"היה רשום שם שיש אגדי במערה שאי אפשר לבטוח בו.." אומר לפאלקיה בחשש.Uchihe Sasuke
אתה ופאלקיה הולכים במנהרה,אתה שומע אותו אומר לך:"אתה יכול לחזור על מה שקראת בפתק,מי הבוגד,תגיד לי היה רשום שמה,אחרת תצטער על כך!".
NYO HO HO BITCH
"האיש הזה בטח מבין אני צריך לשאול אותו, איפה הפוקימונים שאני מחפש" אחשוב לעצמי
"אממ, באמת שלא חשבתי על פוקימון מסויים, אבל אתה יודע מה, אני מחפש טראפינץ', ומורקרוו, אתה יודע איפה הם נמצאים אם בכלל?" אשאל אותו בתמימות.
- - - - - - - - -
רעיון חכם להוריד את בחירה
ומצטער שלא הייתי מלא זמן, שחכתי להודיע, אני בד"כ מודיע אתה יודע את זה. (טסתי לחו"ל)
Batista
לאנס אומר לך:"זה נראה קל אבל נגד האיווי הזה זה יהיה קשה מאוד,איווי תשתמש ברעם!".
אתה רואה שהמתקפות של איווי אינן פוגעות באיווי של לאנס בגלל שהוא משתמש במתקפת רעם חזקה במיוחד.
KoDakThe
סניבי מנסה לבלוע את כדור האנרגיה אך לא מצליח,סניבי משתמש בכדור אנרגיה וזורק אותו על סאנדילי שנפגע.
סאנדילי משתמש במתקפת נשיכה על סניבי ופוגע בו.
Uchihe Sasuke
פאלקיה שואל אותך שוב:"היה רשום מי האגדי הזה,או שהחוקר לא רשם את זה,אם אצליח לגלות מי זה ארסיאוס יהפוך אותי לאגדי חזק במיוחד,אפילו יותר מאחיי".
איתי
*במערה הזו לא תתפוס את הפוקימון נר הזה...
אתה מחפש עוד פוקימוני רוח,אתה רואה את המאמן מתקרב אליך ואומר לך:"אין במערה הזו פוקימוני רוח רבים,והסיכויים למצוא אותם נמוכים יותר מלמצוא שלג בהר געש".
הרוח המתמטקאית
דילן מוציא פוכדור ואומר:"צא להילחם ריאולו,אני בוחר בך!" אתה רואה שעל המים עומד ריאולו חזק וקטן,אתה רואה שרגליו עומדות בזהירות רבה על המים,דילן אומר לך:"ריאולו שלי מסוגל למקד את האנרגיה שלו אך שהוא יעמוד על המים".
SportMan
הנער לא משיב רק מוציא פוכדור וקורא:"באלבזור אני בוחר בך!" אתה רואה שעומד מולך ומול באדו באלבזור חזק וזוהר שמוכן לקרב,הילד מחייך ואומר:"קדימה,התור שלך להתקיף".
MasterBar
*בסדר.
החוקר הזה אומר לך:"כן אני יודע,מרקורו נמצא באזור הדרום מערבי של האזור הזה,בסביבות קנלייב,ואת טרנפיץ' אפשר רק באזורי מדבריות,מה שאין פה".
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1067346]Batista
לאנס אומר לך:"זה נראה קל אבל נגד האיווי הזה זה יהיה קשה מאוד,איווי תשתמש ברעם!".
אתה רואה שהמתקפות של איווי אינן פוגעות באיווי של לאנס בגלל שהוא משתמש במתקפת רעם חזקה במיוחד.
[\QUOTE]
"איווי חיקוי עם על-חושי על איווי של ג'ון! במהירות!" אני אצעק בחשש לעבר איווי
ואז אסתכל על שלי ואגיד לה: "אולי תעזרי לי בקרב?"
"תנסה להשתמש בשיתוק ולגרום לו לא לעשות את המתקפה,אם לא תצליח,פשוט תרוץ אליו עם אגרוף חשמל ותנסה לפגוע בו" "תשתמש בעוד רצף אגרופי חשמל עליו"כינוי מקורי
אלקיד משתמש במתקפת שיתוק.
רוטום מצליח להתחמק ומשתמש בכדור צל.
אלקיד מתחמק ומשתמש באגרוף רעם שפוגע ברוטום.
רוטום משתמש במתקפת בעל חושי,אלקיד לא מצליח להתחמק.
*וואו אני כל כך הרבה לא הגבתי עקב חוסר בווי פיי אני בחו''ל אני מצטער מאוד אני אשתדל להגב כמה שאוכל מצטער
---------------------------------------------------------
אני אומר לאזלף,
''מה ניו מה???,ולמה קטן אני לא קטן בכלל וצ'רמנדר כולה זקוקה לאימון אבל מה הם הניו גיים האלו?'',
אשאל את אזלף מסוקרן ומתכנן לשאול על אותה העין שהאיש ממקודם סיפר לי עליה.
"When everything... everything... everything you touch turns to gold gold gold"
ספוילר
"השם היה מחוק.." אומר לפאלקיה בחשש ממנו "מצטער.."Uchihe Sasuke
פאלקיה שואל אותך שוב:"היה רשום מי האגדי הזה,או שהחוקר לא רשם את זה,אם אצליח לגלות מי זה ארסיאוס יהפוך אותי לאגדי חזק במיוחד,אפילו יותר מאחיי"
NYO HO HO BITCH
Batista
שלי אומרת לך:"אני מנסה להוריד קודם את האברא הזה,אבל ג'ון שולט בו בלי לדבר וזה די מציק,שני אלה כמו מנהיג המכון הארור,רגע מה לאנס אמר,להתמקד" היא עוצמת עיניים,אתה רואה שקרבי שלה שולח בעצמו קרן בועות חזקה.
StarDriver
*לא נורא.
אזלף אומר לך:"האיש הזה,היה בעבר שליט של ארץ נידחת,הוא היה מפורסם,הוא שלט בפוקימונים שלא במציאות שלנו,אך עריץ נורא הגיע לארצו,ושלח את השליט לכלא,היו שמה עוד כשבעה אסירים,העריץ יצר טורניר שהמנצח שלו יזכה בחיי נצח,אבל בתוך העולם הזה,השליט הטוב ניצח וקיבל את התואר 'מלך יאמי-נו-גיים' או בשפתך 'מלך משחקי הצללים',עד היום הוא בן עשרים,חמישה מילניומים הוא בן עשרים".
כינוי מקורי
אלקיד שוב טוען את האנרגיה שלו ושולח מכת ברק חזקה מאוד שפוגעת ברוטום.
רוטום מצחקק לו צחקוק מרושע והוא שולח סונר על קולי שפוגע באלקיד בחוזקה רבה.
KoDakThe
סניבי לא מצליח להוריד את סאנדילי בחבטה.
סניבי מצליח להוריד את סאנדילי במתקפת כדור אנרגיה.
סניבי אינו מצליח להשתמש בשני המהלכים האחרונים בגלל שסאנדילי הרדים אותו במתקפת שינה.
Uchihe Sasuke
פאלקיה אומר לך:"יופי,תודה לאל שלא עלו עליי ועל התוכניות שלי בשביל להשמיד את העולם הזה ולבנות אחד מחדש,עכשיו טרי הגיע זמנך,כמו של צוות המדענים למות" אתה רואה את עיניו מתחילות לזהור בזוהר סגול-ורוד מפחיד.
איתי
קלייר מסתכלת עליך ואומרת לך:"אהה,זה אתה,המאמן בעל הראלטס,אני מוכנה להילחם נגדך,אך הפעם הקרב יהיה שלושה על שלושה,בגלל שזו הפעם השלישית שאתה הולך להפסיד לי!".
MasterBar
*אתה בין העיר ג'ובילייף לסנדג'ם.
החוקר אומר לך:"בהצלחה לך,יש באזור שמה עוד פוקימונים מעניינים,אך רובם די מסוכנים,אבל לא מסוכנים כמו מנהיג מכון קנלייב,יש לו יכולות שמשגעות את האויבים שלו".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)