Pokemon GO

צפה בתוצאות הסקר: איך המשחק?

מצביעים
12. לא ניתן להצביע לסקר זה
  • מעולה

6 50.00%
  • בסדר

5 41.67%
  • נחמד

1 8.33%
  • גרוע

0 0%
עמוד 85 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1524
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yuma Tsukumo צפה בהודעה
    KoDakThe
    *תנסה.
    סניבי מנסה לפגוע בסופת החול ומצליח,אתה רואה שסאנדילי משתמש במתקפת אנרגית חול חזקה במיוחד שפוגעת בצורה חמורה מאוד בסניבי,נראה שסניבי אינו יהיה מסוגל לסבול עוד כוח כזה.
    "סניבי לא! טוב זו ההזדמנות האחרונה..סינתזה! אתה חייב להצליח! לאחר מכן תנסה ליצור כדור אנרגיה ותבלע אותו,הכדור אנרגיה יספק לך אנרגיית עשב חזקה בעלים!" אומר ואחייך לעברו.

Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    אתה ופאלקיה הולכים במנהרה,אתה שומע אותו אומר לך:"אתה יכול לחזור על מה שקראת בפתק,מי הבוגד,תגיד לי היה רשום שמה,אחרת תצטער על כך!".
    "היה רשום שם שיש אגדי במערה שאי אפשר לבטוח בו.." אומר לפאלקיה בחשש.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    Batista
    איווי יוצא למתקפת כדור צל-על חושי חזק מאוד שפוגע באיווי של לאנס.
    קרבי של שלי משתמש במתקפת סופה על אברא של ג'ון.
    אברא מגיב במתקפת אנרגיה שחורה על קרבי שנרדם.
    איווי משתמש במתקפת אנרגיה שחורה גם הוא אבל מפספס.
    "איווי תשלח במהירות כדור צל על אברא של ג'ון ואז תשתמש בעל-חושי על איווי של לאנס! זה קל!" אגיד לאיווי במהירות ובחשש.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

4. משתמש מנוסה
    MasterBar
    אתה ממשיך בדרכך,ויניפלדה על כפתך,אתה רואה מאמן לבוש לבן כולו הוא אומר לך:"אתה מחפש פוקימון מסוים או שאתה פתוח להצעות,אני מכיר את האזור הזה כמו את כף ידי,אני יכול לתת לך מידע על כול פוקימון שאתה רוצה,זאת אומרת אם הוא נמצא פה,נגיד אתה מחפש פיג'י אני אוכל להגיד לך איפה הוא,תחפש צ'רמנדר לא תמצא אף פעם באזור הזה".

רק שתדעו,כול פוקימון יכול ללמוד כול מתקפה,רק צריך לנסות ללמד אותו.
    ואני מספיק אם השיטה של הבחירות כי זה דופק קצת אתכם...
    "האיש הזה בטח מבין אני צריך לשאול אותו, איפה הפוקימונים שאני מחפש" אחשוב לעצמי
    "אממ, באמת שלא חשבתי על פוקימון מסויים, אבל אתה יודע מה, אני מחפש טראפינץ', ומורקרוו, אתה יודע איפה הם נמצאים אם בכלל?" אשאל אותו בתמימות.
    - - - - - - - - -
    רעיון חכם להוריד את בחירה
    ומצטער שלא הייתי מלא זמן, שחכתי להודיע, אני בד"כ מודיע אתה יודע את זה. (טסתי לחו"ל)

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    הרוח המתמטקאית
    אתה בודק איך להיכנס למים,אתה רואה נער בעל שיער חום על סירת מנוע,הוא אומר לך:"אם תנצח אותי בקרב אביא אותך לחוף,נעים מאוד אני הוא מוח החזית דילן".
    "טוב אני אומר,פגלין צא ותתכונן לקרב! אתה תיהי הפוקימון הראשון שהשתמש בו בקרב הזה!"אני אומר וזורק את פגלין מהפוקדור שלו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan
    אתה רואה שהילד הזה מוציא פוקימון כנף ואיתו הוא עף לשמיים.
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן צעיר בעל חולצה ירוקה קצרה,מכנסיי ג'ינס שחורות ושיער חום קצר,הוא אומר לך:"שלום לך מאמן,אני מאתגר אותך לקרב פוקימונים,אני מקווה שיש לך פוקימוני עשב כי אני נלחם בעשב נגד עשב!".
    אני אומר לו: "כן, יש לי את בידו, אני ינסה להחזק אותו בקרב הזה, כדי שהוא יהיה יותר חזק, איזה פוקימון יש לך ילד, ואיך קוראים לך?" ואז מחכה לתשובותו.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    לאנס אומר לך:"זה נראה קל אבל נגד האיווי הזה זה יהיה קשה מאוד,איווי תשתמש ברעם!".
    אתה רואה שהמתקפות של איווי אינן פוגעות באיווי של לאנס בגלל שהוא משתמש במתקפת רעם חזקה במיוחד.

KoDakThe
    סניבי מנסה לבלוע את כדור האנרגיה אך לא מצליח,סניבי משתמש בכדור אנרגיה וזורק אותו על סאנדילי שנפגע.
    סאנדילי משתמש במתקפת נשיכה על סניבי ופוגע בו.

Uchihe Sasuke
    פאלקיה שואל אותך שוב:"היה רשום מי האגדי הזה,או שהחוקר לא רשם את זה,אם אצליח לגלות מי זה ארסיאוס יהפוך אותי לאגדי חזק במיוחד,אפילו יותר מאחיי".

איתי
    *במערה הזו לא תתפוס את הפוקימון נר הזה...
    אתה מחפש עוד פוקימוני רוח,אתה רואה את המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"אין במערה הזו פוקימוני רוח רבים,והסיכויים למצוא אותם נמוכים יותר מלמצוא שלג בהר געש".

הרוח המתמטקאית
    דילן מוציא פוכדור ואומר:"צא להילחם ריאולו,אני בוחר בך!" אתה רואה שעל המים עומד ריאולו חזק וקטן,אתה רואה שרגליו עומדות בזהירות רבה על המים,דילן אומר לך:"ריאולו שלי מסוגל למקד את האנרגיה שלו אך שהוא יעמוד על המים".

SportMan
    הנער לא משיב רק מוציא פוכדור וקורא:"באלבזור אני בוחר בך!" אתה רואה שעומד מולך ומול באדו באלבזור חזק וזוהר שמוכן לקרב,הילד מחייך ואומר:"קדימה,התור שלך להתקיף".

MasterBar
    *בסדר.
    החוקר הזה אומר לך:"כן אני יודע,מרקורו נמצא באזור הדרום מערבי של האזור הזה,בסביבות קנלייב,ואת טרנפיץ' אפשר רק באזורי מדבריות,מה שאין פה".

8. משתמש סופר ספאמר
    Batista
    לאנס אומר לך:"זה נראה קל אבל נגד האיווי הזה זה יהיה קשה מאוד,איווי תשתמש ברעם!".
    אתה רואה שהמתקפות של איווי אינן פוגעות באיווי של לאנס בגלל שהוא משתמש במתקפת רעם חזקה במיוחד.

KoDakThe
    סניבי מנסה לבלוע את כדור האנרגיה אך לא מצליח,סניבי משתמש בכדור אנרגיה וזורק אותו על סאנדילי שנפגע.

Uchihe Sasuke
    פאלקיה שואל אותך שוב:"היה רשום מי האגדי הזה,או שהחוקר לא רשם את זה,אם אצליח לגלות מי זה ארסיאוס יהפוך אותי לאגדי חזק במיוחד,אפילו יותר מאחיי".

איתי
    *במערה הזו לא תתפוס את הפוקימון נר הזה...
    אתה מחפש עוד פוקימוני רוח,אתה רואה את המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"אין במערה הזו פוקימוני רוח רבים,והסיכויים למצוא אותם נמוכים יותר מלמצוא שלג בהר געש".

הרוח המתמטקאית
    דילן מוציא פוכדור ואומר:"צא להילחם ריאולו,אני בוחר בך!" אתה רואה שעל המים עומד ריאולו חזק וקטן,אתה רואה שרגליו עומדות בזהירות רבה על המים,דילן אומר לך:"ריאולו שלי מסוגל למקד את האנרגיה שלו אך שהוא יעמוד על המים".

SportMan
    הנער לא משיב רק מוציא פוכדור וקורא:"באלבזור אני בוחר בך!" אתה רואה שעומד מולך ומול באדו באלבזור חזק וזוהר שמוכן לקרב,הילד מחייך ואומר:"קדימה,התור שלך להתקיף".

MasterBar
    *בסדר.
    החוקר הזה אומר לך:"כן אני יודע,מרקורו נמצא באזור הדרום מערבי של האזור הזה,בסביבות קנלייב,ואת טרנפיץ' אפשר רק באזורי מדבריות,מה שאין פה".
    אני אומר למאמן ''בסדר '' ואני יוצא לכיוון מכון ואני צועק במכור ''אני מאתגר אותך שוב לקרב מכון''

9. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    KoDakThe
    *לא כתבת על הסינתזה..

"תוריד אותו ממך בחבטה ואז בכדור אנרגיה! לאחר מכן תנסה סינתזה! אם תראה שאתה לא מצליח צעקה ואז כדור אנרגיה!" אומר בזריזות.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [QUOTE=Yuma Tsukumo;1067346]Batista
    [\QUOTE]

"איווי חיקוי עם על-חושי על איווי של ג'ון! במהירות!" אני אצעק בחשש לעבר איווי
    ואז אסתכל על שלי ואגיד לה: "אולי תעזרי לי בקרב?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

11. משתמש מנוסה

MasterBar
    *בסדר.
    איבדתי את עצמי במפה, אני בעיר ג'ובילייף?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    "קנלייב זה דיי רחוק מפה לא?, טוב אני אלך לשם אחרי זה, טוב אז כנראה שאני פנוי להצעות בוא נלך לחפש פוקימונים אחרים" אגיד לחוקר

12. Surgeon of Death
    כינוי מקורי
    אלקיד משתמש במתקפת שיתוק.
    רוטום מצליח להתחמק ומשתמש בכדור צל.
    אלקיד מתחמק ומשתמש באגרוף רעם שפוגע ברוטום.
    רוטום משתמש במתקפת בעל חושי,אלקיד לא מצליח להתחמק.
    "תנסה להשתמש בשיתוק ולגרום לו לא לעשות את המתקפה,אם לא תצליח,פשוט תרוץ אליו עם אגרוף חשמל ותנסה לפגוע בו" "תשתמש בעוד רצף אגרופי חשמל עליו"

13. משתמש מנוסה
    שם: עידן
    Batista
    *נתתי לך לטיאוס זה לא מספיק XD
    אתה שומע את זעקת של שלי,שלי אומרת לך:"אל תעשה את זה תומר,הם ילכדו גם אותו פשוט תברח,לך למקום שאליו רצינו,אם לא נגיע לשם תוך חמישה ימים,תמשיך במסע שלך,פשוט לך!".
    המצב קשה,האם אתה קורא שוב ללטיאוס או בורח לעיר אורבורג?

StarDriver
    אתה יוצא דלת הדלת הלבנה,ואתה רואה את החדר שבו נכנסת לעולם הזה,אתה רואה את אזלף פעור פה,הוא אומר לך:"אף אחד לא הצליח לחזור מהעולם הזה,ורק ילד קטן אם צ'רמנדר חלשה הצליחו להביס את שליט יאמי-נו-גיים".
    האם אתה מסתלק מהמקום הזה או רוצה לדעת מה זה "יאמי-נו-גיים".

כינוי מקורי
    אתה רץ עם הצ'רמנדר והאלקיד בפוכדורים שלהם,אתה נתקל בגבר צנום,שרירי מעט,שיער חום,מעט שזוף הוא אומר לך בדאגה:"אתה בסדר ילד,אתה מחפש מישהו?".
    האם אתה אומר לו שאתה רוצה להגיע לאורבורג או שאתה מחפש את דילן?

KoDakThe
    *פאנפי בסדר.
    *אתה בסדר,רק אחד השיג את התג הראשון שלו,השאר עדיין מטיילים להם.
    אתה רואה שהאחות ג'וי מסתכלת עליך ואומרת לך:"עליך לנוח עדיין,אתה וסניבי נרדמתם וסבלתם מחוסר חמצן,מזל שצוות ההצלה הגיע אחרת הייתם מתים,אלך להודיע לחברה שלך" האחות ג'וי מתקרבת אל ספיר,אתה רואה שהיא מנגבת את עיניה ומסתכלת עליך אתה רואה שעיניה עדיין אדומות מרוב בכי אך היא מחייכת עכשיו,אתה רואה את רגלה חבושה בתחבושת שאתה שמת לה.
    האם אתה מקשיב לאחות ג'וי או לא?

Uchihe Sasuke
    *פה אי אפשר כבר לפרט...
    הדלת אל מתחם ההר נפתחת,אתה נכנס לתוכה,כשאתה יוצא הדלת ננעלת,ואתה רואה שאתה בפסגה של הר גבוה מאוד,אתה רואה שלושה פוקימוני אש שונים:
    צ'ימצ'אר,הונדום ומגבי זוהר.
    לידם אתה רואה שני פוקימוני חשמל:
    פיקאצ'ו ואלקטבז.
    האם אתה הולך אל צמד החשמליים או שאתה הולך אל שלושת פוקימוני האש?

איתי
    אתה מתקרב למקום שהאיש דיבר עליו,אתה רואה חמישה פוקימונים שונים:
    נאזליף פוקימון מסוג אופל-עשב,מגמר פוקימון מסוג אש טהור,גיבל פוקימון מסוג דרקון-אדמה,טיירוג פוקימון לחימה טהור ופיקאצ'ו פוקימון מסוג חשמל טהור.

הרוח המתמטקאית
    אתה מרגיש משב רוח קליל,אתה רואה שהאבן נופלת לך אבל היא לא מתנפצת,אתה רואה את הדמות המים,רק שהיא שונה,היא אדומה כמו דם,הדמות אומרת לך:"אני היא רוח האש,אם תקפוץ האבן לא תישבר,אל תדאג".
    האם אתה בוחר להאמין לרוח או לא?

SportMan
    הילד מחייך ואומר:"מאבא שלי,הוא היה מנהיג מכון חשמל גדול מאוד במחוז,אחרי שפרש הלקסריי שלו פגש לקסריי בת והם ביחד עשו ביצת שינקס,את ביצת השינקס אבי נתן לי,ואז הוא בקע ועכשיו יש לי שינקס".
    האם אתה שואל גם את הילד השני או שאתה בוחר פשוט להילחם נגד אחד מהם?

MasterBar
    האחות ג'וי מרכינה את ראשה ואומרת לך:"אסור להוציא את מפתחות המרכז מהמרכז,אני עושה פה משמרת לילה,אז כשתחזור אני אהיה פה,לתת לך שירות ומפתח לחדר".
    האם אתה לוקח חדר והולך לישון או יוצא למסע?

Scizor-X
    אושווט מבצע בהצלחה את החלק של להיכנס למים,אך גם קרוגאנק בעקבותיו,אתה רואה שאושווט בולע מים ויורק אותם בסילון חזק מאוד שפוגע בקרוגאנק ומביס אותו.
    האם אתה תופס אותו או חושב שהוא חלש מידי בגלל שרק סילון מים קטן יחסית הביס אותו?

*וואו אני כל כך הרבה לא הגבתי עקב חוסר בווי פיי אני בחו''ל אני מצטער מאוד אני אשתדל להגב כמה שאוכל מצטער
    ---------------------------------------------------------
    אני אומר לאזלף,
    ''מה ניו מה???,ולמה קטן אני לא קטן בכלל וצ'רמנדר כולה זקוקה לאימון אבל מה הם הניו גיים האלו?'',
    אשאל את אזלף מסוקרן ומתכנן לשאול על אותה העין שהאיש ממקודם סיפר לי עליה.

"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"

Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Uchihe Sasuke
    פאלקיה שואל אותך שוב:"היה רשום מי האגדי הזה,או שהחוקר לא רשם את זה,אם אצליח לגלות מי זה ארסיאוס יהפוך אותי לאגדי חזק במיוחד,אפילו יותר מאחיי"
    "השם היה מחוק.." אומר לפאלקיה בחשש ממנו "מצטער.."
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Batista
    שלי אומרת לך:"אני מנסה להוריד קודם את האברא הזה,אבל ג'ון שולט בו בלי לדבר וזה די מציק,שני אלה כמו מנהיג המכון הארור,רגע מה לאנס אמר,להתמקד" היא עוצמת עיניים,אתה רואה שקרבי שלה שולח בעצמו קרן בועות חזקה.

StarDriver
    *לא נורא.
    אזלף אומר לך:"האיש הזה,היה בעבר שליט של ארץ נידחת,הוא היה מפורסם,הוא שלט בפוקימונים שלא במציאות שלנו,אך עריץ נורא הגיע לארצו,ושלח את השליט לכלא,היו שמה עוד כשבעה אסירים,העריץ יצר טורניר שהמנצח שלו יזכה בחיי נצח,אבל בתוך העולם הזה,השליט הטוב ניצח וקיבל את התואר 'מלך יאמי-נו-גיים' או בשפתך 'מלך משחקי הצללים',עד היום הוא בן עשרים,חמישה מילניומים הוא בן עשרים".

כינוי מקורי
    אלקיד שוב טוען את האנרגיה שלו ושולח מכת ברק חזקה מאוד שפוגעת ברוטום.
    רוטום מצחקק לו צחקוק מרושע והוא שולח סונר על קולי שפוגע באלקיד בחוזקה רבה.

KoDakThe
    סניבי לא מצליח להוריד את סאנדילי בחבטה.
    סניבי מצליח להוריד את סאנדילי במתקפת כדור אנרגיה.
    סניבי אינו מצליח להשתמש בשני המהלכים האחרונים בגלל שסאנדילי הרדים אותו במתקפת שינה.

Uchihe Sasuke
    פאלקיה אומר לך:"יופי,תודה לאל שלא עלו עליי ועל התוכניות שלי בשביל להשמיד את העולם הזה ולבנות אחד מחדש,עכשיו טרי הגיע זמנך,כמו של צוות המדענים למות" אתה רואה את עיניו מתחילות לזהור בזוהר סגול-ורוד מפחיד.

איתי
    קלייר מסתכלת עליך ואומרת לך:"אהה,זה אתה,המאמן בעל הראלטס,אני מוכנה להילחם נגדך,אך הפעם הקרב יהיה שלושה על שלושה,בגלל שזו הפעם השלישית שאתה הולך להפסיד לי!".

MasterBar
    *אתה בין העיר ג'ובילייף לסנדג'ם.
    החוקר אומר לך:"בהצלחה לך,יש באזור שמה עוד פוקימונים מעניינים,אך רובם די מסוכנים,אבל לא מסוכנים כמו מנהיג מכון קנלייב,יש לו יכולות שמשגעות את האויבים שלו".

עמוד 85 מתוך 102 ראשוןראשון ... 3575838485868795 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •