Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 83 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1524
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    Batista
    לאנס מוציא את הפוכדור שלו אתה רואה שממנו יוצא איווי כמו שלך רק שהוא נראה הרבה יותר ממוקד,ספיר מוציאה קרבי קטן וחמוד,ג'ון מוציא את אברא שלו וקרב הזוגות מתחיל!
    הקרב מתחיל,אתה וספיר יחד עם איווי וקרבי נגד לאנס וג'ון עם איווי ואברא,0-0!

KoDakThe
    *מתקפה שהמצאתי.
    ספיר אומרת לך:"פשוט המתקפה הזו,שריטת כפור,היא מתקפה שסניזל אינו יכול ללמוד בשום מצב,זו מתקפה אגדית של קיורם,אם סניזל הצליח ללמוד את זה,הוא הרבה יותר מסוכן משהוא נראה".

Uchihe Sasuke
    אתה רואה שדיאגלה מתקרב אליך הוא מסתכל עליך ואומר לארסיאוס:"מאסטר,הילד משקר,אני יודע את זה" פאלקיה אומר גם הוא לארסיאוס:"לי יש דווקא נטייה להאמין לילד הזה,יש באמת מנהרה עתיקה שמחברת בין סנופויט להר קורונט,הפתק ההוא שמצאת,תראה לי אותו".

איתי
    קירליה משתמש במתקפת על חושי על ארון אך הוא מצליח להתחמק.
    ארון משתמש במתקפת קרן על שפוגעת הפעם בקירליה אתה רואה שהוא מצליח לעמוד,אתה רואה את עיניו זורחות בזוהר אדום מפחיד הוא משתמש בכדור אור שמביס את ארון ומביס גם אותו.
    קירליה הביס את עצמו ואת ארון,3-2 לך,ניצחת!

הרוח המתמטקאית
    אתה מסתכל סביבך,האגם השחור נראה שקט,אך מחשבה אחת נותרת במוחך,איך בדיוק הילדה הנחמדה הזו תחזור אין עוד סירות בסביבה אתה רואה,והאגם עמוק מדי לשחייה.

קאקאשי סנסיי**
    האחות ג'וי אומרת לך:"בשביל שפוקימון ילמד מתקפה אתה צריך לאמן אותו,זו השיטה היחידה,אם אתה לא מאמן איך אתה רוצה שהוא יתחזק?".
    אני מחזיר את קילירה ואומר לו ''נלחמת טוב מגיע לך לנוח''
    ואחרי זה אני אומר למאמן ''היה קרב טוב אצה אולי יודע איםה אני יכול להשיג את האבן שמפתחת את קילירה שלי?''

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    *התבלבלתי עם קודאק.
    *וזה שלי.
    האיווי שלך מסתכל על האיווי של לאנס,האיווי השני נראה יותר ממוקד,יותר רציני,יותר חזק,שני הפוקימונים זזים בתיאום מושלם,איווי של לאנס משתמש בעל חושי,וגם האיווי שלך משתמש בזה.

כינוי מקורי
    אלקיד משתמש באגרוף רעם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא משפיע עליו כול כך,אתה רואה שרוטום מגיב במתקפת רוח קרה חזק במיוחד שפוגעת באלקיד.

KoDakThe
    האחות ג'וי אומרת לך:"באמת הסניזל של מנהיגת המכון מיוחדת,מרכז האימונים נמצא קומה אחת מתחת למרכז,אתה רואה את המדרגות תרד למטה ותמצא את מרכז האימונים".

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס עוצר אותך ואומר לך:"איני בוטח בך בן אדם,תצטרך מלווה פאלקיה עליך אני סומך" אתה רואה את פאלקיה לאט לאט מתכווץ,אתה רואה נער בעל פנים רציניות,הבגדים שלו לבנים עם פסים אדומים.

איתי
    המאמן מסתכל על הפוכדור של ארון שלו עצוב מעט הוא אומר לך:"הארון שלי לא הפסיד באף קרב בחיים,הקירליה שלך היה חלש בגלל הקרבות הקודמים ארון היה אמור להביס את קירליה".

הרוח המתמטקאית
    אתה מסתכל לכיוון המערה,הילדה לא יוצאת החוצה,אתה רואה שמתחיל לעלות היום,אך הילדה אינה יוצאת,אתה רואה מאמן שאומר לך:"אתה מחכה למישהו?".

קאקאשי סנסיי**
    האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה באזור מומחים מיוחדים לאימונים של פוקימונים,אני אחת מהם,אני מומחית לפוקימוני נורמל,עד כמה שאני יודעת המומחה לפוקימוני אש נמצא באזור אגם ולור,כדי לך ללכת לשם".

3. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    *התבלבלתי עם קודאק.
    *וזה שלי.
    האיווי שלך מסתכל על האיווי של לאנס,האיווי השני נראה יותר ממוקד,יותר רציני,יותר חזק,שני הפוקימונים זזים בתיאום מושלם,איווי של לאנס משתמש בעל חושי,וגם האיווי שלך משתמש בזה.

כינוי מקורי
    אלקיד משתמש באגרוף רעם חזק מאוד שפוגע ברוטום אך לא משפיע עליו כול כך,אתה רואה שרוטום מגיב במתקפת רוח קרה חזק במיוחד שפוגעת באלקיד.

KoDakThe
    האחות ג'וי אומרת לך:"באמת הסניזל של מנהיגת המכון מיוחדת,מרכז האימונים נמצא קומה אחת מתחת למרכז,אתה רואה את המדרגות תרד למטה ותמצא את מרכז האימונים".

Uchihe Sasuke
    ארסיאוס עוצר אותך ואומר לך:"איני בוטח בך בן אדם,תצטרך מלווה פאלקיה עליך אני סומך" אתה רואה את פאלקיה לאט לאט מתכווץ,אתה רואה נער בעל פנים רציניות,הבגדים שלו לבנים עם פסים אדומים.

איתי
    המאמן מסתכל על הפוכדור של ארון שלו עצוב מעט הוא אומר לך:"הארון שלי לא הפסיד באף קרב בחיים,הקירליה שלך היה חלש בגלל הקרבות הקודמים ארון היה אמור להביס את קירליה".

הרוח המתמטקאית
    אתה מסתכל לכיוון המערה,הילדה לא יוצאת החוצה,אתה רואה שמתחיל לעלות היום,אך הילדה אינה יוצאת,אתה רואה מאמן שאומר לך:"אתה מחכה למישהו?".

קאקאשי סנסיי**
    האחות ג'וי אומרת לך:"יש פה באזור מומחים מיוחדים לאימונים של פוקימונים,אני אחת מהם,אני מומחית לפוקימוני נורמל,עד כמה שאני יודעת המומחה לפוקימוני אש נמצא באזור אגם ולור,כדי לך ללכת לשם".
    אני אומר לו ''לא נורא פעם מנצחים ופעם מפסידים''
    ואני מוסיף ''אתה יודע איפה אני יכול להשיג אותה''

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    ארסיאוס עוצר אותך ואומר לך:"איני בוטח בך בן אדם,תצטרך מלווה פאלקיה עליך אני סומך" אתה רואה את פאלקיה לאט לאט מתכווץ,אתה רואה נער בעל פנים רציניות,הבגדים שלו לבנים עם פסים אדומים
    "בי תוכל לבטוח," אומר לארסאוס "אך לא אכפת לי מליווי." לאחר מכן אומר לפאלקיה:"קדימה-בא אחריי!" ואסמן לו לבוא אחריי בזמן שאלך בדרך שהלכתי בה במערה.
    NYO HO HO BITCH

5. משתמש מנוסה
    Uchihe Sasuke
    אתה ופאלקיה הולכים במנהרה,אתה שומע אותו אומר לך:"אתה יכול לחזור על מה שקראת בפתק,מי הבוגד,תגיד לי היה רשום שמה,אחרת תצטער על כך!".

איתי
    המאמן חושב מעט ואומר לך:"אני חושב אפשר להשיג את האבן רק בצפון המכון,במקדש סנופויט יש כמה אבני זריחה כאלה,לדעתך כדי ללכת עד לשם בשביל לפתח את קירליה שלך לגלייד?".

6. משתמש סופר ספאמר
    Uchihe Sasuke
    אתה ופאלקיה הולכים במנהרה,אתה שומע אותו אומר לך:"אתה יכול לחזור על מה שקראת בפתק,מי הבוגד,תגיד לי היה רשום שמה,אחרת תצטער על כך!".

איתי
    המאמן חושב מעט ואומר לך:"אני חושב אפשר להשיג את האבן רק בצפון המכון,במקדש סנופויט יש כמה אבני זריחה כאלה,לדעתך כדי ללכת עד לשם בשביל לפתח את קירליה שלך לגלייד?".
    אני אומר לו '' זה לא משנה לי גם ככה אני הולך לשם יש לי שם מכון שאני צריך לנצח'' ואני נכנס עמוק לתוך המכרה כדי לחפש מאובני/חפצי פיתוח

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    "תגידי את זקוקה להסעה אל מרכז הפוקימונים? אני יכול ללות אותך עם את רוצה או שאני אחזיר לך את הסירה."אתקרב קצת אל הילדה בעלת השיער הסגול נתנה לי קודם את הסירה ואציא לה לעלות על הסירה.
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 04-13-2011 בשעה 02:00 PM

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

8. משתמש מנוסה
    איתי
    המאמן אומר לך:"רק שתדע יש אזורים במקום הזה,שמובילים למקומות שלא ציפית להם,היו לפני חמש שנים בערך נערים בגילך שנעלמו לחודש שלם במקום הזה ואיפה מצאו אותם,בקנטו ליד העיר פיושה,לא כדי ללכת באזור הזה עמוק בלי מדריך טוב".

הרוח המתמטקאית
    *לא ברור לי אל מי דיברת אז בבקשה תגיב מחדש טוב?

מי שיהיה קורא קבוע של הסיפור של בספרות יקבל הפתעות טובות כמו:פוקימונים נדירים,חפצי פיתוח,התקפות חדשות.

9. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אני אתקרב אל הילדה שקודם נתנה לי את הסירה ואציא לה טרמפ"תגידי את זקוקה להסעה אל מרכז הפוקימונים? אני יכול ללות אותך עם את רוצה או שאני אחזיר לך את הסירה."

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה
    הרוח המתמטקאית
    אתה נכנס שוב למערה,אתה מחפש את הנערה אך לא מוצא אותה,אתה מחפש באי הקטן מסביב וגם לא מוצא,נראה שהאדמה בלעה את הילדהֱ!
    ולא רק זה,אתה רואה שהסירה שלך לאט לאט נופלת למים.

11. משתמש על פעיל
    הרוח המתמטקאית
    אתה נכנס שוב למערה,אתה מחפש את הנערה אך לא מוצא אותה,אתה מחפש באי הקטן מסביב וגם לא מוצא,נראה שהאדמה בלעה את הילדהֱ!
    ולא רק זה,אתה רואה שהסירה שלך לאט לאט נופלת למים.
    'שוב פעם אני תקוע בלי סירה'אני חושב ומחפש דרך לעבור את המים.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Batista
    *התבלבלתי עם קודאק.
    *וזה שלי.

כינוי מקורי

KoDakThe

Uchihe Sasuke

איתי

הרוח המתמטקאית

קאקאשי סנסיי**
    "אוקי.תודה"אני אומר לה ופונה לצאת אני עומד מחוץ למרכז ובודק בפוקדע איפה נמצא אגם ולור ואני מחפש דרך מהירה להגיע לשם

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    *התבלבלתי עם קודאק.
    *וזה שלי.
    "כדור צל עם על-חושי איווי!" אגיד לאיווי ואז אוסיף: "תשתמש אחר-כך בחיקוי! אתה מסוגל איווי!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. משתמש סופר ספאמר
    איתי
    המאמן אומר לך:"רק שתדע יש אזורים במקום הזה,שמובילים למקומות שלא ציפית להם,היו לפני חמש שנים בערך נערים בגילך שנעלמו לחודש שלם במקום הזה ואיפה מצאו אותם,בקנטו ליד העיר פיושה,לא כדי ללכת באזור הזה עמוק בלי מדריך טוב".

הרוח המתמטקאית
    *לא ברור לי אל מי דיברת אז בבקשה תגיב מחדש טוב?

מי שיהיה קורא קבוע של הסיפור של בספרות יקבל הפתעות טובות כמו:פוקימונים נדירים,חפצי פיתוח,התקפות חדשות.
    אני אומר לו ''קנטו זה אזור יפה עם אני ילך לאיבוד אני יהיה עם פוקימונים זה בסדר'' ואני יוצא בריצה לעומק

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    "תודה.." אודה לה ואתחיל ללכת בזריזות לכיוון מרכז האימונים תוך כדי שאני חושב 'אני אנצח שם את כולם!'

Spoiler ספוילר

עמוד 83 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3373818283848593 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •