Batista
*התבלבלתי עם קודאק.
*וזה שלי.
האיווי שלך מסתכל על האיווי של לאנס,האיווי השני נראה יותר ממוקד,יותר רציני,יותר חזק,שני הפוקימונים זזים בתיאום מושלם,איווי של לאנס משתמש בעל חושי,וגם האיווי שלך משתמש בזה.
כינוי מקורי
אלקיד משתמש באגרוף רעם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא משפיע עליו כול כך,אתה רואה שרוטום מגיב במתקפת רוח קרה חזק במיוחד שפוגעת באלקיד.
KoDakThe
האחות ג'וי אומרת לך:"באמת הסניזל של מנהיגת המכון מיוחדת,מרכז האימונים נמצא קומה אחת מתחת למרכז,אתה רואה את המדרגות תרד למטה ותמצא את מרכז האימונים".
Uchihe Sasuke
ארסיאוס עוצר אותך ואומר לך:"איני בוטח בך בן אדם,תצטרך מלווה פאלקיה עליך אני סומך" אתה רואה את פאלקיה לאט לאט מתכווץ,אתה רואה נער בעל פנים רציניות,הבגדים שלו לבנים עם פסים אדומים.
איתי
המאמן מסתכל על הפוכדור של ארון שלו עצוב מעט הוא אומר לך:"הארון שלי לא הפסיד באף קרב בחיים,הקירליה שלך היה חלש בגלל הקרבות הקודמים ארון היה אמור להביס את קירליה".
הרוח המתמטקאית
אתה מסתכל לכיוון המערה,הילדה לא יוצאת החוצה,אתה רואה שמתחיל לעלות היום,אך הילדה אינה יוצאת,אתה רואה מאמן שאומר לך:"אתה מחכה למישהו?".
קאקאשי סנסיי**
האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה באזור מומחים מיוחדים לאימונים של פוקימונים,אני אחת מהם,אני מומחית לפוקימוני נורמל,עד כמה שאני יודעת המומחה לפוקימוני אש נמצא באזור אגם ולור,כדי לך ללכת לשם".
"בי תוכל לבטוח," אומר לארסאוס "אך לא אכפת לי מליווי." לאחר מכן אומר לפאלקיה:"קדימה-בא אחריי!" ואסמן לו לבוא אחריי בזמן שאלך בדרך שהלכתי בה במערה.Uchihe Sasuke
ארסיאוס עוצר אותך ואומר לך:"איני בוטח בך בן אדם,תצטרך מלווה פאלקיה עליך אני סומך" אתה רואה את פאלקיה לאט לאט מתכווץ,אתה רואה נער בעל פנים רציניות,הבגדים שלו לבנים עם פסים אדומים
NYO HO HO BITCH
Uchihe Sasuke
אתה ופאלקיה הולכים במנהרה,אתה שומע אותו אומר לך:"אתה יכול לחזור על מה שקראת בפתק,מי הבוגד,תגיד לי היה רשום שמה,אחרת תצטער על כך!".
איתי
המאמן חושב מעט ואומר לך:"אני חושב אפשר להשיג את האבן רק בצפון המכון,במקדש סנופויט יש כמה אבני זריחה כאלה,לדעתך כדי ללכת עד לשם בשביל לפתח את קירליה שלך לגלייד?".
איתי
המאמן אומר לך:"רק שתדע יש אזורים במקום הזה,שמובילים למקומות שלא ציפית להם,היו לפני חמש שנים בערך נערים בגילך שנעלמו לחודש שלם במקום הזה ואיפה מצאו אותם,בקנטו ליד העיר פיושה,לא כדי ללכת באזור הזה עמוק בלי מדריך טוב".
הרוח המתמטקאית
*לא ברור לי אל מי דיברת אז בבקשה תגיב מחדש טוב?
מי שיהיה קורא קבוע של הסיפור של בספרות יקבל הפתעות טובות כמו:פוקימונים נדירים,חפצי פיתוח,התקפות חדשות.
הרוח המתמטקאית
אתה נכנס שוב למערה,אתה מחפש את הנערה אך לא מוצא אותה,אתה מחפש באי הקטן מסביב וגם לא מוצא,נראה שהאדמה בלעה את הילדהֱ!
ולא רק זה,אתה רואה שהסירה שלך לאט לאט נופלת למים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)