדע נמצא בעיירה סנדג'ם,המרכז הקרוב הוא בעיירה סנדג'ם,חמישים מטרים צפונה מהנקודה שהפוקדע נמצא,שלוש דקות הליכה,וחמש שניות ריצה בערך".
    אני מחליט לרוץ בשטורציק בזרועותי אני מגיענ לעיר ומחפש את מרכז הפוקימונים וכשאני מוצא אותו אני רץ לאחות זואי "טורציק שלי היא נפצעה קשה בקרב תוכלי לרפות אותה?"

עמוד 81 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3171798081828391 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •